ΠΟΥΤ@ΝΑ ΜΕΡΚΕΛ. ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ…

    Κοινοποίηση:
    IOS MERKEL

    «Μη-αλληλέγγυα, μικρόψυχη και δειλή» χαρακτηρίζει την άρνηση της γερμανικής κυβέρνησης στο αίτημα για έκδοση ευρωομολόγων προκειμένου να ξεπεραστούν οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

    Στο κεντρικό άρθρο της σημερινής του έκδοσης, το περιοδικό υπενθυμίζει την δήλωση της Καγκελαρίου ‘Αγγελα Μέρκελ το 2012, κατά την διάρκεια της ευρω-κρίσης: «Όσο ζω, ευρωομόλογα δεν θα υπάρξουν» και επισημαίνει ότι κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. πολλοί από τους ηγέτες κρατών – μελών εισέπραξαν νέα απόρριψη της Καγκελαρίου στο αίτημά τους για έκδοση ευρωομολόγων. Ο δε υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ, είχε προηγουμένως κάνει λόγο για «συζήτηση – φάντασμα».

    «Είτε η ηγεσία της Γερμανίας δεν αντιλαμβάνεται αυτό που απορρίπτει τόσο επιπόλαια είτε επιλέγει να μην το αντιληφθεί, από φόβο ότι η λαϊκιστική δεξιά Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί για την δική της προπαγάνδα την βοήθεια προς τους ευρωπαίους γείτονες. Ήταν άλλωστε η αντιπαράθεση για την βοήθεια προς την Ελλάδα που οδήγησε στην ίδρυση της ΑfD το 2013», υπενθυμίζει το έγκυρο γερμανικό περιοδικό.

    Η κυβέρνηση της κυρίας Μέρκελ, συνεχίζει ο αρθρογράφος, αντί να εξηγήσει με ειλικρίνεια ότι σε μια τέτοια κρίση δεν υπάρχει εναλλακτική από τα ευρωομόλογα, υπονοεί ότι υπάρχει κάτι «σάπιο» σε αυτά ομόλογα. Ότι στο τέλος θα κληθούν να τα πληρώσουν οι σκληρά εργαζόμενοι Γερμανοί, επειδή οι Ιταλοί υποτίθεται ότι δεν ήταν ποτέ καλοί στην διαχείριση χρήματος. «Η Καγκελάριος έχει καταφύγει σε αυτή τη ρητορική τόσες φορές που οποιαδήποτε παραχώρηση προς τους Ιταλούς και τους Ισπανούς θα έμοιαζε με ήττα. Δεν έπρεπε να το αφήσει να φτάσει τόσο μακριά – αν όχι για άλλο λόγο, έστω από συμπόνοια και αλληλεγγύη», γράφει το περιοδικό, αναφερόμενο στην ανθρωπιστική τραγωδία που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην Ιταλία και στην Ισπανία. «Και για αυτό ευθύνονται και τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν από τις Βρυξέλλες και όχι το γεγονός ότι ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους», τονίζει ο αρθρογράφος.

    Ούτε όμως η ηγεσία της Ε.Ε. ξεφεύγει από την κριτική του Spiegel: «Η Ε.Ε. βρίσκεται τώρα σε υπαρξιακή κρίση. Το να ενεργεί σαν φύλακας της δημοσιονομικής αρετής σε μια τέτοια κατάσταση είναι μικροπρεπές και κακό. Ίσως θα έπρεπε για μια στιγμή να θυμηθούμε ποιος βοήθησε να εξοφληθεί η ανοικοδόμηση της Γερμανίας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», γράφει χαρακτηριστικά και εξηγεί ότι τα ευρωομόλογα είναι κοινά ομόλογα που εκδίδονται από όλα τα μέλη της Ευρωζώνης «και δεν ισοδυναμούν με μια ένωση μεταφοράς χρέους, αλλά το πλεονέκτημά τους είναι ότι θεωρούνται ασφαλής επένδυση, καθώς συμμετέχουν σε αυτά και χώρες όπως η Γερμανία, με υψηλή φερεγγυότητα, οι οποίες αναλαμβάνουν και τις υποχρεώσεις των μικρότερων. Αυτό θα καταστήσει τον δανεισμό για την Γερμανία «λίγο πιο ακριβό», αλλά αισθητά φθηνότερο για την Ιταλία, υπογραμμίζεται.

