ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ 4 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ “ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ”. ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ “ΧΤΙΚΙΟ” ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    motor-oil2

    Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, τέσσερις εργαζόμενοι, που τραυματίστηκαν από πυρκαγιά χτες το βράδυ, στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Motor Oil στην Κόρινθο.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σοβαρό ατύχημα συνέβη γύρω στις 22.30 στο βοηθητικό ιατρείο της μονάδας παραγωγής βενζίνης υπ’ αριθμόν 3.700 και θύματα είναι ένας νοσοκόμος 37 ετών και τρεις εργάτες, 55, 38 και 41 ετών.

    Η Πυροσβεστική, σύμφωνα με την ενημέρωση, ειδοποιήθηκε για το συμβάν από το ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε από τους υπευθύνους των διυλιστηρίων και όταν έφτασε στο σημείο η φωτιά είχε ήδη σβηστεί από τα συνεργεία της επιχείρησης.

    Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

    Τα διυλιστήρια έχουν ένα κεντρικό ιατρείο και σε κάθε μονάδα ένα βοηθητικό ιατρείο. Όπως έγινε γνωστό, στην προκειμένη περίπτωση, οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στον χώρο αναμονής του βοηθητικού ιατρείου της μονάδας «3.700».

    Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, που ερευνά την υπόθεση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των διυλιστηρίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Στέφανε μαζί σου και υπέρ όλης της ομάδας στο Μακελειό Ότι βοήθεια χρειαστεί Ν απευθυνθείς στο κόσμο.Καλημερα,καλή δύναμη και καλό κυριακάτικο τραπέζι με τις οικογένειες σας.

    2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Σήμερα νοσοκομείο Πεντέλης μόνο μια παιδίατρος στην εφημερία αναμονή μεγάλη μικρά παιδιά κλαίνε ντροπή στην κυβέρνηση

    3. πιάνει κόψιμο έναν εργαζόμενο στα τζάμπο και το κκε επιτίθεται στην επιχείρηση. Καίγονται ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ εργαζόμενοι στα διυλιστήρια του λαθρέμπορου όπλων και πετρελαίου, το κκε αγνοείται. Έτσι καταλαβαίνεις ποιος πληρώνει ποιον

    4. Απορω πως τολμησες και εκανες θεμα στους ΚΛΕΦΤΕΣ…..
      Α Ξεχασα αυτοι δεν κλεβουν….με τον ιδρωτα τους τα κανανε….αχαχα.ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ? Στο Ελλαδισταν οποιος εχει λεφτα ειναι παντα αθωος. Για αυτο ειναι και το χειροτερο κρατος του κοσμου με διαφορα απο το δευτερο.

      Οσο για τους εργαζομενους εκει….μαριονετες των 1000 ευρω ειναι. ΔΟΥΛΟΙ

    5. Εχω γραψει χιλιες φορες στον ANTIFA PAOK…..θεματα για ΠΑΟΚ και ειναι ασχετος…..
      Οσο αυτος ειναι ΠΑΟΚ τοσο εγω ειμαι αντιεξουσιαστης.

      Και βλεπω κατι κοκκινα προβατα του πρεζεμπορα να γραφουνε την κοκκινη προπαγανδα τους για να μας πεισουν οτι η μερα ειναι ιδια με την νυχτα.

    6. Κανεις δεν ενδιαφερεται για την εργατια και τον ιδιωτικο τομεα. Μονο για καραβαναδες και μπατσους κλαψουριζουν τα βουλευτακθα για ψηφους και μοιραζουν συνταξεις σε 30ρες χηρες…

    7. Στέφανε πως τολμάς! Το μοναδικό σαιτ και η μοναδική ενημερωτική σελίδα που αναφέρεται ακόμα στο θέμα. Μα καλά, δεν βλέπεις πως όλοι οι υπόλοιποι το έχουν εξαφανίσει το θεματακι? Τστστσ, μετά πως θα μπεις και συ στην λίστα των μέσων που τα αρπάζουν μέσω κρατικών επιχορηγησεων όταν ασχολείσαι με τέτοια πράγματα???? ( Γ…… α τους τα σπίτια)……

    8. Ευχομαι τα καλύτερα γι αυτους τους ανθρωπους. Να γίνουν γρήγορα καλα.

