ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ “GREEK MAFIA”! ANYΠΑΡΚΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ! “ΣΠΟΥΔΑΙΑ” ΝΕΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΙΚΗΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΡΑΙΒΑ

    Την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων στην περιβόητη υπόθεση «Greek Mafia» προτείνει ο Εισαγγελέας της Έδρας Παναγιώτης Μεϊδάνης, καθώς το κατηγορητήριο αποδείχθηκε σαθρό και δεν υπήρξε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, εκτός από τις παράτυπες παρακολουθήσεις που έγιναν από την ΕΥΠ την περίοδο που ήταν επικεφαλής ο Γιάννης Ρουμπάτης.

    «Δυστυχώς, παρά τη βαρύτητα της κατηγορίας, το αποδεικτικό υλικό είναι ανύπαρκτο. Είναι τραγικό. Πρέπει να απαλλαγούν όλοι, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο», τόνισε στην αγόρευσή του στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας όπου εκδικάζεται η υπόθεση σε βάρος 19 προσώπων, ανάμεσα στους οποίους εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας και δικηγόροι.

    Η υπόθεση που αφορά την κατανομή των εισπράξεων από οίκους ανοχής και χαρτοπαιχτικές λέσχες, είχε έρθει στο φως τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης υπέβαλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ανυπόγραφο πληροφοριακό δελτίο 70 σελίδων, το οποίο διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

    Γιάννης Ρουμπάτης

    Όμως πέντε χρόνια μετά, δεν εστάλησαν τα dvd που περιείχαν τις επίδικες συνομιλίες (!), παρά μόνο οι αρχικές χειρόγραφες σημειώσεις, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ να μην ληφθούν υπόψη από το δικαστήριο, καθώς δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διατάξεις για την άρση απορρήτου.

    Αξίζει να σημειωθεί πως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλαμας που φέρονταν ως «ταμίας» της λεγόμενης «Greek mafia» ο οποίος δολοφονήθηκε, όπως και ακόμα δύο πρόσωπα που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

    Οι δράστες των τριών δολοφονιών παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι!

    Μάλαμας-Καραϊβάζ

    Στις απολογίες τους στο δικαστήριο, δύο απόστρατοι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρέτησαν στην Αντιτρομοκρατική και σε υπηρεσίες της Ασφάλειας, παραδέχθηκαν πως είχαν επικοινωνία με τον Μάλαμα, υποστηρίζοντας ότι τους προσέγγισε ζητώντας συμβουλές για την ασφάλειά του, καθώς είχε δεχτεί βομβιστική επίθεση.

    Αξίζει να σημειωθεί πως στο πόρισμα της ΕΥΠ οι απόστρατοι εμφανίζονται σε φωτογραφίες να ανταλλάσσουν σε δρόμο φακέλους με τον Μάλαμα.

    Απολογούμενοι αρνήθηκαν ότι οι φάκελοι περιείχαν χρήματα από τις εισπράξεις της Greek mafia, αλλά υποστήριξαν πως περιείχαν φωτογραφίες και γραπτές συμβουλές για μέτρα ασφαλείας.

    Οι δύο κατηγορούμενοι απέδωσαν την εμπλοκή τους σε «σκευωρία θυλάκων» και «επαγγελματίες δολοφόνους χαρακτήρων» εντός της ΕΥΠ την περίοδο της διοίκησης Ρουμπάτη, που ήθελαν να τους βλάψουν.

    Τρίτος κατηγορούμενος, εν ενεργεία υψηλόβαθμος αστυνομικός της Ασφάλειας Αττικής, ανέφερε πως δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο στη φράση «αυτοί παίζουν τη μπαλίτσα τους», την οποία ακούγεται να λέει σε μία τηλεφωνική συνομιλία.

    Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους σε άλλη δικογραφία για την οποία οι επίκουροι οικονομικοί εισαγγελείς ζήτησαν πρόσφατα την άσκηση ποινικών διώξεων για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και εκβίασης.

    «Θα ευχηθώ η άλλη δικογραφία να έχει καλύτερη τύχη», σχολίασε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων της Αθήνας, ο οποίος χρειάστηκε λιγότερο από μισή ώρα για να προτείνει την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων, ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων.

    Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ενα βρωμοκρατος της πουστ…. και της λαμογιας της προδοσιας της κλεψιας της ανωμαλιας οπου και να κοιταξεις βρωμαει Αραγε ποτε Θεεμου θα ερθει η ωρα που θα δει καθε γνησιος Ελληνας ολους αυτους που μας βασανιζουν Εκει που τουςαρμοζει στο χειροτερο ΤΕΛΟΣ Μονο στον Θεο ελπιζουμε πια Ας επεμβει γιατι δεν αντεχουμε αλλο……

    2. Περιμένατε από την εγκληματική οργάνωση Κούλα Α.Ε να γίνει κάτι;Όλοι αυτοί μια κλίκα είναι,είναι πολλά τα λεφτά Άρη

    3. Εισαγγελείς ξεφτίλες, δικαιοσύνη για φτύσιμο.

    4. -Είναι πολλά τα λεφτά Άρη !!!
      -Πόσο πολλά δηλαδή ;
      -Αρη σου λέω πολλά !!! Φτάνουν για όλους !!!

    5. Μια ερώτηση ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ή διοικητής ( όχι αρχισυντάκτης) της εφημερίδας Καθημερινή μετά το 2017. Κανένας δεν αναρωτιέται με αυτά που γράφει

    6. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα δηλαδή για νυν και πρώην συναδέλφους τους και έστειλαν ελλειπή στοιχεία
      χαχαχα

    7. Αισχος και πάλι Αισχος “ντροπη” της Θέμιδος!!!
      Δεν Αισχηνεσθαι καθόλου “κυρ” Εισαγγελέα..???
      Είστε όλοι σας συνένοχοι σε αυτό το Έγκλημα.. όλοι “ανεξαιρέτως”.. κι αυτοί που αποδεδειγμένα το συγκαλύπτεται..κι αυτοί που το παρακολουθείτε άλαλοι να διαπράττεται..!! Η Θεία “Δική” η οποία κατακρεουργειται από το σύνολο της Δικαιοσύνης..
      θα υπάρξει για όλους τους συνεργούς της τεράστιας αυτής “Αδικίας” απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Ολοι θα λογοδοτήσουν…είτε εν ζωή είτε μετά θάνατον.

    8. Η ειρωνία ειναι οτι ο καραιβαζ εψαχνε συνεχεια για υποπτους και τωρα γιαυτον δεν ασχολειται κανείς

    9. Δηλαδη η μαφια να δικασει τον εαυτο της? Ρέ πλάκα μας κάνετε?Μια πολιτικο οικονομικη μαφια κυβερνα απο το 74

    10. Εχει καταντησει εντελως γελοιο αυτο το θεμα με τη “δικαιοσυν稔

    11. Ο Θεος τις αδικιες δεν τις θελει .Ολες αυτες θα πληρωθουν οταν ερθει η ωρα.

    12. Αυτους ολους τους βγαζεις την αληθεια απο το στομα σε χρονο ντετε με μια πενσα και βγαλσιμο ολα τα νυχια εν ζωη σε δευτερολεπτα θα κελαηδησουν οσα ξερουν και οσα κανανε τα καθικια του κερατα αλλα η ωρα τους ερχεται θα τους εξαερωσουμε τα σκουλικια.

    13. Γειά σου κυρ εισαγγελέα με μία Drag Queen παρέα.

    14. Ωραια !!! ,αυτοι που επρεπε να στειλουν τα στοιχεια δεν τα εστειλαν , αλλα … δεν υπαρχει θεμα ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ,ετσι ??? Αντε Μιχο, να ετοιμαζεσαι κι εσυ για πανηγυρικη αθώωση … Ρε τι ζουμε … Πηγαιναν και εκπορνευαν 12χρονο σε στουντιο και η ιδιοκτητρια του στουντιο και οσοι αλλοι ηταν μπλεγμενοι δεν εχουν καν κληθει για απλή καταθεση έστω !!! Δηλαδη η μανα του παιδιου ηταν για φυλακη,γιατι παραμελουσε το παιδι ,ενω αυτοι που το εκπορνευαν δεν εκαναν κατι παράνομο !!! Ρε τι ζουμε …

    15. Ρε αυτους εσεις τους ψηφίσατε ναι;

