ΠΟΛΕΜΟΣ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ…ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ! ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Είναι η πρώτη φορά που η Εκκλησία αναφέρεται στις… πωλήσεις με άρωμα Χριστιανισμού που έκανε στο παρελθόν ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

    «Όποιος εμπορεύεται ή καπηλεύεται ιερά κειμήλια και μυθώδεις διηγήσεις του Χριστού, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, δεν ανήκει στο πλήρωμα της Εκκλησίας». Με την συγκεκριμένη παρέμβαση, η οποία είναι φανερό πως στρέφεται ευθέως ενάντια στον Κυριάκο Βελόπουλο, η Εκκλησία παίρνει πλέον δημόσια θέση για τις… επιστολές του Χριστού τις οποίες ο εν λόγω πολιτικός πουλούσε μέχρι πρότινος στις τηλεοπτικές του εκπομπές.
    Εκκλησία εναντίον Βελόπουλου!
    Μάλιστα, έχει προφανή σημασία ότι την παρέμβαση αυτή που αποδοκιμάζει τον Κυριάκο Βελόπουλο την έκανε το πρωί της Κυριακής, 30.06.2019, ο Επίσκοπος Αμορίου Νικηφόρος, ο οποίος υπάγεται ευθέως στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο καθώς η Μονή Βλατάδων στην οποία λειτουργεί είναι η μια από τις τρεις πατριαρχικές μονές της Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.

    Η Εκκλησία λοιπόν… μίλησε. Ήταν μια παρέμβαση του κ. Νικηφόρου η οποία φυσικά δεν μπορεί να έγινε χωρίς συνεννόηση με το Φανάρι. Και ήταν ιδιαιτέρως επικριτική. «Έχουμε καθήκον να παραμένουμε πιστοί στη διδασκαλία, χωρίς να παρασυρόμεθα από ψευδαδέλφους που δυστυχώς και στην εποχή μας προβάλλουν ως αληθή τα κίβδηλα και πλαστά» είπε φωτογραφίζοντας ευθέως τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

    Για να προσθέσει: «Όποιοι, είτε παρουσιάζοντας και προωθώντας μυθώδεις διηγήσεις ως εκπορευόμενες από τον ίδιο τον Χριστό, είτε επικαλούμενοι δήθεν ιερά κειμήλια, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, θέτουν τον εαυτό τους εκτός του πληρώματος της Εκκλησία».
    Ο Επίσκοπος του Πατριαρχείου, ωστόσο, δεν έμεινε όμως μόνον σε αυτήν την φωτογραφική παρατήρηση. Ο κ. Νικηφόρος πήρε σαφή θέση και για την παρούσα πολιτική συγκυρία, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Εκκλησία επιθυμεί να αποδοκιμάσει τον Κυριάκο Βελόπουλο για τις ψεύτικες επιστολές που εμπορευόταν.

    «Ο, τι είναι αληθινό και γνήσιο παρεδόθη από τους Αποστόλους και διεσώθη εντός της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Κανείς, λοιπόν, δεν δύναται να επικαλείται ψευδή στοιχεία όπου στις ημέρες μας μπορεί να καθίστανται ακόμη και προϊόντα εμπορίας και καπηλίας, ενίοτε ακόμη και προεκλογικής, εις βάρος των απλών ανθρώπων» τόνισε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Ρε φιλε τι συμβαινει με τον Ελληνα πολιτη? Υπαρχουν υποστηρικτες αυτου του ηλιθιου? Βαλτε στην βουλη τον καθε καραγκιοζακο Και μετα αρχιστε το κλαμα.

    2. ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ………. ……… ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣΣΣΣΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣΣΣΣ

    3. Καλά μωρέ άσχετα από το τι λεει η εκκλησια δεν νιώθετε ότι κσποιος που λέει ότι έχει αυθεντικές χειρόγραφες επιστολές του Ιησού σας κοροϊδεύει και μάλιστα με προκλητικό τρόπο σας λέει ηλιθιους;

    4. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ .ΔΑΓΚΩΤΟ .