    Ο γερμανός αρθρογράφος προειδοποιεί ακόμη αν η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία πιεστούν να διαθέσουν πακέτα ενίσχυσης της οικονομίας τους, όπως αυτό που ανακοίνωσε ήδη η γερμανική κυβέρνηση, «τότε αντί για δισεκατομμύρια θα χρειαστούν τρισεκατομμύρια». «Και αν οι Ευρωπαίοι δεν δώσουν αμέσως το μήνυμα ότι συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν την κρίση, τότε θα κάνουν πάρτι οι λαϊκιστές, οι εχθροί της Ε.Ε. και τα φαντς στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Όπως όταν η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της αβύσσου, πόνταραν στην κατάρρευση ολόκληρης της Ευρωζώνης. Και αυτή τη φορά θα κερδίσουν», εκτιμά ο αρθρογάφος και προσθέτει ότι η Ιταλία και η Ισπανία είναι πολύ μεγάλες για να διασωθούν από τα υπάρχοντα εργαλεία, όπως ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας με τα 410 δισεκατομμύριά του. Η γερμανική κυβέρνηση, συνεχίζει, έχει δηλώσει ότι θέλει να χαλαρώσει τους κανόνες και δείχνει προς την ΕΚΤ, λέγοντας ότι θα μπορούσε να αγοράσει τα ομόλογα που δεν θα έχουν ζήτηση. «Οι πολιτικοί της Ευρωζώνης εκμεταλλεύτηκαν την ΕΚΤ ως την τελευταία γραμμή άμυνας πριν από οκτώ χρόνια, επειδή ήταν πολύ δειλοί για να λύσουν μόνοι τα προβλήματά τους.

    Τελικά όμως όλες αυτές οι προτάσεις ουσιαστικά αποτελούν μια τεράστια ανάληψη ευθύνης, ακόμη και αν δεν λέγονται ευρωομόλογα», επισημαίνει το περιοδικό και τονίζει ότι θα ήταν πιο έντιμο και αποτελεσματικό να συμφωνήσουν με την πρόσφατη γαλλική πρόταση, η οποία αρέσει ακόμη και σε επιφυλακτικούς προς τα ευρωομόλογα, τα «κορονο-ομόλογα», με περιορισμένη διάρκεια και διασύνδεση με τους σκοπούς υπέρβασης της πανδημίας. «Θα έστελναν έτσι ένα ισχυρό μήνυμα στις αγορές, καθώς και στους πολίτες της Ευρώπης, θα αποδείκνυαν ότι δεν έχουν εγκαταλείψει ο ένας τον άλλον σε μια στιγμή μεγάλης ανάγκης και ότι η Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από μια συμμαχία εγωμανών και κάτι περισσότερο από μια απλώς καλολαδωμένη αλλά ψυχρή ενιαία αγορά η οποία διαθέτει (ακόμη) ένα κοινό νόμισμα. Και επιπλέον, τα κορονο-ομόλογα θα αποτελούσαν και μια θωρακισμένη επένδυση η οποία τελικά θα έφερνε και πάλι επιτόκια – απλώς όχι για τα φαντς», καταλήγει το άρθρο, που έρχεται να προστεθεί σε μια έντονη αντιπαράθεση που εξελίσσεται πλέον και στο εσωτερικό της Γερμανίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. τα λεει αυτα γιατι σε καθε χωρα εχει τοποθετημαινους τους ανθρωπους της ηγετες Γερμανοεβραικα δουλικα που καθονται σουζα στις διαταγες της…………………

    2. Οι έλληνες πολιτικοί κατάλαβαν ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ μετά το δημοψήφισμα του ’15, και ότι οι έλληνες είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε θυσία. Αυτό τρόμαξε πολυ το πολιτικό σύστημα και ο Τσίπρας όταν κατάλαβε το λάθος του έκανε αναστροφή κακείν κακώς. Μέχρι σήμερα τίποτα δεν άλλαξε ο λαός εξακολουθεί να θέλει αποχώρηση απο ΕΕ,που είναι και η μόνη λύση, αλλά ποιά ηγεσία θα την κάνει η Γερμανοδουλη ΝΔ ή οι YESMEN του συνταγματικού τόξου μη εξαιρουμένου του ΚΚΕ. Χρειάζεται λοιπόν ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΩΤΑ

    3. Και ευρωομολογο να παρουμε που θα προστεθει στο χρεος εχετε καμια αμφιβολια οτι θα το ξεκοκαλισουν εδω οι επιτηδειοι…
      Θυμαστε ποσα δανεια πηραμε οταν κυβερνουσε ο Παραλιας της Ραφηνας που εξαφανιστηκαν και πηγε το το ελειμμα 15% και αυτη την στιγμη αυτος εισπρατει βουλευτικη αποζημιωση.
      Εμπιστευεστε μια κυβερνηση να εισπραξει το Ευρωομολογο οταν εδωσε δεκαδες εκατομμυρια ευρω σε καναλαρχες και κλινικαρχες και δεν ειχε καποιος αντιπροσωπος της το φιλοτιμο να μας εξηγησει γιατι το κανανε. Προφανως για να εχει τα καναλια με το μερος της και για προπαγανδα και να εχει καναντζα κρεβατια για παρτη τους;;;;;;
      Και το σχεδιο Μαρσαλ να εισπραξουνε αυτοι στην Ελβετια θα παει και σε παραγγελιες καραβιων.
      400 δισ. χρωσταμε λογω ΝΔ + ΠΑΣΟΚ εδωσε κανενας τους λογαρισμο που πηγανε.

    4. Ρε μ@υνοπανα Γερμαναράδες, πόσα λεφτά σας έδωσαν ολοι οι λαοί της ευρωπης μετά τον δεύτερο παγκόσμιο που εσείς κάνατε? Γιατί η Ελλάδα η Ιταλία η Αγγλία ή Ισπανία να σας δώσουν λεφτά πάρα τους εκατομμύρια νεκρούς που αφήσατε πίσω σας για να φτιάξετε κράτος, π@λιομ@υναρες. Και τώρα αυτά ξεχάστηκαν και το παίζετε όπως το 40 πάλι άρια φυλή? Επιστρέψτε τα λεφτά που σας έδωσαν οι Ευρωπαίοι το 46 πίσω εντοκως, πληρώστε για όλες τις καταστροφές που κάνατε. Δολοφόνοι Γερμαναράδες η οργή εναντίον σας μεγάλη. Να δημιουργηθεί μια πανευρωπαϊκή καμπάνια σε συνεργασία με όλους τους λαούς για πανευρωπαϊκό γενικό μποϋκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Στέφανε ανέβασε όπως έκανες και με τους Τούρκους κωδικούς γερμανικών προϊόντων και διακινηστετα σε όλη την Ευρώπη μέσω διαδικτύου. Όπως τους γ@μησανε το 40 έτσι θα τους γ@μησουν και σήμερα οι λαοί.

    5. Έξω από αυτή τη Γερμανική Ένωση, διαγραφή του ληστρικού χρέους και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, διαφορετικά δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλαγή πολιτικής και για καλύτερες μέρες, εκτός αν θέλουμε να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.

    6. ΡΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ;

    7. Από την εποχή των μνημονίων μας έχει δημιουργηθεί μια αποστροφή για το κτηνώδες μοντέλο διαχείρισης των οικονομιών της ΕΕ από την Γερμανική ηγεσία.Το πρόβλημά μας είναι ΠΑΝΤΑ ότι δεν έχουμε ντόπια παραγωγή (γιατί δεν αφήνει το ΠΑΜΕ δλδ το ΚΚΕ με το δίκιο του εργατη).Έτσι αναγκαστικά θα ζούμε με ΔΑΝΕΙΚΆ.

    8. Ο/Η Τσακιστείτε και ελάτε πίσω ρε Έλληνες να φύγουν οι ξένοι .... λέει:

      Να το θυμηθείτε από κορονοϊό θα ψοφήσει η σκροφα !!!

    9. Το μόνο καλό που θα φέρει ο κορονοιός μετά το τέλος της περιπέτειας αυτής, θα είναι και το τέλος της παγκοσμιοποίησης και κυρίως αυτού του αισχρού μορφώματος της ΕΕ. Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία θεωρώ πως αμέσως μετά θα αποχωρήσουν από το 4 Ράιχ της Μέρκελ και θα επέλθει και ο ξαφνικός θάνατος της ΕΕ. Να μείνει μόνη της η πουτάνα η Μέρκελ να φάει τα λεφτά και τα λυσσακά της.

