ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Β@ΘΡ@ΚΑΝΑΛΑ! “ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΓΡΙΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ – ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ – ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ”! ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η κυβέρνηση στέλνει πάλι τα ΜΑΤ στη Λέσβο για να χτυπήσουν τους ντόπιους και να ξεκινήσει η τεράστια “κλειστή” δομή. Θα αντισταθούμε λένε οι κάτοικοι που έχουν απεναντί τους και τους λαθρομετανάστες που μαζεύουν όπλα και τα ΜΑΤ που ήδη βανδάλισαν τις περιουσίες τους κατά την προηγούμενη τους αποχώρηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Όλος ο κόσμος κονόμησε και κονόμησε χοντρά, αυτό ήταν και το δέλεαρ. Αυτοί που τους έστειλαν και τους στέλνουν πόνταραν στο δαιμόνιο / πουστόβιο του Έλληνα και σκέφτηκαν πως αφού θια κονομήσουν στην αρχή θα το δεχτούν γλυκά-γλυκά . Αρχικά έστειλαν Σύριους,που έχουμε μια άλλη σχέση, και το πράγμα μπολιάστηκε. Στη συνέχεια ήρθαν τα κατακάθια της Ασίας και της Αφρικής. Τα κομμουνοσκουπίδια που διαφεντεύουν τον τόπο ξεδίπλωσαν τις θεωρίες περί φασισμού και αλληλεγγύης και το πράγμα έδεσε. Το ότι είσαι ταλαιπωρημένος από πόλεμο, και όχι όλοι, δεν σημαίνει πως δεν είσαι και κατακάθι. Έριξαν και φράγκα οι γύφτοι της Εσπερίας και το πολιτικό σκυλολόϊ έκλεισε τα μάτια. Είναι και οι ζερβές εμμονές και ηλιθιότητες και μπήκε το κερασάκι. Υπήρχαν φωνές που έβλεπαν που πάμε αλλά… Τώρα καταστράφηκε ο τουρισμός του νησιού και επειδή οι εντολές είναι πως αν δεν είστε αποθήκη / χωματερή θα σας τραβήξουμε το φίς από την μπρίζα, τους πίθηκες και τα μάτια μας. Όποιος αντιδράσει θα φάει το ξύλο της αρκούδας. Στο μεταξύ οι πίθηκοι γεννοβολούν σαν κουνέλια και βέβαια αν τολμήσει και τους πειράξει κανείς αλίμονο του. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι η απέναντι μητέρα πατρίδα που αντιλαμβάνεται και αναλύει τα γεγονότα όχι με ορίζοντα εικοσιτετραώρου όταν νομίζει πως υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες θα μπουκάρει τάχα μου να προστατέψει τους πιστούς που καταδυναστεύονται. Καληνύχτα Ελλάδα μας σε πήραμε κυρία χάρις στο αίμα των τότε ανθρώπων σου και σε καταντήσαμε μπουρδέλο χωρίς ISO.

    2. οι Μυτιληνοι θέλουν να ερχοντε λαθρομεταναστες να τους τα ακουμπούν και μετα να τους στέλνουν στην ενδοχώρα , πονηροί οι βλάχοι
      ειναι δύσκολο να καταλάβουν οτι οσο αδειάζει το νησι , τοσο περισσότεροι θα ερχοντε ?
      και μην ξεχνάμε τι υπέγραψε αυτος του έκαναν πρωθυπουργό το 2015 , οτι οσοι φεύγουν απο τα νησιά δεν έχουμε δικαίωμα να τους στείλουμε πίσω.
      οι τουρκοι ειναι πονηροί και οχι ΤΣΙΠΡΕΣ, προδότες και χαζοί

    3. Τα λεσια του κουλη εκτελούν πίστα τις εντολές

    4. φτουυυυυυυυυυ και παλι φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!! δεν υπαρχουν αλλες λεξεις για τους κατοικους της ελλαδας!!!!!!!!!!!!!

    5. Πλαστικες σφαιρες και γ@μηστε τους τα μπρεκια!

      Υ.Γ. Ο κυριος που μιλαει τι ψηφισε;
      Τι θα ψηφισει στις επομενες εκλογες;

    6. Εσεις οι ιδιοι πρωτα προδοσατε το νησι σας και τον εαυτο σας τον ιδιο ….

    7. ρε μυτιληνιοι, γιατι δεν ειστε εξυπνοι? μια μονο κινηση χρειαζεται..καντε επισημη προταση στον κασιδιαρη να ερθει στο νησι σας να μιλησει και να βοηθησει…ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

      1. Δεν κατάλαβες, οι μισοί Λέσβιοι είναι αναρχοάπλυτοι.
        Στις εκλογές θα δεις, σκούζουν για τον κώλο τους αλλά τους αρέσει.
        Βέβαια υπάρχουν και οι πατριώτες, αλλά είναι λίγοι. Και έχουν και την πακιστανική αστυνομία εναντίον Ελλήνων.

