ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ – ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 85 ΕΤΩΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    pagkalos

    Έφυγε σήμερα από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή με ανάρτησή της οικογενείας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

     

    Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος
    Γεννήθηκε στην Ελευσίνα στις 17 Αυγούστου 1938. Απόφοιτος του Βαρβακείου Γυμνασίου Αθηνών.

    Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Οικονομικά (Διδάκτωρ των Οικονομικών Επιστημών) στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού Ι (Πάνθεον Σορβόνη) με υποτροφία της Γαλλικής Κυβερνήσεως.

    Από το 1969 μέχρι το 1978 εργάσθηκε στη Σορβόνη ως Εντεταλμένος Διδάσκαλος και Ερευνητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, προγραμματισμού και χωροταξίας. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάπτυξης του ίδιου Πανεπιστημίου. Το 1981 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ιδιότητα την οποία κατείχε αδιάλειπτα μέχρι το 2012.

    Διετέλεσε Υφυπουργός Εμπορίου (1982), Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Ευρωπαϊκής Κοινότητας (1984), Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (1985-1989). Κατά την περίοδο 1989 μέχρι 1993 ορίστηκε Αντιπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

    Τον Οκτώβριο 1993 ορκίστηκε και πάλι Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Τον Ιούλιο 1994 αναλαμβάνει Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Τον Ιανουάριο 1996 ορκίστηκε Υπουργός Εξωτερικών ασκώντας τα καθήκοντά του μέχρι τον Φεβρουάριο 1999.

    Τον Απρίλιο 2000 ορκίσθηκε Υπουργός Πολιτισμού διατηρώντας το αξίωμα έως το Νοέμβριο 2000. Διετέλεσε Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

    Τον Ιούνιο 2003 ορίσθηκε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. Το Νοέμβριο του 2004 ορίσθηκε Συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ. Επανεκλέχθηκε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και ορίσθηκε αρμόδιος του Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών. Στη συνέχεια ανέλαβε την ευθύνη του Τομέα Αυτοδιοίκησης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης ενώ σήμερα προΐσταται στον νευραλγικό Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής, Ασφάλειας και Άμυνας.

    Τον Σεπτέμβριο του 2006 ανέλαβε Γενικός Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στις διαδικασίες για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

    Από το 2004 έως τις εκλογές του 2009 εκπροσώπησε την Βουλή των Ελλήνων στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

    Στις 6 Οκτωβρίου 2009 ορκίστηκε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Άσκησε τα καθήκοντά του μέχρι τον Μάϊο του 2012.

    Ήταν συγγραφέας πολλών άρθρων και διαφόρων βιβλίων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα «Παγκοσμιοποίηση και Αριστερά» (2001), «Εφήμεροι Προφήτες – Αδιέξοδα του νεοφιλελευθερισμού και κοινωνικά κινήματα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης» (2005), «Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι» (2005), «Παρέμβαση στην Επικαιρότητα» (1994) και «Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα» (1988).

    Ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Χριστοφάκη και πατέρας πέντε παιδιών.

     Η ανάμιξή του στην υπόθεση Οτζαλάν
    Στις αρχές του 1999, τότε υπουργός Εξωτερικών, ενεπλάκη στην υπόθεση του Κούρδου Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ιδρυτή ηγέτη του PKK. Ο Οτζαλάν κατέφυγε στην Ελλάδα ενώ καταδιωκόταν από την Τουρκία. Ο Οτζαλάν μεταφέρθηκε, με την έγκριση του Πάγκαλου, στην ελληνική πρεσβεία της Κένυας και συνοδευόταν από τον αξιωματικό της ΕΥΠ Σάββα Καλεντερίδη, ο οποίος αργότερα δέχτηκε προφορικές εντολές αμφισβητούμενης προέλευσης να πετάξει τον Οτζαλάν έξω από την πρεσβεία.

    Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι οι εντολές αυτές προέρχονταν από τον Πάγκαλο, αν και ο ίδιος το αρνείται. Επίσης, ο Πάγκαλος παρείχε διαβεβαιώσεις στον Έλληνα πρέσβη της Κένυας ότι είχε εξασφαλίσει δίοδο για τον Οτζαλάν προς την Ολλανδία σε συνεργασία με τις κενυάτικες αρχές, οι οποίες όμως παρέλαβαν τον Οτζαλάν από την ελληνική πρεσβεία και τον οδήγησαν σε άγνωστη κατεύθυνση, σε μια επιχείρηση ενορχηστρωμένη κρυφά από την ΜΙΤ με την βοήθεια της CIA.

    Ο Πάγκαλος δέχτηκε κριτική και για το γεγονός ότι δεν εξασφαλίστηκαν εγγυήσεις από τους Κενυάτες για την ασφαλή μεταφορά του Οτζαλάν στην Ολλανδία αλλά ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι απουσίαζε τρεις μέρες από την Αθήνα και δεν παρακολουθούσε την υπόθεση. Με την σύλληψη του Οτζαλάν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, προκλήθηκε πολιτική κρίση στην Ελλάδα που οδήγησε στην παραίτηση τριών υπουργών, συμπεριλαμβανομένου και του Πάγκαλου.

    Πάγκαλος για Ίμια: Συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας

    Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον ρόλο του τότε υπουργού Εξωτερικών τη βραδιά των Ιμίων. Τα λέει όλα μόνος του στην παρακάτω συνέντευξη. Τα συμπεράσματα δικά σας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    134 Σχόλια

    1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΙΜΕΙΤΑΙ

    2. Πανέξυπνος,αντιπαθεστατος και σωστός στο τα φάγαμε όλοι μαζί. Μην ξεχνάμε λοιπόν τις πελατειακές σχέσεις πολιτών-πολιτικών γιατί υπήρξαν και πάντα θα υπάρχουν ανεξαρτήτου κυβερνήσεως και κυβερνοντων. Διορίζονταν όλοι εκατό άτομα σόγια πάππου, προσπαππου πλήρωνε μάλακα Έλληνα …..

    3. Ειχε βρισει και καποιον δημοσιογραφισκο (δε γ@μιεσαι κι εσυ πρωϊ πρωϊ)
      Ηταν γενικα ο πιο αντιπαθητικος πολιτικος που περασε με τα κατορθώματα του

    4. Περι Κυπρου που γραφετε δεν τα ξερετε καλα Οταν ηταν ηδικτατορια οιτουρκοι κατελαβαν το 3 τοις εκατο της Κυπρου 20 ιουλιου1974 και οταν ανελαβε ο……εθναρχης στις 15 αυγουστου 1974 κατελαβαν το 37 τοις εκατο Γιατι ηΚυπρος ηταν μακρια οπως ελεγε οκαραμανλης Αυτα για οσους δεν εχουν διαβασει το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εγινε τοτε

    5. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    6. Ενω εσεις τρελο χουνταιοι κωλογεροι μιας αλλης εποχης που ανηκει στα ψυχοπαθητικα σας παραληρηματα ειστε καλυτεροι ε ? α ρε νουμερα , πλακα εχετε

    7. Μια από τις καλύτερες θέσεις θα έχει δίπλα στον Σαμαέλ ο αρχιπροδότης βρωμόπο@υστας.
      Καλή κόλαση.

    8. Ειχε γονατισει το γουρουνι τις τοπικες χασαποταβερνες των Καλυβιων νομου Αττικης το περιποληκο εσταιλναι συνεχεια οταν ηταν Υπουργος να του φαιρνει πακετο τα κοψηδια…..τοτε πουταν μαζι με την κατα 39 ετοι μικροτερη συζηγο του……………….μετα αφου τον πεταξαν εκτος κυκλωματος ξεμεινε και απο χρημα η συζηγος τον σουταρησαι αφου της εκανε χαλαστρα με το γνωστο μαζι τα φαγαμε στιν υποψηφιοτητα της για δημαρχος Λαγονησιου βρεθηκε στο Κολωνακη σε ενα διαμερισματακη της ξαδελφης του απο κληρονομια στιν Λιμνη της Βουλιαγμενης πηγαινε για μπανακη τοτε που η φαλαινα τσουλουσαι ακομα και αν βρισκοταν κανενας ελληνας χριστιανος να τον στραβοκοιταξει η να του πει κατι εβαζε τους φιλιππινεζομπατσους του να καθαρησουν για παρτι του κτηνος απο τα λιγααααα

