ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΕΡΔΟΣ – ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ – ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Πόσο ακόμα θα μας δουλεύει ο υποτακτικός στην Γερμανική Καγκελαρία Κυριάκος Μητσοτάκης;

    Η κοινωνία καταρρέει και αυτός κοιτάει το κέρδος και τα θέλω των αδίστακτων πολυεθνικών εταιρειών.

    Καταστρέφει την υγεία των πολιτών με τα σέλφ τέστ και αυτοαποθεώνεται ότι όλα πάνε καλά.

    Όλη η κοινωνία στα κάγκελα απειλεί να εκραγεί!

    Όμως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως αυτό ήταν «επιτυχημένο ξεκίνημα».
    Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 613 μαθητές και καθηγητές βρέθηκαν θετικοί (πρέπει να επιβεβαιωθεί με μοριακό), κάτι που σημαίνει πως αυτοί θα μείνουν «εκτός» σχολικών μονάδων για ένα χρονικό διάστημα.

    Ο πρωθυπουργός παράλληλα αποκάλυψε πως πολύ σύντομα, στο τέλος αυτής της εβδομάδας, το self test θα επεκταθεί και στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, στις μεταφορές, σε εργαζόμενους οι οποίοι μεταφέρουν φαγητό. Πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στα σχολεία, δηλαδή με την υποχρεωτική του διεξαγωγή μία ή δύο φορές την εβδομάδα.
    Τέλος υποστήριξε πως θα ακολουθήσει και μία νέα παραγγελία για προμήθεια self test.

    Iran reports electrical ‘incident’ at Natanz nuclear plant
    Ολόκληρη η τοποθέτηση του πρωθυπουργού:

    «Πριν ξεκινήσουμε την παρουσίαση, επιτρέψτε μου να κάνω μια σύντομη τοποθέτηση που αφορά το ζήτημα των self-test. Θεωρώ ότι το ξεκίνημα των self-test απεδείχθη ιδιαίτερα επιτυχημένο και πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές, πρώτα και πάνω απ’ όλα, στους εκπαιδευτικούς, στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν αυτή την τολμηρή πρωτοβουλία της πολιτείας.
    Έδειξαν ότι, όταν η κυβέρνηση εμπιστεύεται τον πολίτη, εκείνος ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εντοπίσαμε 613 μαθητές και καθηγητές -ως επί το πλείστον- ασυμπτωματικούς, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στο self-test. Έμειναν σήμερα στο σπίτι τους, δεν εξέθεσαν τους συμμαθητές τους και τους συναδέλφους τους σε κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

    Και αυτή είναι η μεγάλη χρησιμότητα αυτού του νέου εργαλείου ανίχνευσης του ιού το οποίο έχουμε πια στη διάθεσή μας και γι’ αυτό και το μέτρο αυτό θα επεκταθεί πολύ σύντομα, στο τέλος αυτής της εβδομάδος, στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, στις μεταφορές, σε εργαζόμενους οι οποίοι μεταφέρουν φαγητό. Και, επίσης, να επισημάνω και το γεγονός ότι στο δεύτερο διαγωνισμό για την προμήθεια 10 εκατομμυρίων επιπλέον self-test συμμετέχουν πολλές περισσότερες εταιρείες απ’ όσες συμμετείχαν στον πρώτο διαγωνισμό. Άρα, εκτιμώ ότι και το κόστος της σχετικής προμήθειας θα είναι χαμηλότερο.

