ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ”! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΕ Η ΠΑΤΡΑ – ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Νεότερα:

    “Μπλόκο” των αστυνομικών πριν από λίγο στη συμβολη των οδών Πατρέως και Παντανάσσης για συγκεντρωμένα άτομα  που είχαν προγραμματίσει πορεία στο κέντρο της Πάτρας κατά του Lockdown.  

     

    ——–

    Αστυνομικά “μπλόκα” στο κέντρο της Πάτρας, δεν επέτρεψαν  να πραγματοποιηθεί πορεία κατά του lockdown, η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε στις 7 το βράδυ, όπως είχε απευθυνθεί διαδικτυακό κάλεσμα. 

    Ισχυρή η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ σε όλο το κέντρο της πόλης, βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή εννέα ατόμων, τα οποία έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται σε ετοιμότητα στο κέντρο της πόλης.

    Αστυνομικοί, που βρίσκονται στην πλατεία Όλγας, δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στην πλατεία.

    Περικυκλωμενο απο ΜΑΤ, είναι αυτή τη στιγμή όλο το τετράγωνο, Κορινθου – Αρατου – Κλοκοτρωνη – πλατεία Όλγας, με τους αστυνομικούς να μην αφήνουν να πραγματοποιηθεί καμία πορεία, λόγω των μέτρων που ισχύουν κατά του covid-19. 

     

    πηγή: tempo24.news

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Μιλώντας με φίλο που ζει στην ΜΒρετανια με τους χιλιάδες νεκρούς που κανένας απ’ τους εκατοντάδες γνωστούς του δεν έτυχε να γνωρίζει έστω έναν που να πέθανε από κορονοιο μου είπε ότι: Δε φοράνε μάσκα τα παιδιά στα σχολεία καθώς οι επιστήμονες κρίνουν την μάσκα επικίνδυνη για την υγεία τους. Αυτό ισχύει και για τα παιδιά των πλουσίων που διδάσκονται σε σχολεία που διέπονται απ’ την αγγλική νομοθεσία και βρίσκονται στην χώρα μας. Αν φοράνε πηγαίνοντας στα σχολεια είναι για να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις.Οσο για τον δρόμο είναι ελεύθεροι να πάνε οπουδήποτε ,εκτός των εσωτερικών χώρων , χωρίς μάσκα απλά κρατώντας αποστάσεις και χωρίς να στέλνουν κανένα μύνημα. Έχουν επίσης , lockdown.Εμεις γιατί αντιμετωπιζομαστε σαν ζώα?

      1. Ο/Η Εθελοντης πληροφοριοδοτης της μυστικης αστυνομιας λέει:

        Γιατι εισαστε χειρότεροι από ζωα,τα ζωα είναι μια χαρα ,ετσι πρεπει ρε και λιγα σας κανουμε κανονικα θα επρεπε να μπαινει η αστυνομια σπιτια σας να σας ελεγχει ρε πρεπει να σας επιβαλλουμαι ακομα πιο αυστηρα και σκληρα μετρα ειμαστε καθεστώς ρε όπως αυτό που μεγαλωσε η κυρια Μερκελ στην Ανατολικη Γερμανια συντομα ετσι θα γινει ετσι και εδώ .

    2. o μητσο μητσο μητσουλακης οσο παει κοντα πιο πολυ θα αγριευει ο λαος και δικιο ναχε τοχασε αυτο θα το δουν οσοι πιστευουν στο κοροιδοιο

    3. μην κυκλοφορείτε μόνοι να είστε πάντα πολλά άτομα μαζί.
      αντιστεκόμαστε αλλά όχι μόνοι.
      τα πράματα είναι σοβαρά, η ανθρωπότητα κινδυνεύει.

    4. Έτσι μπράβο ξύλο στους ψεκασμενους φασίστες

    5. Που είστε Αθηναίοι???θα βγείτε στους δρόμους???

      1. Ναι περιμενε!! Μόνο για ψωνια, s/m, βόλτα με τα σκυλάκια και καφέ στο χερι !!!!

