ΠΤΩΣΗ ΦΑΝΤΟΜ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ – ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ DRONE ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ – ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΦΑΝΤΟΜ

    Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Κυβερνήτη του μοιραίου Phantom, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιλακίδη. Από το μεσημέρι της Τρίτης (31/01), τις έρευνες συνδράμει ομάδα βατραχανθρώπων με την βοήθεια ρομποτικού οχήματος, ενώ τρία ελικόπτερα και πλωτά μέσα δεν σταματούν τους ελέγχους για την εύρεση στοιχείων.

    Για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο εναέρια και πλωτά μέσα προσπαθούν να εντοπίσουν τον χειριστή στον Κυπαρισσιακό κόλπο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει «φως» για κάποιο ίχνος ζωής. Στις αγωνιώδεις προσπάθειες συνδράμουν ακόμα και υποβρύχια ρομπότ. Οι έρευνες πραγματοποιούνται από χθες στα 8 με 10 ναυτικά μίλια από το Κατάκολο κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

    Στην προσπάθεια εντοπισμού του άτυχου κυβερνήτη έχουν «πέσε» πλωτά ρομπότ, αλλά και δύτες, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε δύο σημεία, όπου το βάθος είναι μεγάλο και ξεπερνά τα 800 με 1.000 μέτρα. Για το λόγο αυτό αναμένεται να φτάσει το ωκεανογραφικό σκάφος «Ναύτιλος», το οποίο θα μπορέσει να εντοπίσει τα συντρίμμια του F-4. Παράλληλα, σαρώνουν αδιάκοπα τις παράκτιες περιοχές από το Κατάκολο μέχρι και τον Πύργο Ηλείας.

    Την ίδια ώρα έχουν συλλεχθεί αρκετά κομμάτια της ατράκτου του μαχητικού, πολλά μεγάλα τμήματα έχουν βυθιστεί με το βάθος στο σημείο εκείνο να φτάνει ακόμα και τα 1.000 μέτρα. Αναλυτές με γνώση επί του θέματος δεν αποκλείουν ο 31χρονος να είναι δεμένος στο κάθισμα του και να μην πρόλαβε να κάνει την παραμικρή αντίδραση, ωστόσο δεν μπορεί τίποτα να επιβεβαιωθεί αν δεν εντοπιστεί το συγκεκριμένο μέρος από το μαχητικό ή κάποιο στοιχείο που να δείχνει πως ο κυβερνήτης βρέθηκε εκτός πιλοτηρίου.

    Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασε τη ζωή του όταν το F-4 Φάντομ, κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στην Ανδραβίδα. Οι γονείς και τα δύο αδέρφια του 29χρονου πιλότου, δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένειά τους,με τη μητέρα να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον.

    Ο πατέρας του 29χρονου, Κώστας Τουρούτσικας, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν στην Ανδραβίδα σημειώνοντας πως ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει. «Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ συνεσταλμένο, πολύ μεθοδικό και δε θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα», είπε αρχικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Λετε ολοι εδω μεσα “αθανατοι” .αν σκοτωθουν δηλαδη με αεροπλανο ειναι αθανατοι ενω αν σκοτωθουν με αυτοκινητο εκει δεν ειναι αθανατοι;;;;τι σχεση εχει το “αθανατοι”;;;;;;επειδη πεταγαν με αεροπλανο;;;;ε και;;;;εχει μεγαλυτερη αξια ο θανατος τους απο αλλων ανθρωπων;;;εγω θα πω οπως και σε αλλους,αιωνια τους η μνημη.θεος σχωρεστους!!!!!

    2. Το επιτελείο πολεμικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε τον θάνατο και του κυβερνήτη.Δυστυχώς…😔

    3. Πρεπει να ερευνηθει και το εμβολιο σαν αιτια συντριβης.φυσικα οι “ειδικοι” ιατροδικαστες και να βρουν κατι-πολυ πιθανο-να μην πουν τιποτα.εμεις ομως υποψιαζομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Πολύ σωστά αφού πριν βγει το εμβόλιο ποτέ δεν είχε ξαναπέσει κανένα μαχητικό👉😅🤣😂

        1. Ακριβως οπως και το 2020 κουτοπονηρε πεθαιναν ολοι ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.ΗΤΑΝ Η 1Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΡΙΝ ΤΟ 2020 ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.ΕΧΕΙ Χ Α Μ Ο Σ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΘΥΜΑ ΕΝΩ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ “ΑΡΝΗΤΑΙ” ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ.ΑΣΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΣΤΟ.

    4. Ψευτης να βγω μαλλον παει κι ο παληκαρας κυβερνητης! Αθανατοι Λεβεντες!

    5. Άξιοι αετοί ήρωες του Έθνους το όνομα σας έμεινε πλέον με ανεξίτηλη σφραγίδα στην ιστορία.Γίνατε αθάνατοι και για εσάς θα μιλάνε όλοι οι Έλληνες μέxρι να έρθει το οριστικό τέλος του κόσμου αυτού.Να έχετε καλό παράδεισο Ίκαροι μας.Αιώνια η μνήμη σας. 😓

    Comments are closed.