ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ – ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    perama-main

    Με τον δικηγόρο του αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στις Αρχές ο 15χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο που πυροβόλησαν και σκότωσαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα, όπως είπε στο OPEN o γαμπρός του θύματος. «Θα φανερωθεί το παιδί σήμερα με τον δικηγόρο του» είπε ο κ. Παύλος. «Με τρία μωρά η γυναίκα του τι θα κάνει; Πώς θα τα κάνει πέρα. Δεν έκλεβε, κρίμα στο παλικάρι. Έβγαζε ένα μεροκαματάκι να φάνε τα παιδιά του» αναφέρει ο κ. Παύλος, για τον 20χρονο που δέχτηκε δεκάδες πυροβολισμούς.

    Για τα επεισόδια που έγιναν χθες στον Ασπρόπυργο και το αν θα συνεχιστούν οι εντάσεις είπε: «Εξαρτάται από το νόμο γιατί μας βλέπουν όλοι για τον κλώτσο και τον μπάτσο. Δεν είμαστε άνθρωποι; Αναγκάζονται τα πιτσιρίκια να κλέψουν. Έπρεπε οι αστυνομικοί να σκα΄σουν τα λάστιχα. Σαν να σκότωσαν μπεκάτσες».

    Για το ίδιο θέμα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας είπε στο Mega: «Εκείνα τα δευτερόλεπτα είναι πολύ σημαντικά γιατί λειτουργεί το ένστικτο και η εκπαίδευση για τους αστυνομικούς. Είχαν εμπλακεί δύο ομάδες αστυνομικών σε αυτή την καταδίωξη».

    «Είναι κρατούμενοι οι αστυνομικοί και θα πάνε την Τετάρτη στον ανακριτή. Κάθε αστυνομικός είναι οικογενειάρχης, φεύγει από το σπίτι του. Δεν είναι ύποπτος φυγής. Κρατάνε τα παιδιά μέσα στη ΓΑΔΑ σα να είναι κακούργοι. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η κράτησή τους» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Να ξέρετε πως ότι καταθέσει ο 15 χρόνος αθίγγανος εις βάρος των αστυνομικών θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν.
      Μη τρελαθουμε, 30 σφαίρες δεν δικαιολογούνται με τιποτα αν δεν υπήρχε ένοπλη εμπλοκή και από του αποβιωσαντος αθίγγανου.
      Θεωρώ ότι η ΕΛ.ΑΣ για να κατευνάσουν τα νεύρα των αθίγγανων και της πολιτικής ορθότητας του σήμερα θα ζητήσει το αίμα(απόταξη)τουλαχιστον τουΥπαστυνομου κ οι υπόλοιποι με αργίες.

    2. Η δήλωση του πατέρα του γύφτου,είναι όλα τα λεφτά.Είπε ότι έκλεψε ένα αυτοκινητάκι το παιδί,δέν έκανε και έγκλημα.Με λίγα λόγια,να τους αφήνουμε να μας κλέβουν,και να τους λέμε και ευχαριστώ άν δέν μας σκοτώσουν.Φανταστείτε τί έχει κάνει κι αυτός.Είχε καλό καθηγητή ο συγχωρεμένος,αλλά…

    3. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΕΣΥ… ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ. ΑΣ… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΠΛΟ Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ #ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ#… ΔΗΛ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ #ΚΑΘΗΚΟΝ# ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ… ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….

    4. ΤΑ ΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΩ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΕΡ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΛΗΣΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ…………ΘΑ ΤΡΑΒΟΛΟΓΗΘΟΥΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ……………………ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ

    5. Κλαίει όλο το γυφτόσογό του και ζητάει δικαιοσύνη.Όταν έτρωγαν από τα κλεψιμαίικα που τους έφερνε,ξεχνούσαν και τη δικαιοσύνη και τα πάντα.

