“ΠΥΓΜΑΧΟΣ” ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΡΙΕΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ. ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ FIGHT CLUB ΜΕ ΑΙΜΑ, ΓΡΟΘΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kavgas-agianapa

    Η Αγία Νάπα είναι δήμος της επαρχίας Αμμοχώστου στην Κύπρο. Αποτελεί ένα από τους οκτώ δήμους της επαρχίας Αμμοχώστου και της ελεύθερης Κύπρου που δεν κατόρθωσαν να μολέψουν τα στίφη των Νεότουρκων χασικλήδων εισβολέων.

    Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χοάνη κάθε λογής επισκεπτών. Από επαγγελματιών δολοφόνων μέχρι παλαιστών του δρόμου.

    Στο βίντεο που εξασφαλίσαμε, έξω από μπαρ πιθανόν αθλητής της πυγμαχίας, κατεδαφίζει όποιον βρίσκει μπροστά του σε παρεξήγηση θαμώνων.

    Σύμφωνα με τις απογραφές πληθυσμού που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο, ο πληθυσμός της Αγίας Νάπας γνώρισε μεγάλες αυξήσεις τις τελευταίες δεκαετίες. Σε αυτό συνέβαλε η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη της περιοχής από τη δεκαετία του 1990 και μετέπειτα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. καλα να παθουν ο αλλος ηταν στον χαβαλε ….μπηκαν και κοπελες μπροστα να ηρεμήσουν τα πνεύματα….. του εκαναν τσαμπουκαδες…. τον έσπρωξαν μια δυο τρεις …η λογική του μαλακα ειμαστε 2 ειναι ενας……. του βούλωσε και τελος..αυτα παθαινεις οταν ψαχνεσαι…

    2. Συγγνωμη κυριοι αλλα μηπως και τα παιδακια που λετε πηγαινανε γυρευοντας ;;;;Αν ξερει καποιος τι εχει γινει…Τελος παντων ,να ‘χαμε να λεγαμε…

    3. Οι κατραμπακιες ήταν δυνατες

    4. Γάμο το σπίτι του παλιοπουστρα θα τον ξεκοιλιασω

    5. Π να δείτε τα βίντεο με τον Τούρκο πυγμάχο η τον Ρωσσο. Ένας με 10 άτομα. Ένα χτύπημα και νοκ αουτ. Και με ντερεκια. Ρεζίλι τόση ώρα να ασχολείται με δυο παιδάκια.

    6. ελλάς κύπρος, ούτε για δρούβες πλέον

      άξια ως ζώα ….πολιτισμένα και με εθνικό ανάστημα που προκαλεί ….δέος στην…… υφήλιο! ! ! ! !
      Για τα ζώα, μόνο ο βοσκός ……..αλλάζει.

      γι αυτό θα μας τα πάρουν όλα και μέρα με τη μέρα τουρκευει όλο το αιγσιο…

    7. Κατσε βρε βλακα ψυχακια που μου θελεις και αδεια οπλοφοριας,κατ αρχας ειδηκα εσενα θα σε κοψουν στης εξετασεις γιατι εισαι πανηλίθιος αρα επικίνδυνος .

      1. Aπ’ τα αμέα (στο μυαλό) της χωροφυλακής, είμαι καλύτερος στο μυαλό και ξέρεις το γιατί; Γιατί δεν κατάντησα μπασκίνης.

      2. Eξετάσεις… ε..; Πωπω… ρε παιδί μου, διάβασμα… που θα ‘χει ε..;

    8. Άδεια οπλοφορίας για όλους και δεν ξανακουνιέται… κουνούπι… Όλοι παναγίτσες… θα ‘ναι μετά. Άμα… θέλουν μετά οι κάθε είδους κουτσαβάκηδες ας κάνουν τζερτζελέ.

    9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΕΛΑΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !

    Comments are closed.