ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΝΕΟ “ΝΤΟΥ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ Π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΧΑΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ” ΤΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ! ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ.ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ: “ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΠΑΔΙΑ!”- ΤΑ 364 ΠΑΙΔΙΑ “ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ” ΚΑΙ Η “ΚΙΒΩΤΟΣ ΒANK”!

    Κοινοποίηση:
    ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», προκειμένου να διερευνήσουν αν υπάρχουν χρηματικά ποσά και ποια είναι η ροή τους.

    Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν πως στο διαμέρισμα της δομής στον Κολωνό, στο οποίο διέμενε ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό μέσα σε χρηματοκιβώτιο, το μέγεθος του οποίου δεν έχει προσδιοριστεί. Μάζι με το ποσό αυτό, βρέθηκαν και άλλα έγγραφα, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας. Επίσης δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα του π.Αντωνίου (έχει πεθάνει αλλά βρέθηκε ενεργός λογαριασμός στην τράπεζα στο όνομά του) και της μητέρας του.  Το ποσό λένε ότι αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ!

    Οι έρευνες μέχρι στιγμής έχουν δείξει μια “Χρυσή περιουσία”. Μιλάμε για 90.000.000 εκατ. ευρώ από το 2000, απόθεμα 10 εκατ. ευρώ σε 3 από τις 4 τράπεζες και 130.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της πρεσβυτέρας. Επισης υπάρχουν 284 ακίνητα.

    Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι βρέθηκαν νέοι λογαριασμοί του π.Αντωνίου και της πρεσβυτέρας με 100.000 εκαστος. Αγγίζουν όλα μαζί το μισό εκατομμύριο περίπου. Θα δούμε αν δικαιολογούνται ή όχι.

    Έγινε έφοδος της αστυνομίας στα σπίτια του π.Αντωνίου και της πρεσβυτέρας και σήμερα.  Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί; Να επαληθεύσουν αν μετέβη σε υποκαταστημα τραπέζης στον Χολαργό η παπαδια προκειμένου να αδειάσει τη θυρίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί που είναι οι θυρίδες δεν υπάρχουν κάμερες.  Οι αστυνομικοί λοιπόν ψάχνουν το χαμένο θησαυρό της θυριδας και κάνουν εφόδους.

    Επίσης, μέσα στο χρηματοκιβώτιο της κιβωτού βρέθηκαν έγγραφα και χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί λένε ότι “Πάμε όπου μας πάνε τα ευρήματα!”.

    Άνθρωπος που τους έχει δει απο κοντά τις τελευταίες μέρες λέει τα εξής: 

    “Δεν έχουν καταλάβει τη συμφορά που τους έχει βρει. Είναι χαμένοι και οι δύο αλλά κουμάντο κάνει η παπαδιά. Ο παπάς είναι σε δεύτερο πλάνο. Ρωτάνε πως μπορούν να τους ελέγξουν οικονομικά και για ποιο λόγο και αρνούνται να δώσουν πληροφορίες και να απαντήσουν για όλα αυτά τα εκατομμύρια”

    Τα νούμερα ζαλίζουν! Ο π.Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διαχείριζονταν τα τελευταία 15 χρόνια περί τα 85 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 10 εκατ. βρέθηκαν αποθεματικό.  Παρολα αυτα όμως, ο π.Αντώνιος και η πρεσβυτέρα εξακολουθούσαν να κάνουν αιτήσεις κρατικούς φορείς για νέες επιχορηγήσεις και έπαιρναν κι άλλα λεφτά μέχρι που ξέσπασε το σκάνδαλο με τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

    ΔΩΡΕΕΣ 10.000 ευρώ από Περιφέρεια, Δήμο Αθηναίων και Κρατικό Λαχείο στην κιβωτό του Κόσμου! Για να έχει απόθεμα 10εκατ. ευρώ και να συνεχίσει να ζητιανεύει χρήματα. Ο ιδιος ο π.Αντώνιος όταν τον ρωτούσαν παλια οι δημοσιογράφοι απαντούσε ότι “δεν έχουν πάρει δραχμή από το κράτος”. Τώρα μπορεί η συγκεκριμένη συνέντευξη μπορεί να έγινε πριν αρχίζει να παίρνει από το κράτος. Αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ας βγει ο ίδιος να απαντήσει πότε δόθηκαν τα χρήματα. 