    8. Ψαραδελλη μπραβο ρε, συνεχιστε να τους αγαπατε, να τους λυπαστε ρε…μη παραπονιεστε ομως…
      Μια φορα να πειτε για απελασεις ,δεν ακουσα.
      Καταλαβαινω το χαλι σας και συγκρατω τα μπινελικια

    9. Ήθελαν και Νόμπελ ανθρωπισμου. Πάρτε και σφαλιάρες τώρα.
      Τον εισβολεα όταν πατήσει πόδι στη χώρα σου τον σφαζεις δεν του φτιάχνεις σάντουιτς.
      Ανθρωπισμο,πολυπολιτισμο και θολοκουλτουρα θέλατε. Κολατσιστε σφαλιαροπιτες τώρα κορόιδα.

    10. Αν δεν ξεσηκωθείτε και οργανωθείτε (και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε) είστε χαμένοι!Επιτέλους κότες Μυτιληνιοί ξεσηκωθείτε, ΚΑι κάντε το τώρα.
      Ξεκινήστε απο τις ΜΚΟ

    11. Αγαπητέ κύριε Ψαραδέλη. Δεν άκουσα μέχρι τέλους την συνέντευξη σας. Μιλήσατε με ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Είπατε ότι η Μυτιλήνη είναι προδομένη. Κάνατε λάθος. Η Μυτιλήνη ήθελε λίγο πολύ και τα έπαθε, το βραβείο Νόμπελ το υποσχόμενο αιωρείται. Η πραγματικά προδομένη ελληνική περιοχή κύριε Ψαραδέλη είναι η Μακεδονία, και αυτό με βούλα ελληνικής κυβέρνησης (λέμε τώρα).

    12. φιλε μου οντως δεν νοιαζεται κανεις για δαυτους γιατι πολυ απλα την μιζα τους για καθε κεφαλι την πηρανε οταν ηρθαν στο νησι σας απο εκει και περα χεστηκαν για εσας πρωτα και μετα για αυτους δεν ηθελαν καμια συμπονοια ολοι αυτοι εγω τους εζησα 7 χρονια ειναι σαν την γατα την χαιδευεις παιζεις μαζι της αλλα θα ερθει η στιγμη που θα σε γρατζουνισει δυστηχως εχουν σχεδιο της κωλοφατσας του εβραιοπροδοτη σωρος αυτος προδιδε τους δικους του (εβραιους) στους γερμανους εμας θα λυπηθει? ετσι γινονται τα λεφτα

    13. Κούλη πες αλεύρι:”Αλεύρι”
      Το 5% σε γυρεύει
      Αν πάρει παραπάνω από 5% είμαστε άξιοι της μοίρας μας και καλά θα μας ξανακάνει.

      1. Δεν ειναι Χ.Α . Τα μπερδευεις. Μαλλον εισαι πιτσιρικας και δεν γνωριζεις. Αν ηξερες τι ριζες εχουν τα μεγαλα κομματα… ΝΔ 5%? Χαχα Α ρε θυμιατο.. Μεχρι και ο Συριζα ειναι πανω απο 20% μετα απ ολα αυτα..

        1. Εγώ είπα :αν .Και επειδή έχουν ρίζες;Και το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ;πόσο έφτασε;Μετά από αυτά που κάνει νομίζεις ότι του αξίζει πάνω από 5% ;

    14. ρε ανθρωπε εσεις τους δεχτηκατε με αγγαλιες απο την αρχη τωρα τι φωναζετε ειναι αργα πια το νομπελ το πηρατε?????????????????????????

      1. Καλά υπάρχουν μερικοί που έχουν την άποψη αυτή σαν την δική σου, που χωρίς δεύτερη σκέψη καταδικάζετε και χλευάζετε τους κατοίκους αυτών των πραγματικά μαρτυρικών νησιών που έχουν αφεθεί στην χειρότερή τους μοίρα, λές και εκεί δεν είναι Ελλάδα, τί φιλότουρκους τους είπαν, τί φιλολαθραίους, επειδή ίσως κάποιοι από αυτούς αρχικά εξαπατήθηκαν από τους πολιτικούς, και δεν μπόρεσαν να δουν και να μαντέψουν την συνέχεια, πόσο φρικτή θα ήταν, και επειδή οι ΜΚΟ έπαιξαν επίσης τον πιό αρνητικό ρόλο(μαζί με τους πολιτικούς, κυβερνητικούς και μή που όλοι αυτοί ήσαν οι βασικοί υπεύθυνοι και αυτοί ήξεραν και είχαν εξαρχής…λερωμένη τη φωλιά τους). Συμπαράσταση λοιπόν χρειάζονται οι συνΕλληνες αυτοί και όχι κατηγορίες και χλευασμούς, γιατί στο κάτω κάτω σιγά σιγά όλη η Ελλάδα δοκιμάζεται από την εξαναγκαστική λαθρομετανάστευση, που προωθούν κάποιοι για σκοτεινούς σκοπούς!!!!!!!

        1. Καλά δεν είπαν και ψέματα πλούτισαν τα ζώα από τους λα…κους και πούλησαν πατρίδα και όλα και τώρα που τους μπήκε το αγγούρι σκουζουν καλά να πάθουν ασαλιωτο Νόμπελ δεν ήθελαν

    15. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ ΜΑΣΟΝΟΣ

    16. Συλλαμβανουν ελληνες στην λεσβο. Για ψαξτε το.

    Comments are closed.