ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ – LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO

    Δείχνει -κατόπιν εντολών άραγε;;;- να πιάστηκαν στον “ύπνο” οι ισραηλινές υπηρεσίες.

    «Πολίτες του Ισραήλ βρισκόμαστε σε πόλεμο και θα νικήσουμε. Κηρύσσω επιστράτευση των εφέδρων».

    Με τα παραπάνω λόγια, σε ένα πολύ σύντομο διάγγελμα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε στους πολίτες του πως το Ισραήλ βρίσκεται από σήμερα το πρωί σε πόλεμο με τους «τρομοκράτες της Χαμάς και της Παλαιστίνης».

    Χιλιάδες πύραυλοι (πάνω από 5.000) έχουν εκτοξευτεί σε συνολικά δύο μεγάλα κύματα επιθέσεων από τη Λωρίδα της Γάζας προς διάφορες πόλεις του Ισραήλ.



    Οι δυνάμεις των Παλαιστίνιων σε συνεργασία με εκείνες της Χαμάς ελέγχουν τουλάχιστον 7 μεγάλους οικισμούς και τα παρακείμενα εδάφη τους, έχοντας μεταξύ άλλων πυρπολίσει μία σειρά από αστυνομικά τμήματα και άλλα κτίρια των ισραηλινών.

    Δεκάδες είναι οι νεκροί, σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων πρακτορείων.

    Οι ισραηλινές δυνάμεις απάντησαν με την ενεργοποίηση της επιχείρησης «Σιδερένια Σπαθιά» εξαπολύοντας μία σειρά από επιθέσεις κατά στόχων στη Λωρίδα της Γάζας.

    Λίγο πριν τις 14:00 (ώρα Ελλάδος) το Ισραήλ κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

    Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτά, οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας δεν έχουν ακόμη ελέγξει κανένα από τα εδάφη που δέχθηκαν επίθεση από Παλαιστίνιους στο νότιο τμήμα της χώρας.

    Αρκετοί είναι οι Ισραηλινοί στρατιώτες που φέρονται να έχουν απαχθεί.

    Την ίδια στιγμή ιδιαίτερα σκληρά βίντεο έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πολλά εκ των οποίων έχουν προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή στα social media.

    Θύματα στρατιώτες αλλά και πολίτες.

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. οι αζερότουρκοι στο ναγκόρνο καραμπάχ φέρονταν με το γάντι στους Αρμένιους γι αυτό δεν αντέδρασαν οι πολιτισμένοι της Δύσης. Απορώ γιατί έφυγαν τρέχοντας όσοι επέζησαν. Μήπως πήγαν για τουρισμό στην Αρμενία;

    2. Eξαλειψτε τα τζιχαντια απαναταχου της γης!Μακαρι να γινει πεδιαδα η παλαιστινη

    3. Σάρωσε τα ισλαμικα φασίσταρια. Εύχομαι το Ισραήλ να τους τσακίσει

    4. Ηρθε η ώρα να πέσει το Τέμενος του Ομάρ…Θα “ξεφύγει” κάποια ρουκέτα από την Χαμάς και θα την ρίξουν εκεί για να μπορέσουν οι Ιουδαίοι να ξαναχτίσουν τον Ναο του Σολομώντα για τρίτη φορά…Αυτο γνωρίζω εγώ εδώ και καιρό

    5. Ελ, σωστά, θα αντεπιτεθούν οι άραβες στους εβραίους γιατί ο καθένας τους πιστεύει ότι ο Αντίχριστος προέρχεται από αυτούς. Έχεις δίκιο, για τον Αντίχριστο τσακώνονται και την παγκόσμια αυτοκρατορία.

    6. Και που κατεβάζει στο σάιτ άρθρα για τον Κασιδιάρη και δεν τον βρίζει, δεν τον συκοφαντεί όπως τα συστημικά σάιτ κι αυτό στήριξη είναι. Τί δεν καταλαβαίνεις; Μπες να δεις πώς μιλάνε τα σκουπίδια για τον Κασιδιάρη. Και δεν μπορείς να βάλεις σχόλιο.

