ΠΡΟΣΟΧΗ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΈΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    tourkia mpoikotaz

    Το BARCODE των τουρκικών προϊόντων στα καταστήματα είναι το  868 και το 869 – Ας βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι σε μια προσπάθεια αποστολής του δικού μας μηνύματος για τα όσα πράττει η Τουρκία

    Και μην ξεχνάμε τις βόλτες στην Τουρκία, αλλά και τα τουρκικά σήριαλ. Πολλά μικρά βήματα μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα μεγάλο. Ας το κάνουμε, δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα!

    keimeno_boycott_turkey1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Ρε Χίο, εσύ σαν δημοσιογράφος θα θυμάσαι καλύτερα από εμένα, κάποτε σε κάτι μας είχαν κατηγορήσει οι Ολλανδοί και αντί να τους κάνουμε μποϊκοτάζ στα εισαγόμενα τους, κάναμε υπέρ κατανάλωση. Ο Έλληνας κοιτάει να βολέψει τον κ@λο του πρώτα και μετά το γενικό σύνολο. ΜΟΝΟ αν του στερήσεις την άνεση του θα δραστηριοποιηθεί

    2. Από σήμερα μόνο 868 και 869! Όταν οι Έλληνες είναι με το μέρος των Αλβανών και των Τουρκόσπορων γύφτων τότε να ξέρουμε τι να κάνουμε. Εγώ θα τα κοιτάω για να τα αγοράζω πάντως!

    3. Επειδή εργάζομαι σε εμπορικό τομέα πίστεψε με Στέφανε, είναι πολλές οι επιχειρήσεις που σοριδον φέρνουν τουρκικά προϊόντα και δε στηρίζουν την Ελληνική επιχειρηματικότητα ή ότι τέλος πάντων άφησαν και έχει απομείνει απ αυτήν και μιλάμε για τέτοια διαφορά τιμής τουλάχιστον στο δικό μου αντικείμενο που το κέρδος αυτών που εισάγουν από Τουρκία είναι πολύ μικρότερο απ όσο νομίζεις οπότε θα μπορούσαν να στηρίξουν την ελληνική επιχείρηση περισσότερο απ το να δίνουν τροφή στον εχθρό μας κ χρήματα τα οποία θα στραφούν εναντίον μας απ τον (γείτονα) στην 1η ένοπλη σύγκρουση. Απλά προδότες που για 2 λεπτά το τεμάχιο στηρίζουν και πλουτίζουν τη τουρκική βιομηχανία όπως και την κινεζική που σκορπάει ιούς στην ανθρωπότητα κ έχει πάρει επ ώμου το μεγαλύτερο λιμάνι μας και όχι μόνο.

    4. Ο στρατηγός (Φράγκος), τα εξήγησε πολύ καλά σε τι εξελίσσεται η Τουρκία. Δηλ ένα ακραίο ισλαμικό κράτος τύπου Περσίας. Οπότε να περιμένουμε και άλλα πολύ χειρότερα. Τώρα εμείς μένουμε στα λόγια γιατί οι πράξεις είναι πολύ πιο δύσκολες.
      Θα έπρεπε μετά την εισβολή στην Κύπρο να έχουμε βάλει μυαλό. Εισάγουμε τα πάντα από την Τουρκία και ΔΕΝ εξάγουμε τίποτα.
      Οι κάτοικοι της παραμεθοριας περνάνε απέναντι για να ψωνίζουν φθηνά.
      Οι νεοέλληνες πάνε διακοπές στην Τουρκία
      για φθηνά. Να δούμε πότε θα βάλουμε μυαλό.

    5. Ροχιπνολ
      ————-
      Ευγε Μακελειο
      Και χρειαζομαστε να γινουν γνωστα τα προιοντα ονομαστικα,περα απο τον κωδικο.
      Προσοχη σε μεγαλα πατριδοκαπηλα Επιπλαδικα.
      Ε δε σου δωσαμε και οπλο να ριξεις βρε καημενε. Στρακαστρουκα ειναι

      _———
      Στεφανε εισαι τσακαλος , προχωρα

      1. Ρε καραγκιόζη να ξερα που βρίσκεσε και θα σου κανα τον πρωκτό, ανεμόπτερο !

