ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΡΑ – ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΑΓΚΑΣ

    Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα , Μαρίας Καρρά σχετικά με τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για τα οικονομικά έτη 2012 έως 2019.

    Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος της δημοσιογράφου αφορούν το αδίκημα της υποβολής ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες που φέρεται να διέπραξε τα έτη 2012 έως το 2015 καθώς και αυτό της μη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες για τα έτη από το 2015 έως το 2019, διάστημα που ήταν εν ζωή ο εκδότης ο οποίος απεβίωσε το 2021.

    Για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία μετά από πόρισμα που διαβιβάστηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που διενέργησε ελέγχους μετά τον θάνατο του εκδότη και δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα. Σύμφωνα με την Αρχή , η κ. Καρρά το επίμαχο διάστημα , είτε δεν υπέβαλε ως όφειλε, δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης ή δεν δήλωνε μεγάλης αξίας περιουσιακά στοιχεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τα οικονομικά στοιχεία που δεν συμπεριελάμβανε η χήρα του Γιώργου Τράγκα στις δηλώσεις πόθεν έσχες, εκτιμώνται σε 3 εκατομμύρια ευρώ κατ’ έτος και αφορούν ποσά καταθέσεων , σε ατομικούς ή και κοινούς λογαριασμούς με τον εκλιπόντα εκδότη ή και σε απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Η κ. Καρρά έδωσε εξηγήσεις πριν λίγους μήνες στην Εισαγγελία ως ύποπτη για την διάπραξη των δύο κακουργημάτων.

    Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί η κατηγορούμενη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μαραζωσε…ο γέρος όταν έμαθε ότι ο γιοκας του
      “δίνει” κ@..λο” …στο Μιζοτακη !!!

    2. η μαρία η γκάβλα …
      θα πληρώσει το 1/3 εκεί που πρέπει…κ θα ειναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ εως να πεθάνει…
      ειναι παμπόνηρη η μαρία …ας ειναι ξανθιά …..

    3. Maria karra…pass,άνοιξε η πλατφόρμα…ποιοι είναι οι δικαιούχοι;Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε.koklonis pass,και εδώ από σήμερα στην διάθεση του σκυλομπατηρη Έλληνα .Ποιες οι παγίδες στις αιτήσεις ….ελααααα κληρώνει…..

    4. Ολα κλεμενα ολα

      Απο μιζες μεχρι και επιχειρηματικα λερωμενα λεφτα αλλων

    5. Ρε νεοελληναράδες δεν ντρεπεστε για την κατάντια της Ελλάδας;;
      Μόνο το ρουσφέτι το βόλεμα και ο διορισμός σας ενδιαφέρει για αυτό ψηφίζετε ακόμα τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.

    6. Η καθημερινή επικαιρότητα στο ελλαδιστάν.
      Κλέφτες, ψεύτες απατεώνες και κατσαπλιάδες.

    7. Μεσα ρε όλα τα σκουπίδια που μας έχουν και ζούμε με τα επιδόματα

    8. Και στο μνήμα τον κυνηγάνε (οι άλλοι με τα αμέτρητα και αυτοί ακίνητα). Τους έπαιζε στα γόνατά του ο θείος και τον έχουν ακόμα άχτι.

    9. αυτα βλεπει ο γαλατας της αρκαδιας και την γυρισε τη μπιφτεκα. να χει ο γιοκας του ενα καναλι να κανει το κεφι του

    10. Αρχισαν τα όργανα, Μαριώ λάδωσε την Κούλα να γλυτώσεις, μη τα θέλεις όλα δικά σου, ο παλιόγερος έφαγε τον αγλέορα.

    11. Aυτά ας τα βλέπουν οι ταξιτζήδες γιατί οσάκις έπαιρνα ταξί όλο Τράγκα άκουγα . Τράγκας και ξερό ψωμί έλεγαν. Αχ κυρία Καρρά μου καλές οι βόλτες στη της Nice, αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τίμημα.

    12. Την πουτάνα του Κούλη πάντως δεν την εγκάλεσαν για την offshore.

    13. Ο πλουσιος αντιδραστικος των φτωχων αγωνιστων. Ο παραμυθας που κρυβοταν πισω απο μαγκια και κλανια.
      Ο τσιφουταρος που οταν αρωστησε αντι να ξεδεψει κανα φραγκο και να παει σε κανα ιδιωτικο νοσοκομειο προτιμησε να κρατησει τα φραγκα για τα σαβανα.

    Comments are closed.