    5. Μετά τη τσαπού που θα φάει ο πατριδέμπορας στις εκλογές θα πουλάει το θαυματουργό νερό για τις ζοχάδες…..αχαχαχα και θα μοιράζει δωρεάν στα χαιβάνια το Ά Τοκογλυφικό Μνημόνιο με τη γνήσια υπογραφή Βελόπουλου…..αχαχαχαχα

    6. Eχετε δει καράφλα παπά;;;;…. Οχι…… Αγοράζουν όλοι λοσιόν για την καράφλα από αυτόν….

      1. Aγιαυτο του την ειπαν,τους κοροιδεψε και αυτους ο Πατριδολαδεμπορας.

    7. αυτός μιλάει ????βελοπουλος γεννηματα μητσοτακης και όλοι αυτοί οι παπάδες μασονοι χωμένοι στην βρωμια το βιντεακι τους ξερνάει τα σκατά τους

      https://www.youtube.com/watch?v=v0Z7K9RhuOo

    8. γιατί οι ρασοφόροι καλύτεροι είναι ??? κώλος και βρακί με την αίρεση του παπα το Βατικανό και δε μαζεύετε !! ας δουν κι αυτοί τα χάλια τους χωμένοι στα φράγκα την μασονία και την μάσα !!! ο βελοπουλος ειναι και αυτός οτι όλοι !! παράξενο ???

    9. Κατ αρχάς καραγκιοζάκια Έλληνες κατ ευφημισμόν , σχετικά με τις επιστολές του Ιησού , δεν είναι δικό του βιβλίο αλλά ενός άλλου συγγραφέα που προτίμησε τον Βελόπουλο να προμοτάρει το εν λόγω βιβλίο, και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει τίποτα από όσα έχει πει για το συγκεκριμένο βιβλίο πίσω ,και έδωσε σε εσάς που το αμφισβητείτε συγκεκριμένες πληροφορίες για το που υπάρχουν αυτά τα έγγραφα, δημοκράτες του λοκού, κατ αρχάς ο τράγος λέει τα δικά του,γιατί 1ον δεν είναι Έλληνας έχει Τουρκική υπηκοότητα και κατά δεύτερον αν ανοίξουμε πόλεμο με τα μόγγολα, θα χάσει το μεροκάματο, που ήταν όλοι αυτοί οι ρασοφόροι, όταν ο άθεος πρωθυπουργός μαζί με την σκυλοπαρέα του, ξεπουλούσαν την Μακεδονία? που ήταν όλοι αυτοί όταν ο πρωθυπουργός μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών ,αποφάσισε τον διαχωρισμό κράτους -εκκλησίας, και γιατί ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για το βιβλίο που παρουσίασε ο Βελόπουλος μια εβδομάδα πριν τις εκλογές? ποιον θέλουν να εξυπηρετήσουν ? το Ζαβό της Μαρίκας και του Κώστα? εεεε?? Εάν περιμένετε να σας διορίσει ο ποιο πανίβλακας πρωθυπουργός που έχει βγάλει αυτή η χώρα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Όσο για το παρόν ιστολόγιο ,θα θελα να σας πω να ντρέπεστε, διότι δεν σέβεστε έναν αρχηγό ενός νέου πολιτικού κόμματος που εδώ και ένα μήνα έχει εισέλθει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και σε καμιά εβδομάδα και στο Ελληνικό.

      1. Προφανως αγνοεις οτι και η Μονη Αγ. Διονυσιου εβγαλε ανακοινωση οτι δεν ειναι γνησιες επιστολες του Ιησου!

      2. … απλά υποσχέθηκε στον κόσμο να τον βγάλουν ευρωβουλευτή για να πάει να τους κάνει, να τους ράνει… και μόλις βγήκε παραιτήθηκε για να ζητήσει να τον βγάλουν τώρα βουλευτή…

    10. 7 μέρες πριν τις εκλογές απάντησε η εκκλησία !μαλιστα!😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ρε αυτοι τον τρεμουν και ο πανικος τους ολοφάνερος .Βάλανε απο το ζόρι τους και τους παπαδες στο παιχνιδι😂😂😂😂😂7-8% θα παρει ο Βελο με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια που ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!