    9. Πίσσα στα κόκκαλά του.
      Κακή κόλαση, βρωμιάρη μασόνε ανθέλληνα.

    10. Ολομόναχος και παρατημένος ήταν στο διαμέρισμα των 80τμ που κληρονόμησε απο την ξαδέλφη του και τι λένε οι συγγενείς πως ήταν με τους δικούς του…άλλα λόγια να αγαπιώμαστε…
      Με το …”καλό” και ο έτερος Καππαδόκης Σημίτης….η πέτρα του ΚΑΚΟΥ!

    11. Πολύ μεγάλη προσωπικότητα που ακόμα δεν κρίθηκε από την ιστορία.Εξαιρετικός διπλωμάτης πολιτικός την περίοδο των Ιμίων αποτρέπωντας τα χειρότερα.Φιλαλήθης και τίμος.Ευγενικός με αξίες αλλά και αυστηρός όπου χρειάστηκε.Εξυγχρονιστής και καινοτόμος, μέγας μεταρρυθμιστής και ένας άνδρας με κύρος.Μας κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες ο πολιτικός του βίος.Θα σε αγαπάμε πάντα, καλό ταξίδι, αγαπημένε μας Θεόδωρε.

      1. ποια ιστορια?τον εχει ηδη κρινει ο Θεος και λιωνει τωρα…οτι εκανε στους αλλους το παθαινει αυτη τη στιγμη..και ειναι ακομα η αρχη του μαρτυριου του…θα περασει και τα 7 βηματα της κολασεως μεχρι ο Θεος να τον κονιορτοποιησει και ναναι σαν να μην υπηρξε ποτε ο σατανοδωρος!

    12. Ένας εφιάλτης λιγότερος για την Ελλάδα.. καλό βράσιμο στα καζάνια

    13. Δείτε πως μιλάει για την Ελληνική σημαία! Για το εθνικό σύμβολο! Μόνο για τους μετανάστες είχε ευαισθησία ο πρώην μπολσεβίκος που 40 χρόνια ήταν βουλευτής στο κλεφτοπασόκ του Άκη και μετά είπε ότι δεν ήξερε τίποτα για τον Άκη και τις μίζες στα εξοπλιστικά! Οι 3 στρατιωτικοί πέφτανε στα Ίμια και αυτός έδινε συνέντευξη στο κανάλι των νταβατζήδων και μετά ο αρχηγός του ευχαριστούσε και τους Αμερικανούς! Παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους και ήταν και περήφανος ο πρώην μπολσεβίκος ότι απέτρεψε τον πόλεμο όπως στα Ίμια που πήρε ο αέρας την σημαία! Τιμή στους ήρωες των Ιμίων.

    14. Κλέφτης, απατεώνας, προδότης, μπουχέσας, αμόρφωτος (γιατί ο πραγματικά μορφωμένος ποτέ δεν έχει έπαρση, επίσης είναι τίμιος) ένα παχύσαρκο παράσιτο της κοινωνίας οδεύει προς την Κόλαση. Θλιβερό, αντί να δημιουργείς να καταστρέφεις και να σε βρίζουν οι πάντες. Όσο για την οικογένεια του φυσικά και θα τον αποκαλούν αγαπημένο αφού μαζί τα φάγανε και θα τα τρώνε. Αυτή είναι η ποιότητα του βόθρου.

