ΠΥΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΣΑΜΑΡΑΣ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΡΕΣ Ή ΦΟΡΑΤΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ; Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 156 ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! «ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ», ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_27-01-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την εφημερίδα των πραγματικών αποκαλύψεων:

    «ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ Ή ΦΟΡΑΤΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ;» Άρθρο παρέμβαση για την αποψινή πρόταση μομφής για ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ–Σαμαράς- Καραμανλής: Δυο ρεμάλια στην ίδια όχθη ενός μανιασμένου ποταμιού. —-Ο Λαός θυμωμένος για τους 156 εν δυνάμει προδότες: «Ρίξτε τον φαύλο, γιατί θα φάτε πολύ μαύρισμα, τυχοδιώκτες».

    exofyllo27-1

    Διαβάστε ακόμα: Να, γιατί δεν μιλάει ο Χατζηδάκης για τις υποκλοπές. Φοβάσαι για τις φωτογραφίες Κωστάκη;

    Κατερίνα Μητσοτάκη, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν κουβαλούσε τις σακούλες σκουπιδιών με τα βρώμικα 500 εκατομμύρια

    Ο μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» της NOVARTIS «καρφώνει» τον Γεωργιάδη και διεφθαρμένους αστυνομικούς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Θα ρίξει το κωλόσογο μερικά μύρια και ο Μπεν Χιράμ(Σαμαράς) με τον Καρα-αμάν-Αλή θα το βουλώσουν κάνοντας την πάπια.Έτσι γίνονται οι περιουσίες.

    2. Ο Κωστούλα ς Χατζηδάκης εκ Μυλοποτάμου Ρεθύμνης πως κατέχει 27 ακίνητα;
      Όλα τα κληρονόμησε από τον αγρότη πατέρα του;
      Κάτοικος νυν Κολωνακίου ο χωριάτης, όπως ο προηγούμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βουλγαράκης και ο εξ Ελληνοπύργου Καρδίτσης Σιούφας και προσφάτως ο Κούλης.

    3. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ ΜΕΤΕΩ ΧΙΟ ???
      ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΗΛΙΟ !!!! Κ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!!!
      ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΕΣΑΝ ΠΑΛΙ ΕΞΩ !!!!!! ????
      Κ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙ!!! Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΥΣΩΝΑ ΧΘΕΣ..!!!!
      ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ ???? ΝΟΜΙΖΕΙΣ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠ ΟΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ???

    4. Όλα είναι συνεννοημενα,σωστά το λες φίλε μου,έγινε η μούφα πρόταση μομφής ( όλο αυτό κάνει ο Τσίπρας,,ξέροντας ότι έτσι παίζει το παιχνίδι του συνεταίρου του Κούλη,αν ήταν αντιπολίτευση έπρεπε να αποχωρήσει από τη Βουλή,μετά από όσα γίνονται) για να πάνε τις εκλογές στο όριο,Ιούλιο. Μετά θα συνεχίσουν τα ίδια,όποια κυβέρνηση και να βγει. Θα δώσουν γενική ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ στα σκάνδαλα κλπ. Είναι ΚΟΛΛΗΤΟΙ και συνέταιροι, μια Μαφία είναι και τίποτε άλλο.Χτες ο Συριζα πήγε να διαδηλώσει κατά των πλειστηριασμων !!!!! Έλεος,πόσο μαλακα περνάνε τον κόσμο… Ο Συριζα που. νομοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς !!! και διωξε ποινικά όσους διαμαρτύρονταν !!! Πόση ΑΛΗΤΕΙΑ πια …

    5. Περιμένουμε να ρίξει ο ένας μασόνος τον άλλον ?
      Έχουμε τρελαθεί?Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν?Τι ρίχνουν στο νερό?Μάλλον για να λυθεί το κλιματικό πρόβλημα και όχι μόνο πρέπει να κόψουν οι Έλληνες το μπάφο,δεν εξηγείται αλλιώς.

    6. H Όλγα Κεφαλογιάννη θα ευθυγραμμιστεί με όλα αυτά…?
      O Κωστής ο Τζαβάρας?

    7. Ποιος να τους ρίξει ρε μακελειο ο μπουχεσας η ο λαθρολάγνος Αλβανός που τους έβαλε μέσα στην χωρα και την έχουν ριμαξει…Τελειωμένα πολιτικά σκουπίδια και οι δύο. Γές μεν θα πουν στάνταρ.

    8. Όλοι μαζί σε όλη αυτή τη διαφθορά. Και στην Ουκρανία τα ίδια. Κρύβονται και εκεί. Θα κρύβονται και εδώ. Αλλά είναι δύσκολο να τους ρίξουν, διότι τους ενώνει το κοινό συμφέρον. Μακάρι, αλλά αν πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης, εκλογές θα πρέπει να γίνουν μετά από έξι μήνες ή στο τέλος της τετραετίας, εφόσον συμπίπτει με το εξάμηνο και όχι τον Απρίλιο, όπως έλεγαν

    Comments are closed.