    6. Αφήστε τα παιδιά ελεύθερα ρε αλήτες, δεν φτάνει πού έκαναν σωστά την δουλειά τούς, τους τραβολογάτε κιόλας.

    7. Έπαιξαν κ έχασαν οι γύφτοι. Ο μεροκαματιάρης που είχε ένα αμάξι της κακιάς ώρας τώρα θα αναγκαστεί από την τσέπη του να το φτιάξει. Διπλά χαμένος.

    8. Δεν με στεναχωρεί καθόλου το γεγονός πως δικάστηκαν ή θα δικαστούν αστυνομικοί.Τα ματάκια μου είδαν τσογλάνια της ομάδας ΔΙΑΣ να ρίχνουν σφαλιάρες σε πιτσιρικά με παπάκι επειδή δεν είχε δίπλωμα.Αν δεν έμπαινε στην μέση ο κόσμος θα το είχανε σακατέψει μικρό παιδί.
      Η δουλειά τους δεν είναι αυτή.
      Πέρνα σε σύλληψη όπως οφείλεις και κάλεσε τους γονείς του πιτσιρικά στο τμήμα.Με πιο δικαίωμα σηκώνεις χέρι στο παιδί άλλου.Ειναι μεν οι γύφτοι άχρηστη ράτσα είναι επικίνδυνοι είναι ληστές και πολλά άλλα όμως την είχαν δει εξουσία.Στο Μακεδονικό άνοιξαν τα κεφάλια όλων των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στην πώληση της Μακεδονίας μας….

      1. Ο πιτσιρικάς θα τους μίλησε όπως θα μιλούσε κ στην μάνα του που τον ανέχεται.
        Καλά του έκαναν.

    9. Ποιος πληρώνει το δικηγόρο των σκατόγυφτων ρε παιδιά.

      1. Τα ναρκωτικά που πουλάει ο βασιλιάς τους

    10. Όπως και να γίνει η σύλληψη δεν έπρεπε να γίνει ίσως να είχαν φυγαδευτει σε ένα μοναστήρι με εντολή εισαγγελεως όπως και να γίνει δύσκολα γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά,,λένε ότι τα μικρά παιδιά αναγκάζοντας να κλέψουν δεν λένε ποιοι τα βάζουν να κλέψουν λένε ότι πως θα μεγαλώσει 3 παιδιά αυτό δίχνει ότι θέλουν χρήμα, εκτός αυτού ,,3 παιδιά ηλικία 20 χρόνων και πόσο η γυναίκα δεν κάνει ούτε ο βασιλιάς αλλά ούτε ο στρατηγός που λένε έλα τώρα μην τρελαθούμε με αυτούς

    11. Βρε ουστ με τους σκατο γυφτους που που κλεβουν σκοτωνουν με ναρκωτικα και χιλια δυο.Ο γυφτος δεν εκανε κινηση να σκοτωσει τον αστυνομικο; Καλα εκανε και του εβγαλε οπλο.Οχι θα ανοιξουμε και τις αγκαλιες να τους καλοδεχτουμε.Δεν παμε καλα .Αντι να κυνηγησει το κρατος τους γυφτους κυνηγαει την αστυνομια ; Θεε και Κυριε τι εχουμε να ζησουμε ακομα.

    12. Ερε τι δασκαλεμα θα εχει φαει ο 15χρονος …. σηκωσαμε τα χερια και αυτοι μας εριξαν στο ψαχνο

    13. Συμπερασμα προς μπατσους την επομενη φορα που θα δειτε αναλογο περιστατικό μην το αναφερετε καν δεν ειναι ουτε καν πταισμα.
      Και ειδικα αν δειτε γυφταριο νιψτε τας χειρας σας σχολαστικα και πειτε ενα στην υγεια μας ρε παιδια

