ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ… ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    kke-poreia2

    Με μπροστάρη τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλη του ΚΚΕ, αψήφησαν τις απαγορεύσεις για συναθροίσεις και έκαναν πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

    Με πανό που έγραφε «Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σε ζωή, υγεία, δουλειά. Τιμάμε τον Νοέμβρη στο δρόμο του αγώνα», περίπου 80 μέλη του ΚΚΕ, φώναξαν συνθήματα έξω από την αμερικανική πρεσβεία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, όπου κατέθεσαν στεφάνι.

    Σε όλη αυτή την πορεία, η αστυνομία ήταν απλός παρατηρητής. Έκαναν συστάσεις στα μέλη του ΚΚΕ για να διαλύσουν τη συγκέντρωση, αλλά ως εκεί. Εννοείται πως δεν έγινε καμία βεβαίωση παράβασης…

    kke-poreia kke-poreia1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    82 Σχόλια

    1. Όλα καλά. Έξτρα βούτυρο στο ψωμί του γεωργιαδη

    2. ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ότι όταν κάποιο κόμμα της Αντιπολίτευσης θέλει να βγάλει κόσμο στον δρόμο και να βοηθήσει όταν υπάρχουν σοβαροί λόγοι ΜΠΟΡΕΊ!
      ΔΕΝ ΒΓΆΛΑΝΕ ΚΌΣΜΟ έξω για Διαδηλώσεις ούτε στα Μνημόνια ούτε όταν ξεπουλουσαν την Ελλάδα ούτε όταν γινόταν κατασχέσεις σπιτιών, ούτε όταν πήγαν το βασικό μισθό 480€ κτλ.
      Όλοι τα ίδια είναι με μικρές παραλλαγές, αυτοί στο lockdown περνούν κανονικά τον παχυλο μισθό και οι υπόλοιποι ΑΝ είναι τυχεροί με το ζόρι το βασικό μισθό!
      ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ με μαύρα γράμματα η ιστορία.
      ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΙΣΌΤΗΤΑ, ΥΠΆΡΧΟΥΜΕ & ΖΟΎΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ,ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ του λόγου?

    3. Όποιος είναι πατριώτης και εθνικιστής με α****** όπου δεί κομμούνι πρέπει να τον γ***** επιτόπου εκείνη τη στιγμή με οποιοδήποτε τίμημα…

    4. Το ΚΚ€ κυβερναει 50 χρονια! Η νοοτροπια μας στην Ελλαδα ειναι κομμουνιστικη! Ολα κρατικα ολα τζαμπα και ρεμπελιο δημοσιου υπαλληλου! Αφηστε τα κοροιδα του ιδιωτικου τομεα να δουλευουν και να πληρωνουν 800€ για ασφαλιστρα για ενα ανυπαρκτο ΕΣΥ! Οποιος εχει ζησει εξωτερικο ενιωσε στο πετσι του την διαφορα!

    5. Ελληνικη Λυση,Βελοπουλοs:”Φαροs και Πυξιδα το Πολυτεχνειο για την Ελλαδα”…!!!

      1. Με τέτοια πυξίδα περιμένατε κάτι διαφορετικό από το ναυάγιο της χώρας;;;;
        Καλά και λίγα μας κάνουν και ο πολύς ο γελωτας έρχεται γιατί μας ετοιμάζουν την Φώφη για σωτηρία ,τώρα την κρατάνε σε χαμηλούς τόνους και μετά θα φωνάζουμε σαν τον Ψάλτη:”Να’το να’το πετιέται,να’το!!!!”
        Μόνο αν μας λυπηθεί ο Θεός και μας κάψει θα γλυτώσουμε από εσάς τελικά κοπρόσκυλ@