    Και, πιστεύω, ότι τα στοιχεία αυτά δικαιώνουν την επιλογή μας να επαναλειτουργήσουν με προσοχή και το λιανεμπόριο και η εκπαίδευση. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με πολύ μεγάλη προσοχή και να αξιοποιήσουμε και αυτό το πρόσθετο εργαλείο, ώστε να μπορέσουμε να εντοπίζουμε περιπτώσεις συμπολιτών μας οι οποίοι είναι θετικοί στον ιό και τους οποίους δεν μπορούμε εκ των πραγμάτων πάντα να εντοπίζουμε μέσα από τα οργανωμένα τεστ που κάνει η πολιτεία, τα οποία -θέλω να επαναλάβω- και θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν ακόμα περισσότερο. Tα self-test δεν είναι υποκατάστατο για τα μοριακά τεστ και για τα rapid test τα οποία δρομολογεί οργανωμένα η πολιτεία. Eίναι ένα πρόσθετο εργαλείο το οποίο έχουμε στη διάθεση μας και το οποίο σε επίπεδο πληθυσμού μπορεί να μας δώσει ένα σημαντικό πρόσθετο όπλο για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Τα παραλετε,ο αντίχριστος έπαθε λάστιχο κ θαργησει καμμιά κατοσταρια ακόμη χρονια για αυτό κάντε ότι σας λέει ο Κούλης κ σκασμός.

    2. οσο επιτρέπουν τα προβατάκια αυτο θα ανακυκλώνετε οταν ο φοβος για κατι ψεύτικο υπάρχει οι επιτήδειοι θα στήνουν χορο σε αυτο

    3. Μονο για τα σελφ τεστ λενε. Δεν υπαρχει ουτε εγκληματικοτητα, ουτε λαθρομεταναστες, ουτε ανεργια, ουτε πεινα και κλειστες επιχειρησεις. τιποτα. Η εγνοια τους ειναι να κανουν τα σελφ τεστ οι μαθητες που αν ειναι αληθινα ειναι ελαχιστοι αυτοι που εχουν προσβληθει. Και αυτοι που κυβερνανε ειχαν κλειστα τα σχολεια 6 μηνες. Τι να τους πεις τετοια ζημια που προκαλεσαν οι νεοταξιτες της μπιλντεμπεργκ.

    4. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΟΜΑΡΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!!!! ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ. ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ!!!!!!!!

    5. το συστημα του αντιχριστου ειναι οι ισλαμοκουμουναζι(χ ξ ς)….ναζι=χ….ισλαμ=ξ…κουμουνισμος=ς….ναζισμος στην εφαρμογη των νομων…ισλαμισμος στην θρησκεια…κουμουνισμος στην οικονομια…οι πασοκονδουλοι συριζοκκκεχαφιεδες ειναι τα πιονια του σατανα και ετοιμαζουν οπως εκαναν παλιοτερα οι ναζι,οι κουμουνιστες και επι τουρκοκρατιας το νεο παιδομαζωμα…μη ξεχνατε οτι οι απογονοι της νδ-πασοκ ηταν δοσιλογοι και οι κουμουνιστες ηταν συνεργατες των ναζι(βλεπε συμφωνια καπεταν κιτσου με τα ες ες και τοσους κουμουνιστες πουταν πρακτορες των ναζι)….γιαυτο και εγινε ο εμφυλιος οταν οι πατριωτες ελληνες εδιωξαν τους ναζι…γτ νευριασαν τα αδελφια των ναζι,οι κουμουνιστες(τουρκοφιλοι παντα) που τους διωξαμε και προσπαθησαν δια της βιας να παρουν την εξουσια…τους εσφαξαν τοτε οι πατριωτες ελληνες και γιαυτο η επομενη επιθεση εγινε απο “μεσα”,απτο συστημα…και εχουν κανει 70 χρονια ισλαμοκουμουναζιστικη παιδοφιλελε πλυση εγκεφαλου…επισης μη ξεχναμε οτι οι κουμουνιστες(πασοκ-νδ-κκε-συριζα-ανταφακλανες-ανταρχιδια) ειναι παιδεραστες βρεφοφαγοι παιδοκτονοι σαν το πατερα τους το σατανα…μετα το εμβολιο θα ερθει η ψηφιακη διακυβερνηση των σαταναζιστων αριστερων δαιμονων…πηγαιντε στα καναλια “ministry revealed”, “interrupts 165” να δειτε τι ερχεται μεσα απτην Αγια Γραφη και απτον Λογο του Ιησου Χριστου!πλησιαζει κομητης/αστεροειδης και η αρπαγη της νυφης του Χριστου πριν ξεκινησει το ανοιγμα των 7 σφραγιδων(7 χρονια) και μετα των 7 σαλπιγγων(7 χρονια ακομα)…o ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θαρθει στην ΓΗ για 40 μερες μετα την αρπαγη!Αμην και η Χαρις του Κυριου Ιησους Χριστου να σας ελεει και να σας ευλογει!!τελευταιο πασχα φετος,μετα ξεκιναει η δοκιμασια!ετοιμασθειτε