    14. Νεοδημοκράτες πατριώτες της κακιάς ώρας, ψηφίστε Μητσοτάκη δαγκωτό στις επόμενες, ψηφίστε γαλάζιο Τσίπρα.
      Βάζω στοίχημα ότι ο δικηγόρος του 15χρονου γύφτου είναι πληρωμένος από κάποια ΜΚΟ. Μπορεί κι από τις ΜΚΟ που έχουν οι αδερφές τους Μητσοτάκη…

    15. Τι αλλο θα ακουσουμε ακομα;;;;;; Θελουν να λυπομαστε και τους κλεφτες τωρα!!!!!!! Αν ηθελε μεροκαματακι Κε συνηγορε να πηγαινε να δουλεψει, οπως ολος ο κοσμος, αλλα αυτοι εχουν μαθει στην κλεψια!!!!!!Εμενα μ’ εκλεψαν δεκαχρονα γυφτακια στον Ηλεκτρικο, οταν πηγα να ανανεωσω την καρτα, ουτε καταλαβα πως μου πηραν το δεκαευρο, αλλος παθων μου εξηγησε μετα τι εγινε!!!!!!! Φτανει λοιπον το χαιδεμα των γυφτων, γιατι τους εχει αποθρασυνει!!!!!!! Αυτος εκανε οπισθεν και επεσε πανω στους αστυνομικους για να τους σκοτωσει και αυτοι αμυνομενοι και πολυ καλα εκαναν τους πυροβολησαν!!!!!! Να αφεθουν αμεσως ελευθεροι, εδω εγκληματιες και τους αφηνουν ελευθερους και κρατουν τους αστυνομικους!!!!!!!! Ρε εχετε τρελαθει;;;;;;;; Τι θα δουμε ακομα;;;;;

    16. Τι λετε ρε; Στην Ευρωπη ο αστυνομικος δεν ριχνει οταν πρεπει; Εσεις εδω τους βαζετε στο κρατητηριο;Οχι ρε αφηστε τους γυφτους σε ολη την χωρα να ρημαζουν τα παντα.Στην Αμφισσα για ρωτηστε κοσμο τι εχουν κανει εκει; Φοβαται ο κοσμος και που κοιμαται.Δεν μπορω να καταλαβω τοσα χρονια στην Ευρωπαικη Ενωση γιατι να ημαστε; Σε ολα τα συστηματα αναποδα παμε.Παμε μονο στο χρημα για τις τσεπες τους μονο.

    17. ψοφηστε ρε βρωμογυφτοι!!!!! απελαση ολοι τωρα απο την ελλαδα!!!!

    18. Ε ναι…τελείωσε το αυτόφωρο και θα εμφανιστεί το paidi….

    19. Το μεροκαματακη φαινεται το εβγαζε με τα κλεψημεικα.
      Τα παιδια πρωτου να τα κανει κανεις πρεπει να σκεφτει
      πως θα τα μεγαλωσει,οχι να κατακλεβει και να σκοτωνει τους αλλους.
      Οι γυφτοι την μονη δουλεια που μαθανε να κακ=νουνε ειναι να κατακλεβουν τους αλλους.
      Δεν ειναι μονον οι γυφτοι που δεν εχουν να ταισουν τα παιδια τους αν και καταβροχθηζουν τα επιδοματα απο τους φορους αυτων που κατακλευουν
      Αλλα υπαρχουν και εκατονταδες χιλιαδες φορολογουμενοι Ελληνες των οιποιων κατασχενουν τα σπιτια
      αλλα δεν κλευουν και δεν σκοτωνουν.
      Δεν υπαρχει καμια δικαολογια για τους κλευτες και φονεις.
      Κανενας οικτος οπως και αυτοι δεν λυπουντε τα θυματα τους .