    Τελευταία εξέλιξη: Η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ψάχνει αν δόθηκαν δανεια για αγορές κατοικιών και πολυτελών οχημάτων από τα ταμεία της Κιβωτού προς ευνοούμενους του π.Αντωνίου.  “Κιβωτός bank” χαμηλότοκο!

    KIBVTOS

    Eπίσης σύμφωνα με καταγγελία πρώην εθελοντή της Κιβωτού ο π.Αντώνιος εκεί που είχε ένα παλιό αυτοκίνητο,  τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούσε με τζιπ πολυτελείας , με σειρήνα και φιμέ τζάμια. Ο ίδιος εθελοντής κατήγγειλε ότι “χτυπούσαν με σκαμπίλια τα παιδιά. Η περαιτέρω τιμωρία ήταν ότι για ένα χρονικό διάστημα θα κάνεις σιδέρωμα, καθάρισμα, σκούπισμα, τα πάντα όλα”.

    Πάτερ Αντωνιος: «Κάποιος θέλει να με μπλέξει»
    Νέα… ρότα έχει χαράξει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά τη νομική υπεράσπισή του από τρεις διακεκριμένους δικηγόρους. Ο πατέρας Αντώνιος αναρωτιέται μέσω του περιβάλλοντός του ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον του ίδιου και της πρεσβυτέρας, επιμένοντας ότι δεν ισχύουν όσα καταγγέλλουν οι πρώην φιλοξενούμενοι σε δομές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Ανθρωπος από το περιβάλλον του μετέφερε στην «Ωρα Ελλάδος» στο Open τη θέση του πως αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι κάποιος θέλει να τον εμπλέξει.

    «Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Ολα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;» ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος μέσω ανθρώπου του περιβάλλοντός του.

    Εκατοντάδες παιδιά «φαντάσματα» που εμφανίζονταν να φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου» και πολλά εκ των οποίων δεν ήταν καταγεγραμμένα στις δομές της οργάνωσης «αναζητούν» οι αρμόδιες Αρχές σε μια προσπάθεια να ρίξουν άπλετο φως στο σκοτεινό τούνελ της ΜΚΟ.

    Από πρώτες έρευνες που είναι σε εξέλιξη, μετά το ξήλωμα της διοίκησης, που είχε πρόεδρο την πρεσβυτέρα και μέλη στενούς συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου, διαπιστώθηκε ότι είχε «ξεχάσει» να καταγράψει πολλά από τα 500 παιδιά που δήλωνε ότι φιλοξενούσε. Στα έγγραφα της οργάνωσης ήταν καταγεγραμμένα μόλις 136 παιδιά. Τα υπόλοιπα 364 παιδιά ήταν «αόρατα», καθώς δεν εμφανίζονταν σε καμία δομή της ΜΚΟ. Τα παιδιά αυτά δεν εμφανίζονται στο μητρώο ανηλίκων της οργάνωσης, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να μπορεί να αποσαφηνιστεί η σκοπιμότητα των συγκεκριμένων ενεργειών από την πρώην διοίκηση της «Κιβωτού».

    kivotos-25

    Τα 364 παιδιά «φαντάσματα» του πατέρα Αντώνιου
     
    Στην «Κιβωτό» έλεγαν πως φιλοξενούσαν 500 παιδιά! Στα έγγραφα όμως ήταν καταγεγραμμένα μόλις… 136

    Τα κενά
    Από την έρευνα που έχει γίνει διαπιστώνεται ότι απουσιάζουν δικαστικές αποφάσεις και πιστοποιητικά οικογενειακής αποκατάστασης. Πρόκειται για παιδιά «φαντάσματα» στα κιτάπια της οργάνωσης. Οι έως τώρα έλεγχοι στις συνολικά επτά δομές έχουν δείξει ότι υπήρχαν τεράστια κενά αναφορικά με την τήρηση των πρωτοκόλλων στη φιλοξενία των παιδιών, με αρκετά από αυτά να μην εμφανίζονται στο μητρώο ανηλίκων.

