ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ» – ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    Clipboard01

    Μπορεί η Χαμάς να πραγματοποίησε ένα ιστορικό blitzkrieg απέναντι στο Ισραήλ, το οποίο… ουσιαστικά πιάστηκε στον ύπνο, ωστόσο η Ιερουσαλήμ ετοιμάζεται για μια ιστορική, όπως την χαρακτηρίζει, αντεπίθεση.

    Η αιχμή του δόρατος του υπερσύγχρονου οπλοστασίου των Ισραηλινών είναι η «Σφεντόνα του Δαβίδ». Ένα όπλο που καμία χώρα δεν έχει στη διάθεσή της παρά μόνο το Ισραήλ, το οποίο είναι και αμυντικό και επιθετικό!

    Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο αντιαεροπορικό σύστημα που σαν σκοπό έχει να καταρρίπτει πυραύλους που εκτοξεύονται από 100 χιλιόμετρα έως 200 χιλιόμετρα απόσταση και το οποίο αποτελεί μέρος της αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ που περιλαμβάνει επίσης τόσο το σύστημα μικρού βεληνεκούς «Σιδερένιο Θόλος» (Iron Dome) όσο και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Arrow-2 και Arrow-3.

    Η «Σφεντόνα του Δαβίδ» αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από κοινού από την ισραηλινή κρατική εταιρεία Rafael και την αμερικανική Raytheon, έχοντας, πέρα από τις παλαιστινιακές ρουκέτες και τους πυραύλους της οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σχεδιαστεί και για την αναχαίτηση πυραύλων κρουζ που θα μπορούσε να εκτοξεύσει το Ιράν.

    Είναι δε τόσο αποτελεσματικό σαν όπλο, καθώς έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει την ακριβή τοποθεσία που θα πέσει ο πύραυλος που έχει εκτοξευθεί και την ίδια ώρα να εντοπίζει την ακριβή τοποθεσία από την οποία εκτοξεύτηκε, πραγματοποιώντας άμεσα αντεπίθεση!

    Να υπογραμμιστεί πως ο «Σιδερένιος Θόλος», ο οποίος είναι για πυραύλους μικρής εμβέλειας, ενεργοποιήθηκε άμεσα και από τις 5.000 ρουκέτες που εκτόξευσε η Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας, ελάχιστες, σε σχέση πάντα με τον αριθμό, κατάφεραν να φτάσουν στο ισραηλινό έδαφος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Όλα για ένα γμν τέμενος κ έναν γμν ναό του αντιχρίστου. Σφαχτειτε μλκς να ξεβρωμισει ο τόπος… εμάς μας νοιάζουν οι Αγιοταφιτες κ τά προσκυνήματα μην πειραχθουν. Έχετε αιματοκυλησει το Ελληνικό Έθνος άπειρες φορές κ οι δύο πλευρές … τώρα θα πληρώσετε όλοι. Για την ιστορία αφού ο Χίτλερ σκότωσε τούς καημένους Εβραίους με εντολή των σιωνιστών τής σχολής του Θούλης κατάφερε να κερδίσει την παγκόσμια συμπάθεια προς αυτούς κ τούς επανέφερε στην γη όπου διώχθηκαν.
      Όσο για τούς Παλαιστίνιους δεν είναι όλοι δίποδα κτήνη όπως η Χαμάς αλλά απόγονοι των Φιλισταίων οι περισσότεροι καταγωμενοι από τούς λαούς της θάλασσας.π.χ. Κρητικοί
      Οι περισσότεροι έχουν κ ελληνικά ονόματα ή τουλάχιστον υποκοριστικά.
      Μαλώνουν για μια γη όπου θα μπορούσαν ειρηνικά να μοιράσουν.
      Αλλά… αντίχριστος είναι αυτός θέλει έναν ναό πώς να το κάνουμε.
      Ελπίζω αυτή την φορά να μπει το σχόλιο.

      1. Δε μας ενδιαφέρουν μόνο οι αγιοταφίτες, μας ενδιαφέρουν όλοι οι αθώοι που την πληρώνουν εξαιτίας των φανατισμένων.

