ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ, Ο ΑΓΡΙΟΜΑΣΟΝΟΣ; ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    βββββ

    Στην Ακρόπολη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής – στο περιθώριο της διάσκεψης κορυφής EuroMed 9 – ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Μακρόν.

    Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε επίσημο δείπνο των ηγετών, ωστόσο ο Εμανουέλ Μακρόν είχε εκφράσει την επιθυμία να δει από κοντά την Ακρόπολη.

    Έτσι, αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δυο τους κάτω από άκρα μυστικότητα επισκέφτηκαν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Πληροφορίες ανέφεραν ότι μαζί τους στην επίσκεψη ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, ενώ την ξενάγηση έκαναν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο καθηγητής Μανώλης Κορρές.

    Σε σελίδα στο Instagram εμφανίζονται οι δύο τους να κοιτάζουν αγκαλιασμένοι το Ερέχθειο και τα αντίγραφα των Καρυάτιδων.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Προσωπικο του δικαιωμα πιστευω! Εξ αλλου περασε καλα μαθητικα χρονια ο κ. Προεδρος και δεν του φρακαρισε ο εγκεφαλος απο τη…χειρωνακτικη εργασια!

    2. Ότι πει ο παππούς θα κάνει ο άντρας της γιαγιάς

    3. Το ζευγος Μακρόν το παρακανε. 25 χρόνια διαφορά ηλικίας!
      Οχι, σαν το ζευγος Trump που εχει μολις 24 χρόνια

    4. Ένα να ξέρετε . ΦΕΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

    5. Ειναι οι ΙΔΙΟΙ που με Εντολη τους μεταμορφωσαν τη baby sitter σε Ιατρο-Χειρουργο και την Pigeon σε Καθηγητρια ΑΕΙ!
      *για να μην ξεχνιομαστε, δεξια και αριστερα, λεω…

    6. αλήθεια πόσα χρόνια μεγαλύτερη του η γραιοφσκι;; 8;;;10;;;

    7. Αφού οι Μασώνοι στα μεγάλα κλιμάκια τους λένε ποιούς να παντρευτούν, δεν είναι τυχαίο ότι ο Μακρόν είναι με την γριά και ο Κούλης εξίσου με την δική του γριά – έχει να κάνει με την ιεραρχία τους. Όλα είναι προκαθορισμένα από τους μεγάλους “Άρχοντες” της Στοάς τους. Ξυπνάτε!!

    Comments are closed.