    6. Εύγε, πανέξυπνοι !!! Αυτοαναιρεθήκατε κύριοι της κυβέρνησης.
      Σας το είχα γράψει, θα αυτοαναιρεθείτε αν επιτρέψετε την πορεία.
      Πλέον ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να επιβάλετε απαγόρευση κυκλοφορίας και πρόστιμα στους πολίτες.
      Προσωπικά αρχίζω να βγαίνω χωρίς μήνυμα, χωρίς αδειόχαρτο ή άλλο κ@λόχαρτο και εάν ελεγχθώ, θα απαιτήσω την ίδια εφαρμογή του νόμου που δείξατε στους κυρίους του ΚΚΕ. Κάθε άλλη συμπεριφορά από την πολιτεία προς εμένα ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ !
      Αν το ξεχάσατε, το Σύνταγμα επιτάσει ισονομία.
      Παρ’ ότι εκ πεποιθήσεως Δεξιός, ωφείλω να αναγνωρίσω την δύναμη και συνοχή του ΚΚΕ.
      Το ΚΚΕ σας νίκησε κύριοι της κυβέρνησης. Είστε μόνο για φτύσιμο.
      Πότε οι εκλογές είπαμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    7. Μισές δουλειές έκαναν οι Αμερικανοί στον συμμοριτοπολεμο.Αφού με τις Napalm που έριξαν τότε δεν εξολόθρευσαν όλα τα κουμμουνια!!!Η μεγαλύτερη κατάρα για της Ελλάδας είναι οι κατσαπλιαδες της λεγόμενης αριστεράς.Και σήμερα πάντως ήταν μεγάλη ευκαιρία όπως ήταν όλοι εκεί μαζεμένοι.Ένα MQ-9 Reaper drone θα τους βομβαρδιζε από απόσταση και θα τελείωνε την δουλειά.Όμορφα και αθόρυβα απλά και εύκολα. Μετά η Ελλάς θα ήταν για πάντα ευγνώμων προς τις ΗΠΑ.

    8. Στην ΑΑΔΕ πανηγυρίζουν που θα πάρουν ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ από πρόστιμα κατά του ελληνικού λαού.
      Οι μπατσοόρκ πανηγυρίζουν που θα πάρουν ψιχουλάκια ευρούλια για τα πρόστιμα, το ξύλο, τα χημικά και τα δακρυγόνα, τις προσαγωγές, τις φυλακές συν τις αυθαιρεσίες εναντίον του ελληνικού λαού.
      Οι κλειδωμένοι δικαστές και οι εισαγγελείς δικάζουν και φυλακίζουν μόνο τον ελληνικό λαό.
      Όλα αυτά είναι έργα του δολοφόνου της Ελλάδος και του ελληνικού λαού Κούλη χουντάκλα, γερμανοτσολιάδες νεοταξίτες που τον παίρνει συνεχώς από πίσω και από μπρος!!!

    9. Αυτή είναι διαχρονικά η διαφορά αριστεράς και δεξιάς. Οι δεξιοί είναι ανθρωπάκια που κάνουν τους μάγκες αλλά στο τέλος στρώνουν σβέρκο και τρων ευχαρίστως τις φάπες, ενώ οι αριστεροί γράφουν στα @@ τους τις απαγορεύσεις και πράττουν αυτό που θεωρούν σωστό, άσχετα αν είναι σωστό ή όχι. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η διαφορά είναι ότι οι αριστεροί φυλάν τα νώτα ο ένας του άλλου ενώ οι δεξιοί στην πρώτη στραβή πουλάνε φτηνά ο ένας τον άλλον.

    10. Ξεφτιλες ανθελληνες νεοδημοκρατες τους ελληνες που πηγαν να καταθεσουν στεφανι την 28η Οκτωβριου και την 25η Μαρτιου στειλατε τους μπατσους και τους σαπισαν στο ξυλο και τους τσακισατε και στα προστιμα.Το πασχα στελνατε μπατσους να συλλαβουν παππαδες και χριστιανους τωρα που τα κομμουνια παραβιασαν προκλητικα το νομο κανατε πως κοιμαστε. Φαινεται οτι ο νομος ισχυει μονο γιατους Ελληνες τα κομμουνια και τους λαθρο δεν τους ακουμπαει.

    11. τώρα δηλαδή περιμένετε εγώ να πληρώσω το πρόστιμο όταν βλέπω να βγάζουν λάδι τον εκκατομυριούχο κουτσούμπα;

    12. Δέν καταλαβαίνω: αλλοδαποί ήταν οι διαδηλωτές καί τούς άφησαν;

    13. Είδατε νά γράφει κάτι στό πανώ γιά τούς αμερικάνους;..μπαα. Είδατε νά γράφει κάτι γιά τήν συγκεκριμένη ημερομηνία τού Νοέμβρη καί γιά τό “πολυτεχνείο”…μπαα.
      Άρα όπως βλέπουν τά ιθαγενή πρόβατα όλο τό πανηγύρι γίνεται γιά νά δείξουν απλά ότι τά εγγόνια τών συμοριτών που έκαψαν καί σκότωσαν, μπορούν νά κάνουν καί σήμερα ότι γουστάρουν, καί νά είναι υπεράνω νόμων, κράτους, έθνους καί θρησκείας.
      Και τό κολόπαιδο ο κούλης νά φοράει τήν μάσκα καί νά κάνει διαγγέλματα γιά όλα τά άλλα γίδια που είναι έξω από τό μαντρί τού ΚΚΕ!
      ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!