    15. Λέει: Σκεφτείτε να ξημέρωνε και να ήταν μια τουρκική σημαία στα Ιμια.Και γιατί ρε μπαγλαμά να υπάρχει τουρκική σημαία στα Ιμια το πρωί?Θα την κατέβαζαν τα “βατράχια” που ήταν εκεί… Είχαμε υπεροπλία στην περιοχή.Αλλά θέλει κώλο για να υπερασπίσεις Πατρίδα…

    16. Ελεγε οτι δεν υπαρχουν πετρελαια…ειναι ΜΥΘΟΣ

    17. Ε ρε πάρτι που θα κάνουν τα σκουλήκια τρώγοντας τον

    18. “Εσείς κύριε Πάγκαλε θα κάνατε πολύ καλό σαπούνι”. Κώστας Πλεύρης, σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, όταν ο Πάγκαλος τον κατηγορούσε για ναζί και τέτοια…

      1. μα ο ιδιος ο πλευρης δηλωνει περηφανος ναζιστης, δε χρειαζεται να τον κατηγορησεις… Δηλαδη δε το ηξερες??

          1. ειπες οτι “τον κατηγορουσε”… αρα δεν το ηξερες, νομιζες οτι ηταν απλα ψευτικες κατηγοριες

            1. Πες “τον αποκαλούσε”. Αυτό εννοούσα. Ξέρω την ιδεολογία του Πλεύρη…

    19. ΠΩ ΠΩ ΖΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ????? ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΑΜΑΙ ΤΟΥ ΚΗΡΙΟΥ………….

    20. …..ειχε τρελανει τα κοκορετσια και τα κοντοσουβλια

    21. * ΙΜΙΑ: Την σημαια την πηρε ο αερας!
      * ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ: Δεν ηθελα αλλα τον προδωσα για το εθνικο μας συμφερον!
      * ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: Μαζι τα φαγαμε!

      – Ακομη και ενα παιδι…εχει βγαλει τα συμπερασματα του για το ποιον του Παγκαλου!

    22. Όσο και να ακούγεται ότι χάσαμε την ανθρωπιά μας, καμία λύπηση για αυτόν που δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για τους ήρωες που έπεσαν στα Ίμια, για αυτόν που δεν σεβάστηκε την Ελληνική σημαία και για αυτόν που προκάλεσε έναν χρεοκοπημένο λαό λέγοντας του ότι μαζί τα φάγαμε! Όταν ο άλλος αυτοκτονούσε αφήνοντας ορφανά και αυτός έτρωγε στις ταβέρνες! Ας τα δουν οι υπόλοιποι 300 ότι κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν στον Κύριο!

    23. ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΒΙΩΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΩΣΤΑΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙΟ ,……..ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;;;;;;;;;ΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΓΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ …..ΚΑΡΑΕΘΝΙΚΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΔΕΝ ΕΝΤΕΔΡΑΣΑΝ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ;;;;

    24. Προδότης ελεεινό δοσιαλιστικο υποκείμενο από παπου προς παπου προδότες

    25. Μη ξεχάσετε να δώσετε την σύνταξη σε καμ1 αγάμητη θυγατέρα, πληρώσαμε το σούργελο 50 χρόνια να πληρώσουμε και το σουργελάκι άλλα τόσα, εξ άλλο τι large democrasy είμαστε, ψηφίστε τους γίδια.

    26. Γνωστοποιήστε στο λαό τον τόπο της ταφής να περάσουμε να τον λιπάνουμε.

    27. Εγγονος του δικτατοιρα Παγκαλου, αυτο οι χουνταιοι το εκτιμουν χα χα χαχ

    28. Στα @ρφίδια μας καλή κόλαση γουρουνοκέφαλε θα γεμήσει και ο τάφος του ξύγκια ακόμα και τα σκουλίκια θα τον συχαθούνε να τον φάνε

    29. Ο Πάγκαλος μαζί με Βάσω Παπανδρέου και Σημιτη,
      Έφαγαν τον Ανδρέα!
      Και έγινε παντοδύναμος ο Σημιτης.
      Εντολές από Σρέντερ μέσω του «προέδρου».
      Η συνέχεια γνωστή,
      Παραχώρηση εθνικού νομίσματος και χρεωκοπία της χώρας μετά τον εκφυλισμό της κοινωνίας μέσω άφθονων δανεικών και εξαγοράς συνειδήσεων.

