ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ “ΚΕΡΑΣΑΝ” ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ- ΚΑΤΙΝΑΣ ; ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ SKY EXPRESS

    Κοινοποίηση:
    Sakellaropoulou_Gavdos_FOTO-MAKELEIO

    H αξιότιμη ΠτΔ Κατίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε στη Γαύδο για τα Θεοφάνεια, λέγοντας ότι κάθε φορά που επισκέπτεται ένα ακριτικό νησί, νιώθει πως η καρδιά του ελληνισμού χτυπάει πιο δυνατά. Βέβαια έκρυψε το σημαντικότερο ότι με την έλευσή της και με τα καμώματα του υπεύθυνου ασφαλείας της, ταξίαρχου Σαραντόπουλου, διέσπειρε τον ντουνιά της Κρήτης με κορωνοϊό.

    Οι «μπλε» προπομποί του κορωνοϊού

    Όλα ξεκίνησαν απ’ την Αθήνα όταν ο ταξίαρχος Ιωάννης Σαραντόπουλος, έστησε το πλάνο του για την μετάβαση της προέδρου στο ακριτικό νησί. Και ο ταξίαρχος -άλλοτε αγαπημένος σωματοφύλακας της Ντόρας Μπακογιάννη- κινήθηκε τόσο απερίσκεπτα που έστειλε ως «προπομπούς» στην Κρήτη δυο αστυνομικούς-συνοδούς που είχαν έρθει όμως σε επαφή στην Αθήνα με επιβεβαιωμένο κρούσμα που δεν ήταν άλλο απ’ τον οδηγό της προέδρου που ήδη νοσούσε στην πρωτεύουσα.

    Τους έστειλε πακέτο ο ταξίαρχος

    Ο κ. Σαραντόπουλος έπρεπε να υποβάλει τους υφισταμένους του σε τεστ Covid-19 αλλά δεν το έπραξε και προτίμησε να τους στείλει αεροπορικώς στα Χανιά πριν την άφιξη της Σακελλαροπούλου και πιο συγκεκριμένα με πτήση της SKY express [10.30 πμ]. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν λίγο μετά την … μοναχική άφιξη τους και τότε υποχρεωτικά έκριναν σκόπιμο να αναφέρουν ότι είχαν έρθει σε επαφή στην Αθήνα με επιβεβαιωμένο κρούσμα, δηλαδή με τον οδηγό της προέδρου. Έτσι πήγαν στο νοσοκομείο Χανίων έκαναν τεστ PCR, βγήκαν θετικοί και έκτοτε βρίσκονται σε καραντίνα στο νοσοκομείο «Αρκάδι».

    [Αν]έπαφη η γυναίκα-συνοδός

    Το ίδιο συνέβη και με την γυναίκα υπάλληλο προσωπική συνοδό της προέδρου που και ενώ και εκείνη είχε έρθει σε επαφή με τον ίδιο οδηγό, ελαφρά τη καρδία αγνόησε τις συνέπιες και πέταξε και εκείνη με τελικό προορισμό την Γαύδο. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι η γυναίκα «θυσία» μέχρι και χθες δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα.

    Ο αγαπημένος φρουρός της Ντόρας και ο Κούστας

    Ο κύριος Σαραντόπουλος, επί σειρά ετών αποτελούσε τον αγαπημένο προσωπικό φρουρό της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά όταν προήχθη σε ταξίαρχο αναγκαστικά έπρεπε να μετακινηθεί και τότε εκείνος διάλεξε την καλύτερη θέση που θα του εξασφαλίζει άνετα άπλετο ελεύθερο χρόνο.

    Κάνει χρέη «ασφαλιάρχη» στον εφοπλιστή Κούστα;

    Μάλιστα έχει βουίξει το προεδρικό μέγαρο αλλά και το αργηγείο ότι ο ταξίαρχος ως «ειδήμων» έχει αναλάβει και την ασφάλεια του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Κάτι βέβαια που απαγορεύεται ρητά απ’ το νόμο αλλά συνηθίζεται και μ’ άλλους προύχοντες που αντί για σεκιουριτάδες προτιμούν να διαλέγουν απ’ τον πρόθυμο σωρό αστυνομικούς εν ενεργεία που με την μαύρη εργασία συμπληρώνουν το πενιχρό οικογενειακό τους εισόδημα. Βέβαια αυτοί πηγαίνουν για ένα «μεροκάματο» σε αντίθεση με τους «προσωπάρχες» ασφαλείας που εισπράττουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα. Ο 66χρονος πάμπλουτος Κούστας βρίσκεται σε σφοδρή αντιδικία με την πρώην γυναίκα και τις δυο κόρες του, αφού του έκλεψε την καρδιά η καλύτερη φίλη της μιας του κόρης ηλικίας -όταν διεπράχθει το παράνομο ειδύλιο- 25 ετών. Πάντως αν αληθεύουν οι πληροφορίες [λέμε αν] τότε ο Κούστας σίγουρα θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος αφού ο ταξίαρχος διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα προσωπικής ασφάλειας υψηλών προσώπων. Και μη φαντάζεστε εικόνες αστυνομικού-κασκαντέρ από Αμερικανικές ταινίες, ο άνθρωπος είχε εκπαιδευτεί για τα καλά να ανοιγοκλείνει για καμιά δεκαπενταετία την πόρτα της θωρακισμένης κρατικής BMW που είχε παραχωρηθεί στην αδελφή του Κούλη.

    Ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Πουθενά δεν βλέπω μια Ελληνική σημαία

    Comments are closed.