ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ – «ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ PASS ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ»

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΡΕΚΑΣ

    Με τις ψήφους μόνο των «γαλάζιων» βουλευτών υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο – σκούπα, το οποίο ιδιωτικοποιεί το νερό.

    Σε μια μαραθώνια διαδικασία που είχε αρκετές εντάσεις, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας προέβη σε ένα αμείωτο «ράβε-ξήλωνε», καταθέτοντας τέσσερα πακέτα νομοτεχνικών βελτιώσεων και αλλάζοντας 109 από τα 263 άρθρα του πολυνομοσχεδίου. Η Κ.Ο. της πλειοψηφίας δεν έδειξε καμία θέρμη να υποστηρίξει το σχέδιο νόμου, καθώς λιγότεροι από 20 πήραν τον λόγο σε σύγκριση με τους 46 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τοποθετήθηκαν κατά του σχεδίου νόμου.

    Ενώ ο κ. Σκρέκας ισχυριζόταν πως η κυβέρνηση δεν στοχεύει στην εμπορευματοποίηση του νερού και πως όσοι λένε το αντίθετο έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια, όλη η αντιπολίτευση υποστήριζε πως δρομολογείται η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης και αποβλήτων.

    Ειδικότερα, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλο, προέβλεψε πως «θα πούμε το νερό νεράκι», τονίζοντας πως πρόκειται για «τελευταία πράξη πριν την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

    Αίσθηση προκάλεσε ότι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο κ. Σκρέκας προτίμησε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες, χαμογελώντας με τους συνεργάτες του.

    Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό, προδοτικό και αηδιαστικό ρεπορτάζ του ξεπουλήματος στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    exofyllo22-3

    Στο Twitter, το hashtag #νερο έχει τρομακτικά ανοδική πορεία στα trends, με τους χρήστες να επιστρατεύουν από χιούμορ, μέχρι αγανάκτηση και ύβρεις, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την εξέλιξη αυτή.

    Μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Γκιαούριδα δίποδα ανάξια του αέρα που αναπνέετε….31% έχει ο πουτάνας γιός ακόμη…. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΕΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ;;;Αν είσασταν άνθρωποι και όχι μπαμπουίνοι ίσως να μην είχε συμβεί….ΖΩΑ όνομα και πράγμα…

    2. Επιτέλους τέλος οι καρεκλοκένταυροι δεινόσαυροι της ΕΥΔΑΠ. Έτσι κι αλλιώς εμφιαλωμένο πίνουν οι περισσότεροι.

    3. GEMINI, ο Θεός δεν θέλει να ευχόμαστε τον θάνατο των εχθρών μας. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον για να διεκδικήσει αυτός το δίκιο μας. Αλίμονο σε όποιον πέσει στα χέρια Θεού Ζώντος.

    4. Τί άλλο έχει μείνει να ξεπουλήσει το κτήνος, μπας και ξεκουμπιστεί και πάμε σε εκλογές.

    5. Θα με βαραίνει ότι δεν προφτασα είπε ο Μητσοτάκης στον Θεοδωράκη. Που να μην προφτασει να φτάσει στις εκλογές εύχομαι εγώ.

    6. αντε και στο διαολο μπολσεβικε αρχιμαλακα….μην βαζεις στο βρωμοστομα σου την Μακεδονια…και η κεφαλλονια ειναι τουρκικη,,,θα το γουσταρες προδοταριο; πατριωτικο κομμα υπαρχει και ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλια Κασιδιαρη….και το ψευτοδιλλημα αν δεν κατεβει ο κασιδιαρης ψηφιζουμε τους προδοτες του συριζα δεν υπαρχει….δεν υπαρχει αληθινος πατριωτης που εχει ως εναλλακτικη τον σφυριζα….

    7. Αγοράστε κυνηγετικά όπλα.
      Χράπα χρούπα ώστε να μην υπάρχουν εμπλοκές.
      Πολλά φυσίγγια για να έχετε.
      Άδεια κανονική για να είστε νόμιμοι.
      Μόλις ακούσετε στα μέσα μαζικής εξαπάτησης ότι θα κάνουν έλεγχο στις άδειες που έχουν δοθεί τότε είναι ο καιρός που θα πρέπει να δηλώσετε απώλεια του κυνηγετικού όπλου στις αρχές.
      (Μην επικαλεστείτε μόνο ότι το έκλεψε γύφτος με γυαλιά.)