    7. greekboy, τί λες ρε μαλάκα;
      Είναι προφητεύμενο προ Χριστού ότι οι εβραίοι που διασκορπίστηκαν στα έθνη θα επιστρέψουν στη γη τους. Θα ακυρώσεις εσύ τη Βουλή του Υψίστου; Ποιος είσαι σκουλήκι; Τη γη αυτή τούς την έδωσε ο Θεός προ Χριστού, αφού εκδίωξαν με τη βοήθεια του Θεού τα ειδωλολατρικά έθνη που έμεναν εκεί. Θα γίνει και ο Αρμαγεδδώνας στην κοιλάδα Μεγιδώ.

      1. Τί σχέση έχει με το Γιαχβέ ο Χριστός Εβραία; Τί είναι ο Θεός για να μοιράζει γη και να ξεχωρίζει ανθρώπους σε περιούσιους και μη;

    8. Εύχομαι το Ισραήλ να τους γ@μησει. Εκεί να στείλεις άρματα κουλη. Άσε Ουκρανία.

    9. ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ Ο ΣΤΙΓΚΑΣΣΣΣΣ Κ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΕΑ ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΧΟΑ
      ΧΟΑΧΟΑΟΧΑΟΧ

    10. Στέφανε σε ικετεύουμε, βγες δημόσια και στήριξε το Ελληνόπουλο όπως σου το ζητήσαμε το 90% στο γκάλοπ που έκανες να κατέβεις με Ηλία. Δες τις φάτσες των τζιχαντιστών για να καταλάβεις τι μέλλον θέλουν οι Κουλοτσίπρες και οι Μπακογιανοζαχαριάδηδες για την Ελλάδα. Ο Μπακογιάννης να μένει στην Ακρόπολη, ο Ζαχαριάδης στα Βόρεια προάστεια, η Αστυνομία να τους φυλάει και οι γυναίκες σας να τρέμουν να βγούνε μέρα μεσημέρι στον Αγιο Παντελεήμονα. Ηλία αδέρφια, σας ικετεύω για την Ελλάδα μας απέναντι στους ανθέλληνες.

      1. Ελληνόπουλο; Δες τις φάτσες των Παλαιστινίων και θα καταλάβεις.

    11. Ο μεγαλυτερος εχθρος των Χριστιανων ειναι οι ΕΒραιοι. Ασχετως τι θα συμβεί κανενας Εβραιος σε οποιοδηποτε σημειο της γης δεν πρεπει να αισθανεται ασφαλης. 80 χρονια οι Ισραηλινοι διαπραττουν γενοκτονια των Αραβων. Πλυση εγκεφαλου στην ΔΥση ολα αυτα τα χρονια. Οι δυστυχεις Εβραιοι που υπεφεραν τοσα απο τους Ναζι κτλ κτλ. Οπως και τωρα πλυση εγκεφαλου με την Ουκρανια. Και απο πισω παντα οι Αμερικανοι. Υπαρχει ενας μουσουλμανος και οχι μονον σημερα που δεν αισθανεται δικαωση και περηφανεια για αυτο που συμβαινει? Που να μην δοξαζει τον θεο? Ουτε ενας. Η αδικια της ιδρυσης του κρατους του Ισραηλ στην καρδια του μουσουλμανικου κοσμου, η βιαιη προσαρτηση εδαφων απο ολες τις γειτονικες χωρες με τις ευλογιες των ΗΠΑ εφεραν ασταθεια και γενοκοντονια των Αραβων. Η σκοτεινη σελιδα Θα τελειωσει οταν το κρατος του Ισραηλ παψει να υπαρχει.

