ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΥΣΑ – ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΑΚΟΥΕΙ; ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΛΗΣΤΕΣ – ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ 401!

    Κοινοποίηση:
    ΟΠΛΟ

    Η εγκληματικότητα στη χώρα μας συνεχίζει να καλπάζει, ενώ το σύνθημα «νόμος και τάξη» έχει γίνει κουρέλι. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξακολουθεί να αυτοθαυμάζεται και να αυτοαποθεώνεται για τις… αποτυχίες του! Γιατί η βία είναι καθημερινά στην πόρτα μας!

    Άλλο ένα περιστατικό ακραίας βίας με πυροβολισμούς έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 15/3, στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στα Νεόκτιστα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αστυνομικός από σφαίρα. Άνδρες της ΔΙΑΣ είχαν κληθεί στην περιοχή προκειμένου να διερευνήσουν ληστεία. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζήτησαν από τους δράστες να βγουν από το σπίτι και να παραδοθούν καθώς ήταν περικυκλωμένοι. Τότε άγνωστος άνοιξε πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον 15 φορές, με μια σφαίρα να περνάει ξυστά από το κράνος αστυνομικού και να «καρφώνεται» στο αλεξίσφαιρο συναδέλφου του που βρισκόταν πίσω του. Ο αστυνομικός που δέχθηκε τη σφαίρα φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ= ΓΥΦΤΟΓΚΕΤΟ!!! ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!!! υγ: ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ!!!

    2. Όσο τους νταντεύουν, τόσο ξεθαρρεύουν. Θα έπρεπε με τον πρώτο πυροβολισμό των ληστών, να αδειάσουν τα όπλα επάνω τους. Ή μήπως κάνω λάθος; Θέλετε να κλάψουμε και αστυνομικούς από τα βόλια κακοποιών, για να πάρετε – δήθεν – μετά τα όποια μέτρα; Καλύτερα να είσαι η μάνα του φονιά, παρά του σκοτωμένου. Στο εξωτερικό, εάν είχαν δεχθεί πυροβολισμούς, θα είχαν απαντήσει αναλόγως και οι αστυνομικοί. Πάντως – λόγω περιοχής – μήπως οι ληστές – δολοφόνοι ήσαν από εκείνους, που μένουν εκεί κοντά; Λέω. Ίσως και να μην είναι έτσι, αλλά πάει μόνο του το μυαλό σε αυτή τη σκέψη.

    3. Τελειως νορμαλ καταστασεις σε ενα ανυπαρκτο κρατος με κατοικιδια των κυβερνοντων οικογενειων

    4. …..ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ!!!…ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ!!…ΟΠΛΑ ΕΧΕΤΕ!!!…ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ!!…ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!…. ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ!!!…..

      1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΠΑΤΣΟ ΕΞΥΠΝΟ? ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΜΛΑΡΙΑ

    5. Έπρεπε οι εν λόγο μάγκες να το έκαναν αυτό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ο αστυνομικός μέτρησε μια σφαίρα αυτοί πόσες θα μετρούσαν ?

    6. Μπλέξαμε άσχημα με την ΚΝΔουλα και τον Κνιτάκη, πιο άχρηστος δεν μπορούσε να μας τύχει, μέχρι και το σουργελο τον Τόσκα ξεπέρασε σε ανικανότητα και μαυρογιαλουρισμο.
      Μαύρο στα μπάζα.

    7. Η νδ το μονο που της ενδιαφέρει ειναι στο πόσες έδρες θα πάρει κ να παραμείνει φυλακη ο Κασιδιαρης έτσι ώστε να δρουν ανενόχλητοι

    Comments are closed.