ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! “ΒΡΩΜΙΚΟ” ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ – ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ! ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ – ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

    Κοινοποίηση:
    δαδα

    Απευθείας εμβάσματα και από άλλους παιδοβιαστές της εγκληματικής οργάνωσης των νεοδημοκρατών που βίαζαν και εξέδιδαν την δωδεκάχρονη λάμβανε η μητέρα της στον τραπεζικό της λογαριασμό ενώ όπως δείχνει η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών υπήρχαν επικοινωνίες και μηνύματα της ίδιας με τον παιδοβιαστή Η.Μίχο.

    Το πρώτο βράδυ της στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, πέρασε η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας και σύντομα θα φανεί το μέγεθος τους κυκλώματος παιδοβιαστών που αρκετά στοιχεία δείχνουν ότι έχει και “πολιτικό άρωμα”.

    Τα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, εδώ και μέρες την είχαν βάλει στο στόχαστρο τους, βάσει κάποιων ενδείξεων μέχρι που στα χέρια τους έφτασαν και οι αποδείξεις.

    Επί της ουσίας κατηγορείται ότι εξέδιδε το ίδιο της το παιδί. Η ίδια αναμένεται σήμερα το πρωί, να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, από την οποία πιθανότατα θα λάβει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της.

    Η μητέρα ήταν αυτή η οποία είχε την ευθύνη και επιμέλεια του παιδιού το οποίο βίαζε η ομάδα υπό το μέλος της ΝΔ Ηλία Μίχου.

    Ταυτόχρονα απόλυτα έγκυρες πηγές από την ΓΑΔΑ αναφέρουν τον εντοπισμό ενός έτερου μέλους της ΝΔ ο οποίο δραστηριοποιείται και έχει ήδη υψηλή θέση στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

    Φαίνεται ότι είμαστε προ μίας οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης σωματεμπόρων και το ερώτημα πλέον είναι αν θα προχωρήσει τις έρευνες μέχρι το τέλος καθώς από πίσω της κρύβονται ισχυρά πολιτικά πρόσωπα και είναι αυτονόητο σε ποιον χώρο ανήκουν.

    Η πρόεδρος των ιερόδουλων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, προχώρησε σε καταγγελίες για την υπόθεση μαζικού βιασμού και μαστροπίας από την εγκληματική οργάνωση νεοδημοκρατών στον Κολωνό με βάση τις οποίες ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος εξέδιδε την δωδεκάχρονη «σε φίλους του πολιτικούς» και προσθέτει ότι ο συγκεκριμένος, «εξέδιδε και άλλα ανήλικα κορίτσια».

    Αρνείται την κατηγορία η μητέρα της 12χρονης

    Η ίδια φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ισχυριζόμενη πως δύο εμβάσματα που εντοπίστηκαν, αφορούσαν την 12χρονη χωρίς να το γνωρίζει.

    Και συγκεκριμένα φέρεται να υποστηρίζει πως το παιδί είχε πάρει την κάρτα της καθώς στον δικό της τραπεζικό της λογαριασμό είχε βάλει ο 53χρονος παιδοβιαστής και σωματέμπορας, Ηλίας Μίχος, δύο ποσά των 20 και 25 ευρώ περίπου, που προορίζονταν για την 12χρονη.

    Στη δικογραφία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα εμβάσματα που εντοπίστηκαν, τα χρήματα δηλαδή που μπήκαν στον λογαριασμό της, δεν ήταν μόνο από τον 53χρονο που φέρεται να λάμβανε ποσά από τους άλλους παιδοβιαστές για να βιάσουν τη 12χρονη, αλλά και από τους ίδιους προς την μητέρα.

    Έχουν συμπεριληφθεί παράλληλα τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών.

    Ανοικτό είναι ακόμα και το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν  συγκεκριμένα πρόσωπα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

    Φύλλο και φτερό αναμένεται να γίνουν οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης , του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    Έτσι, αν εντοπιστούν ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

    Έρχονται και άλλες συλλήψεις

    Οι αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη και άλλων ατόμων, από έναν αριθμό περίπου 15 ανδρών,  που έδωσε η ανήλικη κατά την διάρκεια των δύο πρώτων καταθέσεων της στο ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγου της υπηρεσίας, ενώ χθες προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση.