    6. Το κακο ειναι, οτι δεν εχει συλληφθει ακομα, ο εγκληματιας

    7. Ποια οικονομία καλοί μου άνθρωποι ;
      Πάει η οικονομία για να μην πω σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ πάντως έρχεται νέα μνημονιάρα με πολλά γκάζια ξεκινήστε το γιαούρτι ….
      Όσο για την κυβέρνηση αυτή πραγματικά επί Σύριζα τους έβριζα αλλά αυτοί εδώ είναι σε άλλο επίπεδο το να ήταν απλώς ανίκανοι θα ήταν το λιγότερο αυτοί είναι επικίνδυνοι και ξέρουν καλά τι κάνουν …..
      ….σε αντίθεση με τον κόσμο που δεν έχει ιδέα φιλελεύθεροι είναι άλλωστε όλα για τους μεγαλοεπιχειρηματίες τα κάνουν και τους κολλητούς τους οι υπόλοιποι στην μαύρη μαυρίλα που τους έφαγε !

    8. ““ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ“““. Ξαφρισμα με κουταλα και ολα καλα…..

    9. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΓΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥΧΕΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΤΕΡΙΚΟΥ………..ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΡΕ ΤΥΡΡΑΝΙΣΚΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

    10. Θα φατε πολυ ξυλο απ’τον κοσμο καργιοληδες…κουφαλα γκουρλοματη γκαντεμοσαυρε…ερχεται η ωρα σου…

    11. Πουτανας γιε γκαντεμη γουρλοματη

    12. όσο θα δίνεται νομιμοποίηση στις κυβερνήσεις και θα κάνετε ό,τι σας λένε τόσο θα συνεχίζει ο εμπαιγμός, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, μην υποβάλλετε φορολογικές δηλώσεις φέτος και μέχρι να αποκατασταθεί νόμιμη κυβέρνηση….

    13. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙ@!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

    14. Εκβιαστές είναι,τι περιμένετε; Θέλει να επιβληθεί παντού. Και με τα τεστ και με τα εμβόλια και με τα πιστοποιητικά.

    15. Το παρμυθι τελος.Δεν παρελαβαν τα φαρμακεια σελφ τεστ αλλα ραπιντι τεστ. Ναι αυτα που αποστερωνονται σε οξειδιο του αθυλενιου, το οποιοειναι καρκινογονο! Σαςλεει κατι αυτο? Και καθομαστε ακομα και ακουμε τις μαλακιες του σατανα νεοταξιτη σκατοπρωθυπουργου? Τι θα γινει, θα βγουμε στους δρομους να σωσουμε τα
      παιδια μας, το μελλον της πατριδος μας, οσο ειναι ακομα καιρος?Γιατι ολα αυτα τα μετρα αφορουν ΜΟΝΟ τους
      Ελληνες?Αντε μαλακες φτανει, ωρα για αληθινη επανασταση!

    16. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;……. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ
      ΤΑ ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ/ΠΡΟΛΙΑΝΣΗ….. ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ……………….
      GAME OVER
      ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΤΕ ΑΚΟΜΑ…
      ΟΛΟΙ ΑΜΑΣΗΤΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ…… ΤΕΛΟΣ-ΚΥΡΙΟΙ.

    Comments are closed.