“ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ; ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ”. ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ -ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ- ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    Κοινοποίηση:
    maniadakis4

    -Είστε ο καθηγητής Μανιαδάκης;

    -Ναι, τι θα θέλατε; 

    -Ακολουθήστε μας, από την Ασφάλεια Αττικής. Υπάρχει εισαγγελική παραγγελία για αφαίρεση του διαβατηρίου σας και απαγόρευση εξόδου.

    Κάπως έτσι και πιθανόν και υπό χειρότερους διαλόγους, ξύπνησε το ξημέρωμα της Δευτέρας, το σύστημα Εισαγγελία-Αστυνομία, για να μην πετάξει το “πουλάκι” στο εξωτερικό.

    Εάν δεν δημοσιευόταν, το πρωτοσέλιδο μας, το “πουλάκι” θα είχε πετάξει στη Μαδρίτη και η έρευνα για τους πολιτικούς που έφαγαν λεφτά του Λαού, τώρα θα αναπαυόταν στο νεκροταφείο δικαστικών ερευνών. Δεν έχουμε την πρόθεση να αποδώσουμε κυβερνητικές ευθύνες, είναι όμως δυνατόν, μία εφημερίδα να ξυπνάει κυριολεκτικά τους μηχανισμούς ασφαλείας για να κάνουν τη δουλειά τους; Να μην παρακολουθούν δηλαδή τους πρώην προστατευόμενους μάρτυρες που σήμερα έγιναν κατηγορούμενοι, από το ρεπορτάζ της εφημερίδος μας; Αδιανόητο, πραγματικά. 

    Ασχέτως εάν ο καθηγητής Μανιαδάκης θεωρείται από τις ΗΠΑ και το FBI, ως ένας από τους πρώτους που γνωρίζουν την διαδρομή του μαύρου χρήματος, ανάμεσα στην φαρμακοβιομηχανία Νοβάρτις και τα πεσκέσια ακόμα και στο Μαξίμου.

    –Συνοπτικά: 

    Στη μία περίπου τη νύχτα, όταν έγινε γνωστό το πρωτοσέλιδό μας, κατάλαβαν όλοι, ότι ο Μανιαδάκης, πρώην σύμβουλος Γεωργιάδη και Λοβέρδου, με πολλές ανοιχτές πύλες στον χρηματισμό πρώην υπουργών και πρωθυπουργών, θα την έκανε. 

    Η συνέχεια είναι γνωστή: Υπό κακουργηματικού βαθμού κατηγορία για χρηματισμό, βρίσκεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας που ελέγχονται από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς. Επίσης, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει χθες από την Ελλάδα. 

    Το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ξύπνησε τις αρχές ασφαλείας. Ο προστατευόμενος μάρτυρας των αρχών, έγινε…κατηγορούμενος από ένα φωτογραφικό ΚΛΙΚ 

    1.indd

    Ο πρώην σύμβουλος φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που κατέθεσαν στοιχεία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, πλην όμως τέθηκε στο στόχαστρο των εισαγγελέων καθώς φαίνεται να προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία για χρηματικά ποσά που κατά την εισαγγελική έρευνα σχετίζονται με τις πρακτικές της Novartis προκειμένου να κυριαρχήσει στην ελληνική αγορά φαρμάκου.

    Μετά την εξέλιξη αυτή, σε βάρος του εν λόγω προσώπου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις που ορίζει ο νόμος 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου. Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Εφετείο, ο κατηγορούμενος πλέον, πρώην σύμβουλος φαίνεται να επιχείρησε χθες το βράδυ να φύγει από την χώρα. 

    Οι κινήσεις του κατηγορούμενου, που του αποδίδεται πως προσπάθησε κρυφά να μετακομίσει στο εξωτερικό, σήμαναν αμέσως συναγερμό στις εισαγγελικές αρχές που εξέδωσαν αμέσως διάταξη απαγόρευσης του από την χώρα, ενώ παράλληλα οι διωκτικές αρχές παρέλαβαν το διαβατήριο του.

    Η υπόθεση του εν λόγω συμβούλου, που ουσιαστικά είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας μετά το πρώην στέλεχος της, εκτιμάται ότι θα σηματοδοτήσει επιπλέον εξελίξεις στη εισαγγελική έρευνα η οποία συνεχίζεται κανονικά για όλες τις πτυχές που αφορούν την φαρμακοβιομηχανία για πολιτικά και μη πρόσωπα. 

