ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ – ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ – ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    αστυνομια

    Σοβαρά τραυματίας είναι ένας άνδρας από πυροβολισμούς που έπεσαν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.


    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα σε καφετέρια, και ο άνδρας δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι.

    Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία ενώ υπάρχουν και ΜΑΤ, αφού έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.

    Οι δράστες φέρονται να επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Toyota Yaris και διέφυγαν. Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Ψαρών. Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. τι ειναι το περίεργο ? ΟΛΟΙ οι Αλβανοί έχουν λερωμένη την φωλιά τους , στήνουν μια επιχείριση για βιτρίνα και για να δικαιολογούν τα παράνομα χρήματα που βγάζουν απο ναρκωτικά, κλεψιές, γυναίκες κλπ μην βλέπεται που ορισμένοι εχουν αγαθές φατσες , ειναι οι ποιο επικίνδυνοι

    2. πατε στοιχημα οτι ολοι οι θαμωνες τους καφενειου δεν δηλωνουμε τσακιστο ευρω στην αφορια και παιρνουν επιδοματα ενοικιου και διαβιωσεως….
      οι υπολοιποι ετοιμαστειτε να πληρωσετε τις 2 πρωτες δοσεις του ΕΝΦΙΑ

    3. Στην περιοχή του Αγίου Παυλου έγινε το μακελειό. Σε αλβανική καφετέρια, προφανώς για ξεκαθάρισμα. Και ο μαλ@κας πυροβόλησε δίπλα σε κόσμο που έβλεπε ποδόσφαιρο και στην πλατεία εκείνη την ώρα παίζανε παιδακια

    4. Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Αν δεν εμβολιάζεται, του στέλνουν ένα τηγάνοκεφάλο και τον καθαρίζει.

    5. Σχέδιο Kalergi. Φινομενικά θα υπάρξει πολυφυλετισμός, αλλά στην πράξη η κοινωνική συνοχή θα αποδομηθεί λόγω της διαφορετικότητας και στη συνέχεια το Ελληνικό στοιχείο θα πάψει να υπάρχει. Απορώ με όλους αυτούς που λένε ότι οι αλλοδαποί θα μας αναπληρώσουν, γιατί συνεχίζουν να μένουν σε γειτονειές που κατοικούν μόνο λευκοί και δεν μετακομίζουν στην Ομόνοια. Τόση υποκρισία.

    6. Αμάν πια με τους πυροβολισμούς έχει καταντήσει πολύ βαρετό. Επιτέλους θέλουμε να αρχίσουν και οι κανονιές στις πλατείες. Παρακαλούνται οι μπολιαστές – επικοιστές να μεριμνήσουν.

    7. Αλληλεγγύη στους Έλληνες κάτοικους του Άγιου Παντελεήμονα.

    8. ααχαχαχαχαααααααχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    Comments are closed.