ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ “ΚΑΡΦΩΝΕΙ” ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, “ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ” ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΥΧΤΩΣΕΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΟΜΒΕΣ, ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΕΚ ΤΗΣ… ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    -euelpidon-eisaggelia-makeleio

    ΑΚΚΕΛ: Περίεργο «αυτόφωρο» κατά του Στέφανου Χίου για δημοσίευμα περί του Μαξίμου και των ενόχων της δολοφονίας Καραϊβάζ

    Ανακοίνωση, δίνοντας σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις, με αιχμές κατά της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου,  δίνει στη δημοσιότητα, το ΑΚΚΕΛ, που πρωτοστατεί σε αποκαλύψεις σοβαρών θεμάτων δημοσίου βίου.

    Η ανακοίνωση: 

    “Το ΑΚΚΕΛ εκφράζει την έκπληξή του σχετικά με την αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε εναντίον του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακελειό”, στο οποίο η εισαγγελέας βλέπει διασπορά ψευδών ειδήσεων σε σχέση με όσα υποστηρίζει το άρθρο ότι το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

    Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάθε πολίτης είναι ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας γνωρίζει ποιοι είναι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ και ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς και για αυτό αισθάνεται ασφαλής να ξεκινήσει αυτόφωρη διαδικασία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    ————————Εκτός και αν έγινε παρέμβαση από το Μέγαρο Μαξίμου την οποία η προϊσταμένη δέχτηκε να συνεχίσει.

    Το ΑΚΚΕΛ θεωρεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα αντιμετωπίσει με τον ίδιο ζήλο και ταχύτητα τα θέματα που έχουν καταγγελθεί από πλήθος πολιτών αλλά και από το ίδιο το ΑΚΚΕΛ (ζητώντας παρέμβαση εισαγγελέα). Θα μπορούσε να ξεκινήσει με την πρόσφατη καταγγελία του ΑΚΚΕΛ για τον κ. Ντόκο του ΕΛΙΑΜΕΠ, Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας στο Μέγαρο Μαξίμου για συνεργασία με ξένη δύναμη και ειδικότερα με το τουρκικό καθεστώς. Και υπάρχουν πολλά άλλα”.

    Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι η εισαγγελία Αθηνών, δεν κάνει καλά τη δουλειά της και παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στα όρια της εκτροπής του πολιτεύματος και των θεμελιωδών άρθρων του Συντάγματος, περί ελευθερίας Τύπου και ‘Εκφρασης. Ελπίζουμε η κυρία εισαγγελεύς να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Συνταγματικού Δικαίου του καθηγητή της Νομικής, Γεωργίου Κασσιμάτη, εάν τον έχει ακουστά. Άλλωστε η καταγωγή της, εκ της Αγόριανης Λακωνίας, κεφαλοχώρι κοντά στη Σπάρτη, επιβάλλει τήρη του Νόμου, της Τάξης και της Ηθικής.

    Γιατί εάν και τα τρία δεν τηρούνται, τότε υπάρχουν ποινικές κυρώσεις και για την ίδια. Πολύ σοβαρές και εξαιρετικά δεσμευτικές για την φιλόδοξη άνω των 50 ετών εισαγγελέα που πήρε την βασική της παιδεία σε σχολεία μιας σκληρής και συντηρητικής κοινωνίας, αφιερωμένα στους Νόμους του Λυκούργου.

    Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Πρόσεχε συνονόματε!!! Πρόσεχε! Είσαι πραγματικά μόνος, εναντίον όλων. Να είσαι πάντα καλά.

    2. ΤΖΟ, σε μια χώρα 10 εκ έχουμε γίνει χειρότεροι από την Κολομβία. Δολοφονίες, αυτοκτονίες, εισροή αλλόφυλων, κατάργηση συνόρων, ληστείες κατά ηλικιωμένων, δολοφονίες για 170 ευρώ, παιδεραστίες, ομοφυλόφιλοι που κερδίζουν πάντα, βιασμοί, λαθρομετανάστες από την Αλγερία μέχρι την Σομαλία, δολοφονίες και απόπειρες κατά δημοσιογράφων, άσκοπα και επικίνδυνα εμβόλια, παπάδες με μάσκες μεταλαβαίνουν πιστούς, διεφθαρμένα ΜΜΕ, Έλληνες άστεγοι στους δρόμους, σεισμόπληκτοι χωρίς κατοικία, λαθρο κλέβουν τα αρνιά του φτωχού μεροκαματιάρη, στο Μενίδι και στην Κρήτη πυροβολισμούς με νεκρούς γιατί έτσι γλεντάμε, δίκαιες συντάξεις ακόμα στο ράφι, συντάξεις με μέσο σε ένα μήνα, νεολαία που σκίζει την εικόνα της Παναγίας, παρελάσεις χωρίς κόσμο, τυραννία των λοιμοξολόγων, Καράβια με ναρκωτικά με δίκες παρωδία, Ελληναράδες (και όχι Έλληνες) ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ, ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ να κάνουν πλιάτσικο στο κράτος σαν να είναι περιουσία τους.