    14. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΤΙΜΗΣΟΥΝ ? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΔΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΨΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΗΤΩΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ

    15. Η σημερινή χούντα απαγορεύει μόνο τις παρελάσεις της 25ης και της 28ης. Θα’πρεπε αν είχαν τσίπα, όλοι οι κυβερνώντες να παραιτηθούν

    16. Χώρα της ανομίας καταντήσαμε, ο καθένας κάνει ο,τι του γουστάρει & και οι κομμουνιστές διοικούν το κράτος και έχουν απεριόριστη εξουσία. Οι αμοιβόμενοι κομματικοί στρατοί, με τα ρόπαλα και την απαξία στο κράτος δικαίου, τρομοκρατούν τους πολίτες και παραβαίνουν συνειδητά το Νόμο. Εδώ, ο αξιωματικός πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος, ο νόμος και οι αναγκαστικές αποφάσεις της διοίκησης δεν εξαιρούν βουλευτές και Κουτσούμπες και Βαρουφάκηδες. Ντροπή για την έννομη τάξη και το δικαιακό σύστημα της χώρας. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, πείτε το στον Μητσοτάκη, στον Κουτσούμπα και στον Μπαρούφα. ΥΓ. Από σήμερα, δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος να συμμορφώνομαι στο νόμο.

    17. Το ίδιο μαγαζί είναι όλοι καλά κάνουν μαλακές ραγιάδες ψηφοφόροι τους

    18. Ότι γουστάρουν κάνει το ΚΚΕ και όλοι οι αριστερούληδες που ανήκουν στην ΝΤΠ.
      Σημαίνει ότι ο Κούλης και η χούντα ΝΔ ΑΕ που επίσης ανήκουν στην ΝΤΠ δεν θα τους κάνουν απολύτως τίποτα. Κάνουν ότι γουστάρουν οι νεοταξίτες που είναι μια χούφτα από αχυράνθρωπους.
      Ο Κούλης και η χούντα ΝΔ ΑΕ ξέρουν να κάνουν ψευτομαγκιές με βία, με πρόστιμα, με λοκντάουν στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού που του αφαίρεσε όλα τα νόμιμα δικαιώματα.
      Ισλαμοφαστική νεοταξική χουντική δημοκρατία έχομεν…

    19. Η ΤΡΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    20. Το ΚΚΕ ξεφτιλησε τη Νέα Πασοκοκρατια…. Με τις υγείες σας Καραμανλικοι και Σαμαρικοι….

    21. Μια ζωή θυμάμαι τα πανό τους να γράφουν τη λέξη “δικαιώματα”. Την λέξη “υποχρεώσεις” άραγε την γνωρίζουν οι αριστεροί! Η ιστορία μετά τη μεταπολίτευση δείχνει ότι τα δικαιώματά τους τα έχουν πάρει και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Από υποχρεώσεις όμως μηδέν. Απήθεια στους νόμους, καταπάτηση των δικαωμάτων των υπολοίπων, μηδενική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Αρνητές των πάντων ακόμα και στη λήψη των αποφάσεων η στην ψήφιση των νόμων μέσα στο κοινοβούλιο.

    22. Μεγάλε υπουργέ ΠΡΟΠΟ τι έγινε;;;;;;;; Όλα καλά και νομιμα ;;;; Αν φορατε παντελόνια θα έπρεπε να είχατε παραιτηθει ήδη!!!!!

    23. Η χούντα ξεκίνησε το 1974 αλλά ήταν πούστικια και δεν την πήρε χαμπάρι κανείς.