      2. Τ’ ονοματάκι σου μωρό μου; Η διευθυνσούλα απ’ το γαμωσπιτάκι σου γλυκέ μου;

    6. Γύρισε το κλίμα εναντίον του Μητσοτάκη. Φαίνεται ξεκάθαρα, το βλέπεις στο δρόμο ακούς ραδιόφωνα στα σαιτ έξω με παρέες. Το κλίμα ευφορίας υπέρ του μετατρέπεται όχι απλά εναντίον του αλλά υπάρχει οργή. Ο ερντογαν κατάλαβε με τι μ@λακα έχει να κάνει και θα διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί. Αυτό το χυδαίο που κάνει ο ερντογαν το κάνει επειδή είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Ξέρει πως ούτε θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης ούτε αντίποινα θα κάνει ούτε και να μπλοκάρει την χυδαία επίθεση ενάντια στον Ελληνισμο και την ορθοδοξία θα μπορέσει. Βγάλατε πρωθυπουργό τον ποιο ηλιθιο άνθρωπο στην Ελλάδα, θα τα δώσει όλα στην Τουρκία χωρίς καμία ουσιώδη αντίδραση. Ο Μητσοτάκης κοιτάει μονάχα τρόπους πλουτισμου του, η Αγία Σοφία γίνεται τζαμί επί Μητσοτάκη. Και οσο μένει στην εξουσία, κάθε μέρα η Ελλάδα κάτι θα χάνει κάτι θα παραχωρεί.

    7. Παιδια τα ιδια ακριβως πραγματα λεγαμε και πριν 2 χρονια οταν ειχαν πιασει οι τουρκοι παρανομα τα 2 παιδια μας στον εβρο..ακριβως τα ιδια λεγαμε και τοτε ,να κανουμε εμπαργκο στα τουρκικα προιοντα και να μην πηγαινουν οι εβριτες στην ανδριανουπολη για ψωνια…με συγχωρειτε, αλλα απο αυτα ουτε καν ιδρωνει το αυτι του ερντογαν, αδιαφορει εντελως για το αν θα αγορασουμε κατι τουρκικο η οχι. Εχουμε φτασει σε ενα σημειο πλεον με τους απεναντη, που τα λογια ειναι περιττα, η μονη λυση ειναι να τους κανουμε αντιποινα που θα τους πονεσουν, δηλαδη..αμεση απειλη-προειδοποιηση στους τουρκους για τα εξης 1)αμεση καταργηση του τουρκικου προξενιου στην κομοτηνη, και αμεση απελαση σε οσους μουσουλμανους τις θρακης ειναι πρακτορες-οπαδοι του ερντογαν 2) μετατροπη ολων των ντζαμιων που βρισκονται στην ελλαδα απο την τουρκοκρατια σε ορθοδοξους ναους, 3) κλεισιμο της τουρκικης πρεσβειας σημερα κιολας, 4) ευθεια απειλη πολεμου στον ερντογαν οτι αν τολμησει να ανοιξει σε λιγες μερες την αγια σοφια ως τζαμι, και αν συνεχησει να θελει το μισο αιγαιο θα το μετανιωσει πικρα. Και για το τελος κρατησα το σημαντικοτερο, αμεσο πραξικοπημα απο τον ελληνικο στρατο, ανατροπη του “προδοτικου πολιτικου συστηματος”, και επιτελους να μιλησουν τα οπλα, φτανει πια με τους χαρτογιακαδες πολιτικους, να αναλαβει πατριωτικος στρατος τα ηνια της χωρας μας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    8. ΚΑΝΤΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ

    9. τι περιμενατε ρε παιδια απο τον απογονο του γκαντεμη ξερουμε τι υπηρξε αυτος στην κατοχη

      1. Ναι ρε, όταν εγώ τον λέω γρουσούζη, αφορισμένο πούστη, δεν μ’ αφήνουν να τον πώ… Χώρια που είναι η μόνη του ιδιότητα που μπορεί να μας χρησιμεύσει κατά του εχθρού!

