ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ; ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟ “ΟΧΙ” ΟΙ “ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΙ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ -ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ME AYTO ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    allaxan exo

    Άλλαξαν σημαιοφόρο την ώρα της παρέλασης οι Ρομά – Απρόοπτο στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης καθώς το τμήμα από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ελλήνων Τσιγγάνων Δενδροποτάμου “Η ΑΓΑΠΗ” άλλαξε σημαιοφόρο την ώρα της παρέλασης, αφού πέρασε μπροστά από τους επισήμους.

    Το απρόσμενο συμβάν τράβηξε και την προσοχή του κόσμου καθώς έγινε μεσούσης της παρέλασης αλλά και μπροστά στις κάμερες.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Δήμαρχος Θερμαικού …. του διαολόστειλε μέσα σε δύο μήνες λέμε …. τι απειλές τι καραμπίνες … ακόμα τρέχουν τα γυφταριά …

    2. Μάθαν’ ότι πηδιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι. Ήταν παροιμία, έγινε καθημερινότητα.

    3. “ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ” ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΟ ΣΟΒΡΑΚΟ ΣΟΥ

    4. το ανυπαρκτο κρατος το εχετε προσεξει???? οι ρομα….. ειναι η ουρα της ανυπαρξιας αυτου του ανυπαρκτου κρατους με ανυπαρκτους πολιτες…. οχι ομως ανυπαρκτων κομματοποιιμενων κατοικων….. που ξαναψηφιζουν τους ιδιους και τους ιδιους…….. και τα αποτελεσματα τα ιδια και χειροτερα…..αντε με τις υγιες σας…… και του χρονου θα εχετε φεσια…….

    5. Πιθανώς συμμετείχαν ως θύματα του ολοκαυτώματος…

    6. Αλβανόγυφτοι που συντάχθηκαν με τον άξονα γιορτάζουν την απελευθέρωση της Ελλάδας από το φασισμό και την 25 Μαρτίου πάλι ισλαμιστές με μαντίλες θα γιορτάζουν την ήττα των παππούδων τους από τους Έλληνες ήρωες του 1821.
      Πιο κάτω δεν έχει σε αυτόν τον τόπο. ΩΡΑ για εθνοκάθαρση

    7. Η αρκουδα τους που ειναι να χορευει με το ντεφι ?

    8. Ουτε για λοιπασμα δεν κανουν αυτα τα διποδα οντα…………………………………..ΞΕΦΤΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

    9. ΑΥΤΆ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΌΝΟ ΕΚΕΊ Κ ΕΠΊ ΜΠΟΥΤΑΡΕΩΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΞΕΦΤΊΛΑ (ΡΟΜΑ = ΙΝΔΟΙ, ΟΎΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)

    10. Ο μόνος Ρομά που φόρεσε στολή φανταρου ήταν ο Ταμτάκος στη γνωστή ταινία ” ο Ταμτάκος στο ναυτικό”.

    11. οι βρομα να πάνε στα βάθη της ινδίας από εκεί που προέρχονται, δεν έχουν καμία σχέση με τους έλληνες και την ελλάδα, (β)ρομα – τσιγγανοι = γυφτοι

    12. Ποια η συμβολη των γυφτων το 40; μα χορευανε τσιφτετελια στους γερμανους, λιγο το εχεις;

    13. Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που βαζουν τους γυφτους μαζι με τους ανθρωπους.

    14. Τί σχέση έχουν οι βρομά με το Ελληνικό έθνος?Πολέμησαν ποτέ?Πάλι καλά που δεν παίζαν με κανα ντέφι και να χορεύουν τσιφτετέλια

    15. ρε τουσ κωλογυφτους που θελουν να κανουν και παρελαση!!! αντε ρε παντε κλεψτε τιποτα και αφηστε τα αυτα που μου θελετε να γινετε ενα με εμας!!

    16. Οτι σημαια και να τους δωσεις το ιδιο τους κανει αφου δεν εχουν εθνικη συνειδηση.Απο μικρα εκπαιδευονται με τροπους να μας γελασουν η να μας κλεψουν.
      Ο παπας στο Δενδροποταμο χρονια και χρονια προσπαθει να τους κανει να αγαπησουν το σχολειο και το μονο που καταφερε ηταν να γινει μια μονο μια τσιγγανα νηπιαγωγος.

    17. Εκει που κρεμαγαν οι κλεφτες τα αρματα,κρεμανε οι γυφτοι τα νταουλια.

    18. Στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης προσέξτε τι κάνει μια γυφτοπουλα. Τι κάνει με το χέρι της…

      1. Το είδα εγώ κωλοδάχτυλο έκανε σε μια γνωστή της που καθόταν λίγο πριν κ απέναντι από τους επίσημους.μολις το κατάλαβε ο κάμεραμαν άλλαξε πλάνο.ο εκφωνητής που δεν το κατάλαβε εκείνη την ώρα έλεγε” χαριτωμένες αθιγγανες”.τραγικοί ειμαστε

    19. ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!!! ΚΑΙ Η ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ!!!!! ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ????ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΙΕΣ !!!!!

    20. ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ…ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!

    21. ΩΣ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ; ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ “ΟΧΙ”; ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ….ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!!!

    Comments are closed.