ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!!! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: “ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΕ” – 180 ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΛΒΙΒ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Επιδεινώνεται και άλλο το κλίμα στην ανατολική Ευρώπη. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σκότωσε 180 ξένους (δυτικούς) μισθοφόρους στην επίθεση στο Λβιβ την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν απείλησε ότι εάν πειραχτεί έστω και ένας Αμερικανός οι ΗΠΑ θα απαντήσουν δυναμικά!

    Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες στο αποκαλούμενο «Διεθνές Κέντρο Ειρήνης  και Ασφάλειας», ουσιαστικά μια στρατιωτική βάση που χρησιμοποιούν οιο δυνάμεις του ΝΑΤΟ, στο Γιάβοριν, κοντά στο Λβιβ νωρίτερα σήμερα Κυριακή.

    Στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η εγκατάσταση στο Γιάβοριν χρησιμοποιήθηκε για την αποθήκευση στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκε από ξένα κράτη, σύμφωνα με το Reuters. εκπρόσωπος είπε ότι σκοτώθηκαν έως και 180 «ξένοι μισθοφόροι» και καταστράφηκε «μεγάλη ποσότητα» όπλων.

    Το υπουργείο Άμυνας είπε ότι θα συνεχίσει τις επιθέσεις εναντίον ξένων μισθοφόρων.

    Ως «μισθοφόρους» η Μόσχα εννοεί, εκτός ενόπλους  και δυτικούς στρατιωτικούς σύμβουλους οι οποίοι  συντονίζουν τις αποστολές όπλων από την Πολωνία και παρέχουν  εκπαίδευση στους Ουκρανούς στρατιωτικούς.

    Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ απείλησε ότι οποιοιδήποτε ενέργεια κατά γειτονικού κράτους της Ουκρανίας  θα απαντηθεί δυναμικά. Η βάση στο Γιάβοριν  απέχει 15 χλμ. από τα σύνορα με την Πολωνία.

    Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι:

    «Δεν επιζητούμε αναμέτρηση με την Ρωσία, αλλά σε περίπτωση που Αμερικανοί δεχθούν επίθεση στην Ουκρανία θα απαντήσουμε δυναμικά»!

    Είναι άγνωστο εάν μέσα στους δυτικούς μισθοφόρους περιλαμβάνονται και Αμερικανοί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. οι δυτικοί σταυροφόροι είναι πάλι ετοιμοι για να επιτεθούν στην ρωσσία..όπως κάνανε οι απογονοι τους.ίδιοι είναι
      εδω και χρόνια.περίπου 30 φυλές επιτεθήκανε την βυζαντινή αυτοκρατορία ..ουνοι γοτθοι βισηγοτθοι κλπ΄..τα ιδια
      εκάνανε και στην γιουγκοσλαβία και στην συρία και αλλού.επαγγελματίες δολοφόνοι..θα καλοπεράσετε απο τον
      πούτιν αργοτερα,,ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ θα τα κάνει τα βρωμερά εθνη σας..θα παρακαλάτε την ΕΛΛΑΔΑ σε
      4-5 χρόνια να σας δώσει φαγητό..

    2. Οι “μισθοφοροι” δεν ειναι στρατιωτες με την ακριβη εννοια του ορου.
      Ειναι χρυσοπληρωμενοι τυχοδιωκτες που πανε απο πολεμο σε πολεμο θεληματικα, με σκοπο να πλουτισουν γρηγορα, αν βεβαια βγουν ζωντανοι..
      Αφου λοιπον περνουν τα συνορα απο την Πολωνια και μπαινουν μεσα στον “ζωολογικο κηπο” της Ουκρανιας θεληματικα, ειναι αναμενομενο οτι, καποιο “θηριο” θα τους δαγκωσει…

    3. ΟΛΑ……ΑΝΘΗΡΑ…..ΑΛΛΗΑ ΑΠΟ…..ΤΩΝ ΑΜΑΧΩ…..ΑΠΟ.ΤΩΝ ΑΜΑΧΩ..ΠΛΥΘΗΣΜΩ”

    4. Καθε χρόνο οι Ουκρανοί κάνουν επιμνημόσυνη δέηση στα πρώην στελέχη της 14ης μεραρχίας των SS  που αποτελούνταν απο Γερμανούς και Ουκρανους. Ο διοικητής της μεραρχίας αυτής από το 1943 εως 1944 μετατέθηκε και ανέλαβε τα καθήκοντα του αρχηγού της Gestapo στην Αθήνα. Walter Schimana. Δίστομο, Καλάβρυτα, μπλόκο Καισαριανής ήταν τα αποτελέσματα των εντολών που είχε δωσει περι μηδενικής ανοχής σε δολιοφθορές και εκτελέσεις ως παραδειγματισμος.

      Και εμείς ως χώρα στέλνουμε όπλα στους νοσταλγούς αυτών

    Comments are closed.