    Και κάτι ακόμα προς site, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις: Μάθετε να κάνετε ρεπορτάζ. Όσο για την μη αναφορά πηγής, του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δηλαδή, σας έχουμε γραμμένους στα παλαιά των υποδημάτων μας.

    Το σύστημα, καραγκιοζάκια, πολεμιέται από μέσα. Πάρτε το χαμπάρι. Έχετε πεθάνει και δεν το έχετε καταλάβει. Βρωμίσατε… 

    Σ.Χ

    *Και το προηγούμενο πρωτοσέλιδο, από τις 13/2/2018, που επεσήμαινε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον… προστατευόμενο μάρτυρα που ήξερε πολλά, έλεγε λίγα και το Σάββατο μετακόμισε για να την κοπανήσει. 

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Πως γινεται να ειναι προστατευομενος μαρτυρας , και να προσπαθυει να διαφυγει ενω τον εχουν περικυκλωσει αστυνομικοι μερα νυχτα για την ασφαλεια του;;;;;;;

      Μπορει καποιος να το εξηγησει αυτο ;;;

    2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

    3. Η δολιοφθορά.
      Σύνθετη λέξη από την λέξη δόλος και την λέξη φθορά. Η λεγόμενη διαφθορά, ο ύπουλος και διεφθαρμένος παράγοντας πού δημιουργεί το πρόβλημα. Οι δολιοφθορέις παραμένουν ίδιοι κατ’οποιας επιλεκτικής εκλογής η επιλογής.
      Καί ερωτώ τους αναγνώστες τού μακελειού. Είδατε ποτέ αυτόν τον απατεώνα που με αντιγράφει να γράφει κάτι τέτοιο.!!!!..γιατί θα πρέπει να μπαίνω ενώ δεν θέλω για να δίνω εξηγήσεις…..

      1. ναι μεγάλε ναι…είσαι τέρας μόρφωσης,εγκυκλοπαίδεια σκετη μπεεεε

      2. Όλο λες ότι δεν θα ξαναμπές και όλο μέσα είσαι,παρε την κάπα σου και εξαφανίσου.

    4. Ο Βλαντ είναι πατριώτης, αυτός εδώ έχει κλέψει όλα τα ονόματα τού από τα άρθρα του και τα χρησιμοποιεί εναντίον του. Ο Βλαντ ο αληθινός δεν γράφει πλέον.. Κρατήστε στο στην μνήμη σας πατριώτες…ο Βλαντ δεν αντιγράφεται..τοχουμε ξαναπεί..θα μας λείψει από τό μακελειό. Αυτόν εδώ τον αρχιψευταρα νεοδημοκρατικό Φτηστε τον.

    5. Εκανα λαθος αυτος ειναι ο ορίτζιναλ βλαντ,ρωτήστε και το βόδι τον κυρ Γιάννη!

      1. Βρωμιάρη κλεπταποδοχε ψευδωνύμων βρίζεις και τον κυρ Γιάννη τώρα…την ξέρεις καλά την δουλειά σου..θα σε ξεσκεπάσουμε που θα πας…

        1. Σώπα ρε που σου έθιξαν τον ΜΟΥΛΟ τον κυρ Γιάννη. Κόπρος είναι είτε το πιστεύεις είτε όχι. Βουτηγμένος στα σκατά μέχρι επάνω.

    6. Η τακτική ενός βρωμιάρη. Κλέβει όλα τα ονόματα απο τα σχόλια ενός ατόμου πού τον ενωχλει η ενημέρωση τού. Αυτοτρολαρεται. Ρίχνει φταιξιματα ενοχοποίησης, ψεύδεται ασυστολα, δεν έχει επηχηρηματα, λέει δικες τού ιστορίες για να εξαπατήσει και να συκοφαντήσει τον πραγματικό σχολιαστη, κάνει προπαγάνδα εναντίων του για να τον μισήσουν οι λοιποί συμπατριώτες του, και το τελευταίο, μιλάει κομματικά και είναι βάλτος από το Μαξίμου. Αυτά..