    24. Για ακόμα μια φορά η ξενοκίνητη προδοτική συμμορία 300+1 , ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ του Κοροϊδοϊού…

      Αυτή τη φορά είναι το σιωνιστοκίνητο κακαε, αυτοί πραγματικά κυβερνούν την Ελλάδα (βάσει των εντολών των αφεντικών) οι υπόλοιποι είναι απλά πολιτικά ανδρείκελα, που μας φτύνει στα μούτρα και μας λέει είστε Μ@Λ@ΚΕΣ που πιστεύετε τους εισαγγελάτους και τα βοθροκάναλα…

      Στη συγκέντρωση των κομματόσκυλων του Μπακογιάννη ..ο κοροϊδοϊός ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ
      Στα νταούλια της Πρωτοψάλτη του Μητσοτάκη ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ..
      Στο απλυταριό χιλιάδων λάθρο, πρακτόρων και κομματόσκυλων αριστεροκομμουνιστών, και όχι μόνον, έξω απο το Εφετείο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ..
      κλπ.κλπ.κλπ.

      Μόνο στο μικροκατάστημα του Μπάμπη και της Ελένης ΚΟΛΛΑΕΙ που προσπαθούν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί να θρέψουν την οικογένεια τους…

      ΝΤΡΟΠΗ μας ..και πάλι ΝΤΡΟΠΗ μας, που επιτρέπουμε σε μια ξενοκίνητη συμμορία κατσαπλιάδων ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ με μια Γελοία ΑΠΑΤΗ ….

      Εάν δεν το έχετε καταλάβει , ΟΛΗ αυτή η Μαρξιστομπολσεβίκικη στυγνή δικτατορία της μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗΣ έχει σκοπό τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Ελλήνων…

      Και εμείς καθόμαστε να μας κοροϊδεύουν τόσο αισχρά με ΑΝΟΗΣΙΕΣ …

    25. Υπεράνω των νόμων οι κουκουέδες, οι λαθρομετανάστες, οι πούστηδες και οι γύφτοι!!!

    26. Να μαζευτούν με κάλεσμα μέσω διαδικτύου όσοι έφαγαν πρόστιμο λόγω καραντίνας και να κάνουν ομαδικές μηνύσεις γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών. Στο χαρτί που συμπληρώνεις δεν υπάρχει βγαίνω για πορεία. Άρα η κυβέρνηση παρανομεί.

    27. γιατί έχει μόνο άντρες ? Για φασαρία πήγαν? Δε σταμπάρει η αστυνομία φάτσες λέω εγώ?

    28. Να αρχίσουν οι λειτανίες και οι λειτουργίες παρουσία πιστών ΑΜΕΣΑ

    29. Τα κομμουνοσκυλα τι επιλογή έγραψαν στα sms στο 13033 ;;;;;;;

    30. ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…ΜΑΣΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

    31. που νομιμοποίησε την εγκληματική οργάνωση το 1974 και τα ζώα που ψηφίζουνε το ‘κώμα’ του μέχρι σήμερα

    32. πήγαν στην πρεσβεία για να πάρουν γραμμή. Όπως τότε

    33. Βρε μοσκιοί βρε τσίρκουλα σβήστε τώρα τα πρόστιμα που οι βλαχόμπατσοι έκοψαν σε πιτσιρικάδες
      και γερόντια.
      Άχρηστα ανθελληνικά κουμάσια της ΝΔούλας

    34. Μπράβο στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Έχουν κάκαλα. Οι μπατριώτες απ΄την άλλη κρυμμένοι πίσω από πληκτρολόγια και κάτω από κουβέρτες κάνουν επανάσταση της πορδής. Τους έκλεισε ο Μητσοτάκης τις εκκλησίες, τους κατήργησε τις παρελάσεις, το Πάσχα, την Αγια Σοφιά, το Uruc Reis έφτασε Ραφήνα και δεν κουνήθηκε φύλλο. Ο πατριωτικός χώρος δυστυχώς έχασε το δικαίωμα δια να ομιλεί.

