ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ ΜΕΛΗ

    Κοινοποίηση:
    Απολογία αστυνομικών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα παρανόμων ελληνοποιήσεων. Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

    Σωρεία αδικημάτων που αφορούν τη δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των 20 συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα που εξέδιδε με πλαστά δικαιολογητικά, έγγραφα ταυτοποίησης σε πολίτες τρίτων χωρών για να μπορέσουν να παραμείνουν στη χώρα ή να διεκδικήσουν υπηκοότητα ή ακόμη και να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας.

    Βάση της ογκώδους δικογραφίας που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των συλληφθέντων περιλαμβάνει αδικήματα κυρίως κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ εμπλεκόμενοι στην υπόθεση πλην των αστυνομικών είναι υπάλληλοι ΟΤΑ, δικηγόρος και ιδιώτες.

    Η δίωξη που ασκήθηκε κατά περίπτωση αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, δωροδοκίας υπαλλήλου για ενέργεια που αντίκειται στα καθήκοντά του κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, δωροδοκίας υπάλληλου για ενέργεια που αντίκειται στα καθήκοντά του από κοινού κατ’ εξακολούθηση και κατά μόνας, ψευδούς βεβαίωσης, διευκόλυνσης εξόδου από το ελληνικό έδαφος πολίτη από κοινού και κατά συρροή από υπαίτιους που ενήργησαν με σκοπό τη κερδοσκοπία και κατ’ επάγγελμα, διευκόλυνσης παράνομης διαμονής πολιτών τρίτης χώρας με δυσχέρανση των ερευνών των αστυνομικών αρχών για σύλληψη και απέλασή τους, διακίνησης ναρκωτικών (αγορά και κατοχή), συνέργειας σε ψευδή βεβαίωση, συνέργειας στη διευκόλυνση εξόδου από το ελληνικό έδαφος πολίτη τρίτης χώρας και συνέργειας στη διευκόλυνση παράνομης διαμονής πολιτών τρίτης χώρας .

    Επιπλέον κάποιοι εκ των κατηγορουμένων βαρύνονται με κατηγορίες για για ψευδή υπεύθυνη δήλωση, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση και μη, προμήθεια και κατοχή ποσότητας ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών και ψευδή βεβαίωση.

    Την υπόθεση θα χειριστεί Ανακριτής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Τους παιδεραστές τους φωτογραφίζετε και τους βγάζετε στην μπερλινα.
      Αυτούς γιατί δεν τους βγάζετε? Επειδή είναι συνάδελφοι και συνοδοιπόροι σας?
      Ονόματα και φωτό εδώ και τώρα.

      1. Κλασικά μπατσόνια φασιστάκια της δεξιάς του Κούλη…

    2. Πήγαν να κλέψουν το μεγάλο αφεντικό Μιζοτακη?

    3. Πάντα πίσω και ένας δικηγόρος (και ένας πολιτικός και ένας δικαστικός συμπληρώνω).
      Μαγκιά και επιτυχία σήμερα είναι να είσαι εγκληματίας και π**στης.

    4. Πρώτος διδάξας, ήταν, ο Ραχωβίτσας………………………………

    5. Εκατό διακόσιοι διεφθαρμένοι αστυνομικοί μας κάνατε ρόμπα τα αρπάζετε εσείς εις βάρος όλων εμάς που φτύνουμε αίμα με τρεις κ εξήντα κ μετά ο κόσμος μας βάζει όλους σε ένα τσουβαλι.

    6. “Μητσοτάκης” η μεγαλύτερη ΚΑΤΑΡΑ που έπεσε στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

    7. κανα βορειηπειρωτες τους κατσαπλιαδες αλβανους
      Βεβαια για να το κανουν σημαινει οτι το κρατος ειναι μπορδελο και μπαζει

    8. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ υπηρεσιες ειναι ΓΕΜΑΤΕΣ απο τετοιου ειδους ρεμαλια. χαθηκαμε!!!!

    9. για κατι τετοια κ@θικια μας εχουν αλλαξει τα φωτα εδω στο εξωτερικο οπου η ελ/κη ταυτοτητα ειναι πια κ8λοχ@rto

    10. Όποιος μπορεί να πάρει την οικογένεια του και να φύγει από το μπουρδέλο είναι ευλογημένος από τον Θεό.

    11. ΕΙΠΕ Η ΞΕΣΚΙΜΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ AIDS. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΜΠΕΣ.

    12. ……δεν εχει ξαναγινει τετοιο πραμα τα τελευταια εβδομηντα χρονια !!!!!!!!!!!!!

    13. ξεφτύλα αυτή η χώρα…ολοι για κονόμα ….παίρνουν μαθήματα απο τους πολιτικούς και δημοσιογράφους

    14. και κανενας δεν απολυεται λογω της ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΟς των Δημοσιων υπαλληλων ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΝ ΤΟΥς ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ασε που θα ζητανε και αποζημιωσεις απο το Δημοσιον σε λιγο .Παλαιο το εργο χιλιοπαιγμενον ηδη..

    15. Oλα αυτα τα λαμογια δεν εχουν ονομα?????????? Μπατσακια, δικηγορακια και υπαλληλακια δημων ??????? Ρε τον πουλο τωρα και ολοι μεσα.

    Comments are closed.