    10. Χαρτί υγείας που είναι όλο Τουρκικό; Ξέρετε πόσους χιλιάδες τόνους χαρτί κάνουμε εισαγωγή από κει; Αφού κατάφεραν οι προδότες να κλείσουμε όλες τις βιομηχανίες Softex, Χαρτοποιια Θράκης (Diana),Dellica, Λαδοπουλο στο Αίγιο. Εκεί μας κατάντησαν ακόμα και στο χαρτί να εξαρτωμαστε από τους μογγολους.

      1. Τα Softex π.χ. έχουν σήμα ελληνικής παραγωγής (όχι τυποποίησης μόνο). Ξέρεις κάτι άλλο;

        1. Η softex έκλεισε το 2015 ,την έκλεισαν δηλαδή!
          Το brand name το αγόρασε η εταιρεία η οποία έχει Τουρκικά κεφάλαια!
          Μακριά από softex, 100% Ελληνική εταιρείa είναι η Ευρωχαρτική δλδ η edless ,η Βιοχαρτέλ με τα προϊόντα daily κ κάποιες μικρές βιοτεχνίες

          1. πάρα πολύ. Βρε παιδιά, όσοι ξέρετε, αν ξέρετε, ενημερώστε κι εμάς τους υπολοίπους αγοραστές. Θα ήταν πολύ χρήσιμη και μία λίστα με τέτοιες πληροφορίες.

          2. Ακριβώς έτσι είναι φίλε, αλλά νομίζω ότι κι αυτές εισαγόμενο χαρτί δουλεύουν, κάνουν μεταποίηση. Ενώ η Softex έφτιαχνε το χαρτί εδώ.

    11. O κουμπάρος του ερντογαν τι λέει;;;…

    12. ναι αλλα και τα γερμανικα προιοντα θελουν μπουκοταζ γιατι αυτη η βρωμοχωρα μας εχει γονατισει στα τεσσερα και οποτε θελει μας π…………. και πιο πολυ τα αυτοκινητα τους οχι μονο τα τουρκικα γιατι τουρκια γερμανια ειναι νυχι με κρεας ανεκαθεν

      1. Να μην έχεις και εσύ Γερμανικό αμάξι.Γιατί και Seat η Skoda να έχεις πάλι στην ουσία Γερμανικό είναι αφού ανήκει στον όμιλο της VW.Εντάξει πάντως απο υπερπατριώτες του πληκτρολογίου που και Γερμανικό αμάξι έχουν και απο τα Lidl ψωνίζουν έχουμε χορτάσει.

    13. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ….

      ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.

    14. Σκιρτισε η ψυχή μας και χτύπησε δυνατά η καρδιά μας βλέποντας τον Ηλία να οδηγεί όλα αυτά τα νέα παιδιά στην διαμαρτυρία που οργάνωσε… Γέμισε ο δρόμος Γαλανόλευκες και όμορφο ευπρεπή κόσμο … Μπράβο ρε Ηλια! Το’χεις λεβέντη μας , μελλοντικέ μας Πρωθυπουργέ..

      1. Μελλοντικο προθυπουργο τον θελεις σουρομενε; επειδή πηγε εξω απ την τουρκικη πρεσβεια και εκλαιγε ; α ρε μαζοχα μια ζωη ψάχνεις και ψηφίζεις τον κάθε απατεωνα για εθνοσωτηρα.

    15. Εκτος απο εμπαργκο στα τουρκικα προϊοντα,να σταματησουν να πηγαινουν για ψωνια και για εκδρομουλες οι κυριουληδες και οι κυρατζες στην Κωνσταντινουπολη και να τους αφηνουν ευρω.

      1. Αλλά πάλι χαμός θα γίνεται απο εκτοντάδες χιλιάδες Ελληναράδες που θα πηγαίνουν για ψώνια και διακοπές στην Τουρκία.Μιλάμε ότι οι Ραγιάδες αφήνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια Ευρώ στους Τουρκαλάδες!!!