    11. Καλα, οι παπαδες ας κανουν τουμπεκι… Τουλαχιστον αυτοι οι τραγοι δεν εχουν το δικαιωμα να μιλανε για κανεναν και για τιποτα οι πουθεναδες

    12. Σταύρος Λυγερός δημοσιογραφος:
      «Η ΝΔ ή θα κάνει κυβέρνηση με το ΚΙΝΑΛ ή θα “ψωνίσει” βουλευτές από τον Βελόπουλο»

    13. Όλα για τον ευκολόπιστο ψηφοφόρο,
      που παθιάζεται με τα θαυματουργά γιατροσόφια, φάρμακα για την καράφλα,
      αγιασμένα βότανα για την σωτηρία της ψυχής και ευλογημένες συνταγές από τους Αγιορίτες μοναχούς.Αυθεντικές επιστολές του Ιησού, του Θεού μας,κεριά και λιβάνια, θεραπευτικά μαντζούνια από το περιβόλι της Παναγιάς, . Και όλα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικη δόση πολιτικαντισμού
      .Όταν το θράσος περισσεύει και η κουτοπονηριά ξεχειλίζει, τότε εμφανίζονται στην κοινωνία μας
      νοσηρά φαινόμενα άκρως παρακμιακά με την μορφή ακόμη και πολιτικού σχηματισμού.
      Πολιτικού δηλαδή κόμματος που ευαγγελίζεται δήθεν την Λύση του Ελληνικού μας προβλήματος…..
      η Ελληνικη Λυση του Βελοπουλου……….

      Ο ανθρωπος αυτος ο Κ.Βελοπουλος που είναι πραγματικό ταλέντο στις κωλοτούμπες
      και η οποία μετά από μία γόνιμη πολιτική θητεία στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και την Ν.Δ.
      κατέληξε να ηγείται ενός κόμματος επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας
      με την βοήθεια της Παναγιάς, των μοναχών του Όρους,
      αλλά προπαντός με την δική μας ανέχεια, απερισκεψία και ελαφρότητα.

      1. Aπό το ΛΑΟΣ έφυγε το 2012 γιατί διαφώνησε με την πορεία του κόμματος..Η Νδούλα του Σαμαρά του έδινε θέση ευρωβουλευτή και είπε όχι..Έχει εταιρίες και πουλάει κεραλοιφές,όπως κάνουν πολλές εταιρίες.Αν το τελοπόν ήταν άλλης εταιρίας θα το αγόραζες.Σε πειράζει που το έχει ο Βελόπουλος.ο οποίος εργάζεται και δίνει 300.000 ευρώ φόρο κάθε χρόνο στο κράτος.Αυτός που ψηφίζεις εσύ κορόιδο ΑΜΒΡΟΣΙΕ που εργάζεται?Μήπως είναι άεργος και ανεπάγγελτος..Περαστικά τρολάκι..Ελληνική Λύση και να σε πονάει.

        1. Ψηφισε μνημονιο ελληνακο εισαι υπερ ενος μνημονιακου απατεωνα..εχει καταδικαστει

    14. ο βελοπουλος ειναι ενας καραγκιοζης. γνωστο τοις πασι. αλλα κι οι τραγοι ακομα πιο καραγκιοζηδες. οτι χαλαει την πελατεία καταδικαστεο

      1. Kαραγκιόζης είσαι εσύ κομματόσκυλο της ΧΑ…ουσττττττ

        1. σιγα μωρη. σου φυγε το ταμπον απ το ζορι. κοψ τις πιπες βλαμμενη και ψηφισε σωστά. ψοφας για βοιδόπουτσα

    15. Ο Βελόπουλος έδινε το βιβλίο του παλαιολόγου κυρίου Ιωάννου Παπαζήση,το οποίο περιείχε χειρόγραφα(αντίγραφα) από τη ζωή του Ιησού,τα οποία βρίσκονται στην Ιερά μονή Διονυσίου στο Άγιο ΌΡΟς.Υπάρχει επίσης η επιστολή του Ιησού προς τον τοπαρχη της Εδέσσης,τον οποίο θεράπευσε από τη λέπρα,και την οποία θεωρούν γνήσια πολλοί πατέρες της εκκλησίας και Άγιοι..Κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια,λίγες μέρες πριν τις εκλογές..Οτι και να κάνουν ο Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση θα είναι με μεγάλο ποσοστό στη βουλή..Κούλη της Νδούλας ακούς?

