ΠΟΙΟ 2021;; Ο ΤΡΑΜΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ “ΜΕΓΑΛΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Ντόναλντ Τραμπ

    Ο Ντόναλντ Τραμπ, μαχητής μέχρι το τέλος, δεν γιόρτασε την Πρωτοχρονιά, αλλά βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για να οργανώσει προσωπικά μαζί με τους συμμάχους του στο Κογκρέσο την έσχατη γραμμή άμυνας εναντίον της επιβεβαίωσης της νοθείας των εκλογών και της ανάδειξης του Τζο Μπάιντεν ως νέου πρόεδρου των ΗΠΑ.

    Συγκεκριμένα τουλάχιστον 140 Ρεπουμπλικανοί μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και τουλάχιστον 1 μέλος της Γερουσίας θα ασκήσουν ένσταση στις 6 Ιανουαρίου, στην επιβεβαίωση εκλογής του Τζο Μπάιντεν, κάτι που θα την καθυστερήσει, ενώ έξω από το Καπιτόλιο αναμένεται να συγκεντρωθούν εκατομμύρια υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

    Τουλάχιστον 140 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων σχεδιάζουν να ψηφίσουν κατά της καταμέτρησης εκλεκτορικών ψήφων που θα πιστοποιούν την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, δήλωσαν στο CNN δύο Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές.

    Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Μο Μπρουκς και πολλά άλλα συντηρητικά μέλη του Σώματος συναντήθηκαν με τον Τραμπ και τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς για να συζητήσουν την εκτεταμένη εκλογική νοθεία και δήλωσαν ότι είναι βέβαιοι ότι μέλη τόσο του Σώματος όσο και της Γερουσίας θα ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα των ψήφων.

    Στις 6 Ιανουαρίου, ο Πενς θα προεδρεύσει μιας κοινής συνεδρίασης του Κογκρέσου για την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εάν κανένα μέλος δεν αντιταχθεί στα αποτελέσματα, οι εκλογές θα πιστοποιηθούν. Αλλά εάν ένα μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και ένα μέλος της Γερουσίας ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τους εκλέκτορες (δηλ. τα αποτελέσματα) μίας πολιτείας το Κογκρέσο θα πρέπει να εξετάσει εάν θα αποδεχθεί αυτούς τους εκλέκτορες.

    Την Τετάρτη, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζος Χόλεϊ ανακοίνωσε ότι θα αντιταχθεί στην πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων κατά τη διάρκεια της κοινής συνόδου.

    Αυτή η διαδικασία -τουλάχιστον- θα καθυστερήσει για λίγο την εκλογή Μπάιντεν, χωρίς κανείς άλλος να ξέρει τι άλλο μπορεί να προκύψει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Που πας ρε κακομοίρη Δοναλντιε αν δεν έχεις υπέρκομψη κυβέρνηση σαν την δικιά μας χωρίς Χαρδαλιά Πετsα Αδωνη & Κυρ.Μιχαλη & ΣΚΑΙ που βγάζουν τον Κουλη με 76% την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών……

    2. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης λέει:

      Μακάρι να επιβληθεί ο Τραμπ, μπας και γίνει τίποτα και με μας εδώ, γιατί μπλέξαμε….

    3. Για να καταβάζει τον λαό στις 6 Γενάρη….σημαίνει ότι θέλει να δείξει ότι έχει τον λαό μαζί του…..ώστε να δικαιολογήσει τον στρατό που θα βγάλει κλπ…….Όταν έχεις τον λαό μαζί σου ,λέγεται επανάσταση. Σίγουρα όλα τα ΜΜΕ…θα τον πούνε δικτακτορα….κλπ….αλλά ποιος τα λογαριάζει……

    4. Φυσικά εγώ αυτήν την Πράσινη Θρησκεία δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν ή θα προσπαθήσουν να τη περάσουν ή αν είναι όλα αυτά φούμαρα. Δεν θεωρώ ότι όλοι οι λαοί της γης θα δεχτούν να πιστεύουν σε έναν ηλίθιο πράσινο πλανήτη. Για την ακρίβεια το θεωρώ μάλλον απίθανο.
      Αυτό που πιστεύω περισσότερο είναι ότι θα
      ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.

      1. ψαξτο μεγαλε ,μην το αφησεις ετσι. θα χειροτερεψεις μαλλον .

    5. Τελειωμένος, παρελθόν αποτελεί πλέων, ήταν μια μαύρη σελίδα στην δημοκρατία, στα τσακίδια θα τον πετάξουν με τις κλοτσιές …

      1. Μην σταματάς την θεραπεία σου, εκτίθεσαι. Όσο για τα φιλαράκια σου, όπου νάναι, θα φάει η μούρη τους χώμα μία και καλή. Καλά στερνά λοιπόν and stay tuned George….!

    6. Πεινα,εξαθλιωση,εμβολια τελειωνει η αμερικη με την αφιξη του μπαιντεν.. ουρες για φαγητο και η αλλη ουρα για το εμβολιο… ερχεται η παγκοσμια υπερδυναμη που λεγετε κινα χωρις εμβολια κανουν παρτυ και διασκεδαζουν γιατι γνωριζουν πολλα περισσοτερα απο εμας.
      Τα εμβολια της sinovac ειναι επι πληρωμη στην κινα τα μοσχο πουλανε στα κοροιδα βραζιλια,τουρκια κλπ.

    7. Δήλωσε πριν λίγο πως έχει στοιχεία σοκ που αποδυκνειουν εκτεταμένη νοθεία για αυτό διέκοψε εσπευσμένα τις εορταστικές εκδηλώσεις και πήγε στον λευκό οίκο.

        1. Ενώ θα έπρεπε να πιστεύει το “Dominion Voting Systems” ;

        2. ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΗΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ, Ε;
          ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΖΣΩΜΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΠΟΟΟΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ; Ε;
          ΣΥΜΦΩΝΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΥΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
          ΩΣ ΓΝΩΣΤΌΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΣΥΜΟΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ 23%
          ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΤΟΡΙΕΣ.
          ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ¨Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ¨ Ο ¨ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ¨ ¨ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ …ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ¨
          ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΛΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΆΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΟΣ ¨ΚΩΣΤΑΣ¨ Ο ΠΟΥΣΤΡΟΓΕΙΤΟΝΑΣ Ο ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΝΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΊΑ Ο ΚΑΦΡΟΔΑΣΚΑΛΟΣ ¨κος΅¨ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΝΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΥΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ, Η ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΟΥΛΕΥΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ-ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΜΥΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΚΛΑΚΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    8. Δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε αμνηστία στον Φλιν (που είναι και λομπίστας των Τούρκων). Πάντως όποιος και να βγει, θα την έχουμε άσχημα. Μόνη βοήθεια αν λάβουμε από τους Γάλλους γιατί η Τουρκία προσπαθεί να παίξει σε περιοχές γαλλικής επιρροής (βλέπε Μάγκρεμπ και χώρες της υποσαχάριας Αφρικής)

    Comments are closed.