ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ – “ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΝΤΗΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ”

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου του 42χρονου Δημήτρη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από Αλβανούς μέχρι θανάτου στη Ραφήνα λόγω μιας παρεξήγησης.

    «Πήγαινε στην τουαλέτα, κάποιος τον χτύπησε στον ώμο και είπε “sorry”, ξέρω εγώ “τι sorry” κι έγινε μικρός τσαμπουκάς μέσα εκεί. Πιάστηκαν λίγο στα χέρια. Δεν ξέρω τι τού είπε ο άλλος, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Στον γυρισμό από την τουαλέτα πήγε κάθισε στη μεριά του στο μπαρ και πήγε εκείνος και του είπε “για έλα λίγο έξω να τα πούμε”. Βγήκε έξω και την είχαν στήσει από την πίσω πλευρά», είπε ο φίλος του, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    «Ήταν τρία άτομα, τον χτύπησαν στο κεφάλι. Είχε πέσει κάτω και συνέχιζαν να τον χτυπούν. Του έσπασαν το κεφάλι, έχασε πολύ αίμα, παραμορφώθηκε το κεφάλι του. Και να ζούσε ο άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να ζήσει, θα ήταν κλινικά νεκρός», ανέφερε ο φίλος του 42χρονου.

    «Ο Μήτσος δεν έδινε δικαιώματα τόσα χρόνια που τον ξέρω, κάναμε παρέα. Ούτε καν καβγάδες. Τίποτα. Ούτε καν να προκαλέσει. Δηλαδή θα καθίσει στη μεριά του, θα μιλάγαμε, θα κάναμε χαβαλέ.

    Ποτέ στα τόσα χρόνια που τον ξέρω, ποτέ δεν είχε κάνει τέτοιο πράγμα, να προκαλέσει καβγά. Ούτε μια φορά.

    Δηλαδή, βλέπαμε καβγά και φεύγαμε. Η ψυχή του δεν υπήρχε. Δεν είχε πειράξει άνθρωπο. Αυτοί πήγαιναν ψάχνοντας. Από την πείρα που έχω, αυτοί για να έχουν τέτοια πράγματα, φονικά όπλα πήγαν για να κάνουν ζημιά στάνταρ», πρόσθεσε ο φίλος του 42χρονου.

    «Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα πρέπει να τιμωρηθούν. Να τους πιάσουν να τους χώσουν στα κάτεργα. Πρέπει να τιμωρηθούν. Η κοινωνία πρέπει να τους τιμωρήσει. Δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τους βάλουν στην ηλεκτρική καρέκλα για εμένα», κατέληξε ο φίλος του αδικοχαμένου Δημήτρη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους Αλβανούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Που ειναι εκεινοι οι παλλικαραδες της Χ.Α που εδερναν και σκοτωναν μονο ελληνες ενω τους αλβανουν τους ετρεμε να τους πειραξει ?

    2. Από το 90′ και ύστερα η όμορφη Ελλαδίτσα μας άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα με όλα τα παράσιτα που μας κουβάλησαν. Αμέτρητοι οι φόνοι, οι ληστείες και οι βιασμοί και αν διαμαρτηρηθείς σε λένε και ρατσιστή. Και το χειρότερο είναι ότι κανείς μα κανείς δε κάνει τίποτα για να βελτιωθεί η κατάσταση. Πως να βελτιωθεί όμως, όλοι ψάχνουν για φθηνά εργατικά χέρια και όλα τα τεχνικά επαγγέλματα πάνε κατά διαόλου με την τσαπατσοδουλειά που γίνεται, κάποιοι ψάχνουν βαποράκια για τα ναρκωτικά και κάποιοι ανώμαλοι βρίσκουν στ’ αλλοδαπά εχέμυθους ζιγκολό. Και χίλια δυο άλλα.
      Έχουμε πάει στο διάολο και ακόμα κοιμόμαστε σα λαός, περιμένουμε τον διπλανό μας να μας λύσει τα προβλήματα και εμείς απλά να καθόμαστε. Όλα τα περιμένουμε από τους άλλους.

    3. Η μονη δικαιοσυνη στην αφιαρεση μιας ζωης ειναι ο θανατος! Μονο αυτο ειναι δικαιοσυνη. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ειναι ψεμματα κ κοροιδια…
      Οι νεοελληνες τους αρεσει η κοροιδια… εχουν γινει κοροιδα…
      Επαναφορα θανατικης ποινης για ειδεχθη εγκληματα.-
      Μονο αυτο θα ειναι δημοκρατια κ δικαιοσυνη. Ολα τα αλλα ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ κ ΑΠΑΤΗ.

    4. Η Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη με τις αποτρόπαιες πράξεις των θρασύδειλων Τουρκαλβανών απο την εποχή της Τουρκοκρατίας. Φοβάμαι ότι με τον σημερινό ποινικό κώδικα και τις ποινές που προβλέπει θα πέσουν στα μαλακά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

    5. Αυτή η πλάκα με τους Αλβανούς πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή σ’αυτήν την χώρα.