      1. 8 % !!! Βλέπω για να τους τσούξει!!!!

    16. Ξεπουλάνε την Ελλάδα , Δίνουν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια Και το πατριαρχείο Αλλού αγναντεύει.
      Και τώρα κάθονται και ασχολούνται ολόκληρο πατριαρχείο με το Βελόπουλο ,Περίεργα πράγματα. Από Από τότε που φάγαν το Χριστόδουλο Δυστυχώς και η Διοίκηση της εκκλησίας Κινείται με πολύ περίεργο τρόπο.

    17. ενω οποιος δηλωνει αθεος, επιπλεον δεν δεχεται τον θεσμο του γαμου, εχει παιδια εκτος γαμου, δεν ορκιζεται, πολεμαει την ορθοδοξια μετα λυσσας και ξεπουλαει πατριδα ιερα και οσια γινεται πρωθυπουργος και η επισημη εκκλησια τον ευλογει και συνεργαζεται μαζι του και δεν τον θετει εκτος εκκλησιας εεε;.. ρε δεν μας χεζεται ρε υποκριτες χριστιανοκαπηλοι ψευτες Παπαδαριο εκτος ελαχιστων ιερεων η επισημη εκκλησια της ελλαδος εχει πουλησει και ξεπουλησει και Ελλαδα και Χριστο και Ποιμνιο Ιερα και Οσια..

    18. Τί έχει μεγαλύτερη σημασία τελικά? Δεν έχει η ΑΛΗΘΕΙΑ? Ζούμε σε μιά εποχή ψεύδους και υποκρισίας, όπου λύνουν και δένουν οι εγκάθετοι και τα ΜΜΕ !! Εδώ ο ίδιος διέψευσε στον αέρα κάποιας εκπομπής τον εαυτό του λέγοντας οτι δεν είπε ποτέ οτι οι επιστολές ήσαν γνήσιες, ενώ υπάρχουν ντοκουμέντα-καταγραφές οτι τις διαφήμιζε για γνήσιες!! Ποιοί αληθινοί πατριώτες θα βοηθήσουν λοιπόν να βγεί η Ελλάδα από αυτό το τέλμα και να δούμε καλύτερες μέρες??!! Ολο μεγάλα λόγια ακούμε συνεχώς για αυτοδυναμίες, δήθεν σωτήρες που θα μας βγάλουν από την κρίση, γκάλοπ που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, όμως δυστυχώς δεν υπάρχει συνενόηση και συνεργασία από κανένα και όλοι ”αγωνίζονται” για την καρέκλα, τη δόξα και το χρήμα, και δυστυχώς πάντοτε είναι οι ίδιοι που επαναλαμβάνονται, με διαφορετικό προσωπείο, και επίσης δυστυχώς ο λαός δεν είναι σε θέση, δεν έχει την ωριμότητα να επιλέξει νέα ελπιδοφόρα πρόσωπα, που ίσως και να μην υπάρχουν τελικά!!!

    19. Μιλαει εικονικος( κομψα ευπρεπισμενος) μητροπολιτης με εξαιρετικα περιορισμενο ποιμνιο, οπως ο αγιος Β.και Ν. Αμερικης.Η ΑΠ ευλογησε την εν πολλαις αμαρτιαις περιπεσουσα κ.Γιαννα,γιατι επεσε συναλλαγμα.Ποιος σκοτωσε με λιθοβολισμο την διασημη αρχαια Ελληνιδα Μαθηματικο ΥΠΑΤΙΑ?Ποιος ισοπεδωσε την αρχαια Σπαρτη.Οι μεγαλοι αγιοι(!) Κων/τινος και Ελενη μιλουσαν τετοια ελληνικα, οσο εγω μιλαω κινεζικα.Ετσι και δεν υπηρχε ο αποκαλουμενος Ιουλιανος ο παραβατης,θα ψαχναμε για τα αρχαια μας.Οι παπαδες στην Κων/πολη εβαζαν εικονες και σταυρους στα χειρογραφα του Αρχιμηδους.Τα χρησιμοποιουσαν σαν προχειρα.Οι πατριαρχες ηταν υπο τις διαταγες των εκαστοτε αυτοκρατορων,οι οποιοι ηταν επι κεφαλης των οικ.συνοδων.Τελος, τι λετε για τα λεγομενα αποκρυφα ευαγγελια?Τα αποκηρυσσετε και ,οταν σας βολευει τα επικαλεισθε!..

