ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ; ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

    Κοινοποίηση:
    kamera

    Είναι απίστευτο πως ο κόσμος τους εμπιστεύεται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

    Ενώ ο Πρόεδρος Μπάιντεν είχε στήσει ολόκληρο σκηνικό Λευκού Οίκου δήθεν για να εμβολιαστεί, ακόμα ΄να βίντεο αποδεικνύει πως οι πολιτικοί ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ όχι μόνο σε σχέση με τα εμβόλια αλλά με οτιδήποτε έχει σχέση με πολιτική!

    Συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, σε ένα πρόσφατο βίντεο της NASA στο YouTube σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος, προσέλαβε παιδιά-ηθοποιούς για να την συνοδεύσουν!
    Στην αρχή οι θεατές νόμιζαν ότι τα παιδιά με τα οποία συνομιλούσε ήταν κανονικά.

    Ωστόσο, σύμφωνα με την «Daily Mail», πρόκειται για ηθοποιούς επί πληρωμή που έκαναν οντισιόν στέλνοντας έναν μονόλογο και τρεις ερωτήσεις που θα έκαναν σε έναν παγκόσμιο ηγέτη.

    Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ:

    «Η αντιπρόεδρος βρέθηκε στο New Jersey, επισκεπτόμενη ένα κέντρο φροντίδας παιδιών και μετά σταμάτησε σ’ έναν φούρνο και είχε επίσης χρόνο να συμμετάσχει σε αυτό το μικρό βίντεο με αντικείμενο το διάστημα για παιδιά, το οποίο οι κριτικοί αποκαλούν εξευτελιστικό….»

    Στο βίντεο η Καμάλα Χάρις δήθεν συμβουλεύει τα παιδιά-ηθοποιούς.

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:

    el.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. “”ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ “”” αυτοι ειναι αριστοι για τους εντολοδοτες τους που δεν ειναι τα βδελυγματικα ελληνικα κατοικιδια του ελλαδισταν. ισως καποτε……….. να σας ξεδουλεψουν και να το ευχαριστηθειτε….. απελπισια….. αισχος….. και κουτοπονηρια….. ασχολειθητε με τα ρεαλιτις και αφηστε τους “ἑκλεγμενους” να δουλεψουν για εσας χωρις εσας, οπως τοσα χρονια τωρα. με τις υγιες σας….

    2. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ;
      ——————————————————————————————————————-
      ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ.
      ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠ ΑΥΤΟΥ.
      ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ.
      ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΤΩΧΕΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ. ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠ ΑΥΤΟΥ? ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.
      ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

    Comments are closed.