ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! “ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ – ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Εξοργισμένος με την απόφαση της κυβέρνησης να μην κηρύξει τα νησιά του Αιγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του Προσφυγικού εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

    «Είμαι εξοργισμένος που η κυβέρνηση απέρριψε το αίτημά μου για κήρυξη των νησιών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», τόνισε ο περιφερειάρχης.

    «Ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων αυτών που έχουν φτάσει σε απελπιστικό σημείο είναι το αίτημα τόσο των ίδιων των εγκλωβισμένων, όσο και των κατοίκων», είπε ο Κ.Μουτζούρης μιλώντας στον ANT1 και ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχουν κρούσματα κλοπών από πλευράς αιτούντων άσυλο, είπε πως «υπάρχουν και τέτοια, αφού σε μια ανώμαλη κατάσταση γίνονται πολλά».

    «Θα έχουμε συγκρούσεις»

    «Θα έχουμε συγκρούσεις, κηρύξτε τα νησιά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», επανέλαβε και εξήγησε ερωτηθείς του τι σημαίνει «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» έκανε λόγο για μέτρα ανακούφισης του πληθυσμού. «Θέλουμε γιατρούς για να περιθάλψουμε και αυτούς τους ανθρώπους, απεγκλωβισμό των ανθρώπων από τα νησιά και ανακοπή των αφίξεων στα νησιά.

    «Μόνο γέλιο μου προκαλούν τα δίχτυα», σχολίασε τέλος για το πλωτό φράγμα που μελετάται να μπει στα νησιά του Αιγαίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Όλο τα πάνελ είναι για πολύ τζάμπο… Ένας και ένας…. Από τα κολοκαναλα ξεκινάει το κακό…..

    2. Τα Πατήσια γιατί ποτέ δεν τα κήρυξαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κάτι δεκαετίες τώρα;
      ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!
      Η ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

    3. Στους ΚΚΕΔΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ. ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΚΌΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΡΙΑ Η ΊΔΙΑ Η ΝΔ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ. ΕΚΕΊ Κ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΌ Ε Κ Ε Ι
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΤΏΜΑ ΜΑΣ

    4. ειναι σχεδιο-πολεμος …θα χωριστουν στρατοπεδα {προδοτες μαζι με λαθροεποικους και ευρωπαικη φασιστικη ενωση (γερμανια)}εναντιον ελληνων ιθαγενων..διαλεχτε…

    5. Περιφερειάρχη καλά τα πορδοβολητα σου αλλά φαίνεται ότι δε θες να σπάσεις αυγά. Όταν ακούω αυτοί οι άνθρωποι έτσι… αυτοί οι άνθρωποι αλλιώς σιχαίνομαι μόνο που σας ακούω. Γιατί ρε δε λες αυτό που πιστεύεις; Ότι δηλαδή στο νησί σου γίνεται βίαιη εισβολή και βίαιη αλλοίωση του φυλετικού πληθυσμιακού στοιχείου.

    6. Ο κρυφός φόβος των γερμανοτουρκοτσολιάδων και συνάμα ποθούμενο των αφυπνισθέντων Ελλήνων.
      ¨Δεν θέλουμε τα στρατά και στρατιωτικό νόμο στα νησιά μας ρε, μην πάρουν φόρα κατηφόρα
      και φθάσουν στη ρίζα του κακού κατά Βουλή μεριά¨.
      Τι δεν καταλαβαίνεις δημοκρατικέ μπούφε νεοέλληνα;
      Γι αυτό προτμούν να πάρουν οι Τούρκοι τα νησιά χωρίς τουφεκιά παρά να χάσουν αυτοί την κουτάλα και να
      βρεθούν στην κρεμάλα. Έτσι δεν έπεσε και το Βυζάντιο;

    7. Οι ίδιοι έβγαζαν λεφτά μέχρι πριν μερικούς μήνες από αυτό το αλισβερίσι. Τώρα που κόπηκε η ροή και τους έχουν εκεί, τώρα το θυμήθηκαν, και όπως πάντα, ζητάνε να τους πάρει η ηπειρωτική Ελλάδα που είναι ήδη γεμάτη με πακιστανούς, αφγανούς, αλβανούς, γεωργιανούς, αφρικανούς κλπ λαθρομετανάστες και μη…Ας τους κρατήσουν λοιπόν και ας τους ανεχθούν, δεν πρέπει κανένας Έλληνας να υποφέρει για τις ατιμίες και κομπορρημοσύνες άλλων ψευτο-ελλήνων που είτε έβγαλαν λεφτά από τους λαθρό είτε τους χρησιμοποίησαν εις βάρος της χώρας και των ντόπιων Ελλήνων για να φτιάξουν προφίλ “καλού ανθρώπου”…

    8. Πολυ σωστο το σκεπτικο σου “φουτσε”.Τεινω να πιστεψω πως πολλοι δημοσιογραφοι λειτουργουν ως κυβερνητικα φερεφωνα με δολιους για τον λαο σκοπους.
      Θεωρω πως πρεπει να φιλτραρουμε οτι ακουμε κ βλεπουμε στο χαζοκουτι.

