“ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΩΡΗ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΤΗ SEARCH TEAM” – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ, ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΕΝΗ “ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ” ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

    Κοινοποίηση:
    violog_252863_161251_type13262

    Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση αστυνομικού ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

    Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε εξαφανιστεί η 60χρονη, που τελικά βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων, στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή άλλων φορέων και εθελοντών για τον εντοπισμό της, στην ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου.

    Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην επιχείρηση έγραψε στο facebook: «Δυνατή search team…Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε». Όπως ήταν λογικό, όταν εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης, η ανάρτησή του προκάλεσε αρνητικά σχόλια από χρήστες, καθώς την ώρα που ο αστυνομικός έγραφε τα παραπάνω η άτυχη βιολόγος ήταν ήδη νεκρή.

    Ο αστυνομικός υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Δεν το εννοούσα, δεν το έγραψα έτσι όπως εμφανίζεται στην ανάρτησή μου. Αγωνιούσαμε να βρούμε τη γυναίκα. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις μου» .

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινητική δωρεά από την οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πολακισμοί. Εβαλε τον παραπληγικό στη βουλή. Αν είναι δυνατόν.

    2. ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ. ΒΔΕΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    3. Σιγα ρε Ελληναρες όλοι,εντάξει και τι έγινε έγραψε μία μαλακια και λοιπόν…Εσείς δεν γράφετε,σας έπιασε η συμπόνια τώρα.Ασχολείστε με μαλακιες…

    4. Οι λεβέντες παραγγέλνουν πράγματα και δεν τα παραλαμβάνουν,χθες σε σημείο της αθήνας είχαμε μπλοκάρει μισή ώρα καθώς το λεωφορείο δε μπορούσε να στρίψει και τι να δώ τζιπ με αυτοκόλλητο τσι κρήτη πίσω.
      Γραικύλοι βρωμεροί ψηφοφόροι απάτριδες

    5. Δυστυχως υπαρχουν και μαλακες στην αστυνομια ! Αφου απο ανεκαθεν οι απαιδευτοι , κι αμορφωτοι γινοταν αστυνομικοι…..

    6. Οι Κρητικοί είτε είναι πολύ καλά παιδιά είτε πολύ μεγάλοι μ@λάκες και δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι μεγάλοι μ@λάκες!

    7. ΦΈΡΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ, ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΛΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ

    8. Έχουμε ξεφύγει τελείως…

      Τι δουλειά έχει αστυνομικός να κάνει αναρτήσεις για υπηρεσιακά θέματα;;; Αν δεν πέσει βαρύτατη καμπάνα, χαιρέτα μου την (όποια) πειθαρχία.

      1. ΛΟΥΛΟΥΓΚΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ.

    9. Εντάξει και σείς όλοι οι…τέλειοι που έχετε βάλει στο μάτι τους κρητικούς και τους πυροβολείτε, λες και σε άλλες περιοχές της χώρας δεν υπάρχουν ανάλογοι χαρακτήρες και περίεργοι τύποι, ή αμόρφωτοι-ακοινώνητοι, ή και με χειρότερα ακόμη κουσούργια, και επίσης τους χαρακτηρίζετε…τουρκόσπορους, λες και η υπόλοιπη Ελλάδα δεν ήταν υποταγμένη στους τούρκους 400 ολόκληρα χρόνια!!! Βλέπουμε και τους πρωτευουσιάνους πόσο …προικισμένοι είναι, εξάλλου όλη η ανθρωπότητα τώρα πιά είναι αλλοιωμένη και υποταγμένη σε νέα άχρηστα και επικίνδυνα ήθη και έξεις βαδίζοντας σε επικίνδυνα μονοπάτια!!

      1. ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ… ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ.. ΑΣΕ ΡΕ.. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΝΗΣΙ ΣΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

    10. παιδια το εγκλημα και αυτό στην κρητη είναι κρυφό μυστικό ότι το διαλεύκανε η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης , οπως και την υποθεση Λεμπιδακη αλλά δεν τολμουν να το παραδεχτουν μην χασουν τους ποντους απο την δημοσίευση . το ωραιο ειναι ότι δεν ξερουν ποιοι ειναι απλα τους υποψιάζονται , ισως makelio θα πρεπει να κανεις καποια αναφορα στη δραση αυτης της ομαδας , θα εχουν πολύ πλάκα οι αντιδρασεις , θα ταραξεις τα νερα

    11. Αμορφωσια! Αξεστος, αγροικος κ απαιδευτος! Κριμα για την ….και καλα “Δυνατη search team”!….

    12. ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΗΣ. ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΟΦΑΡΑ

    Comments are closed.