ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ! Ο “ΣΩΤΗΡΑΣ” ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    Μπιλ Γκέιτς

    Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς η πανδημία του νέου κορωνοϊού είναι μια “απίστευτη τραγωδία”

    Ο Μπιλ Γκέιτς έχει συζητηθεί όσο κανένας άλλος και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Κάθε δήλωση που κάνει σχετικά γίνεται πρωτοσέλιδο.

    Μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ, ο Μπιλ Γκέιτς έκανε τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξη της πανδημίας.

    “Ως το τέλος του 2022 θα έχει επανέλθει στην κανονική του ζωή ο κόσμος χάρη στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού”, δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TVN24 και στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza. Αναφερόμενος δε στην πανδημία του νέου κορονοϊού, τόνισε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια και πρόσθεσε: “Αυτή είναι μια απίστευτη τραγωδία”, αναφέρει το Reuters.

    “Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο ότι ο κόσμος μου επιτίθεται γιατί πρέπει να ανοίξουμε ένα ευρύ διάλογο, χρειαζόμαστε ελεύθερο Τύπο και να ακουστούν φωνές που λένε “υπάρχει άλλος τρόπος να λύσουμε το πρόβλημα;”. Συνεπώς, δεν φοβάμαι ότι θα με προσβάλλουν αν μπω σε μια δημόσια συζήτηση για το θέμα” σημείωσε για το αν φοβάται ότι θα δεχθεί τις ίδιες επιθέσεις για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, όπως έγινε για τον κορονοϊό. Χθες σε συνέντευξή του στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24, έκανε την πρόβλεψη ότι ο κόσμος θα επανέλθει στην κανονικότητα έως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19.

    Η πανδημία του νέου κορωνοϊού είναι μια “απίστευτη τραγωδία”
    “Αυτή είναι μια απίστευτη τραγωδία”, σημείωσε ο συνιδρυτής της Microsoft αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού και πρόσθεσε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια.

    “Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή”, υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Και εκεί που πάμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα (από το 2009 εδώ), τσαπ ‘εμφανίστηκε νέος επικίνδυνος ιός που έσκασε από άγνωστο εργαστήριο’ και όποιος κολλήσει πέθανε ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, κοκ.
      Κάποιοι παίζουν πονηρά παιχνίδια όπως την περίοδο 2007-2011 στα χρηματοοικονομικά για να φέρουν τον κόσμο στη δική τους εξουσία. Πούστικα, ξεπούστικά, αυτό είναι πόλεμος.

    2. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!
      ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

    3. Π@υτσα θέλει πο@τσα κ μ@στιγιο…… Π@υτσαααααααα

    4. Γιατί δεν ψοφάει να δώσει το καλό παράδειγμα;

    5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ!

    6. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ . ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ . ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΑ .
      ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ , ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ . ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ 2030 . ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ , ΦΟΡΕΙΣ , ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ή ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ή ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

    7. Εινσι γιατρός , επιστήμονας , ιατρικός ερευνητής ? Ρε , ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔIAOΛ0 !

    8. ισως το πιο διαπλεκομενο ατομο στην ιστορια του πλανητη

    9. Όλοι τώρα βάλτε Linux distros στους υπολογιστές μας να μπατιρισει ο πουραϊτζερ!

      1. Φυσάνε τα linux.Τα έχω βάλει σε 2 λάπτοπ και πετάνε.

    10. ψόφος σ’ αυτό το κάθαρμα τον γκέιτς και στα αφεντικά του ρότσιλντ και ροκφέλερ ψόφος

    11. ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΆ !!! ΑΝΤΕΜΟΥ ΣΤΟ @@@@@!!!!

    12. Με λίγα λόγια όταν τον φτύνουν το φχαριστιεται.

    13. Η Λινού κάπου είπε ότι θα επανέρθουμε το 24 και απόψε, μάλλον, θ’ ανακοινώσουν λοκ νταουν για όλη, πλέον, την Ελλάδα για 3 εβδομάδες με τα γνωστά ψέματα και θα το πηγαινουν και λίγο πιο μετά και θ’ ανοίξουν τα μαγαζιά μετά το Πάσχα, γύρω στις 14 Μαίου.Η εστίαση ΔΕΝ ανοίξει 29 Απριλίου, μας κοροιδεύουν.Αργοπεθαίνουμε.Και θυμηθείτε ότι όταν τελειώσει ο κορονοιός, ο ”φιλάνθρωπος” Γκέιτς κάτι άλλο θα μας ρίξει

    14. Αφου δεν βρισκεται κανενας να τον καθαρισει τον γλιτσιαρη παντα θα κανει οτι του κατεβασει το σαπιο μυαλο του

    15. Η ανθρωπότητα μετά από τόσους πολέμους και πανδημίες που πέρασε έπρεπε να βάλει μυαλό. Ο κάθε λαός έπρεπε να σέβεται όλους τους υπόλοιπους, ο κάθε άνθρωπος έπρεπε να σέβεται και να αγαπά τους συνανθρώπους του . Κάθε λαός που συμπεριφέρεται ως τραμπούκος έπρεπε να απομονώνεται άγρια από όλους τους υπόλοιπους. Κάθε μεμονωμένη μονάδα που σκέφτονται και δρομολογούν το κακό των ανθρώπων, όπως ο Μπιλ Γκέιτς έπρεπε να τιμωρούνται παραδειγματικά, για να μην πω στον εκνευρισμό μου επάνω, ας βρεθεί κάποιος να τον καθαρίσει να ησυχάσουμε από αυτόν.

    16. Ποια εμβόλια ρε παπάρα. Απλά μέχρι τότε μπορεί και νωρίτερα ο συγκεκριμένος ιός θα έχει κάνει τον κύκλο τους όπως κάθε ιός και θα φύγει μόνος του.
      Αλιμονο από το λαό που θα χάσει δύο χρόνια από τη ζωή του ενώ εσείς συνεχίζετε να καλοπερνάτε και να πλουτίζετε περισσότερο σε βάρος του.

    Comments are closed.