ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_

    O παιδεραστής που έχει στο κόμμα του δεν τον ενοχλεί! Τον ενοχλεί ο πατριωτισμός του ηγέτη της Ουγγαρίας.
    Βράζουν οι Νεοδημοκράτες με τον Κούλη!
    Είναι στα καλά του ο αρχηγός της ΝΔ;

    Την αποπομπή του Βίκτορ Όρμπαν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σχεδιάζει να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή που θα αποστείλει στο ΕΛΚ.

    Αναφερόμενος στην όπως είπε “ακροδεξιά ρητορική” του Ορμπάν και μιλώντας από το βήμα του 4ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Αυτές οι πολιτικές δεν έχουν θέση στο ΕΛΚ, είναι κόκκινη γραμμή για μένα, και αν δεν συμμορφωθεί θα ζητήσω την αποβολή του».

    Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε ότι την Δευτέρα θα στείλει επιστολή στο ΕΛΚ με την οποία θα ζητήσει να ανασταλεί η συμμετοχή του FIDESZ, του κόμματος του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, στο ΕΛΚ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ .

    2. Ο ΟΡΜΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ . ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ ΕΠΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΕ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ . ΕΠΙΔΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ . ΕΠΙΔΗ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Ε ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ .

    3. Παρακολουθησα μερικα αποσπασματα απο την συνοδο στους Δελφους.Ειναι γνωστο το ξεπουλημα της Μακεδονιας απο συριζα και Σια.Καταγραφηκε η λανθανουσα γλωσσα του συντροφου Κοτζια.Ακουσαμε τις κενου περιεχομενου “μπουρδες” περι αναπτυξεως του Τσιπροφσκι.Κατα ποδας τον ακολουθει και ο Μιτσοτακοφσκι.Μπροστα στους αμερικανους,γερμανους, γαλλους,μαριανας, αρβελερ,…και ΣΙΑ συναγωνιζονταν σε υποτακτικοτητα και γλυψιμο.Κοντα και ο νεκροθαφτης ,μισοπεθαμενος μανος,που χρεοκοπησε την εταιρια του αλλατινη.Ορισμενα απλα πραγματα.Για να πας μπροστα ,πρεπει ΠΡΩΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ,αυτα που μπορεις για τον τοπο ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙΣ.Π.χ. λαδι,καπνα,τυροκομικα,κρασια,φρουτα,ψαρικα,…Οταν π.χ. εισαγεις κρεμυδια απο ινδια, πατατες απο αιγυπτο,ντοματες απο ολλανδια,κ.λπ(αρκει να πας στις λαικες και supermarkets) ,ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!..Δυστυχως , ο Μιτσοτακοφσκι αποτελει την ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ του Τσιπροφσκι.Οι λεγομενες “πατριωτικες” δυναμεις ,σκοτωνονται και βολοδερνουν!..
      Αυτη η Χωρα δεν σωζεται με τιποτε.Χαρυ Κλυνν.

    4. Αποφάσισε να εκδηλωθεί υπερ της ΝΤΠ , γιατί μετά τις Πρέσπες , του είχαν στείλει μήνυμα.
      Εξουσία δεν βλέπεις αν δεν βάλεις μυαλό.

      Αυτός είναι Ηγέτης ….. ……. για κλάματα

    5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΡΗΤΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ δεν κανει το παλλικαρη εχει μεσα παιδεραστες δικασμενους μνημονιακους κοψανε αναπηρικες συνταξεις κοψανε εκας ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που ηθελε ναρθη ΝΔ ευτυχως που τον εδιωξε Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μαζευτηκε τωρα καθε καρυδιας καρυδι ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗ ΝΔ τι δουλεια εχει ο γυρολογος ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗ ΝΔ Ο ΠΑΣΟΚΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΗΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΔ διωξτε τα παρασιτα ολα να επιστρεψουμε ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ Η ΓΚΑΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Κ .ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ /…………………..ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ………….

    6. τους κομμουνιστές και τους αριστερούς τους ξέρουμε στο ήθος και λογικό είναι να ψηφίζουν σύριζα, οι νεοδημοκράτες τί βρωμερό βόθρο ψηφίζουν όταν ρίχνουν ΝΔ στην κάλπη;;;;; γιατί;;;;;;

    7. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΒΑΤΡΑΧΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ…

    8. εριξε πορτα στα πρακτ@ρια των ΜΚΟ και η αδερφη ,ξαδερφη ,ανηψια ,τι είναι τελος παντων, εμεινε στη απ’εξω.

    9. Ο ψηφοφόρος της Τροτσκιστικής ΝΔ θα τον ψηφίσει για να τιμωρήσει τον Τσίπρα που τον Τσίπρα τον είχε ψηφίσει για να τιμωρήσει τη ΝΔ…. Αυτός ο λαός δεν βάζει μυαλό με τίποτα. Ο Κούλης θα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια λαθρομεταναστευτική πολιτική με τον Τσίπρα. Δεν διαφέρουν ΠΟΥΘΕΝΑ. Και στα οικονομικά θα κάνουν οτι λένε οι δανειστές.

    10. ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΩΝ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΪ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΙΨΙΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    Comments are closed.