    20. Ήρθε και η εκκλησία να ταχθεί ΥΠΕΡ του Κούλη. Προπαγανδίζει για την σίγουρη εκλογή του τέκνου της, του τέκνου της Μασονίας. Αρχιεπίσκοποι, αρχιερείς, πολιτικοί, Βασιλείς είναι Μασόνοι. Όλοι έχουν Θεό το χρήμα. Όταν ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση του Γκαντέμη, συναντήθηκε με την νονά του (μια Αμερικανίδα) μασόνα με μεγάλο βαθμό, αυτή του έδωσε το χρήμα και έφτιαξε την Πολιτική Άνοιξη που σε λίγα χρόνια την έκλεισε. Έπρεπε κάπου να δικαιολογήσει το χρήμα. Αλλά ο Θεούλης τον τιμώρησε, έχασε το ένα του μάτι.

    21. Τώρα ξύπνησαν όλοι αυτοί; Γιατί η Ιερά Μονή που μνημόνευε ο Βελόπουλος δεν τον διέψευσε ποτέ; Γιατί το πατριαρχείο κι η εκκλησία της Ελλάδος σιωπούσαν ; Όλα στο βωμό της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας…

      1. Η ιερά μόνη που λες ετοιμάζεται να του κάνει μήνυση και αγωγή για τα ψέματα που λέει

    22. Α μετά από 5 χρόνια και λίγο πριν τις εκλογές θυμήθηκαν οι παπάδες τις επιστολές του Ιησού που πουλούσε ο Τρελοπόν Βελόπκυ… Μάλιστα…

    23. Τώρα θυμήθηκε η Εκκλησία τον απατεώνα Βελόπουλο; Μία βδομάδα πριν τις εκλογές; Απατεώνας ο μεν, αλήτες οι δε τραγόπαπες που παίζουν πολιτικά παιχνίδια…

    24. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΟΠΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ , ΕΠΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΩΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΠΑΡΑΣΗΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ , ΛΑΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    25. 6 με 8 τοις εκατό θα έχει ο Βελόπουλος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση… Οτι και να κάνουν τα ΜΜΕ…

      1. Όσο και να έχει, στο τέλος θα έχει τη κατάληξη που είχαν το ΠΟΤΑΜΙ, οι ΑΝΕΛ και ο Λεβέντης.

        1. γιατι ειναι οι ιδιοι πνευματικα αναπηροι και οι περρισοτεροι απο αυτους ειναι μουλοι που ψηφιζουν αυτα τα κομματα

        2. Η Ελληνική Λύση ήρθε για να μείνει φίλε.Θα μπει δυνατά στη βουλή,με πολύ μεγάλο ποσοστό,και με τις κολοτούμπες που θα κάνει ο Κούλης της Νδούλας,πάρα πολλοί θα έρθουν στην Ελληνική Λύση..Θα το δεις 6 μήνες,μετά τις εκλογές.Ο Βελόπουλος είναι ο Σαλβίνι της Ελλάδας φιλαράκι.

          1. Ποιος Σαλβινι ρε κατακαημενε?? Βουτα το κεφαλι σου στη θαλασσα γιατι σ εχει
            χτυπησει η ζεστη…Εμπορος καλυνττικων- καλοπιστικων αλοιφων και συμπληρωματα διατροφων ειναι..
            Αν μπορουσε να πουλουσε και πατατες θα στις πουλαγε και θα τις ετρωγες βρε
            ορνιο

            1. Καλά κάνει και δουλεύει..Ο Βελόπουλος δίνει φόρο στο κράτος 300.000 ευρώ το χρόνο..Αυτός που ψηφίζεις εσύ όρνιο τι δίνει?Τίποτα?Άεργος?Βούτα το δικό σου κεφάλι στη θάλασσα,γιατί έχεις παραισθήσεις..Γιδοβοσκέ…

        1. Mπεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! Βέλαξε κομματόσκυλο της Νδούλας…

          1. Ετοιμασου για μνημα οχι μνημονιο βλημα.

    Comments are closed.