      1. Oxi μονο δεν θα φερει το τελος της παγκοσμιοποιησης αλλα ειναι η αρχη των γεγονοτων που θα φερουν την παγκοσμια κυβερνηση στα μεσα αυτης τησ δεκαετιας.Η ημερομηνια ειναι δημοσιευμενη απο τα τελη της δεκαετις του 70 περιπου(ακομα και η ωρα της ανακοινωσης-.Δεν αλλαζει τιποτα θα γινει οπως ειναι σην Αποκαλυψη .Ο ερχομος του Ιησου Χριστου θα σημανει και το τελος τους

        1. ποσοι ειστε εσεις οι πορωμενοι θρησκοληπτοι που τα λετε αυτά? oυτε το 0,5% του πλανητη

    10. Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε . ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ !!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΡΟΟΜΟΛΟΓΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ . ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ……ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΗ Ε.Ε.!!!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΙ !!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΕ 7 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ 20 % ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ……ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ !!!!!!!

    11. Ο Έλληνας πρέπει να μάθει και να κυβερνά,και να κυβερνιέται.Οι αντιπρόσωποι μας,τόσο στο αθηναϊκό,όσο και στο ευρωπαϊκό χοιροστάσιο έχουν εισέλθει από ψήφο Λαού!Κάτι δεν πρέπει να αλλάξει; Και κάτι άλλο:Μάθετε ότι οί Γερμανοί είναι ευγενέστατοι,αλλά όταν νομίζουν ότι πρέπει να το κάνουν,τότε σκοτώνουν χωρίς ΟΊΚΤΟ!!!!!!!

    12. Ποιος σας ειπε οτι η γρια κανει κουμαντο.Σε αυτη τη κριση δεν μπορει να δωσει ουτε στο κρατος της στηριξη και θα ακουσετε συντομα ποσσες μικροεπιχειρησες θα βαρεσουν κανονι,μαλιστα ενας αναλυτης γραφει 2 με3 εκατομυρια περιμενουν να κλεισουν .Οι support banks κανουν πισω σε αυτη τη κριση και δεν στηριζουν κανενα μηχανισμο.Επαιξαν πολυ καλα το χρηματιστηριο γεναρη φλεβαρη μαζεψαν το χρημα και το μαρτη ειπαν τελος, με βοηθο τον κορονοιο.
      Οποτε η ΕΕ αυτη τη στιγμη ειναι σαν ρουλετα χωρις γκρουπιερη και μπιλια.Κανενας δε κανει τη κινηση για πρασινο φως κορονοδανειων γιατι και το ευρομολογο δανεικα ειναι.
      Θα ερθει η ωρα που θε ξεπουλανε τα παντα για ρευστο,ουτε ο χρυσος δεν θα εχει αξια.

    13. Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς Ευρώομόλογα για τον Covid-19 = καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί και να πορευτεί ο καθένας μόνος του !

    14. Ειναι μοναδικη ευκαιρια διαλυσης της αισχρης ευρ.ενωσης και απεγκλωβισμου των ευρ.λαων απο την οικον.δικτατορια της γερμανιας.Αλλη τετοια ευκαιρια δυσκολα θα υπαρξει.Αυτο θα γινοταν αρκει να μην υπηρχαν κυβερνησεις δοτες των γερμανων τυπου Ν.δ.και συριζα.

    15. Η φράου Μέρκελ προτείνει στήν Ισπανία νά ζητήσει οικονομική βούθεια από τόν γερμανικό
      “Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητος”.Διευθυντής είναι ο διαβόητος καί πασίγνωστος στήν Ελ-
      λάδα Κλάους Ρέγκλινγκ ένας από τούς πολλούς “σωτήρες”τής Μέρκελ.Δηλαδή ένα βαρύ μνημό-
      νιο πού θά βουλίάξει οριστικά τήν Ισπανία.Αυτή η κυράτσα δέν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.Είναι λίαν
      επικίνδυνη.
      Γιάννης Λάκων

    16. Η εε ήταν μια υπέροχη ιδέα όπως την φαντάστηκα μεγάλοι ηγέτες. Όμως στην πορεία βρήκαν ανοιχτή πόρτα και μπήκαν, σύστημα σορος κοινωνία πολιτών και άρχισαν οι μ@λακιες. Και νά ξεπεραστεί η οικονομική κρίση ρίχνοντας όλα τα λεφτά της εε στις χώρες, θα φορτωθούν με δάνεια όλες οι χώρες. Άρα του χρόνου με ποιανού λεφτά θα γίνει ο ετήσιος προϋπολογισμός της εε αφού δεν θα μπορούν οι χώρες ούτε τα δάνεια να πληρώσουν? Τελειωμένη υπόθεση, καλύτερα να την τελειώσουν τώρα. Ένωση μοντέλο, την έκαναν μπ@υρδελο!