    8. Η πιο σκληρή και αχαρακτήριστη στιγμή της συνέντευξης Θεοδωράκης.
      Κορίτσι,που ήταν στο τρενο,ρωτά τον Μητσοτάκη αν ήταν κόρη του,τι θα την συμβούλευε και εκεινος χασκογελά.
      Η πιο χυδαία στιγμή της πιο στημένης συνέντευξης

    9. Το καλύτερο αφήγημα που βρήκε η ΝΔ για την τραγωδία στα Τέμπη είναι οι παθογένειες δεκαετιών. Ασήμαντη λεπτομέρεια ότι μέσα σε όλες αυτές τις δεκαετίες κυβερνούσαν εναλλάξ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η ιστορία της χώρας ξεκινά από το 2015 που μας έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια.
      Δεν έχω καμία ελπίδα για την ανθρωπότητα. Για μένα το βασικό που διακυβεύεται στις εκλογές είναι να φύγει ο βόθρος του Μητσοτάκη και το δηλητήριο με το οποίο έχει ποτίσει το δημόσιο διάλογο όπου δεν υπάρχει κανένα απολύτως αφήγημα πέρα από το “οι συριζαίοι αυτό και το άλλο”.

      1. Έτσι είναι, το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να γίνει την ημέρα των εκλογών είναι να πάει στο Ζάππειο ο Κούλης και να λέει ως νικητής ότι μας ευχαριστεί που τον θέλουμε να μας ξεσκίσει για άλλα 4 χρόνια. Τέσσερα χρόνια τώρα ένα καλό για όλους δεν έκανε, για τους δικούς του πολλά.

    10. Μετά και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις Καστανίδη για έγγραφο στο υπουργείο Μεταφορών το 2021, πιστεύω ότι είναι μονόδρομος να παρέμβει εισαγγελέας και να ανοίξει τον φάκελο με την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

    11. Οποιο κομμα δεν λεει οτι εχει προγραμμα α) να καταργησει την κατασχεση πρωτης κατοικιας απο τραπεζες και εφορια και β) αυτον το “νομο” για το νερο , ΕΙΝΑΙ 100ο/ο ΔΙΚΟ τους . Τελος.

      1. και ολοι οσοι πληρωνουν κανονικα το στεγαστικο τους τι ειναι? κοροϊδα?

    12. Πρώτος για πλάκα θα βγει ο μέγας Σκρεκας στα Τρίκαλα.Ειναι τόσα τα ζώα που δεν περιγράφεται.
      Για το ρόλο Κωστιδη δε χρειάζεται μεγάλη ανάλυση .
      Το ξέρουν και οι πέτρες .

      1. Ναι επειδή ΝΔ = ρουσφέτι, βόλεμα και διορισμός.
        Τουρκοκρατία αλά ΝΔ.
        Το ελλαδιστάν σάπισε δεν μπορεί να αλλάξει.
        Ούτε οι νεοελληναράδες αλλάζουν αφού μια ζωή με τη ΝΔ και τους Μητσοτάκηδες επιβιώνουν.

    13. Παραμυθια της χαλιμάς για να αποσπάσουν τη προσοχή του κόσμου απο τα Τεμπη!
      Μητσοτάκη γ@μιέσαι!!!!!!

    14. λιγο νερο ρε παιδια…πνιγεται ο πατερασ……..δεν εχουμε ρε… πρεπει να πληρωσει να πιει ενα ποτηρι…

    15. Τρεχουν να προλαβουν οτι μπορεσουν να ξεπουλησουν Μετα την τραγικη αποτυχια με τα τραινα που βεβαια δεν τους εγινε μαθημα κοιταζουν παλι μιζες και μονο τα συμφεροντα τους Δεν βαζουν μυαλο με τιποτα Ολαος να τους στειλει στον αγυριστο

      1. Ο πολτολαός χωρίς εθνική συνείδηση ψηφίζει με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.
        Για αυτό και το ελλαδιστάν δεν έχει καμία τύχη.
        Τελειωμένη χώρα.
        Πολύ συχνά μας παίρνουν τηλέφωνο συγγενείς φίλοι και γνωστοί από την Ελλάδα και μας ζητάνε να τους βοηθήσουμε να έρθουν στη Γερμανία τα παιδιά τους.
        Στο ελλαδιστάν στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Μητσοτάκηδες και τα κομματόσκυλα τους μέχρι την τελική εξαφάνιση του ελλαδιστάν.