    Ειδικότερα, ενώ έπρεπε να υπάρχουν πλήρεις καταγραφές των ανηλίκων, υπήρχαν παιδιά που οι φάκελοί τους ήταν άδειοι. Για άγνωστο λόγο δεν υπήρχαν ούτε δικαστικές αποφάσεις, βάσει των οποίων τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στις δομές. Επίσης, απουσίαζαν δεδομένα για την κατάσταση της υγείας των ανηλίκων που φιλοξενούνταν στις δομές. Ομως, όλα αυτά τα χρόνια η «Κιβωτός» διέδιδε ότι φιλοξενεί 500 παιδιά για να ζητάει ολοένα και περισσότερα κονδύλια και δωρεές. Είτε οι «άνθρωποι του Θεού» έλεγαν ψέματα είτε κάτι άλλο συνέβαινε.

    «Από τις καταγγελίες, τις επίσημες τοποθετήσεις για 364 “αόρατα” παιδιά, ενώ η “Κιβωτός του Κόσμου” δηλώνει πως φιλοξενεί 500 παιδιά, στα επίσημα έγγραφα εμφανίζονται μόνο 136 από αυτά» ανέφερε η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία αφήνει αιχμές για συμφέροντα.

    Συμφέροντα
    Ως προς τη σκοπιμότητα να εμφανίζονται μόλις 136 παιδιά από τα 500 που δήλωναν, η αρμόδια υφυπουργός επισημαίνει: «136 παιδιά έχει το 10% των παιδιών της χώρας. Το 500 που δηλώνουν πώς προκύπτει; Στείλαμε στην “Κιβωτό” τα έγγραφα και μετά άλλαξε το ατομικό σχέδιο οικογενειακής αποκατάστασης για το 60% των παιδιών που είχε μέσα γιατί είχε κάνει λάθος δηλώσεις». Εξι στα δέκα παιδιά δηλώθηκαν «λάθος» από την «Κιβωτό».

    Η Δόμνα Μιχαηλίδου αφήνει αιχμές κατά του πατέρα Αντωνίου και της προηγούμενης διοίκησης για τη σκοπιμότητα των 364 παιδιών «φαντασμάτων». «Είναι προφανές πλέον, υπάρχουν συμφέροντα και στην παιδική προστασία. Τρεις στις τέσσερις δομές στην Ελλάδα είναι ιδιωτικές. Οι τρεις στις τέσσερις υιοθεσίες που γίνονται βγαίνουν από τις δημόσιες δομές» συμπλήρωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

    Σε κάθε περίπτωση η μη τήρηση των προβλεπόμενων αρχείων για την καταγραφή των ανηλίκων επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πρώην εργαζομένους που έχουν καταγγείλει ότι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα λειτουργούσαν με έπαρση και παπική αλαζονεία. Λες και είχαν το… αλάθητο του Πάπα. Ομως, δεν το είχαν οπότε η «Κιβωτός» βυθίστηκε.

    Kivotos_tou_kosmou_ktirio_paidiki_xara

    Συγκλονίζει ο 8χρονος που έκλεισαν στο κλουβί της «Κιβωτού» και στο πλυσταριό: «Φοβόμουν … ούρλιαζα»
     
    «Με χτυπούσαν στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, στη μύτη»

    Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές που δίνει το οκτάχρονο παιδί που διέμενε στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Βόλο και το οποίο κατήγγειλε πως το είχαν κλείσει στο περιβόητο πράσινο κλουβί επί ώρες, αλλά και στο πλυσταριό, χωρίς φαγητό και νερό.