      1. Χαχα ρε ρωσοπόντιε, θα μας μάθεις και ιστορία; Οι Άραβες και οι Πέρσες έσφαξαν και εξισλάμισαν όλους τους γηγενείς της Μέσης και Εγγύς Ανατολής, μεταξύ αυτών και τους Εβραίους, οι οποίοι για να γλυτώσουν, έφυγαν προς όλες τις χώρες! Πάρε τον πουτίνγκαρο που μας γέμισε με τζιχαντιστές με την βοήθεια της Τουρκίας το 2015 και βάλε τον στον πάτο σου αμόρφωτο ταγάρι! Και αφήστε όλοι εσείς οι ρωσοπόντιοι τα αστεία για την “χριστιανική” Ρωσία που θα μας σώσει και θα ματώσει για να μας δώσει χωρίς δικό μας πόνο την Κωνσταντινούπολη! 40% είναι Μουσουλμάνοι στην Ρωσία ενώ οι χριστιανοί είναι αρκετά λίγοι, ίσως στις περιοχές της Ευρωπαϊκής Ρωσίας! Οι δε μεγαλύτεροι σύμμαχοι τους είναι κατά τύχη χώρες με ισλαμικά καθεστώτα και κάτι αφρικανικές μπανανίες που σκοτώνονται μεταξύ τους για πλάκα.

        1. Τους Εβραίους τους διασκόρπισαν οι Ρωμαίοι με τον Τίτο το 70 μ.Χ αμόρφωτο ταγάρι

    12. Οι Ισραηλινοί είναι ένας σκληροτράχηλος λαός που θα διαλύσει τους φιλότουρκους και βάρβαρους αλλαχμπάρηδες. Βασικά η Παλαιστίνη θα γίνει … οικόπεδο.

    13. Αν δεν ανακατευτούν οι Πέρσες στην ιστορία με το μέρος των Αγαρηνών, οι Ισραηλινοί θα τους τσακίσουν τα παΐδια και σας τις κατσαρίδες θα τους λειανίσουν. Αλλιώς καλά ξεμπερδεματα όλοι μας

    14. τελικα θα βρουν αφορμη και θα τους ισοπεδωσουν τους παλαιστινιους. Λιγοι φανατικοι θα καταδικασουν εκατομμυρια

    15. καποια στιγμή οι φονιάδες τιμωρούνται … δεν χωράει οίκτος

      1. Όταν οι Αμερικανοί βομβάρδιζαν Ιράκ Αφγανιστάν και κυρίως τη Σερβία ήταν όλα καλά. Όταν το Ισραήλ βομβάρδιζε Ιράκ και Παλαιστίνη και σκοτώνονταν άμαχοι και παιδάκια ητανολα καλά!!? Οπότε έχει ο καιρός γυρίσματα και όλα εδώ πληρώνονται όπως έλεγε ο παλιός σοφός λαός μας!!??

        1. Αν οι Ισραηλινοί επιτεθούν στους μουσουλμάνους Παλαιστινίους και τους κάνουν λιώμα, θα χαρώ πολύ. Άραβες και μουσουλμάνοι να εξαφανιστούν από τον πλανήτη.

    16. Αφήστε ρε παιδιά δεν τα βρίσκουν ποιος θα κυβερνήσει τους ηλίθιους αυτού του πλανήτη και σε ποιον θα ανήκει ο Αντίχριστος φτιαχτος ρομποτανθρωπος και το ψηφιακό 666 σύστημα τους στα μουσλιμ ή στα μασονοσπορα.Οι μεν πολλαπλασιάζονται και σκοτώνουν όποιον δεν είναι μουσλιμ οι δε σκοτώνουν κλέβουν αφανίζουν όποιον δεν συμφωνεί με το σύστημα και τους νόμους τους. Φυλάξτε τις συνειδήσεις σας μην πιστεύετε σε τίποτα ακόμα κ αν βλέπετε ή ακούτε το αντίθετο έχουν τρόπους για όλα.

    17. Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ(ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΑΙΩΝΙΩΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΆΡΑΒΕΣ!…
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΘΕΟ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!…
      ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ “ΙΣΡΑΗΛ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!…

    Comments are closed.