    16. Αντε και εις ανωτερα μην ξεχασετε και τον αέρα που αναπνεουμε να τον κοστολογήσετε κι αυτον.
      Καθήκια

    17. Ολοι συνεννοημενοι, οι κωλισυριζαιοι δε βγαζουν αχνα, γιατι δε λενε οτι θα καταργησουν αυτο τον παρανομο νομο της μαφιας των Πατσηδων? Γιατι ειναι κωλος και βρακι ολοι τους .

    18. Απαξίωσαν με δόλο τη ΔΕΗ (όπως και κάθε δημόσια επιχείρηση) για να την πουλήσουν στα συμφέροντα και να εισπράξουν μίζες.
      Σήμερα οι Έλληνες πληρώνουν το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη.
      Ιδιωτικοποιούν και το νερό και σε λίγο θα το πληρώνετε χρυσάφι για να κονομάνε οι ημέτεροι του Μητσοτάκη και αυτός να παίρνει τις μίζες του.
      Και οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
      Μετά υποκριτικά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.

      1. Ο συριζα πούλησε τον οσε και τούτοι ήταν σύμφωνοι! Μοιράστηκε η μίζα. Όπως και με τις Πρέσπες. Τυχαία πήγαν οι πρώην πασόκοι στο σύριζα; Αυτοί έχουν κάνει διδακτορικό στη μίζα. Οι μισοί πασόκοι στο σύριζα, οι άλλοι μισοί στον κούλη, να μοιράζεται το χρήμα!

          1. Τι ότι να ναι βρε αρχιδι προδότη βρωμοσυριζαιε…

            1. Ότι ναναι στην κυριολεξία.
              Είδαμε και εσάς τους ψευτοπατριώτες νεοελληναράδες που ψηφίζατε πενήντα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το ρουσφέτι και το βόλεμα πως καταντήσατε την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα και μπανανία.
              Είδαμε τα χαίρια σας.
              Δεν ψηφίζω εγώ εσείς ψηφίζετε.

    19. Η καθε νεα κυβέρνηση νδ πασοκ και συριζα τοσα χρονια λοιπον ο καθένας τους πουλάει και κάτι μα πόσο πολυ αγαπάνε αύριον τον τόπο το δείχνουν τα καμώματα τους!!!

    20. ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ…ΠΑΣΟΝ ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΤΕ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΕΤΕ…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ,ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ?????

      1. Εγώ θέλω να μου πεις έναν ανιδιοτελή πατριώτη όπως ήταν ο Μεταξάς, ο μακαριστός Χριστόδουλος και άλλοι λίγοι βέβαια που έχουν κόμμα που μπορεί να προσελκύσει κόσμο. Ναι όλοι δοκιμάστηκαν ο Ηλίας πόσο θα πάρει, να είμαστε ρεαλιστές, ο φανατισμός και ο οπαδισμος δεν λέει τίποτα. Τα νούμερα δεν βγαίνουν. Καθίστε λοιπόν αφού δεν καταλαβαίνετε να σας λέει ο Κούλης απ’το Ζάππειο τι ωραία τώρα που βγήκα θα περάσετε. Φάτε Μακεδονία μετά χωρίς νερό γιατί κοστίζει. Εγώ έχω φίλε μου 8.700 ένσημα στον ιδιωτικό τομέα δεν περίμενα και δεν περιμένω τίποτα να μου προσφέρουν. Απλά ξέρω ότι με κραυγές και βρισιές δεν χτυπιέται το σύστημα Μητσοτάκη.

        1. Μην ξαναπιάσεις στο βρωμοστομα σου την Μακεδονια γαμω το κωλονησι σου προδότη συριζαιε..

    21. Σαν τον αντυδημαρχο τεντομα το λαμογιο που ελενχεται για ανακρυβη ποθεν εσχεσ οχτακοσια χιλιαρικα εκρυψε να που πανε τα λεφτα τον ελληνων φορολογουμενων

    22. Θα πούμε το νερό νεράκι.
      Υποψήφιος αγοραστής η Σουέζ, που ανήκει σε Εβραίους.
      Μέτοχοι στην ΕΥΑΘ.

