ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 20ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ – ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΤΗΣ – ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΗΛΙΚΗ… ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    paros

    Ανατροπή έχουμε στην υπόθεση της 20χρονης Νεκταρίας, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή από τη Νάουσα της Πάρου, χωρίς να έχει δώσει σημείο ζωής. Την περασμένη Τετάρτη μάλιστα, οι γονείς της δήλωσαν στην Αστυνομία την εξαφάνισή της.

    Όμως, η υπόθεση φαίνεται να παίρνει απίστευτη τροπή, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η 20χρονη βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα και κατήγγειλε τον βιασμό της από τον πατριό της!

    Η κοπέλα πήγε το πρωί του Σαββάτο σε αστυνομικό τμήμα των Καμινίων και αφού είπε στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της και πως έφυγε με τη θέλησή της από την Πάρο, υπέβαλε μήνυση εναντίον του πατριού της για σεξουαλική κακοποίηση, η οποία γίνεται κατ’ εξακολούθηση από το 2016 (όταν ήταν 15 ετών δηλαδή)!

    Όπως είπε η Νεκταρία στους αστυνομικούς, στο παρελθόν έχει ξαναφύγει από το σπίτι άλλες δύο φορές για τον ίδιο λόγο: γιατί δεν μπορούσε να αντέξει την κακοποίηση και γιατί κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να την προστατεύσει.

    Σύμφωνα με τη 20χρονη, στα Καμίνια φιλοξενείται από μια ξαδέλφη της και μόλις είδε ότι την αναζητούν, πήγε στο τμήμα για να πει στους αστυνομικούς ότι είναι καλά, δεν θέλει να επιστρέψει σπίτι της και για να καταγγείλει τον βιασμό της.

    Οι Αρχές έχουν δρομολογήσει ήδη τις διαδικασίες αναζήτησης του πατριού της κοπέλας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Η καημένη η κοπέλα. Ευτυχώς που ξέφυγε από το τέρας έστω και μετά από τόσα χρόνια που λέει πως την βίαζε! Θανατικη ποινή στους παιδερες και τους βιαστές!!!!🤬🤬🤬

    2. Δεν είναι μόνο η αναζήτηση πατριός αλλά και της μάνας βλέπουν πολλά τα μάτια σήμερα άλλη χωρίζει άλλη μένει χήρα στης 9 του μακαρίτη άλλος μπενεις μες στο σπίτι η ποιο σωστές είναι αυτές που έχουν νοθα παιδιά σαν μαννες όταν έχεις παιδιά ανήλικα δεν βάζεις κανένα έχεις φυσιολογικές ανάγκες δεκτό ένα ξεκαθάρισμα σαν επαγγελματική σχέση ,που τους βάζεις μέσα στο σπίτι όλους αυτούς,,,τρέχουν πολλά τα παιδιά πρέπει να μιλάνε από πολύ μικρά να μην φοβοντε κλπ ,,,τη το θέλουν το δεύτερο γάμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά θα πάρουν κατεύθυνση και μετά αν θέλουν ένα σισντροφο για γεράματα καλώς κλπ

    3. Και η σιχαμενη η μάνα της κοπέλας τι έκανε; Τίποτα να μου πεις…δεν μιλούσε για να μην χάσει το πορτοφόλι.. Αυτές πρωτίστως θέλουν σκότωμα..

    Comments are closed.