ΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΧΑΙΚΟ ΜΑΑΣ: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”-ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

    Κοινοποίηση:
    maas11

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση περιμένει ακόμα να επιβάλλει κυρώσεις η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Τουρκία. Το Βερολίνο όμως έχει άλλα σχέδια.

    «Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εξωτερικών αρνήθηκε να σταματήσουν όλες οι εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία», αναφέρουν τα Γερμανικά ΜΜΕ.

    «Στρατηγικά, δεν νομίζω ότι είναι σωστό κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Χάικο Μάας σε συνέντευξή του. «Αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί, η Τουρκία είναι εταίρος μας στο ΝΑΤΟ. Είδαμε ήδη η Τουρκία να έχει υποστεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ, λόγω της αγοράς των S-400».

    Ο Μάας παραδέχθηκε ότι οι διπλωματικές προσπάθειες δεν έχουν φέρει ακόμη την επιθυμητή πρόοδο που θα ήθελε η Γερμανία. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ αποφάσισε πριν από δύο εβδομάδες να επιβληθούν κυρώσεις σε ιδιώτες και σε τουρκικές εταιρείες που συμμετέχουν σε έρευνες στην Α. Μεσόγειο.

    Φυσικά, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει λύση στη σύγκρουση, αλλά δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να απομακρύνουμε μόνιμα έναν εταίρο του ΝΑΤΟ από τη συνεργασία των εξοπλισμών».

    Με λίγα λόγια η Τουρκία θα πάρει και τα υποβρύχια και τα εξαρτήματα που της λείπουν για τα τανκ ALTAY! Μην ξεχνάμε πως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ ήταν οι ηγέτες της ΕΕ που αντιτάχθηκαν ανοιχτά στις κυρώσεις κατά της Άγκυρας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ , ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΝΟΝΟΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ,
      ΚΟΝΤΕΥΗ Η ΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙ

    2. ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.

    3. Άντε θα το πω ακόμη μια φορά κ τελευταία.
      Η εταιρεία που κυβερνά τη Γερμανία(δλδ η Deutse bank)είναι Σιωνιστοilluminatoμασωνικη.Ρωτησα τον ξαδερφάκι μου που δουλεύει σε αυτήν,να μου το αντικείμενο της εργασίας του και μου είπε επί λέξει”ψάχνουμε τους λογαριασμούς ώστε αν βρούμε μαύρο χρήμα να παραπέμψουμε τον εγκληματια φοροφυγαδα στις αρμόδιες αρχές”.
      Με δάκρυα στα μάτια από το πολύ γέλιο του είπα”ξαδερφε σας πουλάνε παπά,η τράπεζα σου ψάχνει Εσκομπαρ ους για να τους προσεγγισει.Το μαύρο χρήμα για αυτήν είναι γλυκό σαν μέλι”.
      Άντε γεια σας ρεεεεε

    4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΛΕΞΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΙΛΙΑ Ε ΠΙΑ Ε ΕΝΩΣΗ ΜΠΟΥΡΠΟΥΤΣΑΛΑ

    5. ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΜΩΣ

    6. Φονιαδες των λαων οι γερμανοι ναζι
      Στην πυρα μαζι τους ολοι οι προδοτες ελληνες γερμανοτσολιαδες
      Παλουκωμα στον προδοτες του ελληνικου εθνους

    7. Τι λες ρε καραγκιοζη Γερμαναρα, ειναι συμμαχος σας στο ΝΑΤΟ, ναι αλλα θελει τα οπλα που της δινετε να τα χρησιμοποιησει σε αλλον εταιρο σας στο ΝΑΤΟ, την Ελλαδα!!!!!!! Αυτη η ξευτιλισμενη ΕΕ του ενος, δηλαδη των Γερμανων, δεν εχει κανενα μελλον και θα διαλυθει αργα η γρηγορα!!!!!! Δεν ειναι δυνατον οι υπολοιπες χωρες της ΕΕ να ειναι πιονια της Γερμανιας και να τα κινει οπως θελει!!!!!!!!! Που ειναι η αλληλεγγυη προς Ελλαδα και Κυπρο που παραβιαζονται βαναυσα τα κυριαρχικα τους δικαιωματα απο χωρα μη μελος της ΕΕ;;;;; Αντε γελοιοι και το καταντησατε αηδια να κανετε τα χατιρια του Ισλαμοφασιστα!!!!!!!!

    8. Ας είμασταν και εμείς σοβαροί και καμιά 25αριά μύρια. Όπως βλέπουμε, αν έχουμε ξεστραβωθεί, διεθνές δίκαιο είναι ότι νομίζει κανείς συμφέρον για την πάρτη του έχοντας την αβάντα των ενόπλων του δυνάμεων και ικανό πληθυσμό. Τα υπόλοιπα είναι της φούτσας ο χαβάς. Πόθεν τεκμαίρεται τούτον; μα από τις φούτσες που τρώμε. Άντεστε με το καλό να έρθουν και τα rafale ώστε να τους αναχαιτίζουμε κατά πάγια πρακτική όταν φτάνουν σε λίγο πάνω από το Σούνιο με αίσθηση περηφάνειας που τους πήραμε την ουρά. Κατακαημένη πατρίδα τι σούργελα σε μανουβράρουν.

    9. Ευρωπαϊκή Ένωση!!
      Πίπες
      Άντε να τελειώνουμε με το έκτρωμα.

    10. Ποιό είναι το σωστό βρε φασίστα ; Να πουλάτε όπλα στον εχθρό να σκοτώσει τον εταίρο σας; Ωραία Ευρωπαική Ένωση είναι αυτή. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν βγάλατε από μέσα σας τον Χιτλερισμό, και τώρα μετά χαράς βοηθάτε τον νέο Χίτλερ-Ερτογάν και φίλο σας.Η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να τους κάνουν τον βίο αβίωτο μετά από αυτή την συμπεριφορά. Εχουμε 2 βέτο και αν ξέρουμε να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά θα τους τρελάνουμε. Ας διαλυθεί μια ώρα νωρίτερα η ΕΕ. Ετσι και αλλοιώς αυτό θα γίνει κάποια στιγμή. Εχουν όμως την θέληση οι κυβερνήσεις μας να συμπεριφερθούν ως Έλληνες και όχι ως Γερμανοτσολιάδες;

    11. Ο πραγματικός εχθρός είναι οι ναζι, απλά κρύβονται πισω απο τους τουρκόγυφτους. Οι ναζι μαζι με του ρώσους και τους μόγγο είναι ένας άτυπος συνασπισμός, και είναι εχθροί μας. Κακώς δε πετάμε στα τσακίδια τους ναζι του οτε και όπου έχουν συμμετοχή σε Ελληνικό μαγαζί
      Και με την ευκαιρία – σκατα στους ναζιστές της Ελλάδος. Δεν είναι Ελληνες, αυτο όλοι το παραδέχονται πλεον

    Comments are closed.