    20. Δεν έκλεβε το παιδί λέει ο γαμπρός ένα μεροκαματάκι έβγαζε να ταίσει τα παιδιά του. Το αυτοκίνητο που έκλεψε δεν μετράει βρωμόγυφτοι που κλέβεται μέχρι και ρούχα απλωμένα;;;; Στα τσακίδια άχρηστη φάρα και εσείς και αυτοί που σας προστατεύουν. Κλέβουν για να ζήσουν αλλά το παιδί θα πάει με δικηγόρο να παραδοθεί. Τους έχει ελένξει ποτέ το κράτος με τι λεφτά αγοράζουν αυτοκίνητα και πολλοί από αυτούς ζουν χλιδάτη ζωή από ναρκοεμπόρια;;;; Κατεβατά μπορούμε να γράφουμε για τη βρωμόφαρα για τις ανομίες τους.

    21. 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΔΥΟ , ΤΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΚΕ, ΜΕΡΑ 25, ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ? ΘΑ ΚΑΤΑ ΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

      1. ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ #ΠΑΛΗΚΑΡΙ#… ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…. ΜΕΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΝΟ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΑΨΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…. ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕ…. ΘΕΟΔΩΡΗΚΑΚΟΣ… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΑΚΙΑ….ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝΕ…. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?…. ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΔΑΓΕΛΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ…. ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ…. ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…. ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ… ΛΑΜΟΓΙΑ

    22. Σέ τέτοια χάλια έφερε τήν Ελλάδα τό τσαράκι τών Εβραίων ό ελληνόφωνος γουρλομάτης.Οί ηρωικοί αστυνομικοί πού έπαιξαν τήν ζωή τους κορώνα γράμματα κατηγορούμενοι καί τό 15χρονο
      γyφτάκι “τό παιδί”μέ τόν δικηγόρο του.Ατιμε μπάσταρδε έκανες τήν Ελλάδα σάν τά μούτρα σου μέ Gay σύμβουλους.Οί Ελληνες πατριώτες σέ περιφρονούν καί θά σού ανοίξουν τόν λάκο.
      Γιάννης Λάκων

    23. ουυυυυυυυυυυσσσσστττττ ρεεεεεεεεεε
      Τι λετε μωρε πισωγλεντηδες.
      ποιοι ειστε εσεις που αποφασιζεται τι θα γινει με τους αστυνομικους.
      Αν σκοτωναν 1-2 αστυνομικους μετην οπισθεν το ειχαν προθεση τα καθικια τι θα γινοταν;
      ποιος θα μετεφερε τα μαντατα στην μανα.
      Για σας αστυνομια η εθνος ειναι ενα τιποτα
      ολοι σας μαζεμα σε ενα τορπιλοσωληνα και εξαερωσηκαθικια ανθελληνες που μου λυνετε τα προβληματα στα παραθυρα και σκωτωνεσθαι.
      μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο.
      Στο εξωτερικο τιποτα η αστυνομια πυροβολει δεν ρωταει ;
      ρεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυυυυυυσσσστττ

    24. Ουτε με τους μπατσους πραιτοριανους του κουλη ουτε με τους βρωμογυφτους εγκληματιες!!
      ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    25. Το παλικάρι 18 ετών ζήτησε 2€ να φάει σουβλάκι από τον μπαμπά του κ έφυγε να κλέψει αμάξι κ ποιος ξέρει τι θα ακολουθούσε.

    26. σκατο-γυφτοι εχουν ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      σαπούνιααααα …

    27. Μην πιστεύεις φουστη λόγια και Γυφτου μοιρολόγια.

      1. Από την ίδια ράτσα κρατούν και ο ένας και ο άλλος περιπλανώμενοι Ιουδαίοι ήταν οι πρόγονοι τους ..από γανωτηδες σαμαραδες τσιπραδες αστρατευτοι ανεπαγγελτοι και κυβερνούν αυτή τη ζηλευτη χώρα που έδωσε τα φώτα σε όλο τον πλανήτη.. και αυτό γιατί οι νεοέλληνες μαζί με τα αποβρασματα γύφτους λαθροβρωμιαρηδες συγγενείς τους αυξάνουν για επιδόματα και οι Έλληνες σβήνουν..

    Comments are closed.