    Νωρίτερα, η κ.Γιώτα, μητέρα του παιδιού, η οποία έχει καταθέσει δύο μηνύσεις στην αστυνομία και εντός της εβδομάδας θα κληθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων για κατάθεση, μίλησε σε ΑΝΤ1 και Alpha και υπενθύμισε το τι ακριβώς περνούσε ο μικρός γιος της.

    Έκανε λόγο για «τιμωρία του παιδιού» με παραμονή ωρών σε σκοτεινό δωμάτιο-πλυστιαριό της δομής και στάθηκε στην επιμονή των υπευθύνων της δομής να του δίνουν καθημερινά φαγητό που δεν του άρεσε, με αποτέλεσμα να αρνείται να φάει και να μένει νηστικό, ενώ επέμεναν ακόμα και όταν το φαγητό χαλούσε!

    «Ήταν βράδυ, φοβόμουν και τους έλεγα να με βγάλουν»
    Από την πλευρά του, ο ίδιος ο οκτάχρονος, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή  και περιέγραψε μέρος των όσων βίωσε στη δομή, όπου βρισκόταν μαζί με τον μεγάλο του αδελφό.

    Σε ερώτηση για το τι θυμάται από την διαμονή του στην «Κιβωτό του Κόσμου», αλλά και τη σκληρή τιμωρία που του επέβαλαν, το παιδί απάντησε:

    «Θυμάμαι ότι ήμουν σε καραντίνα και ήρθαν άλλα έξι παιδιά χωρίς φάρμακα, χωρίς τίποτα, μόνο ένα μπουκάλι νερό … Μια τιμωρία που την έβαλαν μόνο σε μένα. Με είχαν βάλει σε ένα κλουβί, μια κυρία, επειδή ήμουν λίγο ζωηρούλης. Θυμάμαι ότι ήμουν 3-4 ώρες και δεν είχα καν φαγητό, ούτε νερό Ήταν βράδυ, φοβόμουν και τους έλεγα να με βγάλουν. Τελικά με έβγαλε από κει ο αδελφός μου. Με είχαν κλείσει, η κυρία και σε ένα στεγνωτήριο, κλειδωμένο, επειδή δεν είχα φάει το φαγητό μου. Ούρλιαζα και ήρθαν να με βγάλουν. Ήταν ένας μικρός χώρος χωρίς φώτα, που είχε λίγα ρούχα μέσα. Φώναζα και με άκουσαν κάποια παιδιά. Με χτυπούσαν στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, στη μύτη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. σίγουρα έχουν και σε στικακια usb εκατομμύρια σε κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin

    2. σιγά ΜΗΝ ειναι ο αμόρφωτος τραγόπαπας και η φακλάνα παπαδιά ….αρχηγοί της κιβωτού της ρεμούλας …
      απλά τους ειχαν για ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ….σιγά αυτά τα 2 χαζοβλακόμουτρα να διαχειρίζονταν 90.000.000 ευρω ????

    3. Από διεφθαρμένους πολιτικούς, δημοσιογράφους ,δικαστικούς κλπ.,δεν περιμένω καμία αλήθεια!

    4. Μήπως πουλούσαν ναρκωτικά?Μήπως ο παπάς και η παπαδιά είναι γκέι?Μήπως το κρυμμένο αφεντικό πίσω από όλα αυτά είναι ο Λιγνάδης και ο Μίχος ήταν ο ταμίας?Μήπως ο predatoras έχει μας δώσει και τη σεξιστική σχέση του Ιερονυμου με τον Τσίπρα?
      Τι περιμέναμε δηλαδή να βρεθεί σε ένα σπίτι που διαχειρίζεται δωρεές κάστανα?
      Ποια θα ήταν η τύχη αυτών των παιδιών εάν δεν τα έπαιρνε ο παπάς αναρωτιέται κανείς?Ίσως τα παιδιά είναι καλυτερο να τα παρουν υπό τη προστασία τους ο Βαρδινογιάννης η ο Μίνως Ματσας η ο Μαρινακης που όλη νύχτα μένουν ξάγρυπνοι με το φόβο μήπως κάποιος από τη δούλεψή τους τους κλέβει έστω και μια δεκαρα
      Με τι αυτοκίνητα θέλαμε να κυκλοφορεί ο παπάς με Zastava?Βεβαίως και με πόρσε που σίγουρα ήταν δωρεά γιατί για να αγοράστηκε το αποκλείω.
      Τείνω να πιστέψω πως μέσω του predatora πήρε τη εκδίκηση του ο Ιερώνυμος και ο Κούλης.