    6. ΝΑΙ ΧΑΜΟΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Η ΜΙΝΑΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ 50-100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ;

    7. Ερωτηση: Τα τροφιμα κολλάνε κορωνοϊό??
      Και το επιχείρημα πλέον ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ??
      θεωρείται ανέκδοτο!!
      Η σύγχρονη ιστορία το ισοπέδωσε!!
      Και η ιστορία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!

    8. Και πιο πολύ κάτι κωλογεροι που φοβούνται μη ψοφήσουν κάτι που ούτως η άλλως θα γίνει σύντομα. Κατάφεραν να σπείρουν ανέμους και θύελλες στις ψυχές του κόσμου
      Σήμερα μια γριά έλεγε στον υπάλληλο super
      για μένα : πιάστε την στέκεται μπροστά στα τρόφιμα χωρίς μάσκα.
      Η επικοινωνία μου με το περιβάλλον έχει σταματήσει πια.

      1. και εσυ καποια μερα θα ανηκεις στην κατηγορια των κολογερων

      2. Είμαι κωλόγερος αλλά πέθανε ανιψιός μου 53 ετών χωρίς προβλήματα υγείας απο covid.Δέν τον έβαλαν κάν εντατική στον αναπνευστήρα πέθανε. Μην είσαι σίγουρος ότι εσύ θα την γλυτώσεις αν οι εντατικές είναι γεμάτες. Ο μικρότερος θάνατος στην Ελλάδα υγιούς ήταν 29 ετών.

    9. Είναι απίστευτο πως τα ανθρωποειδή ακολουθουν ,είτε από φόβο ,είτε από άγνοια
      τις εντολές !!!

    10. Το μιζαρισμένο διεφθαρμένο παρεάκι του koulis θα γλυστρήσει σα κουρ@δα στα ποσοστά του πασοκ,
      υπολογίζουν να καρπωθούν τα ψηφαλάκια της χ.α. αλλά θα χάσουν και τους δεξιούς
      και τους κεντρώους και τους κυριλέ αριστερούς και την ψήφο του κάθε λογικού πολίτη.

    11. Εμεις ειμαστε το κρατος ειμαστε καθεστώς θα σας γα,ησουμε ολους υποταγη και υακοη στην ΝΔ και τον Μητσοτακη αλλιως…

    12. Γενικώς υπάρχει και μεγάλη οργή για τους χαφιέδες των ΜΜΕ που ρουφιανευουν και δίνουν κόσμο στην αστυνομία. Δεν ξέρω αλλά ο κόσμος τα έχει πάρει άγρια με τα μμε και μην δούμε τίποτα μικρόφωνα στον κ@λο δημοσιογράφων.

    13. Δεν είδα να κυνηγάτε με τόση μανία τους 30.000 που στιβαχτήκανε έξω απο τα δικαστήρια για την Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως μάλιστα, κάνατε και ρύθμιση κυκλοφορίας και τους διευκολύνατε να φτάσουν στο σημείο.. Η μήπως κάνω λάθος….!!!!! Κύριε Χρυσοχοϊδη…!!!!

    14. Κρίμα. Ο θάνατος της δημοκρατίας επήλθε από έναν ιό. Κι όλοι ανήμποροι την τυλίγουμε στο νεκροσέντονό της. Οποία ντροπή. Ο κορυφαίος της Δημοκρατίας υπέγραψε την θανατική της καταδίκη και όλοι την λιθοβολήσαμε.

    15. Ρε παιδια πως πατε και εσεις ετσι μεσ’ στην ανοργανωσια..Τα κριτηρια ειναι 2 για να μην σας πιασει η αστυνομια αλλα ουτε και ο covid
      1)Βρειτε το κοντινεστερο εφετειο
      2)Να ειστε πανω απο 20000
      3)Καντε προχειρα εγκαινια συντριβανιου στο σημειο της πορειας,αλα μπακογιαννη ομονοια.

    16. Όσους αντιδρούν τά βοθροκαναλα τούς αποκαλούν ακροδεξιούς. Μήπως είναι Χρυσαυγιτες πού καθοδηγουνται από τίς φυλακές !

    Comments are closed.