ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ… ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ!

    Κοινοποίηση:
    τρενο

    Στον απόηχο της δολοφονίας στα Τέμπη οι καταγγελίες για τα τρένα της Hellenic Train “σκάνε” η μία μετά την άλλη. Διαβάστε την… περιπέτεια του αναγνώστη μας στην Πάτρα που θέλησε να χρησιμοποιήσει για πρακτικούς λόγους το τρένο και το… μετάνιωσε οικτρά. Τα όσα λέει αποδεικνύουν ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτή τη χώρα!

    Αναλυτικά:

    “Σας αναφέρω ΣΗΜΕΡΙΝΑ γεγονότα της γραμμής Ρίο Πατρών- Πάτρα και αντίστροφα.
    Αυτή η γραμμή λέγεται προαστιακός και τουλάχιστον εδω και 15 χρόνια προσπαθεί να εν’ωσει την Πάτρα με το Κιάτο κι απο εκει με την Αθήνα. Κάποια στιγμή θα στείλω και φωτογραφίες για να καταλάβετε οτι και στα επόμενα 20 χρ’ονια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ!!!!!! Εργα, εργα, έργα και δεν είμαστε ούτε στη μέση!!!!

    Στα σημερινά λοιπόν: Το πρωϊ με το δρομολόγιο των 12 :08 αποφάσισα να πάω στην Πόλη οχι για πιο γρήγορα αλλά για να μην ψάχνω για παρκάρισμα.
    1) Το τραίνο ήρθε 12:10 απο Πάτρα τερμάτισε στο Ρίο και έφυγε για την επιστροφή στις 12:14.
    2. Στην επόμενη στάση υπάρχει ανταπόκριση για λεωφορείο απο το πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ κι εμεις περιμέναμε σαν τα ζώα!!!! Εχει ακουστεί πουθενα τραίνο να περιμένει λεωφορείο;; Οχι βέβαια.γιατι αν ήταν έτσι θα έπρεπε να περιμέμνει και …αργοπορημένους επιβάτες….και τότε βράσε ρύζι!
    3. Διαμαρτυρήθηκα στον σταθμάρχη οταν κατέβηκα στον σταθμό της Πάτρας αλλά μάταια γιατι αυτοί εχουν καταπιεί την κασέτα της Hellenic Train!!!!

    Έφυγα, πήγα στην στραβωμάρα μου κι οταν τελείωσα επέστρεψα στο σταθμό για την επιστροφή στο Ρίο. Η ώρα ήταν 13:20 η προγραμματισμένη αναχώρηση ήταν 13:35. Επικρατούσε μια περίεργη πολυκοσμία και κάτι δεν πήγαινε καλά. Ρωτόντας έμαθα οτι το τρίνο που ΘΑ ερχόταν απο το Ριο και θα εκτελούσε και την δική μας επιστροφή, ΞΕΜΕΙΝΕ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ!!!!!!

    Στις 14:24 ήρθε κάποιος συρμός ο οποίος θα συνέχιζε μέχρι την Κάτω Αχαϊα (Αχαγιά) και εμεις θα περιμέναμε κάποιον άλλο συρμο απο το αμαξοστάσιο του Αγ. Ανδρέα για να μας επιστρέψει στο Ρίο. Τελικά 14:28 ξεκινήσαμε για την επιστροφή!!!!! 53 λεπτα καθυστέρηση!!!!!

    Βέβαια μέχρι να συνενοηθούν με τον ασύρματο σταθμάρχης και συρμοί….άστα !!! “Σταμάτα να γεμίσω να σου ρίξω”
    Και 2-3 χαρακτηριστικά του “ταξιδιού”
    1. Τα βαγόνια του τραινου ήταν μέσα στη μπίχλα (εσωτερικά και εξωτερικά) απο δε τα τζάμια με δυσκολία έβλεπες έξω
    2. Κανένας έλεγχος δεν έγινε για τα εισιτηρια
    3. Η ταχύτητα ΄του τραίνου ήταν ταχύτητα αραμπα΄και προσωπικα πρώτη φορα άκουσα αναγγελίες των στάσεων!!!!!!!
    “ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ”

    Για τα παραπάνω έχει να μας πει κάτι σοβαρό ο Hellenic Train, ο σταθμάρχης, ο Κούλης ή έστω κάποιος τέλος πάντων;;;

    ΥΓ Ο Γραβατωμένος με την κόκινη γραβάτα ελεγκτής μας έλειπε που μας ακύρωσε το εισιτήριο της πρ’ωτης διαδρομής!!!!”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΣΤΑΡ ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΜΠΑΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ

    2. Το εχω ξαναγραψει! Οποιος ασχοληθει και με αυτο το θεμα, θα φρικαρει!
      Παντου καθυστερησεις, διαφωνιες, κακοτεχνιες, κλπ. Εκεινο ομως, που κανει ιδιαιτερη εντυπωση ειναι, η κατασπαταληση Δημοσιου χρηματος και τα ονοματα των εργολαβων, που αναλαμβανουν τα εργα! Προκειται, για τις ιδιες και τις ιδιες γνωστες Φαμιλιες, που συνεργαζονται και με καποιες ξενες εταιρειες και σαλαμοποιουν και μοιραζονται τα οποια εργα! Και εκει γινεται, το ελα να δεις! Κατι παρομοιο εγινε και με τον ΟΣΕ! Που κατ’ απαιτηση της Ε.Ε, διαχωρισε τα τσανακια του! Με αποτελεσμα, να μην γνωριζει η δεξια τι ποιει η αριστερα και το κυριοτερο, το σε ποιον θα αποδοθουν οι ευθυνες!

    3. Όσο κι αν πονάει η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει (η συντριπτική πλειοψηφία που καθορίζει και την διακυβέρνηση) εντελώς άχρηστος σαν λαός, γι αυτό μας χλευαζουν, αγνοουν, χειραγωγουν και απαξιουν οι άλλοι λαοί, που απλώς είναι λίγο καλύτεροι από εμάς.
      “Θέλει πολύ δουλειά το πράμα”.

    4. Τι λε ρε παιδί μου; Ε να έρθει ο Τσιπρας να μας σώσει.

    5. ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΑΥΤΌΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    6. 100% τόξο θα μπει στην Βουλή και θα γίνει συγκυβέρνηση που θα αφανήσει κάθε τι ελληνικό που έχει απομείνει στην ελλάδα

    7. Αφού οι ίδιοι που τα άφησαν όλα ερείπια,οι ίδιοι συνεχίζουν να κυβερνούν.

    Comments are closed.