    7. Μην τού απαντάτε έχει βρει βίλα τα ονόματα του Βλαντ και το παίζει σε πολλαπλό ταμπλό….ο Βλαντ έχει αποσυρθεί από σχολιαστής… αυτός ο τύπος εδώ πού τον αντιγράφει είναι μεγάλος βρωμιάρης….να θυμάστε ο αληθινός Βλαντ δεν γράφει πλέον..

        1. Εγώ είμαι ο αληθινός που έγραφε εδώ στο μακελειό απλά αναγκάζομαι να βάζω άλλο όνομα για να τον μπερδέψω. Ο τύπος είναι βάλτος και τώρα χρησιμοποιεί και τα άλλα ψευδώνυμα που βάζω.. θέλει να με παγιδέψει είναι ένα παλιό τομάρι βάλτος νεοδημοκρατιης που δεν έχει επηχηρηματα. Προσπαθεί να ενοχοποιήσει εμένα αλλά και άλλους. Μην τον πιστεύετε και σπίτι είδα πήρε και το ψευδώνυμο που έβαλα με τίτλο no name…

          1. Δεν είναι τελικά ο γιαννης που έγραφες σε αλλά άρθρα σου;;Και για έναν αναρχικό έλεγες αν θυμάμαι καλά.

        2. Θέλει και μυαλό κυρία Πόπη… μιλάει κομματικά και ασυστολα..και κλέβει ψευδώνυμα για να τα στρέφει εναντίων μας…γνωστή τακτική απατεωνισκων…

    8. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.ΜΗΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.

    9. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΦΑΡΜΑΚΗ… ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ Η ΚΡΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ Η ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ??!

    10. Χρόνια πολλά στο κλουβί του μακελειου με τους τρελούς δήθεν πατριώτες!Που φοροδιαφεύγουν που πετάνε σκουπίδια στο δρόμο που βρίζουν τα θεία που οδηγούν επικίνδυνα που δε θέλουν το καλό του γείτονα που είναι μικροαπατεωνες,που εχουν ψηφισει τουλαχιστον μοα φορα στη ζωη τους πασοκ η Νδ αλλά νομίζουν πως είναι πατριώτες!

    11. Χρόνια πολλά πατριώτες καλή χρονια με Μητσοτακη

      1. Oξω ρε ρεμαλι που θες και κουλη που να σου κοπει το χερι, κουλο να μεινεις

    12. ΛΟΜΒΕΡΔΟ γαμι@λη δεν θα ξεχασω που ειπες να φευγουν απτη ζωη οσοι ειναι ανω των 65 ετων για να μη περνουν συνταξη.σου ευχομαι ολος ο ψοφος να ερθει πανω σου κ να μας αφησεις να σε θυμομαστε σαν μαλακα κ μπινε.ξεφτιλα γαμ@ το σπιτι που σε εβγαλε.καλο ψοφο λοιπον!!!

      1. Καλά τα λες εν μέρη αλλά τέτοιες μέρες δεν είναι καλές οι κατάρες,Εξαλου η κατάρα είναι γαιδαρα κ γυρνάει στον αφέντη της!!

        1. Δεν τα λες καλά φίλε Τζιμάρα. Η άδικη κατάρα είναι γαιδάρα που γυρίζει στον αφέντη της. Η δίκαιη κατάρα είναι ψωλάρα που σκίζει τα βουνά και μπαίνει στον κώλο αυτού που σε αδίκησε. Τις άδικες κατάρες μην τις φοβάσαι, τις δίκαιες κατάρες να φοβάσαι. Καλή χρονιά.

        2. O γραμματέας του Λοβερδου εισαι μωρη λαμια,ρε ουστ κοπροσκυλα κατσικοκλεφτες.

          1. Σκάσε ρε βλάκα επιτελους…μας τα έχεις κάνει κουδούνια τα ματζαφλερια μας..

            1. Εσύ μικρέ όξω απ τη παράγκα επιτέλους τρολ Ε τρολ

            2. Εσύ ρε απατεωνακο Νεοδημοκράτη μας τα έχεις κάνει μελιτζάνες ουστ κοπριτη βλαντ ανθελληνα

    13. Άσε τα σάπια βρε φίλε..αλλού να κάνεις προπαγάνδα…..δεν σέ πιστεύουμε ρε βλάκα…

    Comments are closed.