ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΓΕ Η ΦΩΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    5352659

    Υπάρχουν άφθονες μαρτυρίες για εκρήξεις στα μέτωπα της πυρκαγιάς. Κάποιοι κάνουν λόγο για πυλώνες μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. Κάποιοι άλλοι για μπουκάλες και γκαζάκια που κάποιοι ανεύθυνοι είχαν πετάξει, κυρίως όσον αφορά το ρέμα της Χελιδονούς.

    Το συγκεκριμένο βίντεο που ακολουθεί όμως δείχνει μια περίεργη έκρηξη μέσα στο δάσος κατά την έναρξη της μεγάλης πυρκαγιάς, εκεί που φυσικά δεν υπήρχαν ούτε πυλώνες της Δ.Ε.Η. ούτε μετασχηματιστές. Και εδώ απαιτούνται άμεσες απαντήσεις.

    Δείτε το επίμαχο βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο πως σε μεμονωμενες περιπτωσεις, ο ιδρωτας των ανεμβολιαστων κατω απο τον ηλιο εκκρινει καποιες ουσιες η χημικη συσταση των οποιων ειναι παρομοια με την νιτρογλυκερινη…Δυστυχως η αρνηση καποιων να εμβολιαστουν στο τελος θα μας καψει ολους.

    2. Τα δημοσιοκοπρόσκυλα καθάρματα του ΑΔΜΗΕ έκαψαν τον κόσμο…Να πάνε όλοι φυλακή (Έλληνες και Κινέζοι)

    3. Αυτοί που βάζουν τις φωτιές κανονικά θα έπρεπε να τιμωρούνται με ισόβια και να φυτεύουν δέντρα στα καμμένα ως καταναγκαστική εργασία για όλη τους της ζωή. Έχουν κάψει όλη την Ελλάδα και ούτε ένας δεν έχει τιμωρηθεί.

    4. ικανούς τους έχω να βγουν και να πουν ότι την έκρηξη την προκάλεσαν κουκουνάρες!!!

    5. Ακούσαμε πολλές εκρήξεις σε διάφορα δασικά σημεία. Μακριά από πυλώνες και άλλες γραμμές ενέργειας.
      Εμπρησμός είναι.
      Εχω τραβήξει βίντεο με εκρήξεις σε δάσος στην Βαρυμπόμπη

    6. Αν δεν κάνω λάθος στη Βαρυμπόμπη βρίσκονται τα γραφεία κι δύο απ τα εργοστάσια της Βιανεξ του Γιαννακοπουλου σωστά;; Κατέστρεψαν τόσο κόσμο για να κάνουν ζημιά στον Γιαννακοπουλου επειδή μιλάει για τα εμβόλια;

      1. Ερε ψεκες βουλωμένα γράμματα διαβάζετε και έχετε το ταλέντο να βλέπετε πίσω από την κουρτίνα.

    Comments are closed.