    30. Ρουφιάνε, προδότη κι ανιστόρητε Πάγκαλε…
      Τα σκουλήκια πάντως, εκεί που θα σε χώσουν, θα σε φάνε μόνα τους!!!!

    31. Την έβαψαν αυτοί που θα τον κουβαλήσουν…Και μάλλον χρειάζονται 8 για να τον πάνε, δεν φτάνουν οι 4…

    32. Θ. Πάγκαλος: Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα!!! ☹️ 😣 😖 😫

      1. Εχεις παιει παράκρουση Να το κοιτάξεις

    33. θελω να μαθω που θα ταφει να παω να κατουρησω στο μνημα του!!! στην ΚΟΛΑΣΗ ολοι οι προδοτες της πατριδος!!!

    34. Προδοσία Ιμια , σημαία αεράκι, παράδοση Οτσαλαν ,μαζί τα φάγαμε και καμία χρηματοδότηση στην αρχαιολόγο Σουβαλτζή για τους μακεδονικούς τάφους στην Αίγυπτο , της είχε πει ” Δεν θέλουμε μέγα Αλέξανδρο , τονώνει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων”

    35. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΕΡΕΤΡΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΑΔΙ
      ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑΨΤΕ ΤΟΝ

    36. Σε πληρώσαμε και εσένα, ελπίζω ο διάολος να σε περιλάβει με στριφτό γουρουνίσιο μπανταλή (μαστίγιο). Όχι ρε καριόλη, δεν τα φάγαμε μαζί.

    37. Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΡΩΩΝ ΦΡΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΥΔΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΡΑΦΙΟΡΙ. ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΤΕ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

    38. Αυτός που μεγάλωσε με το γάλα των Γερμανών της κατοχής,όταν τα άλλα παιδάκια πέθαιναν από την πείνα που έζησε “δημοσία δαπάνη” πότε στο ΚΚΕ,πότε στο ΠΑΣΟΚ,που έλαβε αξιώματα χάριν της προδοσίας που υπηρετούσε εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων,ο υβριστής κάθε σωστού πολίτη μας τελείωσε .
      Η πολιτική ηγεσία θα τον τιμήσει πάλι αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που προσέφερε στο κόμμα και στον λαό και μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά θα τον κηδέψει “δημοσία δαπάνη” όπως συμβαίνει για όλους τους άχρηστους που περνούν την ζωή τους “δημοσία δαπάνη” και πεθαίνουν “δημοσία δαπάνη”.

    39. Στο βίντεο λέει ότι οι βάρκες που πάνε, και οι βοσκοί στα Ίμια, είναι ελληνικές. Κι εγώ λέω ότι δεν πλησιάζει τίποτα ελληνικό στα Ίμια. Ψεύτη

    40. Διωρησε και έφαγε πολύ χρήμα ο κόσμος που ήταν γύρω του και της περιοχής του Βολεύτηκε κόσμος και κοσμάκης με απατες και κομπίνες με διορισμους Αφού θα δείτε στην κηδεία θα γίνει χαμός από τους βολεμένους τεμπέληδες μπάχαλαδες τραμπούκους και ρουφιάνους

      1. Με κάτι τέτοια καθήκια ΔΕΝ πρέπει να το παίζουμε ανώτεροι και να ΜΗΝ βρίζουμε Νίκο

      2. Αυτός γιατί μας έβριζε ρε Νίκο, μύριζε ανωτερίλα ο βρωμιάρης

    41. Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ «ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ» ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ε;

    42. Μαζί τα φάγαμε, είπε. Τώρα έχει αρκετά χρήματα για να αγοράσει τον Διάβολο;