    Έτσι δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν και συλλήψεις άλλων «πελατών»-παιδοβιαστών, τους οποίους φέρεται να ψάρευε ο Ηλίας Μίχος.

    Έγινε προσπάθεια συγκάλυψης

    Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αναφέρουν πως έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της τρομερής αυτής υπόθεσης. Και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό υπήρχαν επικοινωνίες της μητέρας της 12χρονης, με άτομο από το περιβάλλον του 53χρονου. Από την πλευρά της η 37χρονη φέρεται να απειλούσε το εν λόγω άτομο το οποίο με τη σειρά του έδωσε χρήματα για να μην ανοίξουν τα στόματα.

    Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη καταγγελία στις 3 Σεπτεμβρίου, από την μητέρα της ανήλικης- η οποία πιέστηκε από τους θείους του κοριτσιού να πάει στην ΕΛ.ΑΣ.- οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου άκουγαν συνομιλίες «φωτιά», για την υπόθεση.

    Προφυλακιστέοι οι δύο παιδεραστές βιαστές

    Υπενθυμίζεται πως χθες ομόφωνα προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος, ο άνθρωπος που βίαζε και εξέδιδε το παιδί και ο 42χρονος Ιωάννης Ιωσιφίδης μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Κολωνό, που συνελήφθη ως ένας από τους βιαστές της 12χρονης.

    Κατά την απολογία του ο Μίχος, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι αλλά ότι… δεν το βίασε ενώ για τα υπόλοιπα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται άσκησε το δικαίωμα της σιωπής .

    Ο 42χρονος μίλησε για σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη επ αμοιβή και υποστήριξε ότι τα χρήματα τα έδινε στην ίδια.

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    exofyllo13-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Στην Ελλάδιτσα της αρπαχτής,των καρτέλ, των αισχρων αυτών πράξεων, του ΜΕΝΈΛΑΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ,υποκλοπών, παλικάριων με δολοφονίες, ολιγαρχων, του ΤΡΑΓΚΑ με κάτι εκατομμύριακια κτλ. Ολα πηγαίνουν πρίμα για την κυβέρνηση ##απατεώνων τ##αριστων ##ά σας χαιρόμαστε.
      Ο μαστροπος που ήτανε κ του καταχητικου, έβγαζε τ κορίτσι και ήταν κ δωρητής και έβγαζε και φώτο, αυτά τα λαμογια λυμαινουν τον τόπο. Τα βλέπεις τώρα ΤΣΙΠΡΑ που πέρασες κ νόμο να βγαίνουν έξω όλα αυτά τα καλόπαιδα;;; τι λες τώρα;;; σ αρέσει;;
      Έχει διαλυθεί κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας της κοινωνίας μας.

    2. Η υπόθεση για την αστυνομία και την δικαιοσύνη…εφαρμογή, τραπεζικοί λογαριασμοί, όλα στο φως μέσω PC…

    3. Τελικα ειναι Βουλγαρα η μανα.
      Με τον πρωτο ανδρα εχει 5 παιδια και με το δευτερο τον πακιστανο τρια!!

    4. Βεβαίως θα παρουσιάσουν όλα τα ονόματα με μια μικρη παρεμβασουλα θα είναι ονόματα απο το νεκροταφείο.Τοσο απλά.

    5. Να βάλουν μαζί με την Πισπιρίγκου υποψηφιότητα για καλύτερη μαμά της χρονιάς 2022

    6. Πάνε για μεγάλο κουκούλωμα. Έπρεπε ήδη να έχουν βγει στη δημοσιότητα κ τα 213 ονόματα και το όνομα της μάνας κ όλων των εμπλεκομένων.
      Έβγαζαν στη δημοσιότητα στοιχεία ανθρώπων που ήταν κατά του εμβολιασμού και δεν βγάζουν αυτούς που βιάζουν τα παιδιά του κόσμου. Πόσα παιδιά κατέστρεψαν? Πόσα χρόνια το κάνουν? Πόσα γαμω το κέρατο μου σε αυτό τον κωλοτοπο ακόμα?
      Η αστυνομία ακόμη ψάχνει? Έχεις τους αριθμούς έχει τις συνομιλίες έπρεπε ήδη να τους έχεις μπουντρουμιασει. Αφήστε τους να φύγουν εξωτερικό. Μάλλον αυτό κάνουν με την καθυστέρηση.