    3. Εισαγγελείς απτα λιντλ, υπαλληλάκοι της Χούντας του μιζοτάκη

    4. Να το πούμε απλά ότι η προϊσταμένη εισαγγελέας Πρωτοδικείου Αθηνών είναι το τσιράκι και πιόνι του χουντοκούλη και εκτελεί διατεταγμένες υπηρεσίες από τον χουντοκούλη για να σκοτώσουν τον Στέφανο Χίο.

    5. Χιο, εχεις πανικοβάλλει ολοκληρο σύστημα. Να προσέχεις τα ερπετά και να σαι πάντα καλά!

    6. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη.
      Οι εισαγγελείς και οι δικαστές διορίζονται για να λειτουργούνε ως πλυντήριο στη διαπλοκή στους κοτζαμπάσησες και το παρακράτος.
      Και μια χώρα όταν έχει σάπιους και διεφθαρμένους θεσμούς σάπια και διεφθαρμένη δικαιοσύνη και οι κοτζαμπάσηδες και η διαπλοκή χορεύουν σαν τα ποντίκια τότε αυτό δεν είναι κράτος αλλά παρακράτος.
      Το ότι δεν έχουμε χούντα δεν σημαινει πως έχουμε δημοκρατία.
      Εκλογές γίνονται και στην Κολομβία και στο Μεξικό και σε τριτοκοσμικές χώρες.
      Οι πολίτες ψηφίζουν και εκεί…

    7. Η δικαιοσύνη των κοτζαμπάσηδων θα κάνει πάλι τη δουλειά της.
      Πλήρη συγκάλυψη όπως πάντα.
      Θα γράφουν ως συνήθως χιλιάδες σελίδες δικογραφία και ουσία μηδέν.
      Απορώ με τις χιλιάδες σελίδες που γράφουν στις δικογραφίες.
      Αφού το απιτέλεσμα είναι γνωστό εξ αρχής ποιος ο λόγος να καταστρέφουμε τα δάση για την παραγωγή χαρτιού;
      Χιλιάδες στρέμματα δασών έχουν καταστραφεί για να γράφουν χιλιάδες σελίδες δικογραφίες η δικαιοσύνη των κοτζαμπάσηδων και του παρακράτους.
      Βγάλτε τους αθώους εξ αρχής να γλιτώσουν τα δάση τουλάχιστο.
      Στη στημένη δίκη του Κολοκοτρώνη οι δικαστές που συμφώνησαν να τον καταδικάσουν με ψεύτικο κατηγορητήριο ήταν βαλτοί από την κυβέρνηση του Μαυροκορδάτου και Κωλέττη και οι δύο δικαστές που διαφώνησαν με το ψεύτικο κατηγορητήριο ξυλοκοπήθηκαν από τους παρακρατικούς κυβερνητικούς του τότε.
      Αλήθεια τι άλλαξε από τότε;
      Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ένα πλυντήριο της διαπκοκής των κοτζαμπάσηδων και του παρακράτους.
      Η Ελλάδα λεηλατήθηκε χρεοκόπησε και ούτε ένας δεν μπήκε στη φυλακή.
      Αθώοι όλοι να απολαμβάνουν τα κλεμμένα δισεκατομμύρια.
      Και συνεχίζουν να κλέβουν και συνεχίζουν να έχουν τη δικαιοσύνη δικιά τους ως πλυντήριο.
      Αν αυτή η Ελλάδα δεν σας κάνει να ντρέπεστε τότε έχετε μεγάλο πρόβλημα.
      Σε όλα τα στρατιωτικά νεκροταφεία εντός Ελλάδας και όχι μόνο υπάρχουν θαμένοι συγγενείς μου.
      Για ποιο λόγο έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα;
      Για να κάνει κουμάντο η διαπλοκή οι κοτζαμπάσηδες και το παρακράτος;
      Για να είναι πρωθυπουργός ο κοτζαμπάσης Μητσοτάκης και υπουργός ο χουντικός Άδωνις;
      Οι βολεμένοι με την κυβέρνηση νεοέλληνες δεν αντιδρούν γιατί νομίζουν πως πάντα έτσι θα είναι.
      Ξεχνάνε όμως πως όταν καίγετε το σπίτι του γείτονα η φωτιά θα έρθει και σε αυτούς αργά η γρήγορα.

    8. Μόνο αυτή;Και ο Πλιώτας που κρύβεται στις εκκλήσεις του Αντωνιάδη.Απο τέτοια χώρα θέλουμε να βρούμε το δίκιο μας;;

    Comments are closed.