    16. Αδερφέ Στέφανε δεν είναι να χάνουμε χρόνο. Ο Μητσοτάκης με την υποτελεια του όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη ευθύνονται για την βεβηλη αυτή πράξη. Αυτοί με την στάση τους είπαν στον ερντογαν καντο. Λοιπόν, να οργανωθεί κόσμος ανάλογος με αυτόν τον απίστευτο κόσμο των πρεσπων. Τώρα, να οργανωθεί συλλαλητήριο την ημέρα της αλωσης και της παράδοσης της Αγίας Σοφίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παμακεδονικες, εκκλησιαστικες οργανώσεις και σωματεία νεολαιων ορθοδόξων, ο κασι που μάζεψέ απίστευτα πολύ κόσμο και νέα παιδιά όλοι συγκέντρωση και πορεία. Δυναμικά με λύσσα και μίσος. Τίποτα λιγότερο δεν αξίζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στους αλήτες υπουργους και βουλευτές του. Πολεμήστε τους σε ραδιόφωνα τηλεοράσεις συνθήματα γκράφιτι ξεφτιλίστε τους οργανωμένα και μαζικά σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επί Μητσοτάκη η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί χωρίς το παραμικρό αντίποινο, το δέχτηκαν οι αλήτες. Ξεκολλάτε, πόλεμος στα σκουλικια της ΝΔ. Ή θα μπλοκάρουν την βεβηλωση και την χυδαία πρόκληση οπότε και θα
      τους χειροκροτησουμε, ή θα το δεχτουν και θα τους ρίξουμε, θα τους πολεμήσουμε παντού. Αρχίζουμε δουλειά!!!!!!!

      1. Σιγα μην ιδρωσεις απ την πολύ δουλεια, τι το κουραζεις ρε μπαρμπα; παλι νου δουλα θα ψηφισεις όταν ερθει η ωρα.

    17. Ολα τα προιοντα ειναι κατασκευης Κινας η Τουρκιας κι αν δεν ειναι η πρωτη υλη ειναι σιγουρα απ εκει.
      Μας εχουν περικυκλωμενους απο παντου,ειμαστε απο χρονια μπλεγμενοι στο παγκοσμιο μασωνικο διχτυ κ το μονο που μας απομεινε ειναι η τελευταια ελπιδα μας,να βαλει το χερι του ο Θεος γιατι εμεις ειμαστε αδυναμοι, ανικανοι,ανημποροι κ δειλοι.

      1. Δεν μποϋκοτάρουμε την Κίνα. Ψάχνουμε στοιχεία παραγωγής (πρώτη ύλη/κατασκευή). Δεν αγοράζουμε, γαμώ το κέρατό μου, τούρκικα φυστίκια, τούρκικες φακές, “ιταλικά” αλείμματα και ζυμαρικά από τούρκικους καρπούς και τούρκικες φακές (merenda-barilla)…

      2. Τι λες μαντάμ που δεν θα αγοράζουμε γενικά προϊόντα αλλά θα κοιτάμε τις ετικέτες! Άλλο τώρα που κάνει αυτά ο Τουρκαλάς! Κοίταξε να δεις υπάρχει κόσμος που δεν μισεί όλους τους λαούς ούτε είμαστε τρελοί να νομίζουμε ότι μόνο εμείς οι Έλληνες αξίζουμε και όλοι οι άλλοι είναι εχθροί. Εσύ αφού κοιτάς τις πρώτες ύλες κάνεις ανίχνευση προϊόντων πριν κάνεις μία αγορά ; Δηλαδή δεν έχεις αγοράσει ποτέ από οικονομικές αλυσίδες; Γιατί έχουν βγει διάφορες βρώμες για αυτά τα καταστήματα ρούχων. Αλλά προφανώς πας και τα σκας στον Έλληνα μια μπλούζα των 5 ευρώ που θα στη δώσει σε χειρότερη ποιότητα 60. Άντε ασχολήσου με τις φιλενάδες σου και άσε τις άγνωστες και μην τρώγεσαι