    17. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ……ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 350ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΟΔΩΝ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ…ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ….
      ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ
      ΑΛΗΤΕΣ

    18. κατσε μωρη πανω στα λευφτα σου να γεννησουν!!και να δουμε ποιος θα αγωραζει γερμανικα αυτοκηνιτα και προιοντα!!ευρωπη του κολου!!τουρκοφιλη!!!

    19. Προσωπικά και μετά τη στάση της Μέρκελ, κάνω αυτό που μπορώ, με τις πολύ μικρές μου δυνάμεις : μποϋκοτάζ. Αρχής γενομένης από το λιντλ, το οποίο έχω 3 βδομάδες να επισκεφθώ. Μετά ακολούθησαν τα μίντια μαρκτ. Από αλλού που ψωνίζω, ελέγχω και αποφεύγω τις γερμανικές μάρκες. Αυτό μπορώ να κάνω. Αν αυτό γίνει επί 1.000 ή επί 10.000 ή 100.000 καταναλωτές ή καί όλους, ε τότε θα την τσούξει την κυρία εκεί που την πονάει : στο χρήμα.

    20. θέλεις την άποψη μας ? παρ την
      πολύ καλά κάνει , δεν φταίει αυτη εαν εμείς ήμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ την δεκαετία του 80 οταν το χρήμα έρεε, εμείς αντί να δημιουργησουμε κράτος φτιάξαμε ενα κωλοχανείο , διαλύσαμε οτι λεγόταν παραγωγή και ολοι θέλαμε το δημόσιο , αραλίκι , τεμπελιά και λεφτά , τώρα η Μερκελ μας πηδάει χωρίς λιπαντική ουσία , καλά κάνει τα θέλαμε και τα πάθαμε. εμεις ψηφίζουμε και διαλέγουμε τους καλύτερους
      έπειτα ήρθαν κατι αλλοι τυποι που κυβέρνησαν ΑΛΛΑ ο συνδικαλισμος ήταν η εξουσία , και να ήθελαν δεν μπορούσαν να αλλάξουν τίποτα ΔΙΟΤΙ δεν ήθελε ο ΛΑΟΣ
      πιστεύω να δημοσιεύσεις το σχόλιο μου

    21. Αυτοί αρνούνται να βοηθήσουν, εμεις ομως δεχτήκαμε να τους ..εξυπηρετήσουμε.. υπογράφοντας να δεχόμαστε ολους τους λαθρο και απο την Λιβυη τωρα. Ντου απο παντου, με την άδεια μας. Με ποιο δικαιωμα υπέγραψε κατι τετοιο ο Κουλης;;;; Εμας μας ρώτησε το παρταλι;;;; Εεεεεε;;;;;; Γέμισε την ενδοχώρα με λαθρο, μας ρώτησε;;;
      Οταν ολο αυτο με τον ιο τελειωσει, πρεπει να τους περάσουμε απο ειδικό δικαστήριο, για εκμετάλλευση του φόβου μας. Μας έκλεισαν στα σπιτια μας κι αυτοι κανουν οτι θελουν εις βαρος μας.

    22. O τίτλος του makeleio τα λέει όλα . Θα μπορούσα μόνο να προσθέσω το καρά: Καράπουτάν@

    23. Η Γερμανία προτείνει χαμηλοτοκα δάνεια σε υπερχρεωμενες χώρες. Αυτό σημαίνει την πλήρη κατάρρευση των χωρών που θα συμφωνήσουν. Αφού τώρα δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους, πως θα πληρώσουν επιπλέον δάνεια? Καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.

    24. Μια υπαλληλος ειναι οσο και οι αλλοι συναδελφοι της διορισμενη απο την φυλη των Σταυρωτων.Αυτο που κανουν τωρα ειναι να βαζουν τον ενα Ευρωπαικο εθνος εναντιον του αλλου για ειμαστε διοιρημενοι ετσι ωστε να πετυχουν τα σχεδια τους για επικοισμο και μπασταρδοποιηση απο Απογονους των εκπτωτων Αγγελων

      1. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΆΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:
        ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ Α ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ?
        ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ?
        ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ?
        ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΈ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG ΟΥΣΤ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ…………..

    Comments are closed.