ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ…

    Κοινοποίηση:
    skoypidia

    Oι κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών και ο Δήμος Αθηναίων απηύθυνε έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια στους κάδους. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

    «Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους από την προηγούμενη Τετάρτη, ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Από τα 75 προγραμματισμένα για σήμερα το πρωί δρομολόγια απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, έγιναν μόνο τα επτά.

    Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης καθώς και εκείνα που ενδεχομένως θα προκύψουν, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται κι αυτό το διήμερο.

    Ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό ζητά τη συνεργασία των δημοτών της Αθήνας σε αυτή την προσπάθεια, όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Εμένα δεν με επηρεάζει η απεργία γιατί έτσι κι αλλιώς τα πετάω στον από κάτω από το μπαλκόνι!

    2. θυμηθηκα ενα επεισοδιο των “απαραδεκτων” με σεναριο το προβλημα σκουπιδιων. τοτε δημαρχος τριτσης πριν περιπου 30 χρονια….

    3. Γαμω την ΠΟΕ ΟΤΑ και ΠΟΠ ΟΤΑ και το μ—ι της μανας τους οι κοπρητες τεμπελχαναδες.

      1. Τώρα που θα σε πνίξει το σκουπίδι θα καταλάβεις τι δουλειά κάνουν οι τεμπελψαναδες

        1. ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

          1. Είσαι ένας άνθρωπος που βρίζει τους δημόσιους αλλα θα ήθελες να είσαι ένας από αυτούς και δε το κατάφερες η ίσως σε κορόιδεψε το βισμα σου. Που ψήφισες για να σε βολέψει αλλά σε κορόιδεψε και του έδωσες την ψήφο σου

    4. Με τα ποιο ακροιβα δημοτικα τελοι στιν Ευρωπη μας ζητα ο βλαχοδημαρχος να τα κραταμαι και στο σπιτι…..Κοψε το κεφαλι σου Κοσιωνε Ντορογιε και βαλτα εκει που ξερεις…………………………………….κοστιζεται πολυ και ειστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    5. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

    Comments are closed.