    7. Πάνε για μεγάλο κουκούλωμα. Έπρεπε ήδη να έχουν βγει στη δημοσιότητα κ τα 213 ονόματα και το όνομα της μάνας κ όλων των εμπλεκομένων.
      Έβγαζαν στη δημοσιότητα στοιχεία ανθρώπων που ήταν κατά του εμβολιασμού και δεν βγάζουν αυτούς που βιάζουν τα παιδιά του κόσμου. Πόσα παιδιά κατέστρεψαν? Πόσα χρόνια το κάνουν? Πόσα γάμων το κέρατο μου σε αυτό τον κωλοτοπο ακόμα?
      Η αστυνομία ακόμη ψάχνει? Έχεις τους αριθμούς έχεις τις συνομιλίες έπρεπε ήδη να τους έχεις μπουντρουμιασει. Αφήστε τους να φύγουν εξωτερικό. Μάλλον αυτό κάνουν με την καθυστέρηση.

    8. Και έναν άλλον της ΝΔ δεν τον είχαν πιάσει στην Μολδαβία;

      1. Nαι τον Νικο Γεωργιάδη που βίαζε 15χρονα…με 20 χιλιάρικα πρόστιμο είχε καθαρίσει και αυτός, ούτε 1 μερα φυλακή..

    9. δεν είναι τυχαιο που εβαλε τον γιο του στο βήμα.. για αυτούς μαλλον δουλευε.. ειχε μαζεψει και διακινούσε μάλλον ερωτικό υλικό με πολιτικούς και άλλους διαφορους παράγοντες με ανήλικες.

    10. Οι μανα ηξερε τα παντα! την χαρτζιλικωνε ο ΝΔουλας στο χερι αλλες μερες 20 ευρα αλλες 50 ευρα αλλα τα περισσοτερα στην τσεπη του.
      Τι δουλεια εχει ενας αντρας 50 χρονων να εχει στην δουλεια του ενα κοριτσακι?.

    11. Αυτο το φαινομενο πως θα το ονομασουν οι φεμινιστριες ;;;;εχουν βρει ωραιες κουφιες λεξεις οπως γυναικοκτονια ..οταν η μανα εγκαλειπει το παιδι στα χερια ανωμαλων αυτη η πραξη που εγινε απο γυναικα – μητερα πως θα την ονομασουν;;;;.

    12. Σιγουρα η Νεα Δημοκρατια του αειμνηστου Κωνσταντινου Καραμανλη εχει καταντησει ενα κομμα φαυλοκρατιας υπο την ηγεσια του “φιλελευθερου” Κουλη. Ντροπη και ονειδος! Κανατε το κομμα παιδεραστεια, λοατκι και καλοβολεμενες πουστρες τσατσαδες! Ο Λιγναδης δεν σας εφτανε να σταματησετε αυτον τον βοθρο? Καλες…εκλογες!

      1. Αυτοί κρατάνε το όνομα ΝΔ για να τους ψηφίζει ο κόσμος. Δεν έχουν σχέση με την παράταξη του Καραμανλή. Αυτοί οι πολιτικοί το 90% των βουλευτών θα τους είχαν διώξει με κλωτσιές, άσε που με αρχηγό Καραμανλή και άλλους παλαιότερους δεν θα ήταν βουλευτές. Ούτε έξω απ’τη Ρηγίλλης δεν θα πέρναγαν.

    13. Βγαίνουν όλοι οι νεοέλληνες υποκριτές να κατηγορήσουν αυτό το καθήκι που βίασε δωδεκάχρονη κ όλοι του ρίχνουν πέτρες ..αν αύριο βγάλετε πρωτοσέλιδο 3 βουλευτές της ΝΔ που πλήρωσαν για βιάσουν το παιδί οι ίδιο νεολληνες θα σας κατηγορούν από το πρωί ως το βράδυ κ θα σας ρίχνουν κοτρωνες ως κίτρινη φυλλάδα που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα ..αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία ..τελος

    14. τρελό κύκλωμα !!. ψαχνουνε κακομοιρηδες, τους δινουν καμιά δουλειά, και αφού μαμησουν τα παιδιά τους, τα εκδίδουν για να εκβιαζουν πολιτικους, δικαστες, παπαδες κλπ .. μέχρι και η τσατσά με το στικάκι δήλωσε ότι έχουνε κάμερες μέσα στα μπ@υρδέλα, ταυτοποιούν τους πελάτες, και απ’οτι φαινεται κρατάνε το υλικό για πάντα.