      1. Ο πατριωτικός χώρος εκπροσωπείται από τον γουρλοματη σύντροφε; Τράβα να προσκυνήσεις τον πατερουλη ορφανό του αρχισφαγεα

      2. είναι ιστορικά γνωστή παρεκλίνουσα συμπεριφορά. Το μπράβο σου θυμίζει τους θαυμαστές του χίτλερ και τις κοπελίτσες που στέλνουν γράμματα στη φυλακή σε serial killers. Να το κοιτάξεις

      3. Καλά είσαι σοβαρός? Ποιός κυβερνάει την Ελλάδα? Οι Εβραίοι. Τι είναι οι κομμουνιστές? Η εμπροσθοφυλακή των Εβραίων. Για ποιούς δουλεύουν? Για τους Εβραίους. Αλίμονο αν οι κομμουνιστές δεν έκαναν συγκέντρωση και πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία. Εξάλλου με κάτι τέτοιες ανώδυνες σαχλαμάρες ανανεώνουν το υποτιθέμενο επαναστατικό τους προφίλ. Όσο για το εμβόλιο οι πρώτοι που θα στήσουν πισινό θα είναι οι κομμουνιστές. Μπορούν να αρνηθούν την χλαπάτσα του αφεντικού τους?

    35. αυτα συμβαινουν ΟΤΑΝ Ο ΣΕΦ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει ΟΥΤΕ μακαροναδα.και ξερετε το λογο? υποτυπωδης κατσαρολα.

    36. Να γιατί του χώσαν κάποτε στην Μακρόνησο. Ήταν ανέκαθεν καθίκια κι ανθέλληνες. Κι έλεγα τους καημένους… για μια ιδεολογία; Κρίμα! Αμ δεν ειναι καθόλου κρίμα. Κι έχουν τους μ@λ@κες τους μπ@τσους να τους φυλάνε και το επέτρεψαν. Κι εγώ δεν μπορώ να ανοιξω το μαγαζί μου για να ζήσω το σπίτι μου, για να πληρώσω τα δάνεια και τα χρέη μου. Και το βλεπω κλειστό να βυθίζεται στα χρεη κι απ εξω ο λαθροέποικος πουλαει στο πεζοδρομιο τα κλεμμένα και κονομάει χωρις να πληρωνει εφορία. Και του δίνουν κι επιδόματα. Και σε κανενα 6 μηνο θα τον παρει απ το χέρι η ΜΚΟ του γουρλοματη και θα του χαρισει σε δημοπρασία το μαγαζί και το σπίτι μου! Και θα περναω απ εξω και θα οδύρομαι! ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    37. Τα πρόβατα και τα γίδια πεινασμένα ακολουθούν τον τσοπάνη. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΙΣΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ.

    38. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ…!!!!

    39. Μα… η πορεία ήταν για ιερό σκοπό. Έτσι δεν είχε πει παλαιότερα ο Άδωνις? Όλες οι πορείες και οι συγκεντρώσεις νομιμοποιούνται, αρκεί να μην έχουν χριστιανική, πατριωτική και εθνική χροιά…
      Κατά τα άλλα, το ΚΚΕ είναι αντισυστημικό κόμμα (εδώ γελάνε τρανταχτά)!!!
      Και κάτι άλλο: Οι μάσκες του καθεστώτος έχουν πέσει εδώ και πολύ καιρό. Το ζήτημα είναι, πότε θα ξυπνήσει ο Έλληνας να καταλάβει ότι τον δουλεύουν κατάμουτρα…

    40. Ντροπη και αισχος και τιποτα αλλο.Στους κυπριους αδελφους στην θεσσαλονικη μια χαρα ηξεραν να επιβαλουν προστιμο και να χαντακωσουν την 28η.Ενω εδω που γιορταζεται η ΜΕΤΑΒΑΣΗ απο μια ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ολα οκ!ευγενης σκοπος

    41. χααααααααααααααχχχααα
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΠΟΡΕΙΑ!
      ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ………ΧΣΑΑΑΑΑΧΧΑ
      ΠΕΙΤΕ ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ~ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΡΕ!
      ΧΑΑΑΧΧΧΧ
      ΚΛΕΙΣΤΗΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ…..

    42. Δεν τους πειραξε καθολου οτι δεν εορτασθηκαν η Εθνικη επαιτειος της 25 Μαρτιου και της 28 Οκτωβριου τους ψευτοεπαναστατες του ΚΚΕ και των υπολοιπων ψευτοαριστερων, κοπτονται για το Πολυτεχνειο ελπιζοντας, με τα μυαλα που κουβαλουν, οταν γινουν εκλογες να παρουν καμια ψηφο παραπανω!!!!!!! Αδιαφορια πληρης για την ενδοξη ιστορια της χωρας που εκφραζεται με τις εκδηλωσεις της 25 Μαρτιου και 28 Οκτωβριου, γιατι ειναι Ανθελληνες!!!!!!!! Και η κυβερνηση της ΝΔ με τα αυτια κατεβασμενα τους επιτρεπει την πορεια, κατα παραβαση του δικου της νομου, διοτι εχει καταντησει υποχειριο των ψευτοαριστερων και δεν τολμα να αντιδρασει!!!!!!! Ατολμια και υποχωρητηκοτητα, οπως και με τα Ελληνοτουρκικα!!!!!!! Αντε ρε παραιτηθητε, γιατι εχετε καταντησει αηδια με τα χαλια σας!!!!!!!