        1. Λυπάμαι που σου αξίζουν όλ’ αυτά που συμβαίνουν και πολύ χειρότερα. ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ; ΑΛΗΘΕΙΑ; Ντροπή της ελληνικής συνείδησης! Αλλά μπορεί και να μην έχεις ίχνος τέτοιας, ποιός ξέρει. Αντε τράβα θύμα, ν’ ανταλλάξεις απόψεις με τις δικές σου φιλενάδες που καταλαβαινόσαστε και κόψτε και τον λαιμό σας μαζί. Ελαχιστότατη η απώλεια.
          Υ.Γ.: Και οι οικονομικές αλυσίδες έχουν συστήματα ενημερωμένης τυποποίησης και ο μαγαζάτορας της γειτονιάς σου γνωρίζει την προέλευση των προϊόντων του.

    18. Ακόμη να καταλάβετε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελείται από φιλαργυρα καθάρματα, απαταιωνες πολιτικαντηδες και λαμογια. Κανείς τους δεν αγαπάει τον τόπο μας την Ελλάδα μας. Η θέα της εικόνας της Παναγιάς κρυμμενης πίσω από κουρελουδες και πανιά και γύρω γύρω χιλιάδες φανατικοί να την βρίζουν να την χλευαζουν και να τη κοροϊδεύουν δεν συγκινεί κανένα από αυτά τα άψυχα σκουλικια της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Γιατί περί σκουλικιων σιχαμενων πρόκειται Στέφανε. Πραγματικά φέρτε στο μυαλό σας την θέα. Η εικόνα της Παναγιάς που κρατάει στην αγκαλιά της τον Χριστό και κοιτάει στον ουρανό, πεταμενη κρυμμένη ατιμασμενη να δέχεται βρισιές και χλευασμό, να την περιγελουν. Το φαντάζεστε τι θα γίνει σε λίγες ημέρες? Το δέχεστε σαν Έλληνες σαν λαός ακόμη και όσοι δεν πιστεύετε. Αλήθεια, θέλετε να δείτε τέτοιες εικόνες να συμβαίνουν? Όμως ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και όλα τα μέλη της κυβέρνησης του το δέχονται και μένουν σιωπηλό δεν τους νοιάζει το θέμα δεν τους αγγίζει δεν τους πονά. Θέλουνε μόνο να βγάζουν λεφτά να παίρνουν μίζες και να κάνουν δουλειές. Δυστυχώς αυτά τα σιχαμενα φιλαργυρα σκουλικια της ΝΔ και του Μητσοτάκη κατάφεραν με μια άνευ προηγούμενου υποτελεια δουλεία και υποταγή να δώσουν στον ερντογαν τοδικαιωμανα κάνει κάτι τέτοιο. Οταν βλέπετε μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι σας να γνωρίζετε πως αντίκριζετε ένα σκουλικι υποταγμενο υποτελή που θα βλέπει να βρίζουν και να κοροϊδεύουν την Παναγία και στο Μαξίμου θα γελάνε. Είναι αλήτες σκουλικια και σιχαματα. Δεν θα κάνουν τίποτα. Η ιστορία έγραψε. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα μέλη της κυβέρνησης του ξεφτίλισαν χρόνια ελληνισμού και ορθοδοξίας και η καρδιά μας η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί. Φτου σας σκουλικια.

      1. Ρε φουστη μου μόλις 1 χρόνος είναι από τις εκλογές που εκλέχτηκε πανηγυρικά. Τι άλλαξε;

        1. Το ότι τον κατάλαβες κι εσύ που τον ψήφισες. Κοσμογονία…

      2. Κατάλαβες τώρα γιατί λίγες μέρες πριν σου απογορευψαν τις διαδηλώσεις? Κατάλαβες τώρα γιατί θα μάθεις να ζεις με επιδόματα και θα λες ευχαριστώ? Κατάλαβες τώρα που τα πιο πολλά λεφτά δόθηκαν στα τουρκοσπορα κανάλια να σου πιπιλιζουν το μυαλό ότι ο Κούλης είναι ο σωτήρας? Σε λίγο θα σου πάρουν το σπίτι ακούς… ξύπνα Έλληνα τώρα. ΝΔ οι μεγαλύτεροι προδότες τις ιστορίας