    9. τελικα γεμισε ο τοπος κουτους ανθρωπους και… νομοταγης.

      1. Εγώ νομίζω γέμισε ηλίθιους σαν του λόγου σου που πάνε και ψηφίσουν σε κάθε εκλογές κουλιδες,τσιπρες και φωφιδες.

        1. Κι εσυ που ξέρεις τι ψήφισε ο καθένας;;; Ξεχνάς την Σινγκιουλαρ. Αυτην την βρωμο εταιρία που βγάζει οποία αποτελεσματα αυτη θέλει η μαλλον αυτοι θελουν. Και με το αυτοι, εννοω την ελιτ και τα αφεντικα τους. Αααλλο ψηφίζει ο κοςμος και αλλο αποτέλεσμα μας δείχνουν.

          1. Ενταξει,επειδη εχεις λυσσαξει με την εταιρια σινγκιουλαρ,θα αναθεσουν σε εσενα να βγαζεις εσυ τα αποτελέσματα γκουρου της φασινας!

    10. O paok antifa μπαινει με ip απο Λονδινο μεσω την εταιριας g3 comms (isp).σιγουρα χρησιμοποιει ,vpn .Το ενδεχομενο να παει ο κουλης στην κυβερνηση της Αγγλιας να ζητησει τα στοιχεια του λιγο δυσκολο.Αλλωστε ασχολουνται με την απελευθερωση τους απο το brexit.καλημερα!

      1. Η εταιρία παροχής internet είναι από Λονδίνο αυτός όμως μπαίνει από καφετέρια στην Σκωτία, δεν μπήκε από vpn, σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα μπλέκονται πολύ διότι η Αγγλία πλέον θεωρείται πλέον τρίτη χώρα, ούτε κάν μέσα στην ΕΕ που και πάλι πολύ δύσκολο.

      2. Ούτε παοκ ούτε αντιφα. Είναι τα εμμισθα μ@υνοπανα των μκο και των εγκληματικων συμμοριών με τον κωδικό οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Αυτές οι συμμορίες απαξιουν την ανθρώπινη ζωή υποστηρίζοντας και βρίσκοντας άλλοθι για να κυκλοφορούν ελεύθεροι έμποροι ναρκωτικών, βιαστές παιδεραστές βασανιστές ηλικιωμένων ανυμπορων ανθρώπων. Θέλουν να εθισουν την κοινωνία στο έγκλημα, να μάθουν οι κοινωνίες να ζουν με το έγκλημα και τον… κακόμοιρο βιαστή πρεζεμπορα βασανιστή. Πολλές φορές φτιάχνουν ένα προφίλ σε κάποιον παιδεραστή η εγκληματία ακόμη και παιδιών έτσι ώστε να γίνει αρεστός στο κοινωνικό σύνολο. Όπως είπε και η κολλητή της προέδρου της δημοκρατίας που δικαζει τους βιαστές δολοφόνους της νεαρής κοπελίτσας της τοπαλουδη, έκαναν ότι έκαναν αλλά δεν θα ξεχάσουμε και τα….. ανθρώπινα δικαιώματα τους!!!!!! Ποιος θα είναι αυτός ο παγκόσμιος ηγέτης που θα διώξει όλα αυτά τα τέρατα επιτέλους, υπάρχει τέτοιος να τα βάλει με τους νοσηρους αυτούς εγκεφάλους?? Ποιος θα απελευθέρωσει την ανθρωπότητα?

    11. Καλημέρα Στέφανε, είμαστε μαζί σου, μην μασάς τίποτα, γ@μ@ τους αλύπητα!!!!

    Comments are closed.