    6. Άμεση απέλαση ΤΏΡΑ…… Κανένας Αλβανός δεν πρέπει να είναι σε ελληνικά εδάφη……ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΌΛΟΙ…. Έξω οι κάθε είδους αλβανοι γεωργιανοι ρουμανοι βουλγαρόγιδα και πακιστανοι μπαγκλαντεσιανοι και τριτοκοσμικές μαϊμούδες……ΕΞΩΩ….ΕΞΩΩΩ….ΕΞΩΩΩΩΩΩ……

    7. Σιγά – σιγά καταλαβαίνουμε ότι τα περισσότερα από αυτά τα εγκλήματα είναι εγκλήματα μίσους (ρατσισμός εναντίον του Έλληνα). Τα μμε και οι αρχές κάνουν τα πάντα για να το κρύβουν. Κάθε ημέρα δολοφονείται και ένας Έλληνας για ασήμαντη αφορμή.

    8. Ερχεται η ωρα για ολα τα παρταλια,τουρκοι,αλβανοι,σκοπιανοι,ολοι θα διαλυσουν οπως τα ειπαν οι αγιοι μας,θα παρουν οτι τους αξιζει!!!!!

    9. Τον πάταξαν και τα δυο τα φουσταριά τον νατιβισμό. Ξαναψηφίστε τους. Ήδη στις γειτονιές είναι περισσότεροι αφού σπάνια ακούς Ελληνικά. Θέμα χρόνου είναι να αρχίσει το νταβαντούρι. Να σκεφτούμε μόνο ότι με το που τους κουβάλησαν ψήφισαν και τον αντι-ρατσιστιικό. Από που έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ενσωματώθηκαν. Κούνια που σας κούναγε.

    10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ…..
      ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ….. ΜΠΟΡΩ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.
      ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ 5 ΕΝ. 1 … ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ…… ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ….
      ΟΙ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ….. ΟΠΩΣ Κ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ……
      ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ Η’ ΠΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΤΡΗΣ Ο ΑΝΑΣΤΗΤΗΣ… ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ…..

    11. φταινε και οι ελληνες που εχουν γινει φιλοι μμε τους αλβανους και στηριζουν και τα μαγαζια τους ντροπη

    12. Τουρκαλβανοί είναι και ήρθαν από τη Κασπία… μισούν τους Έλληνες… ποτέ ελληνική παρέα δε θα έστηνε ενέδρα σε έναν… ύπουλη και θρασύδειλη ράτσα.

    13. Θα το πω στο μακελειό και ας γραφτεί…Μια σίδερογροθιά τη φυλάω για να σπάσω ένα αλβανικό σκατοκεφαλο σε περίπτωση που απειλείται η ζωή μου….Οι μπασταρδοι είναι σαν την αγέλη με τα τσακάλια….Και το αστείο είναι ότι κανένα βρωμοκαναλο πλην του μακελειού και της ζούγκλας δεν το έκανε θέμα…Απλά μια τυπική αναφορά κάνανε.

    14. Έχουνε κόμπλεξ κατωτερότητας και μας μισούν τα αλβαναριά, γι’ αυτό και την τρίχα την κάνουν τριχιά, γιατί ξέρουν πως είναι παιδιά έχιδνας, είναι αιμοβόροι. Αργά ή γρήγορα αυτό που είσαι, όσο και να το πνίγεις θα βγεί στην επιφάνεια. Τώρα θα το παίξουν κλαψομούνηδες, περίμεναν και να περάσει το αυτόφωρο, νομίζουν πως δεν θα μείνουν καθόλου φυλακή με τις εφέσεις και τις αναστολές. Θα πρέπει να πιέσουν οι συγγενείς του θύματος τους εισαγγελείς αλλιώς θα την σκαπουλάρουν, στην Ελλάδα βρισκόμαστε, η χαρά του εγκληματία.

    15. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΑΛΒΑΝΑ ΓΑΜΒ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

    16. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

    17. Αν είναι έτσι τότε πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά

    18. Και βγήκε το σκουλήκι ο Παπαδάκης από το μπουρδενοκάναλο και μας τα έπρηξε πως ο ένας ήταν Έλληνας.
      Καλός αλβανός μόνο νεκρός.
      Αυτά τα δίποδα ότι και να τα κάνεις όπως και να τα χειριστής γουρούνια θα είναι με την μούρη στο χώμα….
      Εάν δεν το πάρουμε απόφαση και να τους κάνουμε το βίο αβίωτο στην καθημερινή τους ζωή θα έχουμε τα χειρότερα και σύντομα μάλιστα.
      Ένα τέτοιο δίποδο σκουλήκι συνέλαβε η αστυνομία πρό ημερών ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου, για διακίνηση γυναικών.
      Και φυσικά σήμερα είναι ελεύθερο αυτό το δίποδο και συνεχίζει κανονικά την ζωούλα του.

    19. Όπως δήλωσε και ο Μητσοτάκης στην ομιλία του για το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, που βασικά έγινε για να μας αναγγείλει την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών:”η ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος!!Άλλωστε, έχουμε ΤΟ ΘΕΤΙΚΌ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΏΝ “!!!Στις επόμενες εκλογές, ξαναψηφιστε τον..!!

    20. Αλητες αλμπανια ,ερχεται η ωρα που θα παρουμε τα οπλα οπως το 21 με τους τουρκαλαδες,!!

    21. σκατοαλβανοι καθαρματα
      ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ

    Comments are closed.