        1. Ότι να ναι. Στην διαδήλωση δεν τα σπάμε όλα. Μάλλον ζεις αλλού γιατί κάθε βδομάδα υπήρχε διάστημα που έκλειναν 100 άτομα τους δρόμους και έκοβαν την κυκλοφορία γιατί διαδήλωναν για τον τάδε μαύρο, για τον έναν, για τον άλλον. Ότι να ναι. Παντού θεωρίες συνωμοσίας βλέπετε

    19. Όλες οι σύγχρονες νεαρές που δεν βλέπουν καθόλου τηλεόραση αλλά βλέπουν όλη μέρα YouTube να ενημερώσετε. Το my style rocks, survivor και ένα άλλο με τραγούδια ανήκουν σε Τούρκο. Λογικά ελληνική συμμετοχή σε αυτά τα παιχνίδια δεν θα πρέπει να υπάρξει.Οχι επειδή κανένας νέος δεν βλέπει τηλεόραση αλλά αυτά τα βλέπουν όλοι. Για το survivor δεν μας ενδιαφέρει αλλά για το άλλο. Τους κωδικούς θα τους έχουμε υπόψην

    20. Ο Ολυμπιακος στο μπασκετ ειχε την Tourkish Airlines για σπονσορα αν ενθυμουμε καλως…

    21. Καποτε σε είχα ακούσει να το λες
      Εγώ πάντως θα ήθελα να βάλεις.
      Άσχετα τι λέω.Ξερω ότι σίγουρα
      θα κάνεις περισσοτερα από όλα
      αυτά που λένε οι άλλοι.Απλα πρέπει να προσέχεις.Αυτοι οι άνθρωποι δε χαριζουνε και το ξέρεις.

    22. Σκατά στα τουρκικά προϊόντα σε 8 69
      και στα Τούρκικα έργα πέταμα η τηλεόραση στις γριές απ’ το παράθυρο

    23. 485εκ ευρο για τους προσφυγες εδωσε η ευρωπαικη βουλη προχθες τη συζηταμε απο τη αλλη εχουμε τους γερμανους σημερα μας κατηγορουν για τους λαθρο μεσω της εφημεριδας spiegel

      1. Οι γερμανοί που εξοπλίζουν τους τούρκους, αλλά πώς να αντιμιλήσει το προτεκτοράτο…

      1. Είσαι βλάκας! Άξιος πειναλέων. Σου μιλάει κάποιος, διαβάζεις ό,τι καλύτερο ακούστηκε κι εσύ ραγιά το χαβά σου που θες να κάνεις και χιουμοράκι για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και ναι! Το ιμάμ μπαϊλντί είναι τούρκικο. Να το τρως κάθε μέρα!

      2. πανε χάιδεψε κανα τρικαλινό αγγουρι και ασε το ιμάμ μπαϊλντί

    24. Κι άλλες φορές ταχουμε πει αυτά αλλά στην ανδριανουπολη γινόταν χαμός από Έλληνες επισκέπτες για να πάρουν αδασμολογητα. Και οσο για τουρκικά σηριαλ κάποιος τόπε σωστά. Σπάστε τις τιβι των γιαγιαδων που ανεβάζουν την τηλεθέαση. Απορία. Αν στείλει ερντογαν αυτόν τον τουρκαλβανοσκοπιανο μαλλιά πρωταγωνιστή με τα μπράτσα τι θα γίνει με τις νέοελληνιδες;

      1. Έχω την εντύπωση ότι έχει ήδη γίνει, με τη φροντίδα του “επιχειρηματία” εισαγωγέα “τούρκικων μπολιτιστικών προϊόντων” πατέρα της “εθνικής ηρωΐδας” σάκκαρη. Ο εν λόγω εκπρόσωπος του “τούρκικου μπολιτισμού” μας είχε κάνει και κωλοδάχτυλο μπροστά από την Ακρόπολη, ενώ εμείς το αντιμετωπίσαμε με ελαφρότητα, σαν αυτή που διέκρινε ο “άδωνις” αλλού. Και νομίζω, ότι μάλλον έγινε αυτό που θα περίμενες..