    5. Η Κιβωτός του Νώε,Η Κιβωτός Της Διαθήκης,η κιβωτός του κόσμου και οι κυνηγοί της χαμέμης κιβωτού όχι με τον Χάρισον Φόρντ αλλά με οικονομικούς ελεγκτές.Όπου υπάρχει χρήμα,απουσιάζει η αγάπη Του Θεού.

    6. Ε ειχε δικιο ομως οταν ελεγε οτι δεν πηρε δραχμη απο το κρατος αφου εδω και 20 χρονια εχουμε μονο ευρω και για ευρω δεν μας λεει κατι

    7. Ξέρεις πόσους τέτοιους έχουμε στο ελληνικό κράτος της μπανανιας;;; πάρα μα πάρα πολλούς!! Ζείτε εσείς μαλακές Έλληνες φτωχαδακια με τα κουπόνια σαν τους ελεήμονες όλα τα λαμογια τρώνε κ πίνουνε κ ο λαουτζικος στην φτωχολογιά. Περιμένεις τώρα το food pass για να πάρεις ένα κομμάτι ψωμί παραπάνω… Κ αυτοί γλεντάνε με κάτι μύρια. Αυτές είναι οι κυβερνησεις όχι μόνο στην πατρίδα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και κατά επέκταση στον κόσμο όλο.

    8. Έτσι ξεχάστηκε ο Μίχος με τους400. Κόλπο γκρόσο.

      1. Πέος απόστρατος είσαι και νυν τι? Βαράς μύγες?

    9. Δωστε τα λεφτα στα παιδακια και κλειστε το βαλτο θεμα σας.

      Μην απροσανατολιζετε τον κοσμο απο τα σοβαροτερα προβληματα.

      ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    10. Για ελέγξτε και τους λογαριασμούς των 300 βουλευτών πόσα ακίνητα και τι χρήμα ρέει… Σας έφταιξε ο παπάς.

    11. Πολυς ντορος γινεται με παιδακια καταπονημενα κι εκατομυρια ευρω ρημαγμενα! Αν υπαρχουν αποδειξεις στη ψειρου χτες! Αρκετα τα επικοινωνιακα κολπα! Φτανει πια! Ενα κι Ενα=Δυο! Ο κοσμακης εχει τα προβληματα του και ζωτικα μαλιστα! Μπουρδολογιες και αοριστολογιες για….αρτον και θεαματα Παπαλα!

    12. Όπως την βλέπω εγώ την συνάντηση, βασιλιά Καρόλου και Μητσοτάκη είναι του Αγίου όρους και βαλκανικής πλευράς το θέμα το λάθος είναι η Μαρεβα δίπλα εδώ διχνει ότι δεν αφήνει κάτι ανεκμεταλευτο θα μπορούσε να καθίσει στο Λονδίνο στην μάννα της κλπ δεν έχει θέση μαζί του αυτήν την ώρα δηλαδή εμείς δεν ξέρουμε σαν γυναίκες ποτέ πρέπει να σταθούμε δίπλα στον άντρα μας κλπ όπως και το αντίθετο ένας άνδρας δίπλα στην γυναίκα του αυτό δεν έχει σχέση με ελληνοτουρκικα

    13. Ο Μανδάμ ιδρυτής της ΜΚΟ βλέπουμε ότι ελέγχεται για βαριά αδικήματα καθώς η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων εντοπίζει στοιχεία για ιδιοποίηση μεγάλων χρηματικών ποσών.

    Comments are closed.