ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ; Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ «ΠΑΤΗΣΕ» ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ! ΝΕΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΔΟΣΗ, ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ! 93 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΙ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

    Κοινοποίηση:
    ΔΕΝΔΙΑΣ

    Μια εντυπωσιακή επίδοση κατέγραψε ο Νίκος Δένδιας στο νότιο τομέα της Αθήνας που είναι και η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας καθώς οι εγγεγραμμένοι είναι 607.802. Η συμμετοχή κυμάνθηκε στο 67%, ωστόσο, ο υπουργός Εξωτερικών απέδειξε ότι είναι πολύ ισχυρό χαρτί, όχι μόνο στη Νέα Δημοκρατία αλλά και ευρύτερα.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 99,74% της ενσωμάτωσης ο Νίκος Δένδιας αγγίζει τις 93 χιλιάδες σταυρούς όταν συνολικά η Νέα Δημοκρατία παίρνει περίπου 165 χιλιάδες, δηλαδή σχεδόν το 60% της δύναμης της ΝΔ στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτό σημαίνει ότι 93 χιλιάδες ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος «σταύρωσαν» τον κ. Δένδια, του έδωσαν μία από τις 4 ψήφους που είχαν δικαίωμα.

    Δεύτερος από το γαλάζιο στρατόπεδο έρχεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος όμως υπολείπεται περίπου 50 χιλιάδες σταυρούς από τον πρώτο κ. Δένδια. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παίρνει 44.015 σταυρούς και ακολουθεί ο Κ. Κυρανάκης με 39.130 ψήφους και ο Β. Σπανάκης με 31.338 σταυρούς. Η ΝΔ βγάζει 11 έδρες στο νότιο τομέα.

    Οσοι λοιπόν περίμεναν ντέρμπι Δένδια – Θεοδωρικάκου διαψεύστηκαν καθώς ο ΥΠΕΞ κεφαλαιοποιεί τη δουλειά που έχει κάνει στο υπουργείο και την υψηλή προβολή που του παρέχει η θέση, ειδικά όσο τα ελληνοτουρκικά θέματα είναι στην πρώτη γραμμή.

    Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίαρχος είναι ο Νίκος Παππάς που αγγίζει τις 20 χιλιάδες ψήφους, πολύ υψηλά η Ραλλία Χρηστίδου με 16.521, ακολουθεί η Θεανώ Φωτίου με 15.063 και τέλος θέση παίρνει στη Βουλή ο Γιάννης Μουζάλας με 12.299 σταυρούς.

    Στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης εκλέγεται αλλά αν δεν επιλέξει αυτή την περιφέρεια την έδρα παίρνει ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος πήγε πολύ καλά καθώς έχει 9.287 σταυρούς.

    Μία έδρα παίρνει και η Ελληνική Λύση με την κ. Αγιοστρατίδου Νίκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τον ψήφισαν όλοι οι μασώνοι. Άρα έχει πολλούς μασόνους στην Ελλάδα.

    2. Ελα ρε δελφιναρα αρχοντα! Μπορεις να γινεις ναυαρχος και στη πισινα του Μαξιμου! Να κανετε μακροβουτια με το Μεμετ ανταμα !

    3. Τι κείμενο είναι αυτό;
      Ο Δένδιας είναι εβραιοπράκτωρ, ο Θεοδωρικάκος πρώην γραμματέας της ΚΝΕ πιστοποιημένος προδότης, όπως ολόκληρη οικογένεια των Μητσοτάκηδων.
      Όχι μπακάλικους λογαριασμούς…

    4. Ο Δένδιας έχει ολόκληρωμενο εκλογικό κεντρο Έχει το σεβασμο των Εβραίων αφού βαπτίστηκε στην συναγωγή της Κερκυρας και επίσης της μεγάλης στοάς Αφού είναι υπάλληλος των Ροτσαιλντ στην Ελλάδα Την πάτησε εχθές που καλοβλεπε την ηγεσία της ΝΔ Αναγκαστικά τώρα με εντολές Ροτσαιλντ θα οδηγηθεί στην προεδρία της δημοκρατίας

    5. Μπραβο ορε κερκυραιε!!!! Αμηδά!!!! Εσπρωξες ολα τα τσαμενα στην παντα και τσου δωσες να καταλαβουν!!! Εουτος θα γινη και ο πρωτος τση χωρας….καποτε!!!! :-))

    Comments are closed.