ΠΩΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ- ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ALERT TV ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    5708933

    Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία στα Τέμπη, η εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, μετά από την καταγγελία του Αστυνομικού διευθυντή Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, αναζήτησε τον Κώστα Αγοραστό για να του θέσει καίρια ερωτήματα. Το βασικό; “Γιατί και ποιός τσιμέντωσε άμεσα τη σκηνή του μαζικού εγκλήματος;”

    Ακούστε τι είχε πει τότε ο κ. Αγοραστός:

    Χθες το βράδυ, ο Στέφανος Χίος έκανε “ρόμπα” τον Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας. “ΑΥΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 57 ΑΘΩΩΝ”. Τον ξεμπρόστιασαν οι συγγενείς των δολοφονημένων ψυχών.

    Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Προκομμένος νοικοκύρης κομματόσκυλο.
      Ότι χειρότερο έβγαλε η Θεσσαλία,
      Ούτε οι νεοδημοκράτες δεν τον θέλουν.
      Μας έφαγε η σκόνη των εργολάβων του.

    2. Τι ψάχνεται αιτία για το 40% όταν ο Μανωλόπουλος της logic είναι επί δεκαετίες φίλος της οικογένειας. Και επιπλέον ας θυμηθούμε ότι δύο μήνες πριν τις εκλογές ήρθαν οι Ισραηλινοί κομπιουτεράδες να δουν το λογισμικό αλγόριθμο των εκλογών. Τυχαία? Δεν νομίζω. Τώρα γιατί δεν μιλάνε ξεκάθαρα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ για νοθεία? Predator η απάντηση. Ξέρει όλα τα σάπια τους και τους έχει στο χέρι. Έτσι πιστεύω εγώ και αν υπάρχει εισαγγελέας με αρχ…..που δεν είναι κομματικός υπάλληλος ας το ψάξει. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που μετατρέπονται σε αποδείξεις ….

    3. oλοι οι περιφερειαρχες, εκτος απ τον Μουτζουρη στο Αιγαιο, κομματικοι ειναι. Ψηφισμενοι, φυσικα

    4. Τι γράφετε τώρα…θέλετε να πάει στο 55% η ΝΔ? Άκου εκεί ευθύνες! Στους αριστους? Θυσία τόσες Ψυχές…με ποιο χέρι έριξαν ψήφο στον κουλη ολοι αυτοι ηθελα να ηξερα μονο…

    5. Μα πως πηρε 40 %..!!! 7 μηνες lockdown..!!!!νοσοκομειακοι απληρωτοι..!!! Πυρκαγιες για να βαλουν βολταικα..!!! 100 € στους ανεμβολιαστους.!!!! 57 νεκροι..γιατι δεν εφτιαξαν τα φαναρια..!!!!

      1. γιατι ο κοσμος δεν ειδε καλυτερη λυση. Σε ενα μηνα ερχεται το 45%, καλο κουραγιο συντροφε

    6. Άσχετα με τις ποινικές ευθύνες, έγινε ανάλυση της καταγραφής της κάμερας αρκετές ώρες πριν το δυστύχημα ;

    7. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις, “αγκαλια” με τους γύφτους είναι.

    8. Ενώ για τους σεισμόπληκτους κουβέντα!
      Ούτε τις κατεδαφίσεις των κόκκινων σπιτιών δεν έχει ολοκληρώσει, αν και έχει πάρει το κονδύλι η Περιφέρεια.
      Ψάξτε το και αναδειξτε το!

    9. Ο κ.Αγοραστος ονομα και πραμα, προφανως ελαβε εντολη ανωθεν! Τι κουβαλαγε η εμπορικη αμαξοστοιχια? Απαντηση γιοκ! Ποσοι ειναι οι αγνοουμενοι? Απαντηση γιοκ! Καταντησανε την Ελλαδα πρωταθλητρια της διαφθορας και μη παραγωγικη! Ποιοι? Οι γκεσταπιτες Κουλης και σια, πολιτικα κομματα που κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο για τη παντελονα! Καλα φρεσκα δανεικα και ξεπουληματα με πρωτο το Αιγαιο που εχει η Τουρκια απεραντες ακρογιαλιες αιματοβαμμενες με το αιμα των προγονων μας! Ετσι κυρα Ντορα και… μεγιστε πολιτικε του 20ου αιωνα μακαριστε Βενιζελο? !

    10. Χιο παρε τα λεφτα , την οικογενεια σου κ πηγαινε σε ενα ωραιο μερος στο εξωτερικο να ζησεις σαν ανθρωπος . Δεν αξιζει Χιο να παιζεις την ζωη σου για αυτα τα ζωα τους Νεοελληνες . Ο Ελληνας εχει μεταλλαχτει στο πιο ηλιθιο ον του Πλανητη Γη . Το 1993 ο Ελληνας εριξε τον Ταγματασφαλιτη γερμανοτσολια Μητσοτακη μετα απο 3 χρονια , το 2023 ο Νεοελληνας εδωσε αλλα 4 χρονια στον Ταγματασφαλιτη γερμανοτσολια Μητσοτακη .

    11. Τα συμπεράσματα τα εχουμε βγάλει ήδη μαυρο αυτη την φορα στη χειρότερη κυβέρνηση και κομμα το οποίο θα έπρεπε να καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα που διέπραξε.

    12. Ο Αγοραστός έχει μια ιδιότητα με ετέρους νδουλίτες, όπως ο πρώην δήμαρχος Τζανακούλης, οι βουλευτές πρώην και νυν Ζώης, Χαρακόπουλος, να προσκυνούν τον υπέργηρο ραβίνο Ηλία Σαμπετάι μαζί με τον μητροπολίτη Ιερώνυμο.
      Σε κάθε κηδεία Εβραίου παρόντες !

    13. Καποτε βουτηξε την καλπη και την εξαφανισε.
      Μετα τον εκαναν περιφερειαρχη να διαχιεριζεται δισ. πορους απο την Ευρωπαικη Ενωση.
      Αυτος που ουσιαστικα μοιραζει ξενα λεφτα σε Δημαρχους εργολαβους δηλαδη μαφιοζους,
      ειναι πανισχυρος.

    Comments are closed.