    23. Αν αυτο δεν λεγεται καταντια μιας χωρας (που ηγειται στην 4η βιομηχανικη επανασταση κι ομως τοπε) τοτε τι λεγεται;
      Πατωσαμε πατριωτες και απο παντου τρωμε σκαμπιλια και δυστυχως για εμας ειμαστε σε ληθαργο ακομα.
      Μονο μια φορα ξυπνησαμε οταν οι Ισπανοι σε διαδηλωσεις τους ελεγαν καντε ησυχια μην ξυπνησουμε τους Ελληνες

      1. “” Μονο μια φορα ξυπνησαμε οταν οι Ισπανοι σε διαδηλωσεις τους ελεγαν καντε ησυχια μην ξυπνησουμε τους Ελληνες”” 👏👏👏👏👏👏👏 για τους ισπανους!!!!

    24. Μιά φορά ήρθε ένα κρατικοδίαιτο κοπρόσκυλο να μου κόψει το νερό για 105 €!!!!
      Έτυχε να φεύγω από το σπίτι και είδα τον μαλάκα με την μπλούζα της ΕΥΔΑΠ και τον ρώτησα τι ζητάει.
      Μόλις μου είπε πως ψάχνει για την αφαίρεση ρολογιού λόγο υπολοίπου όπως είχε ανοιχτό το καπάκι ενός ρολογιού τον σβερκώνω και του χώνω την μούρη μέσα….
      ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΉΣΩ.
      Δύο τα καλά…..
      Το ένα ότι τον κοπάνησα και το άλλο ότι ήταν ΑΛΒΑΝΟΣ.
      Φυσικά έφυγε το μουνί και το σκατό του είχε φτάσει στο καλσόν.
      Αλλά ρε φίλε φαντάσου όταν γιά 100€ υπό φυσιολογικές συνθήκες σου κόβουν το νεράκι το οποίο ο Θεός δίνει τσάμπα και χωρίς τσιγκουνιά….φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα που θα γίνει ιδιωτικό….
      Τέλος θέλω να δώ τα τομάρια τους δημόσιους ΕΥΔΑΠίτες τι στάση θα κρατήσουν…..

    25. “” ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:”” , “” – ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ – “” και να ηταν η πρωτη ‘πορδοσια’ …… αλλἀ τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης….. θα τα λυσουν τα προβληματα…. ολα under control…… τα κατοικιδια δικτυωνοντε και οι επιτιδιοι δρουν γρηγορα και ανελεητα……!!!! τους καλυτεροτερους εχετε, ακριβως αυτους που χρειαζεστε και χρειαζεται ο ‘τοπος’ που λεει και μια μεγαλοφυης ψυχη και λαμπρος εγκεφαλος……..

    26. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΛΕΝΗ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ

    27. ο κορακοπετρίτης, που είναι και ο πραγματικός πρωθυπουργός (χωρίς να έχει ψηφιστεί ποτέ και από κανέναν, λολ) θέλει να δώσει νέες δουλειές στον πεθερούλη του ! τι ψηφίσατε ρε μλκες ;;;

    28. Ε οχι αυτο παει πολυ θα τους παρει ο διάολος τα κοπροσκυλα

    29. Όσοι ψηφίσουν τους Ίδη υπάρχοντες δεν σκέπτονται ούτε μάνα ούτε αδελφή ούτε τα θύματα του χθες και θα είναι υπεύθυνοι για το αύριο. Όλοι μαζί σε ένα ψηφοδέλτιο και ο αρχηγός μετά τις εκλογές.Για την Ελλάδα και όχι την ΚΑΡΈΚΛΑ. Εσείς (συγγνώμη) κύριοι που θέλετε το όνομα σας στην αρχηγία, μην ξεχνάτε ότι όλα τα γαϊδούρια στα χωριά έχουν όνομα.

    30. ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΝΗΣΙΑ-ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΛΙΜΑΝΙΑ-ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ-ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. Όσο για την ιδιωτικοποίηση του κώλου σας, θα είστε και περήφανοι! Τέτοιοι είστε που είναι το μόνο σωστό που σας είπε ο μπολσεβλίκος κουτσούμπας!