    43. Είπαμε είναι το συνταγματικό τόξο που καλύπτει ο ένας τον άλλων…..και οι πατριώτες φυλακή

      1. Οι νεοναζί είναι στην στενή,όχι οι πατριώτες..

    44. θανατος στο κομουνισμο!!!!!!!!!!!!!!!
      ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!

    45. Απαράδεκτο που είναι ο κύριος Αντωνιάδης να κάνει μήνυση στους αξιωματικούς της αστυνομίας για παράβαση καθήκοντος…

    46. το 73 δεν τελειωσε καμοια χουντα τοτε ξεκινησε η χουντα…αυτοι ειναι ετοιμοι να χυσουν αιμα για τα υποτιθεμενα δηκαιωματα γιαυτο και δεν τους πειραζουν οπως και τους λαθρο γιατι και αυτοι ειναι ετοιμοπολεμοι…εμεις παμε ειρηνικα ειπαμε και ο καθενας για την παρτη του περημενοντας εναν ηγετη να μας σωσει τον οποιο θα επιτρεψουμε αφου μας σωσει να τον κλεισουν φυλακη να τον εκτελεσουν και μετα να τον βριζουμε μαθαινοντας στα παιδια μας ποσο κακος ηταν που μας εσωσε και να ξαναβγαλουμε κυβερνηση αυτους που μας καταστρεψαν… επισης οι δικαστικοι ειπαν οτι δεν πρεπει να γηνει πορεια θα ρειξουν τωρα ποινες σε ολους αυτους; ξερω ξερω λεω και καμοια λαλακια να περναει η ωρα ξερω ξερω ωωωχ αδερφε τωρα κτλ και μετα θελετε να μας παιρνουν στα σοβαρα….

    47. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

    48. Αν υπήρχε κράτος, έπρεπε το ΚΚΕ να είχε πάει σε δίκη χρόνια τώρα. Γιατί δεν είναι λίγα τα αδικήματα τους. Φυσικά τα πρόστιμα και οι συλλήψεις είναι για τους αδύναμους. Οι αριστερά μπορεί να κάνει ότι θέλει

    49. τους θυμαμαι οταν σε μια μεγαλη διαδηλωση στην αρχη των μνημονιων ο κοσμος πηγε να μπουκαρει στην βουλη και τα παιδια του ΚΚΕ στα σκαλοπατια τους σπρωχνανε πισω
      βολεμενοι στο συστημα τκαι το παιζουν επαναστατες
      το πιο γελοιο κομμα στην Ευρωπη..

    50. ΝΤ Η’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ= ΝΕΟΚΟΜΜΟΥ-ΝΙΣΜΌΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΌΡΤΑΖΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ Κ. ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΣΦΑΓΕΩΝ; Αλήθεια οι τραμπουκοι κουκουλοφοροι γιατί έλειπαν; αφού αυτοί αρέσκονται να παίζουν μολοτοφοπολεμο με μπατσαρία. και με τόση ακόμη πιο πολύ. να ποιοι είναι ή από που προέρχονται

    51. Ξεδίνουν. Επαναστατική γυμναστική. Εδώ γελάμε βέβαια. Όσο για τους μπάτσους και την α-κυβέρνηση μη τους πούνε και φασίστες. Οι νέες ρετσινιές που σου κολάνε οι δημοκράτες κάθε λογής τζέπης και πολιτικού φάσματος είναι: φασίστας, ναζιστής, λαϊκιστής, ψεκασμένος, συνωμοσιολόγος, γραφικός.

