ΠΡΟΤΑΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ – ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Τι αναφέρει το ρεπορτάζ…

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού  υπουργείου Τουρισμού, ο Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον  Έλληνα ομόλογό του, Χάρη Θεοχάρη, προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις για μία κοινή τουριστική προώθηση του Αιγαίου!

    Η απάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, δεν ήταν θετική σε σχέση με κοινή προώθηση του Αιγαίου, παραπέμποντας στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, του οποίου πάγια θέση είναι πως «Η τουριστική διπλωματία διέπεται από τους κανόνες σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου», τους οποίους η γείτονα συνεχώς παραβιάζει, θέλοντας να δικαιώματα σε ελληνικό ζωτικό χώρο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Εβλεπα στην DW οτι παλι περασαν αφγανοι μαλλον απο τον εβρο η τουρκοι τους στελνουν λιγους απο την θαλασσα και λιγους απο τα χερσαια συνορα ετσι δεν εκτιθεται η τουρκια στην ευρωπη γιατι μαζεμενους βλεπανε την κατακραυγη βλεπουμε αλλο σχεδιο.

    2. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΤΣΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΡΟΜΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΑΠ’ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ. ΑΚΡΑΙΟ????? ΜΠΟΡΕΙ!

    3. Οι τούρκοι επειδή ξέρουν τί λακέδες καί καραγκιόζηδες κυβερνούν τήν Ελλάδα κάνουν αυτό πού έκαναν πάντα.
      “Τά δικά μας δικά μας καί τά ξένα μαζικά”.Οί μειδότες στήν Αθήνα έχουν ήδη σηκώσει τά χέρια.
      Γιάννης Λάκων

    4. Οι Μογγόλοι τελειώνουν με Λιβύη και Συρία, ενισχύθηκαν οικονομικά από Άγγλους, Ιάπωνες, Γερμανούς κλπ που αντάλλαξαν το χρήμα τους με τη τουρκική Λίρα, έδιωξαν όλες τις εταιρείες από την Κυπριακή ΑΟΖ και τώρα έρχοντσι να πάρουν και τα νησιά.
      Ο Ερντογάν είναι μεγάλος μάγκας και ηγέτης.
      Έβγαλε το οικονομικό πανεπιστήμιο πουλώντας κουλούρια.
      Οι δικοί μας βουτυρο-μπεμπέδες πολιτικοί:
      έφαγαν τα λεφτά του λαού μοιράζοντας συντάξεις, επιδόματα, εφάπαξ κλπ σε αργόμισθους και συντεχνίες, υπερφορολόγησαν τον έλληνα, έβαλαν τεκμήριο στα παιδιά, γέμισαν την Ελλάδα με μετανάστες που θα τους πληρώνουμε για πάντα,
      Και αγόραζαν σάπια όπλα κρύβοντας τις προμήθειες σε λογαριασμούς τους στην Ελβετία.
      Κάνουμε τις κότες σε κάθε πρόκληση των Τούρκων.
      Μας κυνηγάνε στο Αιγαίο, υπάρχουν τα σχετικά βίντεο, τα είδε όλη η Ελλάδα.
      Τα μαχητικά τους αεροπλάνα μπαίνουν ανενόχλητα στον εναέριο χώρο μας κάνουν βόλτες και εμείς τρέχουμε δήθεν και τους αναχαιτίζουμε κάθε φορά όπως λένε οι βλάκες-άσχετοι δημοσιογράφοι.
      Μεγάλη επιτυχία.
      Στην ουσία εκπαιδεύουμε τους πιλότους τους.
      Έρχονται σε εναέριο χώρο μας για πραγματική προσομοίωση.
      Ούτε αυτό το αντιληφθήκαμε.
      Ο καιρός γαρ εγγύς.
      Θέλουμε να πάρουμε και την Κωνσταντινούπολη τρομάρα μας.
      Και με τη γνωστή ελληνική τεμπελιά.
      Θα μας τη χαρίσουν οι Ρώσοι.
      Να την κάνουμε σαν την Αθήνα, χαβούζα.
      Ούτε πόλεις δεν ξέρουμε να χτίζουμε, ούτε να διαχειριστούμε.
      Π.χ. εδώ στη Θέρμη Θεσ/νίκης η μισή περιοχή δεν έχει ονόματα σε οδούς, ζούμε στο περίπου, ούτε ταχυδρομείο και υποδομές δεν υπάρχουν, μεσαίωνας.
      Πηγαίνετε σήμερα νστο κέντρο της Θεσσαλονίκης να δείτε βρώμα, και άκοφτα χορτάρια.
      Α, και να μην ξεχνάμε. Κάναμε και υπουργό τη Νοτοπούλου και τον Παπαδημούλη αυτόν με τα 8 διαμερίσματα που νοικιάζει τα 3 από αυτά στις ΜΚΟ.
      Και τέλος διώξαμε τα παιδιά μας στο εξωτερικό, τη πιο παραγωγική και μορφωμένη γενιά που βγάλαμε μέχρι σήμερα.
      Με όλους αυτούς τους άθλιους πολιτικούς και το δημοκρατικότατο σύστημα του βολέματος που έχουμε και όχι της αξιοκρατίας, θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους.
      Ο καιρός γαρ εγγύς για τους Τούρκους.

    5. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, είστε τα πιο υπάκουα γιουσουφάκια του Ερντογάν.

    6. γμτ, τόσο δούλεμα ακόμη και μεις δεν μπορούμε να το ανεχθούμε… Ο αφορισμένος τι έχει να πει για το ζήτημα, ή θεωρεί ότι δεν τον αφορά;

    7. ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. η ΠΕΙΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ Μ@@@ΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    8. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ !!!!ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!!

    Comments are closed.