    31. Αυτό δεν μπόρεσε να το κάνει ο πατέρας του. Τα θυμάμαι τότε ενώ άλλοι τρέχουν να ψηφίσουν τους Μητσοτάκηδες. Για να πέσει πάντως πρέπει να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε πολλούς αυτό δεν αρέσει. Φάτε λοιπόν Μακεδονικό χωρίς νερό γιατί κοστίζει. Εμένα όπως και πολλούς, αφού πατριωτικό κόμμα δεν υπάρχει να παρασύρει τον κόσμο και να πάρει 20-25%, τότε προτιμώ εκείνον που δεν θα μειώσει μισθούς, δεν κάνει ιδιωτικοποιήσεις παρά το μιζαδορο Κούλη.

      1. Γαμω το μακελειό σας γιατί δεν βάζετε τις απαντήσεις που ανεβάζουμε στα γαμημενα τρολλακι του σύριζα Κεφαλλονίτη και τον λαζογερμανο… Ρε που στάρια αυτοί απαντάνε σε κάθε άποψη που βάζουνε εμάς μας κόβετε… Πατριωτικό σαιτ και σκατα στα μούτρα σας παλιό μαλακες… Αυτό το αρχιδι ειρωνεύεσαι για την Μακεδονία γαμω το κολονησι του και δεν ανεβάζετε την απάντηση μου…κρυφοσυριζαιοι και εναντίον του Κασιδιαρη σας κόβω και μας τι παίζετε πατριωτικό σαιτ…

        1. εξισου προδοτες ειστε κι εσεις οι νεοναζι. Τουρκοπουτιν δε προσκυνατε?

    32. Κούλη σε πληροφορώ πως δίπλα από το σπίτι διαθέτουμε την καλύτερη πηγή νερού.Θα γεμίσω κανάτες θα κόψω και το νερό θα θα σε γράψω και στον πούτσο μου Θα κάνουμε μπανάκι με καθαρό νερό πηγής.Και στην τελική παίρνω και μια δεξαμενή ώστε να την γεμίσω.Για το ρεύμα θα το κόψω και θα βάλω πλήρως αθόρυβη γεννήτρια Θα σε πάω γαμιώντας Κούλη θα σου ματώσει ο πισινός.

    33. Εμ, γιαυτό τα ξένα συμφέροντα στήριξαν τον Μιζοτακη….πάντα στο τέλος της θητείας εκπληρωνουν οι προδότες των δημόσιων αγαθών την εκδουλεψη τους….
      Αλήθεια ποιοι από την αντιπολίτευση θα ακυρώσουν αυτό το ξεπούλημα?? Ίδωμεν….

    34. Τώρα που δεν κάνει κανένας τα εμβόλια, πρέπει να αναζητήσουν νέες μίζες. Μιλάγανε για υγιή ανταγωνισμό στη ΔΕΗ αλλά έφτασε το κράτος να επιδοτεί με κάτι δις τις ιδιωτικές εταιρίες την ώρα που ήδη στον κοσμάκη ερχόντουσαν λογαριασμοί 600 ευρώ! Και μετά λέγανε και για τα υπερκέρδη των εταιριών! Πουλήσανε τον οσε και δίνανε λεφτά με επιδότηση στους ιταλούς και παίρνανε και αυτοί τη μίζα τους. Τι σόι ιδιωτικοποίηση είναι αυτή που πληρώνεις τον ιδιώτη; Το ίδιο πάνε να κάνουν και με το νερό. Αυτοί που δεν ήταν ικανοί να βάλουν τα τρένα σε διαφορετικές ράγες, ασχολούνται τώρα με το νερό! Λένε για το καλό μας αλλά μάλλον είναι για τη μίζα τους τώρα που τελείωσαν οι μίζες από τις φαρμακευτικές. Μην ξεχνάς Έλληνα ότι μέχρι μήνυμα σε βάζανε να στέλνεις για να σε εκβιάσουν να κάνεις τα εμβόλια του μπουρλά!

    35. ωραια αντε κ εγινε . γιατι δε βγαινει ενας υποψηφιος απο τωρα (Ηλιας ας πουμε), να πει , μολις εκλεγουμε και εχουμε 151 το ακυρωνουμε , οποτε δεν θ ασχοληθει και κανενας καρχαριας .

    36. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΘΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!!!!!!

    37. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!!

    38. Απαγορεύουν ακόμη και το μάζεμα βρόχινου νερού στη Βολιβία, έρχεται και σε εμάς. Ο προδότης ολοκληρώνει τα συμβόλαια που έχει με τη διαπλοκή, να μην ψηφίσει κανένας τους τρεις συνέταιρους της επόμενης των εκλογών (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ).

    Comments are closed.