    9. Θέλει ο περιφερειάρχης να κοπούν οι συντάξεις , μισθοί παροχές σε όλη την Ελλάδα για να πάρουν εκεί όλο το χρήμα με ασυδοσία να κάνουν ότι θέλουν για αυτό θέλει κήρυξη εκτάκτου ανάγκης .
      Όλα όσα δημιουργήθηκαν είναι από χειρισμούς όλων των πολιτικών και αιρετών .
      Τα αποτελέσματα αυτά που βλέπουμε .
      Τώρα να πληρώσουν θέλουν όλοι οι απλοί πολίτες για να έχουν αυτοί τους παχυλούς μισθούς και να κάνουν κουμάντο .
      Γιατί δεν παραιτούνται ομαδικά όλοι , βουλευτές , Δημοτικές αρχές και Δήμαρχοι , και ο ίδιος .
      Που όμως τα αρπαχτικά να κάνουν τέτοια κίνηση .
      Στην ασύδοτη μάσα είναι όλοι μαζί και στις βόλτες για δήθεν λύση και τα τζάμπα τραπεζώματα και υπηρεσιακά ταξίδια .
      Ουυυυυυυυυυυυυυ λαμόγια , εσάς να σκοτώσουν πρώτους οι κάτοικοι να ξεβρομίσει ο τόπος .

    10. Τωρα σκεφτήκατε να κηρύξετε το νησί σας σε κατασταση εκτακτου ανάγκης;;; Ποσο καιρο τωρα το γραφω;;; Και βεβαια εγω δεν εννοω να πάρετε την εντολή απο την κυβερνηση για να το κάνετε. Κανένας απο την κυβερνηση δεν μενει εκει, ουτε ξερουν το πρόβλημα, ουτε τους νοιάζει. Μονοι σας να κάνετε οτι κάνετε. Μονοι σας Κηρύξτε το νησί σας σε κατασταση εκτακτου ανάγκης, διωξτε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους και μαζέψτε τα κινητά απο τους λαθρο. Οταν χάνουν τα χαρτιά τους αλλα δεν χάνουν το κινητο, δεν δικαιούνται να το εχουν. Ξυπνηστε ρεεεε!! Τοσο καιρο πέφτατε στην θαλαςςα να τους βγάλετε,μ τωρα θελετε να μας τους στείλετε εδω. Να πάτε στον διάολο. Κάντε κατι μονοι σας, έστω και τωρα, την ύστατη στιγμη. Αλλιως καθίστε εκει να σας διώξουν απο το νησί σας στην καλυτερη περιπτωςη η να σας σφαξουν, στην χειροτερη. Ειστε ομως άξιοι της μοίρας σας και Προςωπικα δεν σας λυπάμαι. Κάντε κατι ΤΩΡΑ. Αυριο θα ειναι αργα.

    11. Oταν τα εθνικα προβληματα της χωρας “λυνονται και αναλυονται”μεσα απ την εκπομπη του Παπαδακη,τοτε να ειστε σιγουροι πως οδηγουμαστε σε απολυτη εθνικη καταστροφη..
      Τελικα τι τα θελουμε τα υπουργεια και τους υπουργους,τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο, οταν εχουμε τα καναλια να προβαλουν τα σοβαρα προβληματα της χωρας και αναζητουμε λυσεις μεσα απο κει??

    12. ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΤΟ…….ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΝΗΣΙΩΤΕΣ!!!
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
      Κ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ…….ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ……………

    13. Να τους διώξουν από τα νησιά και να τους στέλνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα. Καταλάβατε; Κανονικός εποικισμός.

    14. Σιγά τον τσαμπουκά βρε νούμερα του πληκτρολογίου. αντε να πιείτε κάνα καφεδάκι και να σχολιάσετε καμιά ποδοσφαιρική εφημερίδα. Εσάς περιμέναμε να πετάξουμε στη θάλασσα τα μουσουλμανικά λαθροόρκ..!

    15. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥ ΕΔΩ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΡΕ ΜΠΑΚΑΛΗ? ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

    16. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ,ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
      ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    17. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΙΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΑΝΔΕΙΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΥΣ.

    Comments are closed.