    43. Από υπουργός εξωτερικών (με Ίμια και Οτσαλάν), μέχρι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας το 2004, μέχρι υπουργός πολιτισμού (που βάζουν όσους θέλουν να ξεφορτωθούν), ο Θόδωρος ήταν από τους πιο αποτυχημένους πολιτικούς ever…

    44. Ο σεβασμός για έναν άνθρωπο που μόλις απεβίωσε θεωρείται δεδομένος σε μια κοινωνία ανθρώπων (και όχι ζώων). Καλό Παράδεισο, Θεόδωρε! Πρόσφερες και τίμησες το όνομα του παππού σου! Το πρόσημο ήταν τελικώς θετικό.

    45. Όλα εδώ πληρώνονται και προδότες αγύρτες απατεώνες πολιτικοί,
      Δοξαζονται!
      Ως γνωστόν.

    46. Ο Θεός να σε λυπηθεί για τις αμαρτίες σου και αυτά που έκανες σε αυτό τον ιερό τόπο

    47. Μολις Ανοιξαμε Σαμπανιες οικογενειακα σπιτι μας, και κοψαμε 1 Μεγαλη Τουρτα για να το γιορτασουμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ 2023.
      Και με 1 Ευχη:
      “ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, του 96′ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΠΩΔΥΝΑ, ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ, και με ΘΕΟΤΡΕΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!
      “Την Πηρε την Σημαια ο Αερας, των Ιμιων, ετσι; Ετσι πηρε και ο Θανατος τον Κουραδα Παγκαλο. Τα Σκουλικια κανουν ηδη παρτυ!”

    48. Ούτε το φέρετρο δεν θα τον βάζει τον ιπποπόταμο να τον βάλουν , σκατά στόν τάφο του στόν αγύριστο

    49. MΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΣΤΙΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ……

    50. Άντε να παίρνουν και άλλοι σειρά να ξεβρομίσουμε επιτέλους από αυτά τα σιχαμερά καθάρματα!

      1. Δεν θα γλιτώσουμε ποτέ ανακύκλωση του είδους γίνεται ένας φεύγει άλλος έρχεται και όλοι ίδιοι

      2. Από ποια να γλυτώσουμε δηλ; Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Βαρβιτσιώτες κλπ; Οικογενειοκρατία καλά κρατεί

    51. Για δύο πράγματα αναρωτιέμαι… ήταν με τη συνείδηση του ήσυχη; Κ γιατί δεν ανακοινώνουν από τι πέθανε;

    52. Ψοφος στον γιο της πουτανας που τον έβγαλε, στα τσακιδια το γουρούνι

    53. Αυτό το παχύδερμο ήταν κνίτης της εποχής του.
      Μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, νομιμοφανούς προσωπείου του προδοτικού ΚΚΕ.
      Στα νιάτα του είχε κανονικό βάρος.
      Αν ζούσε ο ομώνυμος στρατηγός παππούς του θα τον είχε καθαρίσει.

    54. Το απόλυτο τίποτα που μόνον στο ΠΑΣΟΚ έγινε κάτι, όπως και πολλοί άλλοι.
      Απόγονος δικτατόρων Καραβανάδων κρατικοδίαιτων νοικοκυραίων!
      Αλλά όταν είδε πως άλλαξε ο καιρός,
      Έγινε αντιστασιακός,
      Στο Παρίσι παρακαλώ!

    55. Για καθε εναν που
      πεθαινει χιλια κομματοσκυλα φυτρωνουν. Ζητω η δημοσια δαπανη

    56. ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΣΩΜΑ ΤΟΥ.

    57. Σκατα στον τάφο του.
      Να ξεβρωμισει ο τοπος από τους δοσίλογος.

    58. Ο Θεος να τον λυπηθει! Ο Οτσαλαν και οι πεσοντες ηρωες στα Ιμια να τον συγχωρεσουνε! Φερεφωνο της αμερικανοεβραικης πολιτικης που εβλαψε τη πατριδα του και τιποτα περισσοτερο η λιγωτερο!

