ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ” ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ: ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ – ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ – ΛΙΤΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ – ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Το Άγιο Φως δεν θα διανεμηθεί φέτος στις ενορίες της χώρας. Η λιτή τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο”Ελευθέριος Βενιζέλος”.

    Στο Μετόχι του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Πλάκα, όπου και θα φυλαχθεί, βρίσκεται το Άγιο Φως, , καθώς φέτος δεν θα διανεμηθεί στις ενορίες της χώρας, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

    Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν ισχυρή και μάλιστα -όπως μετέδωσε η ΕΡΤ- απομάκρυνε πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί και προσπάθησαν να προσεγγίσουν, όταν έφτασε το Άγιο Φως.

    Το Άγιο Φως υποδέχτηκαν σε μία λιτή τελετή στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.
    “Η φετινή συγκυρία δεν μας επιτρέπει να υποδεχθούμε το Άγιο Φως με την μεγαλοπρέπεια των τελευταίων ετών καθώς όλος ο πλανήτης απειλείται από μια πανδημία που απειλεί τη ανθρώπινη ζωή. Όλοι μας οφείλουμε να ακολουθήσουμε με μεγάλη προσοχή τις οδηγίες των επιστημόνων. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ως πολιτεία ήταν να φέρουμε το Άγιο Φως στην Ελλάδα. Όπως είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν θα πάρουμε το Άγιο Φως αλλά θα μεταγγιστεί στις καρδιές. Εύχομαι το Άγιο Φως και η Ανάσταση να ενισχύσουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Βλάσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Στη γειτονιά μου γιατί όλοι είχαν αναμμένες λαμπάδες κια κεριά στα μπαλκονια. όταν ρώτησα μουπε κάποιος ότι του το φέραν από ένα εκκλησάκι απομακρισμενο και το έδωσε σε όλη τη γειτονιά. Δεν ήταν το άγιο φως; δηλ. Δεν το μοίρασαν καθόλου στις εκκλησιες;

    2. Κουφαλα Χαλιαμπαλια τις ισχυρες δυνάμεις αστυνομιας να τις στείλεις στο Ζεφυρι στο γάμο των γιουφτων, έχεις @ρχιδια ;

    3. kΟΥΛΑ θα ψαχνεις να βρεις την ψηφο σου στις εκλογες παλιοκαντεμη που να ψοφησεις απτην γκαντεμια σου.

    4. Εχουμε μαριονετα αρχιεπισκοπο δεν ακουσαμε ουτε καμπανα μαλλον θα εχει corvit19 ο ηχος ειχαν την ευκαιρια και την πεταξαν εκει στην αρχιεπισκοπη το ιδιο και τα παπαγαλακια τον ΜΜΕ να συνταχτουν με τον λαο αλλα η πρωτη συνταχθηκαν με τον μισθο τους και την κλεψια και με κανα πλησιμο αυτοκινητου απο την μητροπολη νικαιας με χρεωση 600 ευρω το αυτοκινητο και η τονΜΜΕ μετην πιτα τον διαφ.για τον corvit19.Νροπη σας ρε ξεπουλημενη τι θα πω στο παιδι μου να γινει χριστιανος πελατακι τον παπαδων και δεν τρεχει τιποτα που δεν πηραμε το αγιο φως φετος αλλα του χρονου θα τρεχει αν δεν παρουμε φως αλλα τον οικο του κυριου τον κανατε οικο ανοχης αδελφες καταραμενοι και απομονωμενοι με τον μισθο σας απο το κρατος θα μινεται.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ?

    5. Αδωνις Γεωργιαδης: ” Ετσι γινεται η απατη της αφης του Αγιου Φωτος” (βιντεο)

    6. Ο Οικουμενικος Πατριαρχης? Της Πανθρησκειας? Αντε μην τον αρχισω, στα μπινελικια, χρονιαρα μερα!

    7. Ούτως η άλλως με αναπτήρα την ανάβουν. Ηρεμίστε !

