ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ ΤΗ ΒΛΑΧΟ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ; ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ Η ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_davos__19_

    Την έκθεση “Ukraine is You”, η οποία φιλοξενείται στο περίπτερο της Ουκρανίας στο Νταβός επισκέφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (19/1) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

    Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του είδαν φωτογραφίες από απελευθερωμένες περιοχές, ειδικά την πόλη της Χερσώνας, και παρακολούθησαν αφηγήσεις αμάχων οι οποίοι αντιστάθηκαν στην κατοχή, συνελήφθησαν, φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν.

    Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από εγκλήματα πολέμου με θύματα Ουκρανούς αμάχους και χάρτες από τα δεκάδες σημεία όπου έχουν βρεθεί ομαδικοί τάφοι κι έχουν καταγραφεί τέτοια περιστατικά.

    mitsotakis_davos__19_ (1)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Καραρχήν κοροιδοιός δεν υπάρχει στο νταβός; Μόνο στην Ελλάδα της παγώνη και του βασιλακόπουλου; Γιατί στο νταβός άκουσα ότι τώρα θα συζητήσουν για την …κλιματική αλλαγή! Και το παραμύθι συνεχίζεται. Ηλία μην ξεχάσεις κανέναν από τους δεξιούς συριζαίους που επιτρέπουν το ανταρσυα των λαθρομεταναστών και θέλουν να απαγορεύσουν εσένα! Ηλία μαζί σου για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

    2. ΝΔ: Εγκληματική συμμορία η οποία αποτελείται από παιδεραστές, μαυραγορίτες, απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, λαμόγια αλλά προπαντός είναι το κόμμα των προδοτών. Οι οποίοι προδότες για ξεκάρφωμα το παίζουν υπερπατριώτες.

    3. Για να δούμε και τις δικιες σας τις γυναίκες, πως είναι.
      Όσοι έχετε φυσικά !!

    4. Όχι και βλαχο- με την κακή έννοια η μαρέβα. Άλλο αν είναι κάθαρμα. Για τον mr. Bean και το αρκούδι λάδωνη (του λαδόνειδος) πάλι, τα σιχάματα, ό,τι αισχρό κι αν ειπωθεί μέσα θα πέσει…

    5. ΠΟΛΩΝΟΓΡΕΙΟΕΒΡΑΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ………………

    6. Γουστάρω διάλογο στο εστιατόριο μεταξύ Μαρεβα και Αδωνι, Μανωλιδου με Μητσοτάκη!! Φαντάζεστε?. Εντωμεταξύ η πλάκα είναι ότι επειδή οι ελίτ ο Σβαμπ η μπλακ ροκ κτλ τους πληρώνουν και τους δίνουν μίζες για να τους κάνουν την δουλειά, οι βλακες Κουλης και Αδωνις νοιώθουν ότι είναι και τίποτα σπουδαία πρόσωπα. Όσα και λεφτα να κονομήσεις Μαρεβα, τον Μητσοτάκη έχεις άντρα και γελάνε μαζί σου. Τον mr Bean της πολιτικής όπως τον φωνάζουν στις συνοδους της ευρωπης. Μαρεβα, σύζυγος mr Bean…

    7. Το ότι το παγκόσμιο σύστημα και τα αφεντικά του νταβός και οι κούληδες στηρίζουν την ουκρανία τα λέει όλα. Η πιο διεφθαρμένη χώρα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕ. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις εδώ θα είμαστε με τη ρωσία μέχρι την τελική νίκη και τη συντριβή αυτού του βρωμερού συστήματος. Ήδη οι ρώσοι από εχθές απελευθέρωσαν και την κλισίφκα και έκαναν αποφασιστικό βήμα για τη νίκη στο μπαχμούτ. Και στη ζαπορίζια οι επιθέσεις απέδωσαν σημαντικά κέρδη. Πάμε καλά.

    8. Στέφανε, ξέρουμε ποιανού ήταν το πλοίο ελληνικών συμφερόντων που πιάσανε οι Ισπανοί και μετέφερε 4,5 τόνους κόκα με τελικό προορισμό την Λετονία? Ξέρετε, οι βαλτικες και η Ουκρανία είναι οι ποιο διεφθαρμενες χώρες και πλυντήριο ξεπλυματος μαύρου χρήματος των Ευρωπαίων.

      1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ????…………. …………. ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΕΧΕΓΓΥΑ Κ ΕΝΤΟΛΕΣ ????

      2. Συγγνώμη, το παπόρι που πιάστηκε στην Τενερίφη;

    9. Οταν οι νεοναζοι του ζελενσκι σκότωναν οι χριστιανούς στην.Μαριούπολη όλοι έκαναν μόκο . Η υποκρισία στο μεγαλείο τους ,με τους μπασταρδους.

    10. Αχαχαχαχαααααααα!!!! ποια έκθεση::: Το παραμύθι πηγαίνει σύννεφο…….

    11. Πεταμενα λεφτα,
      χαμενα χρονια,
      ασκοπες θυσιες,
      για ενα νεο ανθρωπο που ουτε ηθελε, ουτε αξιζε ουτε μπορουσε να κανει το ρολο του Πρωθυπουργου.
      Απλα θα επρεπε να αρνηθει.
      Μετα την πολιτικη του συνυτριβη, θα πρεπει να βρει κατι να κανει στη ζωη του διοτι και σαν βουλευτης πως θα σταθει σε μια Βουλη!
      Οσους κραχτες και να μαζεψει γυρω του.
      Κριμα!

    12. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΕΙ…ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ…ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ…..ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ …ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….

    13. Δεν έχετε καταλάβει ρε καραμήτροι ότι αυτός την σέρνει μαζί του και την πληρώνει για να το παίζουν παντρεμένοι, ενώ το κέρατο του μιζοκούλη έχει φτάσει στο φεγγάρι;

    Comments are closed.