        1. Σωστός αλλά δυστυχώς κ τό δικό μας αθώο αίμα έχει χυθεί τά παιδιά λυπάμαι κ από τίς δύο πλευρές.

      2. πόσο παραμυθι σε εχουν ταϊσει δυστυχε τρελοφασιστα

        1. Πολύ κλισέ τσομπανι εαμοφασιστα βουλγαροσπερμα…πες κάτι καινούργιο αν πάρεις το οκ από το αφεντικό σου .

    2. Πρόσεχε τη σου λέω με αυτό το θέμα δεν έχω ασχοληθεί με αφραγκισταν ιστορικά το έχω ψάξει η Παλαιστίνη ήταν προέκταση ας πούμε αρχαίας Κρήτης τα πρώτα γράμματα ήταν ελληνικά και η γραφή λεγόταν πέλασ,δηλαδή πελαργοί σαν φυλή οπότε μιλάμε για ηλληρικα εδάφη τα δημιούργησε η ηλληρικη αυτοκρατορία γιατί στο γράφω αυτό φεύγει η σφραγίδα πελαργοί μπενοι η ηλληρικη εκτός αυτού οποίος νξκηση θα πεξουν στα εδάφη με Λιβύη και Τουρκία Ελλάδα Αοζ

    3. Μα γνωρίζετε ότι Ισραήλ Λίβανος Ιορδανία Παλαιστίνη έχουν μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων μέσα και θα πρεπι να το σεβάστηκε αυτό για να βγάλετε Έλληνες σε ένα πόλεμο δεν υπάρχουν εγγυήσεις να το θυμάστε αυτό απλά θέλει σεβασμό μέσα από φυλές και ότι θα θυμάστε την βοήθεια που έδωσαν η ιμαμηδες πάλι θα πεξουν ρόλο όπως Σουδάν κοιτάτε ποια σύνορα έχουν τα γειτονικά κράτη πχ Πακιστάν μήπως μπορεί να τους τραβήξουν νύχτα η Πακιστανοί έτσι όπως είναι είναι δύσκολο αν είναι πολλή να τους βγάλεις

    4. Σιγά τα αυγά ….αυτοί έχουν τη σφεντόνα του Δαβίδ και μεις του μαλάκα που είναι πιο ισχυρή.

    5. Μα γνωρίζετε ότι Ισραήλ Λίβανος Ιορδανία Παλαιστίνη έχουν μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων μέσα και θα πρεπι να το σεβάστηκε αυτό για να βγάλετε Έλληνες σε ένα πόλεμο δεν υπάρχουν εγγυήσεις να το θυμάστε αυτό απλά θέλει σεβασμό μέσα από φυλές και ότι θα θυμάστε την βοήθεια που έδωσαν η ιμαμηδες πάλι θα πεξουν ρόλο όπως Σουδάν

    6. Το Ισραήλ είναι ένα παράνομο κράτος. Κάποιοι βλαμμένοι που νόμιζαν ότι είναι απόγονοι των Ιουδαίων δλδ κάτι τρισβαρβάρων αραπάδων.
      Το κράτος του Ισραήλ κατασκευάστηκε από τις ελεγχόμενες από τους Εβραίους κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Αγγλίας κ Γαλλίας.
      Οι περισσότεροι είναι λευκοί που τους πέταξαν έξω οι ευρωπαϊκοί λαοί λόγω της αντικοινωνικής δράσεως ως υπονομευτών των χρηστών ηθών,

      1. Παραμύθια που διασπείρουν κάποιοι άσχετοι ή επιτήδειοι.

    7. Να πάνε να γαμηθουν οι φιλότουρκοι Παλαιστίνιοι. Για την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από τη Κύπρο δε μιλάει κανείς?