      1. Γυρνάς σε όλο το διαδίκτυο και λες την ίδια μ@λακια. Βάλε τον αναπτήρα από πίσω σου να κάνει ο κ@λος σου ανάσταση! Αντε μας έχεις ζαλίσει τα @@. Ψυχοπαθή.

      2. Εχουμε μαριονετα αρχιεπισκοπο δεν ακουσαμε ουτε καμπανα μαλλον θα εχει corvit19 ο ηχος ειχαν την ευκαιρια και την πεταξαν εκει στην αρχιεπισκοπη το ιδιο και τα παπαγαλακια τον ΜΜΕ να συνταχτουν με τον λαο αλλα η πρωτη συνταχθηκαν με τον μισθο τους και την κλεψια και με κανα πλησιμο αυτοκινητου απο την μητροπολη νικαιας με χρεωση 600 ευρω το αυτοκινητο και η τονΜΜΕ μετην πιτα τον διαφ.για τον corvit19.Νροπη σας ρε ξεπουλημενη τι θα πω στο παιδι μου να γινει χριστιανος πελατακι τον παπαδων και δεν τρεχει τιποτα που δεν πηραμε το αγιο φως φετος αλλα του χρονου θα τρεχει αν δεν παρουμε φως αλλα τον οικο του κυριου τον κανατε οικο ανοχης αδελφες καταραμενοι και απομονωμενοι με τον μισθο σας απο το κρατος θα μινεται.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ?

    8. Α ρε μασονε μεσογαία ,σε όλα μέσα και σύντομα αρχιεπίσκοπος ….
      Στην Ιερουσαλήμ γιατί βρε μασονε χτυπούσαν τις καμπάνες και εδώ οχι? Να βρασω τα πτυχία σου

    9. Ευχαριστούμε θερμά τους πολιτικούς και ”ΑΓΙΟΥΣ” Πατέρες της Ιεραρχίας σας, που μας φέρατε το Άγιο Φώς στην Ελλάδα αλλά το έχετε μεταξύ σας.. Ευχαριστούμε πολύ που ΔΕΝ το πήγατε στις Εκκλησίες μας. Ευχαριστούμε πολύ που όπως λέτε το φώς υπάρχει στην καντίλα του σπιτιού μας και τα σπίτια είναι ναοί.Ευχαριστούμε πολύ που μας κόψατε όλα τα μυστήρια της Μ.Εβδομάδος και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    10. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
      Δεν άφησαν να έρθει το Άγιο Φως στις Εκκλησίες και τα σπίτια μας . Για το καλό μας!!!
      Θα έρθει:
      Η σειρά είναι : Παγκόσμια επίθεση με το βιολογικό όπλο που εξαπέλυσαν. Όλεθρος-πανικός και Παγκόσμια δικτατορία. Υποχρεωτικός e-Mβολιασμός . Παγκόσμια Πτώχευση-πλήρη Παγκόσμια υποδούλωση-Διακυβέρνηση. Αλληλοκατηγορίες – Παγκόσμια Αλληλοεξόντωση . …… .
      Και μέσα σε αυτό το Παγκόσμιο σκοτάδι θα έρθει Το Φως και το Τέλος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης του Αντίχριστου. Προλαβαίνουμε να βρούμε το Δρόμο.

    11. Τουλαχιστον περιμενα να δω τον Μητσοτακη εκει να κανει μια δηλωση ή εστω να ειναι απλός Παρων.
      Δεν ξερω αν το καταλαβατε εκει στο Μακελειο, αλλα ο πρωθυπoυργος της Ελλαδος ειναι ΑΠΩΝ.
      Περιμενα αρθρο κολαφο γι αυτον τον λογο.

      1. Ας μην τον ενοχλουμε! Γιορταζει, το Πεσαχ του! Σε καμμια Συναγωγη, θα βρισκεται!

      2. Δεν μπορούσε…
        Είχε ξυπνήσει πρωί, να συνοδεύσει τα ΛΑΘΡΟΠΟΥΛΑ

        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    12. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕ

    13. Ο ΒΟΘΡΟΣ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ 300 ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΤΩΡΑ.

    Comments are closed.