ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΜΑΣ; ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ! 3.421 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 83 ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΒΙΝΤ

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.421, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 355.445 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.
    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 46 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.214 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 83, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 10.847 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 754 (63.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 82.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.153 ασθενείς.

    Οι εισαγωγές  νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 370 (ημερήσια μεταβολή +0.27%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 395 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο γουρλομάτης καί τά τσιράκια του οί κομπογιαννίτες ψεύδονται ασύστολα.Τά νούμερα είναι ψεύτικα.
      Σύγκριση.Η Γερμανία μέ 83 εκατομμύρια κατοίκους δήλωσε σήμερα 18.485 χιλιάδες κρούσματα καί
      284 νεκρους.Η Ελλάδα μέ 10,5 εκατομμύρια κατοίκους δηλώνει 3.421 χιλιάδες κρούσματα καί 83 νεκρούς.Δέν είναι ανάγκη νά ξέρεις στατιστική γιά νά καταλάβεις ότι αυτά τά νούμερα δέν ανταποκρίνονται στήν πραγματικότητα.Είναι απολύτως πλαστά.
      Γιάννης Λάκων

    2. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΞΑΘΛΗΩΣΗΣ.

    3. Μπόλι και μπόλι, βρε μανία με αυτό το μπόλι… Εγώ το έκανα το μπόλι και έγινε το πουλί μου 23 εκατοστά πάντως και δεν πέφτει με τίποτα. Τέλειο το μπόλι.

    4. Οσοι κανουν την δευτερη δοση περιμενετε υπαρχει και τριτη δοση σε τεσσερις με πεντε μηνες μηνες για να ξανα υπενθυμισουμε στον οργανισμο μας οτι υπαρχει κορωνα.

    5. Παραμύθια φούρναρη.
      Λοιπόν, αυτή την κακομοιριά και τη μιζέρια, να μας πρήζουνε στη μπούρδα, να μας λένε αποδεδειγμένα ψέματα και να μας ταλαιπωρούν, να μας εμβολιάζουν για να μας ξεκάνουν και στο τέλος να χάνουμε ότι μας κάνει ανθρώπους, δεν το καταλαβαίνω.
      ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
      Ξυπνάτε ρε, μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί!
      Δε θέλει ούτε ευγένειες, ούτε συμβιβασμούς και συζητήσεις. Πρέπει να στήσουμε κρεμάλες και να τους κάνουμε παγκόσμιο παράδειγμα πριν μας ξεκάνουν!
      ΤΩΡΑ!
      Αύριο είναι αργά!

    6. Μα κάποτε λέγανε ότι αν δεν πέσεις κάτω από χίλια κρούσματα δεν θα μπορείς να ανοίξεις τους διάφορους κλάδους αλλά τώρα με πόσες χιλιάδες ανοίγουν όλα.Προφανώς συμφωνώ στο άνοιγμα καιρό τώρα των διαφόρων δραστηριοτήτων μιας και τα νούμερα είναι η απάτη τους με την αναξιοπιστία των τέστ.Ας ξυπνήσουνε μερικοί..

    7. κάθαρμα μιζοτάκη, παραιτήσου ή έστω αυτοκτόνα, πριν τους σκοτώσεις όλους

    8. εδω χριαζετε αφύπνιση και μαγκια να αμυνθούμε στην παραμιθα τους

    9. Κλείνουμε στους 100 διασωληνωμένους,ανοίγουμε στους 800 διασωληνωμένους. Τι δεν καταλαβαίνετε;

      1. Καλα αυτοι οι ψευτες δεν ητανε που λεγανε για εκατομβη νεκρων με 50 νεκρους τη μερα; τωρα πως τα ανοιξαν ολα με 80 νεκρους τη μερα; απο το πολυ ψεμα ξεφτιλιστηκαν και δεν τους πιστευει κανενας. Ουτε βαφτιση δεν αφηνανε και τωρα ανοιγουν και και τις ξαπλωστρες στις παραλιες. Υποτιθεται τωρα με 80 νεκρους τη μερα. Φτου σας ρεζιληδες πολιτικοι και τσιρακια τους λοιμοξιολιγοι. Οσο για τα εμβολια, ας τα κανουν οι ιδιοι, αφου οι ιδιοι παιρνουν τις μιζες. Τους συστηνω το αστραζενεκα!

    Comments are closed.