    15. Θα κουκουλωθεί το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες, όπως έχει γίνει με όλες τις πολύ σοβαρές υποθέσεις. Δεν πρόκειται να ρισκάρουν να βγάλουν πρόσωπα.

    16. Πως γινεται η μανα να εξεδιδε τη μικρη και να πηγε να καταγγειλει τον Μιχο η ιδια. Και ασπρο και μαυρο μαζι δε γινεται…

    17. Με τη υπόθεση του Τούρκου μαφιόζου που ελληνοποιηθηκε με τιμές από το Γεωργιάδη έγινε κάτι ? Με το turkagean έγινε κάτι ??? Όλα για λίγα λεπτά δημοσιότητας κ κάτι τουιτ από μερικούς τεμπέληδες που τα ξύνουν πετώντας εξυπνάδες βαφτιζομενες ως τσιτσιδισματα

      1. Πώως, έγινε. Με την ατιμωρησία, έχει διογκωθεί το θράσος του λαδόνειδος και σία και κοντεύει να πιάσει ταβάνι. Αυτό έγινε…

    18. Στέφανε ελπίζουμε να βγάζεις κάθε μέρα εξώφυλλο το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση η Νουδούλα….

    19. Στέφανε έχω μια απορία… Με τόσα χρήματα ο Πυρηναρχης Τ. Ο Νέας Δημοκρατίας Κολωνού γιατί δεν έφτιαξε τα δόντια του να έχει ωραίο χαμόγελο….;;;

    20. Η ΕΛΑΣ εξετάζει μάρτυρες κ θύματα κατά τη υποκειμενική της κρίση κ όχι κατά το νόμο ..ακόμη θυμάμαι τις αποκαλύψεις που κάνατε για τη υπόθεση παλιοσπυρου ..για σοβαρότατες καταγγελίες που θα έριχναν φως σε μια υπόθεση που χάθηκε στα φώτα των φωτεινών του σταρ σύστεμ κ των άκρων τους στη εξουσία ..κ όμως κανένας δεν έκανε το κόπο όχι να τις δώσει σημασία αλλά ούτε καν να τις ακούσει ..τίποτα δεν θα γίνει κ εδώ ..

    21. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΙΝ ΜΑΝΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…ΟΠΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…..

    22. Ούτε η υπόθεση αυτή θα βγει όπως πρέπει να βγει προς τα έξω όπως δεν βγήκε το σκάνδαλο των υποκλοπών όπως δεν βγήκε η δολοφονία καραιβαζ κ η απόπειρα δολοφονίας κατά Χίου όπως δεν βγήκε για τα αγνοούμενα βιασμενα προσφυγοπούλα των ΜΚΟ όπως δεν θα βγει τίποτα κ ο Μητσοτάκης θα εξαντλήσει κανονικα κ με το νόμο τη θητεία του μέχρι να πάρει εντολή από τη ΝΤΠ για εκλογές ..αυτά ..ο μόνος τρόπος όχι να πέσει η κυβέρνηση τη ΝΔ αυτό πλέον είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ο μόνος τρόπος τουλάχιστον να ρεζιλευτει ο Κούλης είναι να δώσετε σε μεγάλη εφημερίδα του εξωτερικού ότι βίντεο τον έχετε να συνουσιάζεται με τα φιλαράκια του τουλάχιστον να δει όλος ο κόσμος τη κούκου που μας κυβερνά ..αυτή η υπόθεση θα φάει άλλους δύο μήνες χωρίς καμία ουσιαστική αποκάλυψη όπως έγινε με τις υποκλοπές ..

      1. ΝΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ……….ΓΙΑΤΙ ΟΠΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ……..

    23. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

      ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ?

    24. τα ονόματα, αν δεν δημοσιευτούν δεν έχει κανένα νόημα η φασαρία όλη

    Comments are closed.