    8. Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών εξέδωσε ιδική ανακοίνωση για τους Έλληνες που ζουν Ισραήλ και Παλαστηνη και γάζα κλπ έχουν ξεμείνει και 150 φίλαθλοι παναθηναϊκός τους κρατάνε κριμενος με την πρεσβεία επισεις στης δύο περιοχές αυτές έχουμε πολλούς Έλληνες λένε δεν εινσι λίγοι παιδιά υπάρχουν και μικροί γάμοι δες τε τη θα κάνουν και η Ιταλοί καθολικοί για να βγάλουν δικούς τους επίσης Λίβανο Ιορδανία ας δούνε από εκεί τη μπορούνε να κάνουνε τα μοναστήρια τα ορθόδοξη συνεργάζονται με άγιο όρος αυτά όχι Κωσταντινουπολη

    9. 400 τρις το παγκόσμιο χρεος, με τις οικονομίες της Αμερικής και της Γερμανίας σε τραγική κατάσταση. Με την ατζέντα 2030 σαν σημαία. Οποιος διαφωνεί……, αλλα μάλλον επειδή βιάζονται…., θα κάνουν κάπου λάθος!

    10. Σε μία γενικευμένη επίθεση το Ισραήλ το μόνον που θα πετύχει είναι να στρέψει ΌΛΟ τον Αραβικό κόσμο εναντίον του….. μοιραία θα εξαφανισθεί. Μόνη λύση να αποσυρθεί στα αρχικά του σύνορα και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος.

      1. Να πάνε να γαμηθουν οι φιλότουρκοι Παλαιστίνιοι. Για την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από τη Κύπρο δε μιλάει κανείς?

      2. Αυτό που απειλούσε ότι θα κάνει ο Βλαντιμίρ πιθανολογω ότι θα τον κάνουν οι Ισραηλινοί!!!

        1. τιποτα δε κανουν ο ισραηλινοι χωρις εγκριση απο τους αμερικανους

    11. Σε κανένα υπνο δε πιάστηκε το Ισραήλ. Ηστε πολύ αφελείς οσοι το πιστεύετε. Τα γεγονότα αυτά αλλά και εκείνα που έπονται είναι μέρος της επανεκκίνησης των σιωνιστών.

      1. Ονειρεύεσαι και σύ. Σιγά που το Ισραήλ θα θυσίαζε τόσους ανθρώπους και το κύρος του;
        Ευκαιρίες του είχαν δοθεί πολλές αν ήθελε να κάνει εκκαθαρίσεις.

    12. Το Ισραήλ πιάστηκε στον ύπνο. Αυτή είναι μια ιστορία για την οποία κάποιοι θα λογοδοτήσουν. Τώρα αρχίζει η αντίποινα. Θα είναι ότι πιο απίστευτο έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το Ισραήλ θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει το κύρος του και να εκδικηθεί. Εδώ πλέον είναι πόλεμος και όχι τρομοκρατική ενέργεια. Και το Ισραήλ θα δείξει όλη την δύναμη του και θα ρίξει στην μάχη τα πάντα. Οσο για τον Iron Dome έκανε πολύ καλά την δουλειά του και έσωσε πολλές ζωές και απέτρεψε πολλές καταστροφές.Τα θύματα είναι οι αθώοι Παλαιστίνιοι και αθώοι Ισραηλίτες.
      Δεν βαδίζει σωστά η ανθρωπότητα.

      1. Το δεν βαδίζει σωστά η ανθρωπότητα είχαμε κάποια χρονακια μπροστά μας να το αλλάξουμε.Ολοι το ξέρουν κατά που πάμε και ότι γίνεται είναι γτ αποτύχαμε ξανά, αυτός ο πολιτισμός ήταν σάπιος από την αρχή έως το τέλος.

    13. σφεντονα μας τον εχετε κανει..Οι Παλαιστινιοι εχουν φτασει 5 εκ και σε 20 χρονοα θα ειναι 10 εκ. Ο χρονος ειναι με το μερος τους οπως εγινε στην Ν. Αφρικη. Ειναι μανουλες στις πολλες γεννησεις
      αμα η σφεντονα δεν εινα ατομικο οπλο δυσκολα τα πραγματα

      1. σωβρακα με γραβατες συγκρινεις. Καμια σχεση οι νοτιοαφρικανοι με τους πορωμενους φιλοτουρκους μουσουλμανους της Γαζας

    Comments are closed.