    59. Ακομη ενα σιχαμα που ψοφησε και θα φορεσεις την ελληνικη σημαια Αυτο που τα καθαρματα που λεηλατησαν το δημοσιο χρημα τα θαφουν με τιμες πολυ με ξεπερναει

    60. Και μη ξεχάσουν να τον σκεπάσουν με μία τουρκική σημαία.

    61. Εις μνήμη του αξίζει μια αφόδευση στο μνήμα του για να μας θυμάται!Άιντα Πασοκάρα και ο ☀️ ο πράσινος!Οι νεκροί των Ιμίων θα τον στοιχειώνουν στην κόλαση το γουρούνι ψυχή τε και σώματι.

    62. Ένας αριστερός παπάρας και προδότης λιγότερο, άντε λιγοστεύουν…..

    63. Μ@λακες πολιτικοί που νομίζετε πως έχετε πιάσει τον παπα από τα @@ επειδή έχετε την δυνατότητα να κλέβετε τα λεφτά μας, κάποια στιγμή τα σκουλήκια θα σας φάνε. Ή εάν είσαστε… λιμπεραλ γουαβαναμπι ανοιχτομυαλοι και λοιπές παπαριες, στάχτη και μπουρμπερυ κ@υφαλες στο αποτεφρωτηριο της Ριτσώνας. Γ@μημενοι, μας έχετε καταστρέψει κ@λοπαιδια προδότες.

    64. Δείτε αν στη κηδεία του τα σάβανα είχαν τσέπες

    65. Θα χρειαστει διπλό φερετρο προς τα πανω γιατι ενα δεν τον χωραει απο οσα εφαγε…..

    66. Προς οικογένεια Θεοδωρου Παγκαλου ενώ είχε όνομα σπουδαίο Θεόδωρος θεού Δώρο θα μπορούσε να ήταν όντως δώρο για τους Έλληνες αλλά ήταν προδότης ο λατρεμένος σας ήταν δηλητήριο για τους Έλληνες οι αληθινοί χριστιανοί πατριώτες Έλληνες δεν στεναχωριόμαστε που έφυγε ο προδότης του έθνους!!! Ευτυχώς που στις μνήμες μας υπάρχει και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που είναι αθάνατος για το έθνος των Ελλήνων!!!

    67. Υπαρχουν αρκετοι ηλιθιοι σε διαφορα σαιτ που εχονται καλο φως και συλληπητηρια ταχα το παιζουν καλοι χριστιανοι. Απο τετοιους βλακοχριστιανους εμεινε η ελλαδα σκλαβωμενη 400 χρονια. Σφαξε με αγα μου ν αγιασω λενε τα ζωα ακομ; και σημερα

    68. 200 κιλά ήταν το γουρούνι θα έχουν πολύ δουλειά τα σκουλίκια θα τρώνε χορταστικά για πολλούς μήνες $k@t@ στο τάφο του να του ρήξουν

    69. και ο δικτατορας παπαδοπουλος απεσυρε την ελληνικη μεραρχια απο την Κυπρο, αλλα τον προσκυνατε

      1. Ζωοο ο καραμαν αλης την απεσυρε γιατι η Κυπρος ειπε κειτε μακραν !!!! κατι σαβουρες σαν του λογου σου ρο@φιανοι φερανε την Ελλαδα σε αυτο το χαλι !!!

      2. Τι λες ρε βλήμα ο γέρος πουστης Εθνάρχης του κώλου Καραμανλης την απέσυρε ΟΧΙ ο Γεωργιος Παπαδοπουλος.

        1. καραμανλης και παπαδοπουλος κολυμπανε στον ιδιο υπονομο, βεβαια ο καραμανλης ψηφιστηκε, δεν εστρεψε τα οπλα εναντιον της χωρας του για να παρει τηγ εξουσια ΥΓ. την μεραρχια που ειχε στειλει ο Γεωργιος Παπανδρεου απεσυρε ο παπαδοπουλος κατοπιν απαιτησης των αμερικανων, μαθετε ιστορια τρελοφασιστες….