    25. Και με τα istikbal που διαφημίζονται με φόντο το Παρίσι, τι θα γίνει;
      Ανάθεμα στους εισαγωγείς τουρκοσπορικών προϊόντων.
      Quiz:::::: γιατί αυτοί που εισάγουν τουρκικά προϊόντα στην Ελλάδα συνήθως είναι πόντιοι;;;;;
      Μήπως είναι και μουσουλμάνοι σαν τον ερντογάν;

      1. Σεϊτανίδης, Πλαίσιο (turbox), Πορτοκαλίδης (istikbal) κ.λπ., και όπου ακούτε “ποντιακό” όνομα ψαχτείτε. Ψαχτείτε στα ηλεκτρικά είδη και στα αυτοκίνητα. Ψαχτείτε στα τηλεοπτικά σκουπίδια που παρακολουθείτε άκριτα (σειρές και ριάλιτυ), που είναι καθαρή προπαγάνδα.
        Μακελειό, ανεβάστε μόνιμο banner-κάλεσμα σε boycottage του συνόλου της τούρκικης παραγωγής.

    26. Ο λαός πρέπει να αντιδράσει, κανένας να μην αγοράζει τουρκικά προϊόντα, κανένας Έλληνας τουρίστας στην Τουρκία.

    27. Α ρε Στεφανακο, μόνος σου παλεύεις. Έχουμε μπλέξει με μεγάλα μ@υνοπανα Στέφανε. Ο Μητσοτάκης με τους υπουργούς και τους βουλευτές του, έδωσαν το δικαίωμα και επέτρεψαν στην Τουρκία να κάνει μέχρι το ιερό μας σύμβολο την Αγία Σοφία τζαμί. Το λες και δεν το πιστεύεις. Επί πρωθυπουργιας Μητσοτάκη η Αγία σοφια τζαμί!!!! Και βγήκε ο αλήτης ο Δενδιας και τάχθηκε υπέρ του ερντογαν ουσιαστικά λέγοντας πως η Αγία σοφια δεν είναι σύμβολο ιερό του ελληνισμού και της ορθοδοξίας αλλά κάποιο παγκόσμιο μνημείο, κάτι σαν το μουσείο της μαντάμ τισο ας πούμε!! Και ζήτησε κυρώσεις όχι για την Αγία Σοφία αλλά εάν η Τουρκία μας επιτεθεί.!!! Την έδωσαν Στέφανε, το μητσοτακεικο έδωσε την Αγία Σοφία στους Τούρκους, φαίνεται από τις δηλώσεις τους που θέλουν να παρουσιάσουν το ζήτημα σαν παγκόσμιο για να δικαιολογησουν ότι δεν θα κάνουν ούτε αντίποινα ούτε τίποτα. Ίσως από τώρα να οργανωθεί συγκέντρωση την μαύρη αυτή ημέρα ενάντια στους αλήτες βουλευτές και υπουργούς της φιλοτουρκης ψευτοκυβερνησης Μητσοτάκη.

      1. ΣΤΕΦ βάλε υποψηφιότητα!
        Δε θα το κάνεις όμως γιατί ξέρεις
        ότι ποτέ δε θα μπορέσεις να κάνεις
        πράξη όσα λες και να παραμείνεις
        Alive.

      2. “το μητσοτακεικο έδωσε την Αγία Σοφία στους Τούρκους” λαθος μεγαλο και τρανο….οι ελληνες κατοικοι που ψηφησαν η δεν ψηφησαν το μητσοτακεικο ενω ξερουν τι εστι μητσοτακεικο εδωσαν την Αγία Σοφία στους Τούρκους

      3. και γιά την Αγία Σοφία, το γουρούνι ο υπεξ. Το απομόνωσε και το περιχαράκωσε καλά το θέμα, χωρίς εναλλακτική…

    Comments are closed.