    52. Φτού σας αλήτες της εξουσίας, από τώρα να βάζετε στα νομοθετήματα σας πώς ισχύουν για όλους τους Έλληνες, εκτός των ροπαλοφόρων έμμισθων υπαλλήλων του ΚΚΕ. Ντροπή σας κ. Μητσοτάκη, η αδύναμη εξουσία σας βάζει διοικητικά πρόστιμα μόνο σε γεροντάκια. Είσαι άχρηστος και άβουλος, αυτό γνωρίζει ο Ερντογάν και κάνει έρευνες μέχρι τη Σαλαμίνα. Ξεφτίλισες όσους σε ψήφισαν, η ΝΔ αξίζει έναν καλύτερο αρχηγό, έναν ηγέτη και όχι ένα πολιτικό ανθρωπάκι που άγεται και φέρεται από αριστερούς και μπαρδαλούς συμβούλους.

      1. Εστω και αν θα μπορουσαμε να πουμε οτι η νδ χρειαζεται καλυτερο ηγετη,το μονο σιγουρο ειναι οτι η Ελλας δεν χρειαζεται νδ κτλ..ευχομαι σε αυτον τον τοπο σε 20 χρονια να εχουν διαλυθει ολα τα κομματα που βρισκονται αυτη τη στιγμη στη βουλη..πραγματικα το ευχομαι

        1. Αιθηρ !!!!
          ΕΥΧΗ (για το τι να γίνει) σε 20 χρόνια !!!!!
          Σκέψου τι κακό είναι ακόμα ικανοί να κάνουν στη χώρας (τόπο) μας
          Τουλάχιστον κάνε ΕΥΧΗ γιά κάτι για πιό σύντομα !!!

    53. ναι εκαναν πορεια με την συνηθη στρατιωτικη πειθαρχια. πολυ στατιωτακια τα κκα

    54. Μόνο στους Κύπριους φοιτητές ξέρουν να κόβουν πρόστιμα.

    55. Ετσι συννενοηθηκε ο “σεριφης”! Υπογειος και καταχθονιος!! Και ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!
      ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ. Αυτος αντιλαμβανεται την ντροπη για χαρα!
      Ετσι εξηγειται πως μια μερα στα Εξαρχεια τον αρχισαν στις καρπαζιες,κυνηγωντας τον μεσα στα στενα..μαζι με το αλλο λελουδι…
      Σωγαμπρος!

    56. αν υπηρχε κρατος αυτοι ολοι επρεπε να ειχαν γινει κομματια απο τις συνχορδιες των πολυβολων.Η ανομια βασιλευει

    57. Ένα πράμα σούργελο. Φαντάσου να γίνει και κανένα μπαμ. Ότι του καυλώσει του καθενός. Μπράβο στην αριστερίλα όμως ότι γουστάρει κάνει. Τους βλέπουν και κατουριούνται πάνω τους. Μωρέ Μιχαλιό τους ήβρες τους μαρφινοφονιάδες;

    58. Το τριμπουρδελο κρατος, δικαιοσυνη, αστυνομια. Οι κουκουεδες ειναι στο απυροβλητο και ο απλος πολιτης μαντρωμενος και τρωει προστιμα γιΑ το παραμικρο. ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟ ΚΚΕ . ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

    59. Εδω αστυνομια εκει αστυνομια που ειναι η αστυνομια χαχαχαχα το κκε ειναι κυβερνηση οτι θελει κανει.Να ενας αστυνομικος γραφει μια γιαγια μονο για αυτο ειναι ικανοι.

    60. Άλλη μια προκλητική επίδειξη ανισονομίας από την Νέα Τάξη.

    61. Γιατι δεν πηγατε στην τουρκικη πρεσβεια να φωναξετε για τον ερντογαν που κανει φιεστες στα κατεχομενα και μας απειλει; Ξερω ζηταω πολλα, το θεμα ειναι οι αμερικανοι τι κανουν! Τι κανουν οι τουρκοι, οι αζεροι, οι ισλαμιστες(που σφαξανε χριστιανους μεσα σε εκκλησια) δεν σας νοιαζει! Οσο για την αστυνομια, θα κοψει κανονικα προστιμο σε κανενα γετοντακι για τη μασκα! Εκει τουμπεκι.

    62. Το ΚΚ€ κυβερνάει κορόιδα Νεοδημοκρατες….

    63. Κατα τ αλλα τους νεαρούς στις πλατείες κυνηγανε!! Ο κορωνοϊός είναι αριστερών φρονημάτων. Και προπαντός έχει ευγενείς σκοπούς!!

    64. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ COCA COLA ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. ΧΡΥΣΟ ΡΟΛΕΞ ΣΦΙΧΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ.

    Comments are closed.