    16. κοιτα χαρα κατι βρωμιαρηδεσ, ολα εδω πληρωνονται με τον εναν η τον αλλο τροπο . θα ερθει και η δικη σασ σειρα , δεν περιμενα ουτε περιμενω δικαιοσυνη ετσι οπωσ ειναι το κρατοσ .
      εδω τουσ πιανουν με την γιδα στον ωμο και τουσ αφηνουν εξω .αφου ολουσ τουσ παρακολουθουν , κανουν οτι θελουν , εδω βγαινουν στα καναλια την μια μερα λενε το ενα την αλλη το αντιθετο , κανουν οτι γουσταρουν .. τελικα μονο αν θελουν τα μεγαλα κρατη γινονται επαναστασησ σε κατι χωρια οπωσ το δικο μασ , για τα δικα τουσ συμφεροντα και μονο ..
      οσο ημαστε μπουρδελο κρατοσ δεν γινετε το παραμικρο .. η νεολαια εχει καταπιει το ιντερνετ το λαπ τοπ και το ι φον και δεν ενδιαφερετε για τιποτα . κρατοσ χωρισ παιδια ειναι τελειωμενο.
      δεν αξιζουμε ουτε τα πετρελεα ουτε τα φυσικα αερια ουτε τιποτα . η μιση ελλαδα εχει διαλυθει πλεον. η μονη που χαιρονται ειναι οι εχθροι μασ .

    17. Αχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχα καλό είχε συμβουλές .

    18. Με λίγα λόγια για να βγάλεις άκρη στην υπόθεση γενικά εδώ φενετε ότι έχει ξηλώσει η ελληνική μαφία πχ πόσοι εκτελέστηκαν που είχαν βενζινάδικα τα ξεχωρίζεις πόσοι δημοσιογράφοι κλπ δευτερεύων τώρα πόσοι αθλητές επιχηρηματιες κλπ και προχωράς να βρεις το κλειδί να ένωσης κλπ δεν σε ενδιαφέρει ποιος ήταν ταμίας όλοι μπορεί να ήταν πχ πέρασα εγώ από εκεί ειναι εντάξει τα πήρα μην πας κράτησε τα μέχρι να χρειαστούν κλπ πχ που εκτελέστηκε αυτός πχ Κόρινθο ποιος ελέγχει νύχτα Κόρινθο κλπ έτσι θα προχωρήσετε δημοσιογραφικα για άκρη και θα απομονονετε μέχρι να βρεθεί ο σύνδεσμος κλπ εγώ δεν έχω στοιχεία εσείς μπορείτε να βρείτε

    19. ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ θΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ

    20. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ….. ΧΑΧΑΧ
      ΑΝΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΑΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ Κ ΣΥΣΤΗΜΑ ??
      ΜΠΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

    21. ….ΧΑΧΑΧΑ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ !!…ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ’90….<>!!!

    22. ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ρουμπάτης φορ εβερ

    23. Εφοσον το εκαναν τα αφεντικα τους , εσυ τι περιμενες να κανουν τα πιονια τους?

      Οι ανθελληνες ψηφοφοροι τους εβγαλαν. Τωρα ειναι αργα.

    24. Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα καλά γίνετε δική για όλα αυτά για αυτό μπουκάρει η Ευπ στο Δομοκού σήμερα κλπ έχουμε ξεφτιλίσει διεθνώς ρε τη να πούμε δηλαδή τη περίμενες από όλους αυτούς κλπ αν κατάλαβες καλά ο Κούγια τη είπε για τον ιατροδικαστη κάρφωσε πολλά μου πάτε όλοι σας πολιτικά δικαστήρια για αποζημιώσεις δηλαδή έπρεπε στρατιωτικά κλπ Ξεφτίλες έγιναν πόθεν έσχες έψαξαν κλπ

    25. Μία είναι η greek mafia και ονομάζεται “νέα δημοκρατία”

    26. Οι δύο απόστρατοι αξιωματικοί, υποστήριξαν ότι οι φάκελοι που φαίνεται ότι παραλαμβαναν, περιείχαν φωτογραφίες και συμβουλές ασφαλείας και όχι χρήματα!!!!Και άλλος απόστρατος που ήταν στην φύλαξη του μαφιόζου που δολοφονήθηκε στα Δερβενοχώρια, μάλλον δεν ήταν στην φύλαξη, απλώς πήγαινε να πίνει τον καφέ του !!!

    27. Η’ Εμεις η’ αυτοι ολα τ’αλλα ειναι μεσοβεζικες λυσεις

    28. Η απόλυτη παρακμή. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη

    Comments are closed.