ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ ΣΥΨΑ: ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΘΑ “ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ” – ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    IOS ANT1

    Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νικόλαος Σύψας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι την επόμενες ημέρες η επιδημία “θα δείξει τα δόντια της” γι αυτό και θα πρέπει “να κρυφτούμε στα σπίτια μας. Τώρα είναι η ώρα άπαντες να δείξουν τη μεγαλύτερη συμμόρφωση στις οδηγίες. Πρέπει να είναι πολύ σημαντικός ο λόγος για να βγει κανείς από το σπίτι. Δεν πρέπει να διασπαρεί άλλο ο ιός, για να περάσει ο Απρίλιος χωρίς μεγάλες απώλειες” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σύψας.

    Σχετικά με τις προβλέψεις για υποχώρηση της πανδημίας, ο κ. Σύψας σημείωσε ότι εάν πάνε όλα καλά και βάσει του παραδείγματος της Κίνας, θα είμαστε τυχεροί εάν τον Μάιο αρχίσουν να πέφτουν οι καμπύλες.

    Μόνο όπλο η καραντίνα
    Επανέλαβε ότι το μόνο “όπλο” απέναντι στον ιό είναι η καραντίνα. “Είναι το τελευταίο χαρτί που έχουμε γιατί αλλιώς μας περιμένει καταστροφή” τόνισε ο καθηγητής.

    Σε ερώτηση για το εάν τελικά ο κορωνοϊός “χτυπά” και νέους, απάντησε: “όλοι μας είμαστε ευάλωτοι”.

    Οι θερμοκρασίες και ο καλός καιρός μπορούν να επηρεάσουν την πορεία του ιού
    Τέλος, κληθείς να απαντήσει για το πώς οι θερμοκρασίες και ο καλός καιρός μπορούν να επηρεάσουν την πορεία του ιού, απάντησε ότι όντως φαίνεται ότι η άνοδος της θερμοκρασίας επηρεάζει τη διασπορά του. Ρόλο όμως παίζει και η υγρασία, όπως είπε. “Μην περιμένουμε τον καιρό να μας σώσει, να το περιμένουμε από τον εαυτό μας” πρόσθεσε ο Νικόλαος Σύψας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Όλοι έξω… Αι στο διαολο που μας τρομάζουν και μας κλείσανε μέσα για να πουλήσουν χωρίς αντίσταση το Έθνος ολόκληρο

    2. ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ! ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ! ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ! ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗ ! Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !

    3. Ολοι εξω ολοι στους δρομους ανοιξτε τα μαγαζια, τελος στη τρομολαγνια στον φοβο στον θανατο στον εγκλεισμο στην απομονωση στην αποξενωση που μας εβαλαν. Ολοι εξω ξυπνηστε συνελληνες

    4. Ο ΣΥΨΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 10000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 30 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΗ.

    5. ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΙ, MEGA, ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗ ΚΛΠ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΝΑ ΔΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ.

    6. Δηλαδή ως τώρα ο κορονοιός τι μας έδειχνε? Δεν μας έδειχνε τα δόντια του? Κοντεύουμε τα 1000 επιβεβαιωμένα κρούσματα, χώρια πόσοι έχουνε νοσήσει και δεν το ξέρουμε, και έχουμε και 20 νεκρούς. Λίγοι είναι δηλαδή? Τρομοκρατείτε τον κόσμο κάθε μέρα, και αν γλυτώσουμε δηλαδή από το κορονοιό, θα μας τρελάνετε εσείς, ξεφτίλες!

    7. Το δούλεμα πάει σύννεφο. Θα τους πάρει ο διάολος

    8. ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΥΤΙ

    9. Εάν όλο αυτό αποδειχθεί μια φούσκα για να περαστούν αλλά να δω που θα κρυφτούν όλες αυτές οι σαυρες

    10. Ρε δεν ΚΟΒΕΤΕ επιτέλους την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ; Εντάξει είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά από τις φαρμακευτικές και ΠΟΛΛΑ τα δωράκια που παίρνετε αλλά ΕΛΕΟΣ. Δεν είμαστε και ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ όσο νομίζετε.

    11. ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ PAYROLL ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ…

    Comments are closed.