        2. Ο Παπαδόπουλος την απέσυρε την Μεραρχια από την Κύπρο, ο Κ@λομπαρας ειχε φύγει απ την χωρα το 1962 και επέστρεψε το 1974 μετα την εισβολη του ατιλλα στην Κύπρο.
          Βασικά τον προσκάλεσαν οι αρχηγοί στρατού γιατί ο ιωαννιδης τα εκανε θάλασσα και κρυβόταν.

      3. Ρε ελλην ιμιτασιόν μήπως το μπόλι σας πείραξε και τον εγκέφαλο!!!

    70. σκατα εις τον εαμοβουλγαρον κομουνιστην εθνοπροδοτην εκατομμυριουχον παγκαλον!
      κριμα δια τον ηρωαν στρατιωτικον παππου του….
      ζητω αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!
      ζητω αι εθνοφυλαξ και στρατοχωροφυλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω ο Γεωργιον Παπααδοπουλον!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω ο βασιλευς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω ο αυτοκρατωρ μας Κων/νος Παλαιολογος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Η θα είσαι με την επανάσταση η με τον κόκκο διάλεξε.
        Η επαναστασης και ο Γεωργιος Παπαδόπουλος μας απηλλαξαν από την μονάρχια και την φαυλοκρατια της εποχής, μην λησμονήσεις το γεγονός ότι ο πατήρ του Κυριακου ήταν υποτακτικος του παλατιού.

    71. Δεν πιστεύω να πληρωσουμε και αυτουνου την κηδεία;;

    72. ότι δεν είχε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, ποιος θα τον κληρονομήσει; θα πληρωθούν τα ΕΝΦΙΑ; είχε πει ότι είναι χοντρός επειδή τρώει πολλές τοματοσαλάτες με άφθονο ψωμί

    73. 1 επι 2 παιρνουμε ολοι, αυτο ας το βαλουν στο σκατοκεφαλο τους και οι λοιποι προδοτες.

    74. Τώρα τον προδώτη θα τον κηδέψουν για ήρωα και δημόσια δαπάνη.Πληρωνετε ηλίθιοι ραγιάδες.

    75. μαζι θα σε φανε τωρα ολοι οι δαιμονες που προσκυνουσες…φανταζομαι ηδη λιωνεις και πονας χοντρουλη..
      ποναει παντα η πρωτη φορα…μα καμια φορα…καμια φορα λεω..ποναει για παντα για παντα η πρωτη φορα!

    76. Θα τον θάψουν με την ελληνική σημαία πιστεύω οτι θα είναι ντροπή γιατι την εχει παρει ο αέρας ? στα σκουπιδια να τον πετάξουν !!

    77. Όσο μεγάλωνε τόσο πιο πολύ έφερνε φατσικα στον Κίσινγκερ

    78. ……Παγκαλαιοι και ελληνικη ιστορια= γυφτοασιατισμος και βαρβαροτητα.

    79. Μαζί τα φάγαμε αλλά εμείς τα κάναμε μπόι, σε αυτόν έμειναν κοιλιές…

    80. Πήρε τη σημαία ο αέρας μεγάλε ηγέτη θα σε θυμόμαστε πάντα. ΠΑΣΟΚ ελληναρες που ψηφιζετε

    81. Έφαγε, έφαγε, έφαγε ώσπου έσκασε! Προδότη!

    82. Την πηρε ο αερας την σημαια στα Ιμια…
      Δεν ξεχναμε τι κουμασι εισουνα…
      και εχουμε ακομα Πασοκ στη χωρα…αντι να τους παρουν με τις πετρες, του ψηφιζουνε κι ολας…

    83. ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης

    84. αυτή είναι η μοίρα του ανθρώπου, όσο και να φας, στο τέλος γίνεσαι εσύ τροφή για τα σκουλήκια !! 👍

    Comments are closed.