ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: “Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΗ, ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!” – ΤΙ ΠΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    βουλωστο

    Προκαλεί ο Μίχος μέσα από τις φυλακές: Η μικρή είναι δασκαλεμένη, γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη»

    Ο 53χρονος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών
    Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλίας Μίχος, με τις πρώτες του κουβέντες μετά την προφυλάκισή του να είναι εξίσου σοκαριστικές με τις πράξεις του, αφού κάνει λόγο για «συναίνεση» με ένα 12χρονο παιδί!

    «Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ο,τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής» αναφέρει αρχικά ο κατηγορούμενος, ο οποίος έκανε πράξη τα αρρωστημένα πάθη του.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ  ο 53χρονος είναι χαλαρός στη φυλακή, ενώ καθημερινά έχει δυο τηλεφωνήματα την ημέρα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.

    Μάλιστα, στις πρώτες του κουβέντες μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρίζεται πως η 12χρονη «είναι δασκαλεμένη» χωρίς να διευκρινίζει από ποιον, ενώ χωρίς ίχνος ντροπής ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε με τη 12χρονη έγινε με τη συναίνεση του μικρού κοριτσιού.

    «Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω» υποστήριξε, σε μια προσπάθεια να μεταθέσει τις δικές του αρρωστημένες ευθύνες στο μικρό κορίτσι!

    Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών. Ο 53χρονος, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων, βρέθηκε σε κελί καραντίνας, ελέω κοροναϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

    Στη συνέχεια, το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοί του.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. στις φυλακες τρικαλων θα λαλησει ……στα γρεβενα ειναι μαλακά. ..

    2. Οι πλάτες που έχει είναι κυβερνητικοί πολιτικοί βουλευτές ίσως και υπουργοί, δεν αποκλείεται και ο ίδιος ο Μητσοτάκης.

    3. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΑΣΤΡΟΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ PRIVE ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ………

    4. Βούλωσε το άθλιε θα σε φάνε τηγανοκεφαλε !!!!

    5. Και ποιος το δάσκαλεψε μικρό κοριτσάκι κανένα φροντιστήριο η κανένα μουσικό ωδείο.Οι ανώμαλοι το εκπορνευσανε φυσικά οι παιδεραστές.Μην μιλάτε λοιπόν σκάστε κα μείνετε στην φυλακή αιώνια εξευτελισμενοι που δηλώσατε χέρι σε δωδεκάχρονο μωρό καρναβάλια και τσογλάνια του κερατά που κανονικά έπρεπε να σας στήσουν στα 3 μέτρα.

    6. Το αν είναι δασκαλεμενη η μικρή δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό που γνωρίζουμε είναι ένα ότι η μικρή έζησε κάποιες επώδυνες καταστάσεις που σημενει τη στην ψυχολογία της ότι σκληρηνε μεγάλωσε ποιο γρήγορα κοινώς και μπορεί και πολλά να τα μοιθοποιη εμπας περιπτώσει όταν ένα παιδί είναι μικρό μπορεί να ανερεθουν και πολλά σαν μυθοπλασία δεν μπορούν όμως να ανερεθουν τα μηνύματα, επισεις και η ψυχολόγος μπορεί να κατευεθινη εκεί που θέλουν αυτοί πχ είναι έτσι η είναι έτσι κλπ ,,πάνω από όλα όμως στης καταθέσεις της μικρής υπάρχει δικηγόρος μπροστά η γίνονται υπό πίεση συζήτησης ψυχολόγου και αστυνομίας με τον δικό τους τρόπο κλπ

    7. Οι Τούρκοι εξήγησαν τι σημαίνει το «Θα ‘ρθούμε μια νύχτα ξαφνικά»
      Η Αθήνα προτιμά την… προστασία του περιβάλλοντος…
      Πολύ σοβαρά ζητήματα εθνικής ασφάλειας εγείρει, όπως διαβάσατε νωρίτερα, δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, την Τρίτη.

      Οι νεώτερες πληροφορίες λένε πως πρόκειται για τον βαλλιστικό πύραυλο μικρής εμβέλειας «TAYFUN», ο οποίος καλύπτει όλη την Ελλάδα (562 κμ).

      Δεν έχει ενταχθεί ακόμα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά όπως αναφέρουν οι Τούρκοι θα ενταχθεί σύντομα μετά από κάποιες δοκιμές.

      Φαίνεται πως η Τουρκία, σε αντίθεση με την Ελλάδα, δεν έχει ως προτεραιότητα την «πράσινη ατζέντα» και την από-ανάπτυξη αλλά την στρατιωτική παραγωγή!!!

      Μάλιστα, στην τουρκική τηλεόραση εξήγησαν το τι σημαίνει «θα ‘ρθούμε μια νύχτα ξαφνικά», λέγοντας πως αν τερματιστεί ο διάλογος, τότε οι τουρκικές δυνάμεις θα επιτεθούν σε ελληνικό νησί, δείχνοντας την Χίο, ώστε να εφαρμοστούν οι διεθνείς συνθήκες, όπως τις ερμηνεύουν οι Τούρκοι, εννοώντας την αποστρατικοποίηση.

    8. Μόλις φάει την πρώτη π***υτσα στη φυλακή θα σιαξει μετά

    Comments are closed.