[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΓΑΖΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    nea-smyrni

    Ανανέωση 22:23

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας κλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (18/12) και έχουν αποκλείσει την πλατεία της Νέας Σμύρνης και την οδό 25 Μαρτίου 13, ύστερα από επίθεση με πυροβολισμούς σε μπαρ που ήταν γεμάτο κόσμο όπως και η πλατεία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

    Ένας άγνωστος δράστης που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρυβόταν πίσω από μία πρασιά έξω από το μπαρ, ξαφνικά τράβηξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του μπαρ με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός τόσο στο κατάστημα όσο και στην γύρω περιοχή που ήταν γεμάτη κόσμο και περαστικούς και έτρεχαν να σωθούν.

    Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές προς το κατάστημα με πιστόλι, με αποτέλεσμα να δεχτούν τα πυρά πελάτες του μπαρ. Ένας άντρας σωριάστηκε νεκρός, ενώ έχουν τραυματιστεί βαριά ένας ακόμη άντρας, μία κοπέλα που είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και εντελώς ελαφρά ένας ακόμη άντρας.

    Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τον πανικό κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις του. Στο σημείο έχουν μεταβεί αξιωματικοί της Ασφάλεια Αθηνών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

    Στην ευρύτερη περιοχή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσής του.

    Αρχικό κείμενο:

    Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό μπαρ της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα νεκρός και δύο τραυματίες εκ των οποίων η μία είναι γυναίκα. H περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

    Όπως έγινε γνωστό ο πιστολέρο παραμόνευε σε μία πρασιά φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. έχετε Μπερδευτεί. προσλήψεις και μπονους 600αρια είναι για να φυλάνε εμάς, όχι εσάς!…

    2. Η ποιοτική και απολτα ασφαλης χωρα του κουλη και των ανοητων ψηφοφορων του

      1. Απελαση για παντα σε ολους τους αλλοδαπους κακοποιους, ας εχουμε μονο τους δικους μας.

    3. Και δεν έχουμε και τον Μιχαλάκη τον Χουντοχοϊδη να συλλάβει κανεναν Ινδιάνο που έχει κάτσει πάνω στο παλούκι για προσωπική ευχαρίστηση
      Αυτός ο Θεοδωρικακος πολύ ξενερωτος βρε αδελφέ.
      Θα τον φάει λαχανο ο δικηγόρος των Ρότσιλντ.
      Σημ.Το λάχανο είναι πολύ καλό γιατί περιέχει πολυ θείο

    4. ΧΑΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧ
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
      ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΡΕΕ
      Κ ΤΙ ΣΟΥ’ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ

    5. ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ…ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ

    6. Μήπως ειναι δυσαρεστημενος πελάτης; Μήπως ‘ξεκαθάρισμα λογαριασμών’; Μήπως είναι τρομοκρατικη αντίδραση για την αδικη καθ’ αυτούς κράτηση της Ευας; Ειμαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει όταν πιαστεί ο θύτης

    7. Έξω οι μπάτσοι απ’τις γειτονιές φωνάζανε τις προάλλες στην Νέα Σμύρνη. Ε, πάρτε να’ χετε!

    8. Έξω οι μπάτσοι απ’τις γειτονιές φωνάζανε τις προάλλες στην Νέα Σμύρνη. Ε, πάρτε να’ χετε!!

      1. Χαζουλη ακροδεξιουλη τοτε η αστυνομια δεν κυνηγουσε Αλμπαν κακοποιους αλλα εσενα που θα εβγαινες για μια ωρα απο την φυλακη που σου ειχε επιβαλει η Κουλα, μπερδευεις την βουρτσα με την……

    9. Ολη η Νέα Σμύρνη βρίσκεται στην πλατεία, αστυνομικός επί τόπου ούτε για δείγμα, Θεοδωρικάκο αλήτη γ@μιέσαι, κολαούζε της Κούλας της σουρωτήρος.

      1. Οταν ομως επρεπε να επιβληθει το lockdown ως προπομπος των υποχρεωτικων εμβολιασμων η Πλατεια ηταν τιγκα στους αστυνομικους, τοτε η αστυνομια κυνηγουσε ανυποψιαστους πολιτες που εκαναν την βολτα τους και οχι Αλβανους κακοποιους. Βοδια μην ξεχασετε στις εκλογες, Κουλη δαγκωτο.

    Comments are closed.